altu 27.10.04, 13:14 moja przyjaciółeczka ;) szuka ubranek dla dzieciakow.. znacie? to podajcie adresy sklepow z odzieza dziecieca dla dzieci w różnym wieku ... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aerde Re: Ubranka dla dzieci 27.10.04, 15:35 Dla najmłodszych dzieciaczków (i mam, obecnych i przyszłych) najlepszy jest sklep przy Globi, w budynku dawnej spółdzielni inwalidów. Odpowiedz Link Zgłoś
piegowata Re: Ubranka dla dzieci 27.10.04, 18:27 Ja tam się nie ftrancam, ale najkorzystniej jest kupować ciuszki w ciucholandach, bo: 1. bardzo tanie, 2. bardzo ładne, 3. dobrej jakości i wypróbowane w praniu 4. po co nowe, jeśli dziecina za chwilę z tego wyrośnie? Ale ja tam się nie ftrancam.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aerde Re: Ubranka dla dzieci 27.10.04, 20:38 Nie wiem, kto Cię uczył polskiego, ale piszę się "ftroncam" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
piegowata Re: Ubranka dla dzieci 27.10.04, 22:14 Zaraz zaraz, ale jeśli mówi się zadanżam, włanczam to i ftrancam. Chyba jakieś zasady obowiązują jeszcze w tym kraju, nie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zoppino Re: Ubranka dla dzieci 28.10.04, 10:44 Tylko że w ciucholandach jest to co akurat jest, jak sie potrzebuje czegoś konkretnego, to można nie znależć. Przeważnie znajduje się coś, co będzie dobre za dwa lata albo coś co byloby dobre rok temu. Dobrze zaopatrzony jest sklep w pawilonach koło samu na Kościelnej (os. hibnera), ale to nie ciucholand. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta76 Re: Ubranka dla dzieci 02.11.04, 09:30 No ale tragedia tam cos kupic. Pani ma wiekszosc rzeczy poskladanych na poleczkach i zanim powyciaga wszystko i pozniej posklada, to wieki mijaja i jak nie daj boze jestem druga w kolejce i czekam z dzieckiem to nie ma rady, ale musze zrezygnowac.... Odpowiedz Link Zgłoś
gucio70 Re: Ubranka dla dzieci 30.11.04, 17:09 Będąc młodym tatusiem.... Ja nie zauważałem problemu że trzeba czekać. Jak jest się zdecydowanym to nie ma problemu :) Widziałem w tym sklepie następującą sytuację: młoda mama z córką ok 3 lat, przez ok 20 min wybierały czapkę zimową, jak jakaś podobała się mamie to córce nie, jak córka już zaakceptowała jakiś model to mama się rozmyśliła.... Szczerze podziwiałem Panią która podawała kolejne czapeczki i uwijała się obsługując pozostałych klientów a przy każdej kolejnej czapeczce była pytana przez mamę dziecka czy aby pasuje (nie ominęło to też innych klientów). Ja z żoną w tym czasie zdązyliśmy kupić kilka kompletów śpiochów, śpiworek i cieplutki polarek. Sklep przy GLOBI jest naprawdę godny polecenia (a według mojej żony tani). Odpowiedz Link Zgłoś