emotkablackrous 11.08.10, 20:10 jestem ciekawa jakie lubicie książki morze być wiele przykładów Moje ulubiony książki to cała saga zmierzchu , harry potter , piękne istoty , intruz . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
llena Re: wasza ulubiona książka 11.08.10, 20:27 Jak tak lubisz książki to radzę kupić świetną nazywa się słownik ortograficzny moŻe, ps. wątek był milion razy Odpowiedz Link Zgłoś
livi Re: wasza ulubiona książka 11.08.10, 20:35 'Cień Wiatru' i 'Gra Anioła' Zafona oraz 'Dzikie marzenia' Blake. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina231 Tunele... 11.08.10, 20:42 Moje ulubione to Tunele, Tunele Głębiej i Tunele Otchłań. I jeszcze Drugie Życie Bree Tanner. Trochę sagę Zmierzch, ale trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
panibieber ............:** 11.08.10, 20:45 hmm : Szeptem Saga Zmierzch Upadli Piękne Istoty cykl Nieśmiertelni Cykl Dom Nocy chyba wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
timestealer Re: wasza ulubiona książka 12.08.10, 08:16 Dżuma Camusa, Niewidzialne Potwory Palahniuka <3 Odpowiedz Link Zgłoś
mollyna Re: wasza ulubiona książka 16.08.10, 14:22 Saga Wampiratów, Tuneli, Harrego Pottera Piękne Istoty też całkiem fajne. Ale Zmierzchu nie trawię! Odpowiedz Link Zgłoś
milejdi Re: wasza ulubiona książka 16.08.10, 14:29 Wiedźmin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I love....Jaskier xD no i saga o Jakubie Wędrowyczu...jak również saga Kuzynki, tegoż samego autora (Andrzej Pilipiuk) Warto zaznaczyć, że w Kuzynkach występują wampiry, więc pewnie spodoba się wszystkim Zmierzchomaniakom. Odpowiedz Link Zgłoś
funlover Re: wasza ulubiona książka 16.08.10, 14:32 Moja ulubiona książka to: "Krótki i niezwykły żywot Oscara Wao" Jutona Diaz'a, ale lubię również "Faustę" Krystyny Kofty. Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: wasza ulubiona książka 16.08.10, 14:37 Seria CHERUB: Rekrut, Kurier, Ucieczka, Świadek, Sekta, Bojownicy, Wpadka, Gangster, Lunatyk, Generał. Seria Agenci Hendersona: Uciekinierzy, Dzień Orła. Seria Ślady: Winny niewinny, Zaginiony pocisk. Seria Tunele. Seria Z archiwum Josha: Niewidzialne miasto, W okowach lodu. Seria Projekt: Projekt Babilon, Projekt Sakkara, Projekt Atlantyda. Próba ognia, Nagła śmierć Kod chaosu Kolekcjoner śmierci Tajemnica grobowca Endymion Spring Coś czuję, że do tej kolekcji ulubionych dojdą jeszcze: -Dziedzictwo templariuszy -Bursztynowa komnata -Trzecia tajemnica -Zagadka aleksandryjska -Wenecka intryga -Przepowiednia dla Romanowów Odpowiedz Link Zgłoś
bella99 Re: wasza ulubiona książka 16.08.10, 14:38 saga zmierzch oczywiście..;]] Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: wasza ulubiona książka 16.08.10, 14:42 Harry Potter. Tydzień czarów też uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś
agacia.7 Re: wasza ulubiona książka 16.08.10, 14:45 Kamień mi spadł z serca jak zobaczyłam, że nie wszystkie dziewczyny czytają tylko Zmierzch. Moją ulubioną książką (a raczej książkami) jest cała seria Harry'ego Pottera oczywiście. ;D I to już od 6 lat.! Lubię też Jeżycjadę, książki Krystyny Siesickiej, Serię Niefortunnych Zdarzeń, Anię z Zielonego Wzgórza i trylogię o Atramentowym Świecie. Polecam wszystkie.! Odpowiedz Link Zgłoś
ne.gra "Zbrodnia i kara" 16.08.10, 14:47 Ale chyba zbyt wielu amatorów Dostojewskiego tu nie znajdę... Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: "Zbrodnia i kara" 16.08.10, 14:53 ne.gra napisał(a): > Ale chyba zbyt wielu amatorów Dostojewskiego tu nie znajdę... ja! ja uwielbiam Dostojewskiego! : D poza Zbrodnią i karą lubię też Norwegian Wood Haruki Murakamiego, Mogę odejść kiedy zechcę Kim Young-ha i Kobietę z wydm Kobo Abe. Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: "Zbrodnia i kara" 16.08.10, 22:40 O, kocham tą książkę! Zaskakujący koniec. [tzn. spodziewałam się samobójstwa] I dużo w niej psychologii. Odpowiedz Link Zgłoś
kikunia Re: wasza ulubiona książka 16.08.10, 14:56 Jest wiele książek które lubię. Np. autorstwa Małgorzaty Musierowicz, Krystyny Siesickiej , Paulo Coelho. Oraz inne jak: Mały Książe, Reality Show, My dzieci z dworca Zoo, Kwiat Pustyni itd. Jednak jest ksiązka którą 'kocham' powracam do niej bardzo często. - Warto marzyć(Sheen Kjersti). No cóż uwielbiam czytać, co chwile spotykam wspaniałe książki. I zmieniają mi się upodobania ; ) Np. Zmierzch- przeczytałam, lubie je, ale uważam że nie jest cudem świata(tak jak wiekszość dziewczyn) . Odpowiedz Link Zgłoś
myoshi Re: wasza ulubiona książka 16.08.10, 15:00 książki, które zapamiętałam: "Skrzydła Laurel", "Ever", saga "Dom Nocy", "Mały książe". btw. temat się powtarza. Odpowiedz Link Zgłoś
asku_ Re: wasza ulubiona książka 16.08.10, 15:02 Harry Potter, Pamiętnik Księżniczki Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa Re: wasza ulubiona książka 16.08.10, 21:31 'wciąż ją kocham' . 'wszystko jest możliwe' . Odpowiedz Link Zgłoś