Dodaj do ulubionych

Ireneusz Jeleń: Nie jedziemy na mundial. Dla mn...

11.10.09, 09:15
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: wojtek Re: Ireneusz Jeleń: Nie jedziemy na mundial. Dla IP: 94.254.180.* 11.10.09, 12:53
      Że dziadostwo to prawda, ale na Boga. Człowieku poświęć chwilę czasu i
      przeczytaj co "napisałeś". Dziadostwo, a nie "dziaowstwo". Dzwonię, a nie
      "Dzwonie". Wam, a nie "wam". Że, a nie "ze". Piję, a nie "pike". Ogarnij się, bo
      w oczy kuje.
      • Gość: wierny kibic Re: Ireneusz Jeleń: Nie jedziemy na mundial. Dla IP: *.aster.pl 11.10.09, 13:18
        zakompeksione wiesniaki ktore mialy do wyboru kopac pilke albo isc na ojcowizne. zero pracy zero talentu zero inteligencji zero wszystkiego.
    • Gość: nate Ireneusz Jeleń: Nie jedziemy na mundial. Dla mn... IP: 94.245.245.* 11.10.09, 13:56
      Jesli ktos jeszcze mysli ze te wpisy o bojkocie to puste slowa to PRZYPOMINAMY ze to NIE PRAWDA! jesli jeszcze niewiesz jakie akcje odbeda sie w sprawie PZPN to jako prawdziwy kibic idz do koniecpzpn.pl po pierwsze: AKCJA NIE PRZYCHODZIMY NA MECZ polska-slowacja 14.10.2009 - wyjasnienie akcji prosze poszukac na ww. stronie. (tylko zaznacze ze to nasz pierwszy wspolny sprawdzian sily jednosci kibicow w walce o nasza pilke - NIE ZAWIEDZMY NASZYCH)
    • Gość: vlad Ireneusz Jeleń: Nie jedziemy na mundial. Dla mn... IP: *.chello.pl 11.10.09, 16:11
      www.youtube.com/watch?v=EtwQWmeU1Lc&NR=1
    • Gość: Caram-bol Ireneusz Jeleń i "Grosik" zdali egzamin.. IP: *.cust.tele2.se 11.10.09, 17:49
      Akurat do Jelenia i Grosickiego mam najmniej pretensji.. Wręcz odwrotnie..
      Grali całkiem dobrze w deszczu..

Rozwiązanie gry na dwójkę "błyskawic" jest doskonałe, ale muszą otrzymywać
      mnóstwo podań od pomocników i skrzydłowych - i to skrzydłowi MUSZĄ "odciągać"
      od nich przeciwnika
      ..

Założenia świetne, tylko wykonanie taktyczne do dupy!
    • 12.12a1 "Mielismy duzo grac bokami" 11.10.09, 17:56
      O co mu chodzi? Przeciez wszyscy grali bokami.No to Piechniczek wybral sklad
      Majewskiemu,gratulacje naleza sie Piechniczkowi za talent i wyczucie tematu.
      • 1stanczyk Oni nie tyle graja co duzo "robia" bokami ........ 11.10.09, 23:50

Re: "Mielismy duzo grac bokami"
    • michelange75 Nie jest mi Was zal.Zal mi jest plskich kibicow 11.10.09, 17:57
      Panowie pilkarze.Taktyka gry ustawiona przez trenera to nie wszystko.
      Jezeli nie macie pary w nogach i umiejetnosci Wasze checi nie pomoga
      Wam na zwyiestwo z ekipa mocniejsza niz San Marino.
      • Gość: pikador Re: Nie jest mi Was zal.Zal mi jest plskich kibic IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.10.09, 18:21
        Nawet z San Marino nie potrafili zachowac sie jak zawodowcy. Jesli
        10:0 ich ucieszylo, to mnie ucieszylo to, ze z kazdym innym dostali
        nauczke (czyli w doope). Ja sie z tego moge cieszyc, ja nie
        jestem "zawodowcem" i nie kopie lezacego.
    • j-50 Ireneusz Jeleń: Nie jedziemy na mundial. Dla mn... 11.10.09, 18:32
      Bo ciule w piłę nie powinni grać. No - co najwyżej po podwórkach.
      PZPN - na szafot!
    • Gość: Opar Absurdu Wykorzystali słabość, bo jesteście SŁABI... IP: *.aster.pl 11.10.09, 19:13
      A wydaje wam się, że jesteście nietykalnymi bogami. Tymczasem nawet
      nie jesteście specjalistami od kopania kawałka szmaty po trawie.
    • jkmjacek Ireneusz Jeleń: Nie jedziemy na mundial. Dla mn... 11.10.09, 22:19
      No i skończyło się. MŚ już z głowy. ME - trzy mecze i do domu.
      Za wybitne osiągnięcia w piłce nożnej proponuję dać P. Grzegorzowi Lato podwyżkę do 100 tys. miesięcznie a piłkarzom po milionie a może i po dwa miliony na rok. Zasłużyli sobie. W końcu "nic się nie stało".
      • Gość: Rob Re: Ireneusz Jeleń: Nie jedziemy na mundial. Dla IP: *.97.58.144.res-cmts.sebh.ptd.net 12.10.09, 07:24
        Nic się nie stało, tylko wywalili LEO, a to było pewnie
        zaplanowane! Pora - kopacze - na piłkę wodną!
    • Gość: SLATER PIZDY IP: *.chello.pl 11.10.09, 23:48
      graliscie jak pizdy tyle san marino w polskim wydaniu szkoda na was aby
      patrzec jeszcze abonament placic za co niemoty
      • Gość: ktokolwiek Re: PIZDY IP: *.nwrknj.east.verizon.net 12.10.09, 02:26
        Twoje okreslenie jest nieprecyzyjne i obraza pewna grupe ludzi. Ja
        mysle ze raczej im ktos pourywal jaja.
        • Gość: Jerry Matoly do kopania rowow IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 12.10.09, 05:11
          Prawie wszyscy trenuja pilke ponad 20!!!lat i nie potrafia sie wiele
          nauczyc,to niech ida do lopaty,a i do tego pewnie talentu nie
          wystarczy.
    • Gość: adam Panie Piechniczek PZPN to grupa osób chcących IP: *.veracomp.pl 12.10.09, 09:15
      zadbać o swoje finanse gdyby pracowali w klubach i mieli takie wyniki już
      dawno by wylecieli z klubu...te ciepłe posadki są jednak nie do ruszenia i
      dlatego tak kurczowo się ich trzymają i wzajemnie wspierają...nikt tam nie
      myśli o pracy z młodzieżą i wspieranie małych klubów z młodymi talentami ale
      tylko o swoim stanowisku i premiach za spotkania przy kawie i ględzeniu o
      słabej reprezentacji tylko jak się pozbyćc tej grupy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka