lotson1 Media po meczu Czechy - Polska: Lepszego jutra ... 11.10.09, 13:33 w normalnym swiecie jest tak pracownik który się nie sprawdza albo jest przesuwany na stanowisko wymagajace mniejszych umijentnosci albo wywalany z takowej firmy a tu mamy doczynienia z jakimis herosami którym złe czary nie pozwalaja uzyskiwać wyników a to trawa za wysoko przystrzyżona albo nie równe boisko więc począwszy od prezesa wszystkich bez wyjątku na zbity ryj a i odać pieniądze niesłusznie zarobione w stanach wytyczono proces pracownikowi za serfowanie w necie w godzinach pracy a tu mamy nieudaczników którym się wydaje że znają się na piłce wonnnnnnnnnnnnnnnnn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerf madrala Media po meczu Czechy - Polska: Lepszego jutra ... IP: *.home.cgocable.net 11.10.09, 13:43 bojkot meczu a po nim marsz na PZPN i na taczke Piechniczka i Late. Lato i Piechniczek WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Ten bojkot niczego nie zmieni. 11.10.09, 13:49 Ci zalosni faceci z PZPN-u,którzy terroryzuja polska pilke oni nie zrezygnuja z sabotowania tego sportu,zbyt duza kasa jest na widoku aby tak lekko ja odpuscic.Jeszcze jedna kompromitacja splynie po tych sabotazystach jak po kaczce i maja wiele czasu na opowiadanie bredni i ladowanie naiwnych kibiców w balona.Pewnie jakis skutek przynióslby dopiero bojkot rozgrywek ligowych,a to dlatego ze sponsorzy nie pozwola na to zeby jakies Laty,Piechniczki,Majewskie,Grenie i caly ten motloch tak lekko marnotrawil sponsorskie pieniadze swoja obecnoscia w pilce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil1923 Media po meczu Czechy - Polska: Lepszego jutra ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.09, 13:53 Moim zdaniem większość kibiców przesadza bo drużyna ma wzloty i upadki nie zawsze się wygrywa. A jeśli ktoś tylko potrafi gadać to niech wyjdzie na boisko i zobaczy jak to wygląda z tej perspektywy a jak z trybun ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przesadzamy? Re: Media po meczu Czechy - Polska: Lepszego jutr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 14:12 "większość kibiców przesadza"???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a widziałeś budżet PZPN? Ile pieniędzy idzie na posiedzenia zarządu, pensje, premie i prezenty? Wiesz, że jedna miesięczna pensja prezesa PZPN, bez premii, wynagrodzeń za posiedzenia zarządu i prezentów to 50 tys zł a roczny budżet PZPN na szkolenia trenerów to 200 tys zł? CZTERY MIESIĘCZNE PENSJE TOWARZYSZA PREZESA GRZEGORZA LATY. Jeśli piszesz, że "większość kibiców przesadza" to pewnie dobrze o tym wiesz bo sam jesteś w zarządzie. Dla tych, co nie wiedzą cytuję raport Jacka Masioty: "W budżecie PZPN 200 tys. zł na szkolenie trenerów 400 tys. zł na posiedzenia zarządu 500 tys. zł na centralne rozgrywki juniorów 700 tys. zł na upominki poza imprezami" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryco Media po meczu Czechy - Polska: Lepszego jutra ... IP: *.rev.inds.pl 11.10.09, 13:59 Nie kupowac nic co jest zwiazane z promowaniem PZPN i tego dziadostwa co zwie sie reprezentacja kraju,a wowczas jak braknie sponsorow to moze caly ten szajs sie rozleci,lub dac na trenera goscia o nazwisku Zima,a asystenta jego Zawieja to moze ten zakuty leb Laty i jego pasibrzuchow zamroza iwywieja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: napoleon bonaparte Media po meczu Czechy - Polska: Lepszego jutra ... IP: *.xdsl.centertel.pl 11.10.09, 14:00 "Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic100 Media po meczu Czechy - Polska: Lepszego jutra ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 14:06 Jestem z Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakub Czeski,Czeski,Czeski,CzeskiCzeski ,Czeski,Czeski,!! IP: *.static.bluetone.cz 11.10.09, 14:11 Coś jesteś:) i kto jest słaby was, i ma długi sprawdzone !!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Media po meczu Czechy - Polska: Lepszego jutra ... 11.10.09, 14:33 Za taką piłkę cały PZPN powinien być wysłany na banicję. Najlepiej do Zimbabwe - krokodyle doić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juri jaka kompromitacja? zwykła porażka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 14:52 " po kompromitacji w Pradze" otóż zauważyłem iż ostatnio dziennikarze nie odróźniają przegranej od kompromitacji i nadużywają słowa "kompromitacja" w kontekscie wczorajszego meczu jest całkowicie bezzasadne. po prostu byliśmy słabsi i przegraliśmy. w sporcie to normalne. gdzie tu kompromitacja? Odpowiedz Link Zgłoś
pierrecruise Co do bojkotu kibiców 11.10.09, 14:57 Bojkot meczu, na który i tak mało kto ma ochotę iść, jest trochę poroniony. PZPN trzyma się mocno i śmieją się do rozpuku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chavez Re: Co do bojkotu kibiców IP: *.nwrknj.east.verizon.net 11.10.09, 16:08 Uwazam ze bojkot sponsorow kadry lepiej uderzyl by w PZPN Odpowiedz Link Zgłoś
pierrecruise Re: Co do bojkotu kibiców 11.10.09, 16:53 Tylko ustawa sejmu zabraniająca PZPN używania narodowych symboli coś zmieni, Polacy nie identyfikują się z PZPN - Taki sygnał od nas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wqrviony STOP polskiej mysli szkoleniowej ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 15:08 Mentor Entliczek ciągle tkwi w 1982 roku , nie zauważyl biedaczek ze obecna piłka nozna różni sie od tej sprzed ponad 20 lat . W rzeczywistosci to on pociaga za sznurki a nie ta durna pala Lato ! Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: STOP polskiej mysli szkoleniowej ! 11.10.09, 15:34 Dokładnie tak samo myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peti Media po meczu Czechy - Polska: Lepszego jutra ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 15:26 Tylko Jerzy Dudek zagrał tak jak zwykle gra w realu, pozostali zdecydowanie ponizej swoich i tak niewielkich mozliwości Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir 90% grajków, won z kadry. 11.10.09, 15:30 Spokojnie budować nową kadrę przez 3 lata. Jesteśmy w grupie z San Marino i tak będą nas traktować przez najbliższe lata. Nawet na solidnego sparing partnera się nie nadajemy. Polska myśl trenerska utknęła w latach 80 i trwa razem z dziadkami trenerskimi w PZPN. Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Media po meczu Czechy - Polska: Lepszego jutra ... 11.10.09, 15:33 Stadiony choćby po to by nauczyć grać na nich piłkarzy. Nasi grają na kartofliskach i jak wychodzą na stadion to głupieją, na porządnej murawie inaczej piłka chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
avaldek Stop Latociągom ! 11.10.09, 19:31 Skoro górnicy czy hutnicy mogą protestowac ..to dlaczego nie kibice / Molotovy i petardy vs znienawidzone ryje z pzpn ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomi Media po meczu Czechy - Polska: Lepszego jutra ... IP: *.igloonet.pl 11.10.09, 20:13 z kolan? ja na placka leżę i jeszcze nie doszedłem do siebie --- Live sports online Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gade Media po meczu Czechy - Polska: Lepszego jutra ... IP: *.rdc.pl 12.10.09, 10:40 Jacy piłkarze taki pzpn, a szczególnie rzecznik obraża jeszcze kibiców www.rdc.pl/index.php?/pol/sport/sport/kibice_to_terrorysci_i_chuligani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabriel Media po meczu Czechy - Polska: Lepszego jutra ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.09, 16:43 moze nie jestem znawca piłki tak jak kazdy Polak!!!! ale to co widziałem na ostanim spotkaniu z Czechami to horor a wypowiedzi pana Majewskiego o uroku tego spotkania !!!!! mam pytanie moze ja ogladałem inne spotaknie a nie mecz Polska-Czechy?????? jeszcze tak słabej reprezentacji czech nie widziałem od lat ,a my na przeciwko ich wygladalismy jak luksemburg!!!!! Piszemy ze mamy takich słabych piłkarzy,ale sa piłkarze ktorzy potrafia choc zagrać z honorem!!!! gdzie u naszych piłkarzy było widac chęc biegania!!!! panowie zarabiaja takie pięniądze ze wstydz wychodzic w koszulce z orłem!!! a pan ,panie Majewski jak ma troszke honoru to prosze niech pan złozy dymisje!!!!! jest tylko jeden problem !!! pana jak sie nie wyrzuci to zawsze pan bedzie mówił ze gralismy dobrze!!!! straszne to jest ze ludzie nie potrafia sie sami ocenic!!! pozdrwaiam Odpowiedz Link Zgłoś