Gość: Marco IP: *.satkol.pl 15.10.09, 19:33 Mądry wybór. Żarty się skończyły mammutom komuny 200% NIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zooolw Bojkot PZPN. Kolejny sponsor odwraca się od pił... 15.10.09, 19:34 JEST DOBRZE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloss Re: Bojkot PZPN. Kolejny sponsor odwraca się od p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.09, 19:41 a będzie lepiej! ________________________________________________________ Tylko Lato pije Tyskie, Orange łączy z Piechniczkiem Odpowiedz Link Zgłoś
rechott Genialne zagranie marketingowe 15.10.09, 21:57 WBK i Compensa zrobiły genialny zabieg marketingowy. Kibiców już nie ma, sparingów pewnie niewiele ludzi będzie oglądać a tak mają zapewnioną promocję marki i jeszcze darmowy rozgłos w mediach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anihilator To już tylko reklama prezerwatyw im została. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.10.09, 22:49 Towarek w sam raz. Lato z kolesiami będą paradować w gumowych czapeczkach, żeby choć na chińskie trampki i koszulki dla kadry zebrać. Bo jak nie zbiorą, to zamiast na Euro 2012 "gwiazdy" polskiej piłki w dupę kopanej zagrają na mistrzostwach naturystów. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_pomidor deklaruję, że nie wypiję Lecha i 16.10.09, 09:05 nie użyję farby śnieżka do czasu uprzątnięcia gruzu i betonu w pzpn. Orange nie używam więc jeden problem mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic74 Bojkot PZPN. Kolejny sponsor odwraca się od pił... IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.09, 19:36 Brawo czekamy na innych sponsorów. Rozwalic ten Beton!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żbik Re: Bojkot PZPN. Kolejny sponsor odwraca się od p IP: *.sunnet.3s.pl 15.10.09, 19:39 No i dobrze, Compensa wraca do gry, porządna firma. Na pohybel śmierdziuchom betonowym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Bojkot PZPN. Kolejny sponsor odwraca się od pił... IP: *.zicom.pl 15.10.09, 19:39 jeszcze ze jeden sponsor da dyla i lato się ugotuje. bo jak inaczej gdy kasa przestanie płynąc. ciekaw jestem kiedy minister sportu zabieże kase będzie w tedy ciekawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bizon Oświadczenie BZ WBK IP: *.icpnet.pl 15.10.09, 19:39 Wszyscy wiemy, że tak powinien wyglądać ten cytat z oświadczenia BZ WBK: "Bank napisał w oświadczeniu, że "solidaryzuje się z kibicami piłki nożnej w Polsce i podpisuje się pod stwierdzeniem wielokrotnie wyśpiewywanym podczas ostatnich meczów reprezentacji: Jebać PZPN". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfg Re: Oświadczenie BZ WBK IP: *.nplay.net.pl 15.10.09, 20:10 > Wszyscy wiemy, że tak powinien wyglądać ten cytat z oświadczenia BZ > WBK: "Bank napisał w oświadczeniu, że "solidaryzuje się z kibicami > piłki nożnej w Polsce i podpisuje się pod stwierdzeniem wielokrotnie > wyśpiewywanym podczas ostatnich meczów reprezentacji: > Jebać PZPN". Otóż to :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAN piłki Bravo compensa - nadal będę waszym kl. IP: *.xdsl.centertel.pl 15.10.09, 19:39 Chciałem zmienić ubezpieczyciela ale po takim zagraniu - zostaje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry Bojkot PZPN. Kolejny sponsor odwraca się od pił... IP: *.175.144.160.koba.pl 15.10.09, 19:40 coraz ciekawiej... gdzie się podział pseudo"rzecznik" Atlas z jego "szmalem" - no słucham, czemu nie rzucasz mięsem i wyzwiskami, terroryści, chuligani i idioci doprowadzą do waszego niebytu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cwir hehehehe IP: *.zone11.bethere.co.uk 15.10.09, 19:41 To poczatek konca, a ha haha ha Już umiera ta padlina, tego nikt już nie powstrzyma Już umiera ta padlina... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gff Re: hehehehe IP: *.zone12.bethere.co.uk 17.10.09, 00:45 zebys się nie zdziwił... do euro 2012 i tej całej kasy za pozwolenia, koncesje , współpracę, obsługę nikt ich nie odspawa od stołków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hotin@gazeta.pl Bojkot PZPN. Kolejny sponsor odwraca się od pił... IP: *.e-nterart.pl 15.10.09, 19:42 A teraz czas na TYSKIE !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloss Re: Bojkot PZPN. Kolejny sponsor odwraca się od p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.09, 20:22 Tylko Lato pije Tyskie Orange łączy z Piechniczkiem Janusz Atlas pod płotem Hormanna Kreisel, Kręcina to jedna rodzina... Może mały konkurs na antyhasła reklamowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podobno"chuligan" Brawo.Odciąć ryje od koryta. IP: *.euronet.net.pl 15.10.09, 19:43 Kasa,kasa - to żywioł PZPN,piłkarze, mecze albo jacyś tam kibice-to dodatek,mało ważny zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hjg Re: Brawo.Odciąć ryje od koryta. IP: *.zone12.bethere.co.uk 17.10.09, 01:01 dokładnie,dlatego w przededniu euro 2012 nawet młotem pneumatycznym od kryta tych zakazanych ryjów nie odkujesz zapomnijmy o zmianach Odpowiedz Link Zgłoś
redgunner Nie rozumiem. 15.10.09, 19:46 Co z tego że się wycofują... Zapłacili pzpnowi i tyle. Prawdziwym testem będzie to czy po wygaśnięciu obecnych umów znajdą się sponsorzy. Uważam, że się znajdą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfg Re: Nie rozumiem. IP: *.nplay.net.pl 15.10.09, 20:15 Naprawdę myślisz, że tylu jest samobójców, którzy marzą o byciu kojarzonym w ten sposób i takiej antyreklamie...? Coż, jeśli ktoś ma problem ze zbyt dużymi obrotami i chciałby jakoś je zmniejszyć... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfg Re: Nie rozumiem. IP: *.nplay.net.pl 15.10.09, 20:18 Naprawdę myślisz, że tylu jest samobójców, którzy marzą o byciu kojarzonym w taki sposób? Cóż, jeśli ktoś ma za duże obroty i chciałby jakoś je zmniejszyć... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloss Re: Nie rozumiem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.09, 20:20 redgunner napisał: > Co z tego że się wycofują... Zapłacili pzpnowi i tyle. > Prawdziwym testem będzie to czy po wygaśnięciu obecnych umów znajdą się sponsor > zy. > Uważam, że się znajdą. Zapewne masz rację. Ale polska piłka w 2008 r., po awansie do ME to był inny produkt, niż ignorowana przez kibiców, przedostatnia w grupie drużyna bez charakteru... I nikt nie wyłoży 156 miliardów $ za prawa do transmisji tylko 0,00001% tej sumy. A to już boleśnie leśnych dziadków dotknie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Nie rozumiem. IP: *.zone12.bethere.co.uk 17.10.09, 00:49 baaaardzo sie mylisz, obecni sponsorzy wycofaki sie tylko dlatego bo konczą sie im przed euro umowy ci co je mają na euro zostaną na 200 % a i nowi którzy stoja w kolejce aby byc powiazanym z euro2012 tylko czychają zeby zdobyc umowę lesne dziady sie po prostu smieja z nas wszystkich tylko ze coraz bezczelniej mozemy im naskoczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ytur Zawsze się znajdą - ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 20:45 za kasę taką, że lato będzie mniej obfite i z limuzyn na tramwaj przeskoczy! Odpowiedz Link Zgłoś
maklakiewicz Re: Zawsze się znajdą - ale... 15.10.09, 21:57 prezes: trza będzie przejść na gorszą wódkę i wyeliminować kolorowe alkohole, na szczęście da się przetrwać na słowackich alkoholach ;) ..dzięki piłkarzom....dobrze że nie słoweńskich ;) ------------------------- Odmówił odpowiedzi na lekcji polskiego, twierdząc, że postmodernizm gwałci jego poczucie estetyki.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek tylko marketing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 21:46 Po prostu uznali, że jak się wycofają to napisze o nich cała prasa. Marka firmy pojawi się w mediach w dodatku będzie pozytywnie kojarzona. Marketing i tylko marketing a nie żadne solidaryzowanie się z kibicami. Odpowiedz Link Zgłoś
fishinthesea A nawet jeśli, to co z tego? 16.10.09, 00:44 Ich motywy nie mają tu znaczenia tak długo jak pomagają nam osiągnąć cel. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fg Re: A nawet jeśli, to co z tego? IP: *.zone12.bethere.co.uk 17.10.09, 00:56 jedyna pomoc to to ze sie mówi o bojkocie, bo nastepni sponsorzy sie znajda jeszcze szybciej niz ci uciekli (pzpn ma jokera w postaci ME) najlepsza pomoc dla całej akcji to oficjalne poparcie elit jak np artura barcisia (mam nadzieje ze to kamyk nakrecający lawine) ale i tak dziady nie oddadzą stołków do momentu zainkasowania ostatniego centa za euro12 ,chyba ze wywiezie ich prokuratura( a wiadomo ze tak sie nie stanie ,bo pociągający za sznurki sa czysci) amen Odpowiedz Link Zgłoś
anarchisten Re: BRAWO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! 15.10.09, 19:48 No ja właśnie z neo na netie zmieniłem. Umowa już pojechała kurierem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie kibic Bojkot PZPN. Kolejny sponsor odwraca się od pił... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 19:55 nie jestem zagorzałym kibicem ale jestem z wami nienawidzę PZPNu lubię piwo ale nie pije tyskiego mam telefon ale nie w orange tak trzymać fani piłki kopanej!!!!! na pohybel betonom z PZPNu !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budy Re: BRAWO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 19:57 Śnieżka się wycofała. Brawo Śnieżka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brawo Bojkot PZPN. Kolejny sponsor odwraca się od pił... IP: *.bas502.dsl.esat.net 15.10.09, 19:57 Brawo Compensa!!! Niech FIFA zobaczy ze kibice i sponsorzy sa razem za zmianami w polskiej pilce!!! Teraz czas na Orange TP - glownego sponsora!!! A moze mendzerowie Orange licza na fuche w PZPNie np. zamiatanie podlogi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Akcja GWna trwa... IP: 188.33.80.* 15.10.09, 20:00 Panie Antku, proszę się wyrażać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Brawo Compensa IP: *.net.pbthawe.eu 15.10.09, 20:02 Inaczej nie da się zrobić porządku z kliką Laty. Dość korupcji !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Bojkot PZPN. Kolejny sponsor odwraca się od pił... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 20:02 bardzo ladnie postapili. to znaczy , ze solidaryzuja sie z pozostalymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orange Bojkot PZPN. Kolejny sponsor odwraca się od pił... IP: 78.16.223.* 15.10.09, 20:07 Czas na Orange by wycofal sie ze sponsorowania!!! Czy Orange woli poczekac az ludzie podpisani pod listem do FIFA rzuca komorkami Orange? Jak Orange szanujaca sie firma chce sponsorowac PZPN z ponad 300 ludzmi oskarzonymi o korupcje?? Czy Orange jest za korupcja? Czy pracownicy Orange popieraja postawe firmy w ktorej pracuja? Czy nie ma w Orange prawdziwych kibicow ktorzy chca zmian w polskiej pilce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były klient Re: Bojkot PZPN. Kolejny sponsor odwraca się od p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 22:36 dla mnie już za późno. umowa właśnie wygasła i nie przedłużyłem, już od tego tygodnia jestesmy w PLUSie, 2 telefony i 2 internety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek_lodz Re: Bojkot PZPN. Kolejny sponsor odwraca się od p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.09, 12:21 a mój nr tel zaczyna się od 509 i już od ostatniej zmiany jest w PLUSIE :-) I moim rodzicom zrobiłem to samo czyli mówiąc jeżykiem sportowym PLUS - orange 5-0!!!!! ( kto następny się dopisze!!!!!) PS W PLUSIE bo PLUS sponsoruje Siatkówkę ( a mało kto już pamięta ze tam było kilka lat temu niezłe bagno i jednak dało sie posprzątać ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Bojkot PZPN. Kolejny sponsor odwraca się od pił... IP: 204.154.131.* 15.10.09, 20:09 Biedni ludzie..... zal mi was, bo naprawde nic z tego nie rozumiecie. Toczy sie najnormalniejsza walka o kase z mocnymi prostymi i sierpowymi wysoko nad waszymi glowami, a wy jestescie w to wszystko wciagani i bezwiednie angazujecie sie po jednej stronie. No chyba ze te komentarze sa dzielem sprzedawskich dziennikarzy(rzyn), to zwracam honor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fsafsadfsa Re: Bojkot PZPN. Kolejny sponsor odwraca się od p IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.10.09, 23:58 walka toczy się o zmiany a nie, jak dotąd o kasę. Mylisz więc punkt widzenia 'zwykłego szaraczka', który ma dość tej farsy, jaką prezentują działacze PZPNu i co w istocie odbija się na grze i szkoleniu kadry (w tym kadry narodowej). Czasem wielkie zmiany nadchodzą z góry. Więcej zmian wywołują masowe działania tłumu. Ja polskiej nogi nie oglądam, nie chcę patrzeć na ten syf. Wolę koszykówkę, siatkówkę - tam pomalutku zyskujemy zarówno w tytułach jak i w ilości prawdziwych kibiców. Jak widać da się grać w siatkówkę i w koszykówkę na obskórnych salach, widać że są talenty w polsce. O dziwo, jeśli chodzi o piłkę nożną to niestety talenty są bezpodstawnie marnowane, nie ma chęci wśród młodych by pracować nad formą, bo później jest już tylko syf.... Można również zrewitalizować drużynę - popatrz na nasze złotka. Wszystko się da, ale niestety nie za prezesury takich działaczy jakich mamy w PZPNie, którzy zabierają 40-50% biletów na ważniejsze mecze w egzotycznych miejscach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klemens ruszyła machina tego nikt już nie powstrzyma !!!! IP: *.nplay.net.pl 15.10.09, 20:09 To nasz kibiców sukces !!!! Przed kuratorami broniła ich uefam, na stadionach dawali nam zakazy, teraz rozwalimy ich wilczym prawem rynku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amrik Brawo brawo IP: 167.127.24.* 15.10.09, 20:10 Ale... jak kiedys celnie stwierdzil Urban ze "rzad wyzywi sie sam" mozna powiedziec ze pzpn wyzywi sie sam. Nie wystarczy jebac i bojkotowac ten skostnialy twor i azyl dla mafijnych struktur polskiej pilki. Trzeba zrobic cos wiecej, cos takiego co zrobila Solidarnosc w 1980. Powinien powstac wielomilionowy ruch tych co jebia i ktorym przyswieca dobro polskiej pilki i odbicie sie od dna klasyfikacji na poziomie San Marino. Stanowcze nie dla p. Laty i kolesiow, tych wszystkich Dariuszow W. i calej tej bandy kryminalistow. Odpowiedz Link Zgłoś
zadbad Re: Brawo brawo 15.10.09, 21:09 Gość portalu: amrik napisał Trzeba zrobic cos wiecej, cos takiego co zrobila > Solidarnosc w 1980. Powinien powstac wielomilionowy ruch tych co > jebia i ktorym przyswieca dobro polskiej pilki i odbicie sie od dna > klasyfikacji na poziomie San Marino. Popytaj tych PRAWDZIWYCH solidaruchów co się wtedy działo i jakie miało skutki.Kto na tym zbił polityczny kapitał a co stało się z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Nie jestem z PO, nie jestem Z PiS ani z żadnej 15.10.09, 22:36 kliki dorobkiewiczów i wiele rzeczy mi się nie podoba w RP, ale uważam że dla większości społeczeństwa była to zmiana na plus, tyle tylko że apetyt rośnie w miarę jedzenia. Dlatego też uważam iż zmiany w PZPN nic nie popsują, bo gorzej już być nie może. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oł jee Re: Nie jestem z PO, nie jestem Z PiS ani z żadne IP: 188.33.17.* 16.10.09, 00:15 Zmiany nic nie popsują,tylko dlaczego ktoś podpina się pod to co już nieuniknione? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdziwiony Bojkot PZPN. Kolejny sponsor odwraca się od pił... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 20:11 Oo Tego się nie spodziewałem, brawa dla sponsorów, coś się zaczyna dziać! Może w końcu przegonimy "elite" jaka rządzi pzpnem a jej miejsce zajmą ludzie którym zależy w pierwszej kolejności na piłce a dopiero w drugiej na zasobności własnego portfela. Bo wbrew pozorom są i tacy w naszym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś