Dodaj do ulubionych

„Pizza school”, Warsztaty przyrządzania pizzy

05.02.15, 22:10
"Warsztaty przyrządzania pizzy".
"Na przyszłość ...... zapowiada więcej okolicznościowych kulinarnych „wycieczek”."
podlasie24.pl/miasto-siedlce/region/warsztaty-przyrzadzania-pizzy-16156.html
Czy to nowy "manager" debiutuje z pomysłami?
Obserwuj wątek
    • mpppm Re: „Pizza school”, Warsztaty przyrzą 06.02.15, 17:05
      I miałem rację
      www.tvsiedlce.pl/8,6459-brofaktura_carnival.html
      Tyko dlaczego uczyć dzieci przedszkolne i szkolne do "knajpy"?
      • rotman28 Re: „Pizza school”, Warsztaty przyrzą 06.02.15, 17:35
        Edukować trzeba od małego dziecka a dzieci najlepiej wiedzą jak wydawać pieniądze. zresztą jak teraz dziecko ma 12 13 lat to najwyższy czas na przyzwyczajenie się do piwiarni.Przecież w marketingu chodzi o to żeby jak najwięcej sprzedaży było.
      • szkuner2 Re: „Pizza school”, Warsztaty przyrzą 08.02.15, 17:20
        wkurza mnie Pańskie notoryczne marudzenie na wszystko i na wszystkich. Co to Pana obchodzi? Każdy żyje tak, jak chce... Niewątpliwie jest Pan wzorem do naśladowania. Pozdrawiam
        • mpppm Re: „Pizza school”, Warsztaty przyrzą 08.02.15, 17:58
          Nie ma co się wkurzać, proszę nie czytać, jeśli to do mnie.
          Można też coś na uspokojenie zażyć.
          • szkuner2 Re: „Pizza school”, Warsztaty przyrzą 09.02.15, 17:58
            Właśnie zażywam pyszne piwo w "Brofakturze". Nigdy Pan takiego nie pił, a jak Pan tam przyjdzie to osobiście Pana wyproszę :). Może Pan w konkurencyjnej knajpie pracuje :)?...
            • mpppm Re: „Pizza school”, Warsztaty przyrzą 09.02.15, 18:30
              Ciekawe, "zażywam piwo". Myślę, że do tego nie dojdzie.
              A za to:
              www.siedlce-zwiedzanie.pl/pobr/pizza.mp4
              ustaw szlaban do Sokołowa bym tam się nie przecisnął.
              • hella77 Re: „Pizza school”, Warsztaty przyrzą 10.02.15, 22:36
                Panie Marianie,
                a co z zamieszczaniem w sieci filmów z dziećmi - bynajmniej nie Pana? Czy to legalne czy może podchodzi pod paragraf? Osobiście nie życzę sobie, by moje dziecko pojawiło się na filmie na jakiejś pseudostronie
                • mpppm Re: „Pizza school”, Warsztaty przyrzą 10.02.15, 22:58
                  Więc wiesz co robić dalej.

Co za "pseudostrona" ?
                  • keicam24 Re: „Pizza school”, Warsztaty przyrzą 10.02.15, 23:14
                    hehe p. Marian jak zawsze na posterunku. Ciekawe czy kładzie się spać?
                • mpppm Re: „Pizza school”, Warsztaty przyrzą 11.02.15, 01:09
                  hella77 napisała:

> Panie Marianie,
                  > a co z zamieszczaniem w sieci filmów z dziećmi - bynajmniej nie Pana? Czy to le
                  > galne czy może podchodzi pod paragraf? Osobiście nie życzę sobie, by moje dziec
                  > ko pojawiło się na filmie na jakiejś pseudostronie

www.tvsiedlce.pl/9,6460-sonda_-_swiatowy_dzien_pizzy.html
                  Tu na pewno wyraziłaś pisemną zgodę!
                  • n_l Re: „Pizza school”, Warsztaty przyrzą 11.02.15, 07:58
                    Po pierwsze- nawet jeżeli ktoś kradnie to nie znaczy że i tobie wolno.
                    Po drugie- gdy robi się zdjęcia ludziom i je upublicznia, to warto
                    znać prawo prasowe i ustawę o ochronie wizerunku ;-)
                    Hint- w telewizji pisemna zgoda nie jest wymagana ;-)
                    • mpppm Re: „Pizza school”, Warsztaty przyrzą 11.02.15, 11:34
                      Tobie też napiszę:
                      Wiesz już co masz robić.
                      • mpppm Re: „Pizza school”, Warsztaty przyrzą 11.02.15, 11:38
                        www.tvsiedlce.pl/9,6460-sonda_-_swiatowy_dzien_pizzy.html
                        To nie jest link do tV tylko do strony internetowej. (tu wstaw emotionka, jakiego chcesz)
                        • straister Re: „Pizza school”, Warsztaty przyrzą 11.02.15, 14:17
                          To jest telewizja internetowa, która jest odmianą telewizji. To że jest umieszczona na stronie internetowej nie ma żadnego znaczenia. Zresztą wydaje mi się że tu chodzi bardziej o fakt że przy kręceniu materiału tvsiedlce osoby filmowane wiedziały o kręceniu, dodatkowo organizator wydarzenia zezwolił na nagrywanie co sprawiło że uczestnicy automatycznie wyrazili zgodę ( biorąc udział w warsztatach zaakceptowali ich regulamin, gdzie prawdopodobnie było wyrażenie zgody na takie rzeczy).
                          Pan mianowicie filmował z ukrycia (oddali) bez wyraźnej zgody zainteresowanych. Różnica jest i do tego wyraźna.
                      • n_l Re: „Pizza school”, Warsztaty przyrzą 11.02.15, 19:15
                        Ależ nie krępuj się, napisz wprost co mam robić ;)
                        Tylko nie proponuj środków uspokajających bo twoja
                        "radosna" tfu!rczość pokazuje że nie działają.
                        Albo że ...
            • rotman28 Re: „Pizza school”, Warsztaty przyrzą 11.02.15, 15:07
              no proszę. Pan nieproszony wszedł na dyskusję mppm a wyprosi go z lokalu.Nie wolno pisać o nowym CKIS?Centrum kultury i spożywania .Niech Pan zgłosi do prokuratury.
              • mpppm Re: „Pizza school”, Warsztaty przyrzą 11.02.15, 15:52
                Nikt mnie nie wyprosił. Nie filmowałem z ukrycia.
                Nie ja chodzę do prokuratury.
                Zgłosi pewnie NI. (emotionkę sobie wstaw)
                • 2niki2 Re: „Pizza school”, Warsztaty przyrzą 13.02.15, 17:51
                  mpppm napisał:
                  > Nikt mnie nie wyprosił. Nie filmowałem z ukrycia.
                  Co tu się dzieje.? Pozakładane nowe nicki żeby " dokopać" mppm.Przecież to już było, czyli krucjata przeciwko mppm. Można nie lubić mppm, lecz to co robi ( od kilkunastu lat) , czyli dokumentuje Siedlce z różnych wydarzeń , a często jest proszony o udostępnienie jakiegoś zdjęcia, bo ktoś czegoś nie " uwiecznił " w porę. Pan Sitnik jest też nielubiany, szczególnie na obradach sesji RM, gdyż zadaje niewygodne pytania stawiając w kłopotliwej sytuacji włodarzy miasta. Niestety w tym mieście trzeba tylko chwalić i przyklaskiwać, a jak ktoś myśli inaczej , to jest wróg i persona non grata. Chyba swoimi zdjęciami mppm nie uczynił nikomu jakiejś krzywdy , no chyba , że ktoś jest mało fotogeniczny i nie spodobał się sobie na fotografii :)
    • krzycho1252 Re: Nowe Centrum Kultury 13.02.15, 09:10
      www.podlasie24.pl/?pageId=51&galleryId=11073
      Szczególnie zdjęcia nr 2 i 5 wskazują na wysoki poziom prac a w starym, miejskim "Bałagan prywatny"
      www.podlasie24.pl/miasto-siedlce/kultura/zakochani-sa-wszedzie--fotorelacja-z-wernisazu-162f9.html
      www.spin.siedlce.pl/2015/02/12/terytorium-prywatne-fotogram-u/
      komentować nie można.
      • rotman28 Re: Nowe Centrum Kultury 13.02.15, 19:37
        Tak,zdjęcia 2 i 5 wskazują na wysoki poziom ... procent a nie prac.
      • ibzor Re: Nowe Centrum Kultury 13.02.15, 21:23
        To tylko pokazuje że instytucje prywatne znakomicie mogą spełniać również funkcję ośrodków kultury bez rządowych/samorządowych dotacji z podatków.
        A co do może kontrowersyjnego miejsca - to , o ile się orientuje wstęp był bezpłatny a alkoholu nikt na siłę nikomu nie wlewał do gardła.

Naprawdę nie bardzo rozumiem gdzie tu jest wielkie halo - że brofaktura się przy okazji promuje i wrzuca zdjęcia swojego lokalu? No to w takim wypadku jedyne co mogę Panu zaproponować to bojkot !

Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka