Dodaj do ulubionych

Chelsea kupuje piłkarzy, czyli kto się boi, a k...

IP: *.acn.waw.pl 15.01.04, 19:44
jak prano brudne pieniadze pod nosem zachodnich demokracji...
Obserwuj wątek
    • Gość: jarry Re: Chelsea kupuje piłkarzy, czyli kto się boi, a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.04, 19:48
      Panie Abramowicz, niech pan sobie kupi kilka lig do kolekcji (w
      tym polską). Będzie miał pan na zawołanie kilka tytułów
      mistrzowskich.
    • Gość: zetka Chelsea kupuje piłkarzy, co to jest naprzeciw Widzewa IP: *.oleszyce.sdi.tpnet.pl 15.01.04, 20:01
      ...albo innych naszych gigantow!
    • Gość: ccc Okradł Rosje a teraz szaleje..mafiozo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.04, 20:17
      Przejął rosyjskie kopalnie złota, diamentów rope...Okradł Rosje
      i szaleje....Puti powinien dobrac mu sie do skory!!!Abramowicz
      na stos!
      • Gość: Jerofiejew Re: Okradł Rosje a teraz szaleje..mafiozo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.04, 21:48
        Tylko rope a nie zadne zloto czy inne diamenty dziwny czlowieczku ktory nie
        wie o czym pisze! Zastanow sie najpierw cos napiszesz!
        • Gość: Wujo Złoto i diamenty też IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 23:06
          Przyjacielu Jerofiejew, zloto i diamenty też, także aluminium, Aerofłot, agencje
          reklamowe, stacje telewizyjne, prasę, itd...
          • Gość: PawełS I dobrze! Kosić Rosję! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.01.04, 09:17
            No i bardzo dobrze. Rosja długo okradała Polskę (do dziś wiszą nam
            odszkodowanie za zabory) wiec nie szkoda mi jak ją ktoś okrada. Pieniądze idą
            na kluby piłkarskie - Chelsa rozdaje dolce. Szkoda oczywiście że nie nasze
            kluby, ale dobrze że nie ruskie. Wolę widzieć te pieniądze w piłkarzach a
            Anglii niż w karabinach sołdatów napadających na "Priwislanski Kraj"!
    • Gość: Pit Re: Chelsea kupuje piłkarzy, czyli kto się boi, a IP: *.dip.t-dialin.net 15.01.04, 20:18
      Taki zwariowany jest ten Swiat, kto ma pieniadze ten rzadzi!
      A ze to brudne pieniadze kogo to obchodzi, tak waglada
      Amerykansko/Rzydowska demokracja.
      • Gość: manou Re: Chelsea kupuje piłkarzy, czyli kto się boi, a IP: 213.39.30.* 15.01.04, 21:28
        Pisze sie przez Z z kropka "miszczu":/
        • Gość: k0n0p Rzydzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 18:42
          Jezu co za prymityw... Tak, to wszystko przez Rzyduf! to przez nich polska
          jest biedna, mamy kiepskie kluby a krowy dają mało mleka! Rzydzi na ksienrzyc!
      • Gość: yo Re: Chelsea kupuje piłkarzy, czyli kto się boi, a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 22:39
        Gość portalu: Pit napisał(a):

> Taki zwariowany jest ten Swiat, kto ma pieniadze ten rzadzi!
        > A ze to brudne pieniadze kogo to obchodzi, tak waglada
        > Amerykansko/Rzydowska demokracja.

Mój drogi Picie. Nie dość, że nie posiadłeś zasad ortografii,
        to jeszcze mieszają ci sie ustroje. Po pierwsze Amerykanie, a
        już tym bardziej Żydzi niewiele mają wspólnego z Rosją na
        obecną chwile, a Rosji Putina daleko do panśtwa
        demokratycznego. Znacznie blizej im do socjalizmu... Pozdr
    • Gość: fantomasz wychowankowie IP: *.dyn.optonline.net 15.01.04, 23:18
      taki jest dzisiaj sport
      biedni wytrenuja dobrego pilkarza a bogaty tylko wylozy kase i ma mistrza
    • Gość: ynwa Czy Chelsea to... IP: *.dsl.eclipse.net.uk 16.01.04, 00:33
      ...Real Madryt Bis?
      hihihi
    • Gość: romb informacje wyssane z palca IP: *.pul.tke.pl 16.01.04, 16:19
      to nie pierwszy raz, kiedy gw podaje do wiadomości albo głupoty, albo rzeczy,
      które i tak każdy poważny kibic piłki angielskiej wie, że to dziennikarskie
      kaczki. Dlaczego gazeta zniża się do poziomu faktu, czy SE. Skąd autor artykułu
      zasięgnął te informacje. Parker - wielka iluzja, vieri jeszcze większa, Ronaldo
      kaczka dziennikarska, Heinze ???? pierwsze słyszę 310 mln ???? pierwsze słyszę
      a wydawało mi się, że śledzę brytyjskie portale
    • Gość: dunkan Re: Chelsea kupuje piłkarzy, czyli kto się boi, a IP: *.smstv.pl / 81.210.104.* 16.01.04, 16:55
      jakjest kasa to zostaw 310 mln euro to zostaw ją lepiej na czarną godzine bo
      jak chce r .Abramowicz takie gwiazdy to sopry wydatek. jak nie masz co robić
      to załatw Chelsea miejsce w trzeciej lidze junoorom i młódzieżowce poprzez
      zapłacenie kasy. patrzcie jaki cwaniak nie chciał oddać do Interu Mutu wzamian
      za wieriego gdzie oni będą grać
    • soboliero Re: Chelsea kupuje piłkarzy, czyli kto się boi, a 16.01.04, 19:54
      Abamowicz kup mnie mogę być piątym bramkarzem...!!!
    • Gość: Jan Re: Chelsea kupuje piłkarzy, czyli kto się boi, a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.04, 10:31
      Podziwiam Abramowicza. W dzisiejszym piłkarstwie opanowanym przez pieniądz jest
      on najbardziej rzutkim menadżerem i właścicielem klubu. To wspaniały mecenas i
      ci, którzy chcą go zdeprecjonować - delikatnie mówiąc - nie mają racji, są jak
      psy ogrodnika. Albo jak polski rolnik mądlący się do pana Boga: panie Boże, ja
      mam jedną krowę, a mój sąsiad sto. Spraw, by miał też tylko jedną.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka