kml-19 11.10.09, 09:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wojtek Re: Ireneusz Jeleń: Nie jedziemy na mundial. Dla IP: 94.254.180.* 11.10.09, 12:53 Że dziadostwo to prawda, ale na Boga. Człowieku poświęć chwilę czasu i przeczytaj co "napisałeś". Dziadostwo, a nie "dziaowstwo". Dzwonię, a nie "Dzwonie". Wam, a nie "wam". Że, a nie "ze". Piję, a nie "pike". Ogarnij się, bo w oczy kuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierny kibic Re: Ireneusz Jeleń: Nie jedziemy na mundial. Dla IP: *.aster.pl 11.10.09, 13:18 zakompeksione wiesniaki ktore mialy do wyboru kopac pilke albo isc na ojcowizne. zero pracy zero talentu zero inteligencji zero wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nate Ireneusz Jeleń: Nie jedziemy na mundial. Dla mn... IP: 94.245.245.* 11.10.09, 13:56 Jesli ktos jeszcze mysli ze te wpisy o bojkocie to puste slowa to PRZYPOMINAMY ze to NIE PRAWDA! jesli jeszcze niewiesz jakie akcje odbeda sie w sprawie PZPN to jako prawdziwy kibic idz do koniecpzpn.pl po pierwsze: AKCJA NIE PRZYCHODZIMY NA MECZ polska-slowacja 14.10.2009 - wyjasnienie akcji prosze poszukac na ww. stronie. (tylko zaznacze ze to nasz pierwszy wspolny sprawdzian sily jednosci kibicow w walce o nasza pilke - NIE ZAWIEDZMY NASZYCH) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vlad Ireneusz Jeleń: Nie jedziemy na mundial. Dla mn... IP: *.chello.pl 11.10.09, 16:11 www.youtube.com/watch?v=EtwQWmeU1Lc&NR=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Caram-bol Ireneusz Jeleń i "Grosik" zdali egzamin.. IP: *.cust.tele2.se 11.10.09, 17:49 Akurat do Jelenia i Grosickiego mam najmniej pretensji.. Wręcz odwrotnie.. Grali całkiem dobrze w deszczu.. Rozwiązanie gry na dwójkę "błyskawic" jest doskonałe, ale muszą otrzymywać mnóstwo podań od pomocników i skrzydłowych - i to skrzydłowi MUSZĄ "odciągać" od nich przeciwnika.. Założenia świetne, tylko wykonanie taktyczne do dupy! Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 "Mielismy duzo grac bokami" 11.10.09, 17:56 O co mu chodzi? Przeciez wszyscy grali bokami.No to Piechniczek wybral sklad Majewskiemu,gratulacje naleza sie Piechniczkowi za talent i wyczucie tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
1stanczyk Oni nie tyle graja co duzo "robia" bokami ........ 11.10.09, 23:50 Re: "Mielismy duzo grac bokami" Odpowiedz Link Zgłoś
michelange75 Nie jest mi Was zal.Zal mi jest plskich kibicow 11.10.09, 17:57 Panowie pilkarze.Taktyka gry ustawiona przez trenera to nie wszystko. Jezeli nie macie pary w nogach i umiejetnosci Wasze checi nie pomoga Wam na zwyiestwo z ekipa mocniejsza niz San Marino. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikador Re: Nie jest mi Was zal.Zal mi jest plskich kibic IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.10.09, 18:21 Nawet z San Marino nie potrafili zachowac sie jak zawodowcy. Jesli 10:0 ich ucieszylo, to mnie ucieszylo to, ze z kazdym innym dostali nauczke (czyli w doope). Ja sie z tego moge cieszyc, ja nie jestem "zawodowcem" i nie kopie lezacego. Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Ireneusz Jeleń: Nie jedziemy na mundial. Dla mn... 11.10.09, 18:32 Bo ciule w piłę nie powinni grać. No - co najwyżej po podwórkach. PZPN - na szafot! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opar Absurdu Wykorzystali słabość, bo jesteście SŁABI... IP: *.aster.pl 11.10.09, 19:13 A wydaje wam się, że jesteście nietykalnymi bogami. Tymczasem nawet nie jesteście specjalistami od kopania kawałka szmaty po trawie. Odpowiedz Link Zgłoś
jkmjacek Ireneusz Jeleń: Nie jedziemy na mundial. Dla mn... 11.10.09, 22:19 No i skończyło się. MŚ już z głowy. ME - trzy mecze i do domu. Za wybitne osiągnięcia w piłce nożnej proponuję dać P. Grzegorzowi Lato podwyżkę do 100 tys. miesięcznie a piłkarzom po milionie a może i po dwa miliony na rok. Zasłużyli sobie. W końcu "nic się nie stało". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob Re: Ireneusz Jeleń: Nie jedziemy na mundial. Dla IP: *.97.58.144.res-cmts.sebh.ptd.net 12.10.09, 07:24 Nic się nie stało, tylko wywalili LEO, a to było pewnie zaplanowane! Pora - kopacze - na piłkę wodną! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLATER PIZDY IP: *.chello.pl 11.10.09, 23:48 graliscie jak pizdy tyle san marino w polskim wydaniu szkoda na was aby patrzec jeszcze abonament placic za co niemoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktokolwiek Re: PIZDY IP: *.nwrknj.east.verizon.net 12.10.09, 02:26 Twoje okreslenie jest nieprecyzyjne i obraza pewna grupe ludzi. Ja mysle ze raczej im ktos pourywal jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Matoly do kopania rowow IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 12.10.09, 05:11 Prawie wszyscy trenuja pilke ponad 20!!!lat i nie potrafia sie wiele nauczyc,to niech ida do lopaty,a i do tego pewnie talentu nie wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Panie Piechniczek PZPN to grupa osób chcących IP: *.veracomp.pl 12.10.09, 09:15 zadbać o swoje finanse gdyby pracowali w klubach i mieli takie wyniki już dawno by wylecieli z klubu...te ciepłe posadki są jednak nie do ruszenia i dlatego tak kurczowo się ich trzymają i wzajemnie wspierają...nikt tam nie myśli o pracy z młodzieżą i wspieranie małych klubów z młodymi talentami ale tylko o swoim stanowisku i premiach za spotkania przy kawie i ględzeniu o słabej reprezentacji tylko jak się pozbyćc tej grupy? Odpowiedz Link Zgłoś