Gość: anonim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.09, 19:17 Zagłębie jesteśmy z tobą. Zagłębie GOL Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Ten Bartczak to musi byc niezly wymiatacz IP: *.adsl.inetia.pl 24.10.09, 19:22 Skoro jest tak dobry zeby grac na dwoch pozycjach jednoczesnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sdray Re: Ten Bartczak to musi byc niezly wymiatacz 24.10.09, 20:02 Gość portalu: Ja napisał(a): > Skoro jest tak dobry zeby grac na dwoch pozycjach jednoczesnie. Patrz uważniej jeden Bartczak ma numer 2 i na imię Grzegorz a drugi numer 8 i Mateusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Śląsk - Zagłębie. Derby desperatów IP: 78.8.142.* 24.10.09, 19:26 Zagłębie to banda aferzystów i złodzieji . Lubin 2 liga! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Śląsk - Zagłębie. Derby desperatów IP: *.lanet.net.pl 24.10.09, 20:11 derby Dolnegośląska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-Smuda Śląsk - Zagłębie. Derby desperatów IP: *.aster.pl 24.10.09, 20:51 I ten żałosny kmiot ma być trenerem kadry?! Litości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Śląsk - Zagłębie. Derby desperatów IP: *.hsd1.nj.comcast.net 24.10.09, 21:12 WKS now and forever! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jesiotr Re: Śląsk - Zagłębie. Derby desperatów IP: *.adsl.inetia.pl 24.10.09, 22:38 tak jak przestałem lubić Górnika z Zabrza z powodu .....trenera,tak i teraz mam ten sam problem z Zagłębiem z Lubina.W obu przypadkach tym panom trenerom chodziło tylko i wyłącznie o kasę -tę dużą.Jak pan Smuda obejmie obowiązki trenera kadry,to za trzy lata obudzimy się z ręką w nocniku-to nie żart a realia.Ten pan nie powinien nawet prowadzić ostatniej drużyny extraklasy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Smuda to tchórz i szarlatan IP: *.chello.pl 24.10.09, 21:58 Dajcie mu kadrę, a znajdziemy się obok San Marino. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloss Re: Smuda to tchórz i szarlatan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.09, 22:21 Gość portalu: romek napisał(a): > Dajcie mu kadrę, a znajdziemy się obok San Marino. Kolego, my już jesteśmy koło San Marino. A teraz przez 3 lata nie zagramy w meczu o stawkę, potem łomot na euro 2012 i do eliminacji przed kolejną imprezą będą nas losować z tego samego koszyka co San Marino, Wyspy Owcze i Andorrę... ____________________________________ Tyskie - nadworny browar PZPN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Re: Smuda to tchórz i szarlatan IP: *.chello.pl 24.10.09, 23:33 No, jeszcze parę miejsc w dół nam zostało. Przy Smudzie zagościmy tam na dłużej i jeszcze bajek się nasłuchamy. Ja go nie chcę, widziałem mecze jego drużyn, także w LM i znacznie częściej było źle niż porządnie. Wygadany się zrobił, nabrał odwagi w gadce, na boisku niekoniecznie, nadal gotów wystawić 7 obrońców na silniejszego rywala. Dla mnie Smuda jest za cienki, choćby jutro mówił, że go do Bayernu chcą (żeby piłki podawał oczywista). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Kolo San Marino juz jestesmy IP: *.hsd1.nj.comcast.net 24.10.09, 23:12 A trenowanie zespolu ligowego to co innego niz opieka i SELEKCJA zespolu Narodowego. Ile tytulow wygral Piechniczek z Odra Opole? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty kret krety do domu IP: 78.8.141.* 24.10.09, 22:34 krety napinacze do domu coś cie tak cicho hej .... coś tak cicho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Derby dla Śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.09, 22:38 Jak Smuda będzie tak prowadził reprezentację jak Zagłębie to ja temu panu dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Derby dla Śląska IP: 78.8.141.* 24.10.09, 23:01 do prokuratury lub do okulisty ....... z sędzią Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Derby dla Śląska 24.10.09, 23:53 wszystkim "znafcom" ktorzy tak krytykuja smude przypominam że to śląsk był zdecydowanym faworytem tym bardziej u siebie a tarasiewicz prowadzi drużyne chyba już co najmniej ze dwa i ma duzo wiecej bardziej klasowych doswiadczonych zawodników a smuda ledwo od paru kolejek i wział druzyne która przegrała wszystkie mecze . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yolos Smuda miszcz i super treneiro :)))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.09, 23:57 to jest wyjątkowy kiep, co on potrafi to pokazął i Wiśle i w Legii, frajer jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yago Re: Derby dla Śląska IP: *.lanet.net.pl 25.10.09, 01:30 Chyba żartujesz... "Faworyt", który nie wygrał meczu przez siedem kolejek? Śląsk jest w dołku, bo Taraś olał transfery, zapewne chcąc potrząsnąć Solorzem i skłonić go do sięgnięcia głębiej do sakiewki. Na to nałożyły się kontuzje i kartki, w sumie nie było kim grać. Zaś Zagłębie jest ostatnie tylko na własne życzenie, bo piłkarzom zachciało się zmienić trenera i wpuszczali po 4 gole/mecz. Przed sezonem było typowane na czołówkę, w praktyce - środek tabeli. Budżet znacznie wyższy niż w Śląsku, a Franc nic rozsądnego nie potrafił z tego wykrzesać.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Derby dla Śląska IP: *.152.150.255.dsl.dynamic.eranet.pl 25.10.09, 09:13 i dalej przegrywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Derby dla Śląska IP: *.152.150.255.dsl.dynamic.eranet.pl 25.10.09, 09:21 masz na myśli tę sytuację z pierwszej połowy, w której powinien podyktować karnego za faul na Szewczuku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy Derby dla Śląska IP: 188.33.129.* 25.10.09, 00:14 Panowie i Panie. G mnie obeszło jak skończył się i przebiegał mecz o tzw. derby Dolnego Śląska. Nie umniejszam żadnej z drużyn, ani żadnemu z trenerów. Obchodzi mnie jedno - nasza polszczyzna. Więc prośba do autorów artykułu: gdy zabieramy się do czegoś na poziomie ogólnopolskim, pamiętajmy, by oprócz ślepo i bezprzykładnie pokładanej wiary w możliwości polskiego futbolu, pamiętać również o naszym języku (poprawnym), bo szacunek do własnych siebie z nawiązką (ogromną) potęguje się nad naszymi (pożal się Boże skórokopami). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Landu Śląsk Wrocław wygrał derbowy pojedynek z Zagłębiem IP: *.22.54.194.sta.emit.pl 25.10.09, 01:19 A G.Wyborcza nie jest łaskawa poinformować, że 24 października mieliśmy podwójne derby z Zagłębiem Lubin? tj. Ekstraklasa piłki nożnej i piłki ręcznej ? :) Czyli 'gała' dalej jest bardziej priorytetowa, mimo że w 'szczypiora' Wrocław i Polska osiągnęli znacznie więcej niż nasi pożal się Boże piłkarze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observator Śląsk Wrocław wygrał derbowy pojedynek z Zagłębiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 01:23 Przyszły selekcjoner nietęgą miał minę, a Śląsk i Tarasiewicz wyraźnie odetchnął e-fotosport.pl/fota,226,slask_wroclaw_zaglebie_lubin_241009.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Śląsk Wrocław wygrał derbowy pojedynek z Zagłębiem IP: 89.72.31.* 25.10.09, 07:02 Właśnie wróciłem z biby i mam niezła bombę ale mimo tego widzę, że artykuł napisany chaotycznie i naprawdę kuewa ciężko zrozumieć co miał autor na myśli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eMMeS Śląsk Wrocław wygrał derbowy pojedynek z Zagłębiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 09:27 eee, pierwsza bramka powinna być raczej zaliczona Ptakowi niż Sotiroviciowi, bo jego uderzenie tam by nic nie zdziałało, gdyby nie błyskotliwa interwencja Ptaszka. Póki Plizga nie nauczy się kopać piłki, to Zagłębie nie wygra. Dawidek już 3 mecz z rzędu wychodzi 3 razy na setkę i za każdym razem ją marnuje. W tym meczu w pierwszej połowie mógł już skończyć grę. Cieszy natomiast fakt, że po kontuzji do formy zdaje się wracać Pawłowski, który od razu po wejściu przeprowadził ładny rajd mijając ze 3 Ślązaków. Smuda natomiast mógłby w końcu zmienić taktykę. To że jest dobrym motywatorem i potrafi przygotować drużynę kondycyjnie to nic w porównaniu z jego ignorancją na linii taktyka, a piłkarze jakich posiada. Zero gry prawym skrzydłem, a w składzie najlepszy młody prawoskrzydłowy i bardzo dobry, gdyby nie roczna przerwa to kto wie czy nie najlepszy ofensywnie grający prawy obrońca. Król strzelców 1 ligi też siedzi na ławie zamiast strzelać. Mistrzowie Polski juniorów grają w młodej ekstraklasie, a na zmiany defensywne wchodzi Kapias, który co mecz to asysta, tyle że dla drużyny przeciwnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Śląsk Wrocław wygrał derbowy pojedynek z Zagłębiem IP: *.wroclaw.vectranet.pl 25.10.09, 09:29 A tu kibic w barwach Zagłębia na sektorach Śląska: img7.imageshack.us/img7/6131/1004062t.jpg :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: Śląsk Wrocław wygrał derbowy pojedynek z Zagł IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.10.09, 22:29 Czasem jakiemuś piknikowi uda się w szaliku wejść na boczną trybunę lub krytą i włos mu z głowy nie spadnie(podobnie było na meczu z Lechem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Śląsk Wrocław wygrał derbowy pojedynek z Zagł IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.10.09, 15:11 jakaś mieronta...i co on tak zgarbiony ...i co niby mieli z nim zrobić??? pewnie olali małolata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikrus Śląsk Wrocław wygrał derbowy pojedynek z Zagłębiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 10:11 Brawo Wielki Śląsk Wrocław,cała Polska w cieniu Śląska ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.. kreta Śląsk Wrocław wygrał derbowy pojedynek z Zagłębiem IP: *.as.kn.pl 25.10.09, 10:17 Teletubisie kreciki,jakie barwy będziecie mieli za rok RÓŻOWE (były już żółte ) popytajcie starszych kolegów... Pozdro Legnica, Jawor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.. kreta Śląsk Wrocław wygrał derbowy pojedynek z Zagłębiem IP: *.as.kn.pl 25.10.09, 10:24 FRYZJER na urlopie to Lubinki punktów nie mają...STOP KORUPCJI !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WanVorden Re: Śląsk Wrocław wygrał derbowy pojedynek z Zagł IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.10.09, 12:00 Byłem na meczu i uważam, że Śląsk nadal gra kiepsko. Tarasiewicz zupełnie bez pomysłu. Na szcęście Zagłębie to totalna żenada. Mila i Sotirovic wygrali mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol [...] IP: *.chello.pl 25.10.09, 12:14 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowal Śląsk Wrocław wygrał derbowy pojedynek z Zagłębiem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.10.09, 12:21 Reklama "lubinków' we Wrocławiu ;) i37.tinypic.com/xlee78.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
pssz Gryźć trawę, gra bez piłki, czytanie gry 25.10.09, 13:30 asekuracja itd. Gdy kibicowałem drużynie Kazimierza Górskiego, to takie pojęcie powszechnie funkcjonowały w naszej piłce noznej. Ciekawe, czy obecnie piłkarze wiedzą co to oznacza? Nie mówię już o stosowaniu. bo to znacznie trudniejsza sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek kucz A niech mi ktos powie IP: 79.110.196.* 26.10.09, 17:36 Dlaczego nieomylny R. Tarasiewicz nie patrzy w oczy F Smudzie w oczy jak sie wita? Odpowiedz Link Zgłoś