inicjatywa1 14.03.05, 13:11 www.idp.org.pl Organizujemy Koło skierniewickie (tel. 0 505 059 045) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inicjatywa1 Re: Koło skierniewickie 15.03.05, 14:16 aby skupić ludzi ze Skierniewic którym bliski byłby program gospodarczy i społeczny IDP. Zapraszam na stronę internetową. Szukamy osób któży byliby i chcieliby stworzyć Koło skierniewickie. Odpowiedz Link Zgłoś
inicjatywa1 Re: Koło skierniewickie 15.03.05, 14:17 sorki... oczywiście "osób które..." Przepraszam za błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_tomasz Re: Koło skierniewickie 15.03.05, 19:17 wszedłem i nic ciekawego nie znalazłem, nie sa pokazane sposoby realizacji celów. wypisywac co się chce każdy może! pozdrowienia Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
inicjatywa1 Re: Koło skierniewickie 16.03.05, 13:05 nie zupełnie jest tak jak piszesz. My wiemy jak to zrobić i tym się różnimy od innych. W przeciwieństwie do innych ugrupowań nie klecimy Programu "na szybko" bo czas nagli. Chociazby sprawa "oddłużenia służby zdrowia". Inne ugrupowania polityczne ograniczają się do suchych haseł nie popartych sposobem rozwiązania problemu. Również pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_tomasz Re: Koło skierniewickie 18.03.05, 00:44 czy macie doświadczenie w pracy np w samorządach? Odpowiedz Link Zgłoś
inicjatywa1 Re: Koło skierniewickie 18.03.05, 20:22 Każdy z nas ma jakiś pogląd na otaczającą nas rzeczywistość. Jedni dostrzegają konieczność zmian w sferze ogolnokrajowej inni zaś widzą potrzebe zmian na własnym podwórku. Nie skupiamy "spadów politycznych". Osoby, które są członkami IDP nie są skompromitowane politycznie i uważamy, że na takie osoby na wszystkich szczeblach władzy jest zapotrzebowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_tomasz Re: Koło skierniewickie 24.03.05, 20:33 a w sumie po co? czasy gdy sie zapisywać należało chyba odeszły w przeszłośc. Odpowiedz Link Zgłoś
zuchora Re: Koło skierniewickie 25.03.05, 08:02 NIby tak ale jakos przeciesz musisz wejsc w struktury. Odpowiedz Link Zgłoś
inicjatywa1 Re: Koło skierniewickie 25.03.05, 14:41 przesłałem Ci więc info na tutejszą pocztę. Odpowiedz Link Zgłoś