Dodaj do ulubionych

Zapiewajło ryczał po śmierci Wejcherta, Legia g...

• losiu4 Zapiewajło ryczał po śmierci Wejcherta, Legia g... 02.11.09, 06:45
      co wybiórcza, podburzamy lemingów i kruczków prawnych szukamy?
      Znajdziecie, macie doświadczenie. CO do Wejcherta, skoro można nie
      płakac po papieżu, można nie płakac po Wejchercie. No nie?

Pozdrawiam

Losiu
    • Gość: szyjarek brawoooo IP: *.sn-212-110.eutelia.it 02.11.09, 06:52
      .....jeszcze troche i chyba sie wybiore z zona i znajomymi na mecz pilkarski
      na stadion Legii Warszawa.....zawsze dziwilo mnie ze preferuje sie jako widzow
      bandytow.....czekam z niecierpliwoscia
    • Gość: zyx łubudu. łubudubu, niech żyje prezes naszego klubu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 07:06
      Oczywiście, w przypadku klubów powiązanych z ITI, Agorą i innych słusznych przekaziorów jedyne co można ryczeć to "łubudubu, łubudubu, niech żyje prezes naszego klubu...". Bareja jednak wiecznie żywy!
      • nowotkomarceli4 Matka prostaczka, ojciec prostak to i ty prostak 02.11.09, 07:48
        Kultura - ta zwykła osobista, a nie ta "wielka polska kultura", nie
        nakazuje oddawać hołdu ale nakazuje przyzwoicie się zachować.
        Niestety ty tego nie rozumiesz - no ale tak jak pisałem: czym
        skorupka za mlodu nasiąknie tym ...
        • Gość: As Re: Matka prostaczka, ojciec prostak to i ty pros IP: *.wroclaw.mm.pl 02.11.09, 10:01
          Człowieku nie tłumacz istocie o iq<34 co to jest kultura, bo jedyną która on zna
          to ta z jogurtu, który zjada na kaca.
    • 12.12a1 Zapiewajło ryczał po śmierci Wejcherta, Legia g... 02.11.09, 07:16
      To,ze tak ryczal i intonowal stadu baranów to swiadczy o poziomie umyslowym
      tych juz nie malp ale jeszcze nie ludzi.ITI jest samo sobie winne,ze weszlo do
      Legii(majac do wyboru tyle innych klubów),a kim jej czesc kibiców jest to
      wszyscy wiedzieli od zawsze.Poza tym nic nie nauczy bandytów stadionowych
      rozumu,jak kluby nie beda konsekwentnie sciagac z nich odszkodowan i kosztów
      napraw obiektów po ich "kibicowaniu".
    • Gość: qwerty Zapiewajło ryczał po śmierci Wejcherta, Legia g... IP: *.comarch.com 02.11.09, 07:16
      Myślę, że ten pan ze zdjęcia - przedstawiciel tej Prawdziwej Polskiej
      Inteligencji - zasługuje co najmniej na tytuł Człowieka Roku Gazety Polskiej,
      a może nawet Rzeczpospolitej.
    • Gość: Milek27 Zapiewajło ryczał po śmierci Wejcherta, Legia g... IP: *.brzesko.net.pl 02.11.09, 07:21
      Kultura, kultura i jeszcze raz kultura.

--------------
      mecze na żywo tylko w isport24.com
    • pensioner63 Ochrona kultu osoby zmarłej 02.11.09, 07:28
      Ciekaw jestem czy polski kodeks chroniący kult osób zmarłych chroni także także
      kult Stalina, Hitlera, Mao, Franco i innych wybitnych nieżyjących przywodców?
      Czy kiedyś zaczniemy mieć kult demokracji i wolności słowa? Bez wolności słowa
      nie ma demokracji.
      • Gość: obiektywny Re: Ochrona kultu osoby zmarłej IP: 217.98.85.* 02.11.09, 11:00
        Wolność słowa, o którym piszecie nie polega na tym, że mówicie czy wykrzykujecie
        to co się wam podoba i co tylko chcecie..Swoje możecie powiedzieć, ale bez
        obrażania i narażania na szwank wizerunku innych osób...Wszystko lub prawie
        wszystko da się powiedzieć, tylko umiejętnie "ubrane" w odpowiednie słowa. Nikt
        też nie każe wam piać hymny pochwalne po śmierci bądź co bądź sponsora waszego
        klubu, jednak okrzyki tego typu to przejaw nie tylko chamstwa ale i braku
        kultury tych osobników, mocnych tylko w swojej masie i dotąd bezkarnych ....
    • Gość: ITI sp....aj skad pewnosc, ze chodzilo o Waltera? IP: *.adsl.inetia.pl 02.11.09, 07:33
      jeszcze jeden to doping pilkarski - kibice chcieli kolejnego wygranego
      meczu. ITI pokazuje totalitarne oblicze.
    • Gość: Ireneusz Tadeusz Re: Zapiewajło ryczał po śmierci Wejcherta, Legia IP: 94.75.121.* 02.11.09, 07:44
      Tak was kochają żydzi ! Alienacja całkowita ! wy ten Naród
      traktujecie jak bydło ![ Traktat Lizbonski Tarcza rakietowa nie było
      referendum ] to i was Naród żydzi tratuje równą miarką !!

Polacy Słowianie ! tak trzymac ! dosyc zamordyzmu żydowskiego !!!!
      PRECZ Z ZYDOATOKRACJĄ ! ŻĄDAMY ORDYNACJI BEZPOSREDNIEJ ! żydzi to
      OSZUSCI ! wmawiają nam ze mamy DEMOKRACJE ! a są rzady atokratyczne !
      żydoatokracja !!! PRECZ Z ŻYDOATOKRACJĄ ! WOJNOSCI SŁOWA !!!
      PRECZ Z ŻYDOWSKĄ CENZURĄ NA PORTALACH !!!! OSZUSCI OSZUSCI !
    • Gość: Chuligan :) Nie płakałem IP: 212.160.227.* 02.11.09, 07:49
      Nie płakałem po Kuroniu i Geremku, nie płaczę po Wejchercie, nie
      będę płakał po Walterze i Michniku.
      • jazzman1979 Re: Nie płakałem 02.11.09, 09:10
        Mam nadzieję, że akcja z koszulkami będzie pod patronatem GW ..
      • Gość: As Re: Nie płakałem IP: *.wroclaw.mm.pl 02.11.09, 09:43
        Czy ktoś ci każe po nich płakać?To nie ZSRR,żeby przymusowo płakać. Jeśli nie
        zauważasz różnicy między płaczem a obrażaniem pamięci zmarłego to jesteś po
        prostu mało inteligentny. Jak ty zdechniesz też nikt nie będzie płakał, może
        poza twoją rodziną. Może nad twoim grobem ktoś stanie i nasika na twoją trumnę i
        wtedy rodzina powie -no problemo, ma prawo.
    • Gość: polo Zapiewajło ryczał po śmierci Wejcherta, Legia g... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.09, 07:54
      Przecież tam nigdy kibiców nie było. Sama wiocha
    • Gość: stolek9 matołów to my mamy w stolicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.09, 07:58
      Jestem kibicem Wisły ,ale także Legi, ale to co wyprawiają Ci idioci z
      Warszawy przechodzi ludzkie pojęcie , z debilizmem nie wygramy , to trzeba
      karać!!!
      Zapraszam na nowy stadion WISŁY , a Tych debili do pierdla . Czekają tam na
      nich chętni kolesie ,takich gnojków jeszcze nie brali, Czy to są
      zboczeńcy , w tym przypadku chyba nie . Pozdrawiam Kolesi do których trafią te
      debile . Bawcie Się dobrze !!!
    • Gość: ?? nie płakałem po Wejchercie ... IP: 83.142.203.* 02.11.09, 08:01
      czy i gdzie można kupić takie koszulki ?
    • r1111111 Zapiewajło ryczał po śmierci Wejcherta, Legia g... 02.11.09, 08:06
      "W Zabrzu prezes Górnika stanął wiosną po stronie kiboli, którzy
      wtargnęli na trening i zastraszali piłkarzy."

Efekty takiego postępowania były w ostatnią sobotę.
    • Gość: kuba narcyz Zapiewajło ryczał po śmierci Wejcherta, Legia g... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 08:10
      Dziesiątki zabitych i setki rannych na szosach, bandyckie bijatyki
      tysięcy - a głównym tematem w mediach, zmiany konfiguracji w rządzącej
      partii. Ta władza jest tylko dla siebie - nie dla ludzi.
    • nowy2406 Zapiewajło ryczał po śmierci Wejcherta, Legia g... 02.11.09, 08:13
      Ja na miejscu waltera rozwalił bym Legię w drobiazgi i zainwestowal
      wielkie pieniądze w Widzew. A na miejscu stadionu, na resztkach
      murawy wypasał bym kozy, żeby podnieść iloraz inteligencji w okolicy.
      Nie potrafię zrozumieć dlaczego w Polsce cała piłka nożna kręci się
      wokół debilnych bandytów, których kręcąca się wokół nich piłka nie
      interesuje. Najgorsze że ten tekst można przykleić prawie do każdego
      klubu. Ale kibole na Legii sięgneli poniżej dna.
    • Gość: ddd Zapiewajło ryczał po śmierci Wejcherta, Legia g... IP: 213.227.87.* 02.11.09, 08:15
      A co z naruszonymi dobrami kibola...kupił bilet, czyli zawarł umowę,
      on płaci za to zeby oglądac jak oni grają...a oni kasę mu zabrali a
      meczu nie pokazali...to jest wyłudzenie...hłehłehłe....ale to grupa
      trzymająca władze oni mogą...
    • Gość: MumboJummbo Zapiewajło ryczał po śmierci Wejcherta, Legia g... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 08:38
      Przestańcie już robić sensację ze śmierci tego ubeka. Umarł to umarł bez
      względu na to ile miał pieniędzy. Chamstwo było jest i będzie więc takie
      szukanie taniej sensacji jest tylko pożywka dla niego. Ważniejszym jest
      rozpieprzyć beton PZPN. Tym się zajmujcie. Dużymi pieniędzmi na szkolenie
      młodzieży a nie kolacje panów prezesów. To jest temat!!!
    • Gość: kibic Zapiewajło ryczał po śmierci Wejcherta, Legia g... IP: *.centertel.pl 02.11.09, 08:40
      SWOJAK!Gdyby nie Walter,Michnik i inne dziady jak twierdzisz nie
      wiem czy jakikolwiek klub by istniaL.Ciebie nie było by na to stać,a
      mądrować sie każdy potrafi.
    • michaltejchman Jedno wielkie bydło! 02.11.09, 08:44
      Przecież to są bydlaste półmózgi! Banda pop... warszawiaków i tyle. Dziwię
      się, że ITI jeszcze się trzyma tego klubu. Bo niestety, ale solą klubu są
      kibice. A Legia ma bydło, nie kibiców. "Żyleta"- sreta - banda
      zakompleksionych tuków. O! Ostro, ale z debilami tak trzeba.
    • Gość: xyz Zapiewajło ryczał po śmierci Wejcherta, Legia g... IP: 217.98.13.* 02.11.09, 08:47
      Jak się czyta o tej zdziczałej hołocie, to zaczyna być szkoda, że nie ma już
      ZOMO! Oni poradziliby sobie z tą bandą! Ja bym był za tym, żeby wypuścić
      pieski tyleż ostre w zębach, co szybkie w łapach np. amstafy czy pitbule i
      czekać na efekty! Chętnie bym popatrzył na takie igrzyska! A co nie zagryzłyby
      pieski, dobiłoby ZOMO!
      • Gość: :) Re: Zapiewajło ryczał po śmierci Wejcherta, Legia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 08:57
        Ale skoro nie ma ZOMO to może sam spróbujesz? :) Przyjdź na jakikolwiek mecz
        podejdź do kiboli wyrzuć z siebie wszystkie żale (możesz przytoczyć swój tekst)
        pokaż, że masz jaja a nie jesteś tylko zwykłym pryszczatym onanistą siedzącym
        przed komputerem. Zapraszamy i pozdrawiamy. Kibole :)
        • michaltejchman Re: Zapiewajło ryczał po śmierci Wejcherta, Legia 02.11.09, 09:11
          "podejdź do kiboli wyrzuć z siebie wszystkie żale"
          - z poj...ami się nie dyskutuje. Poj..ów się likwiduje.
          Przez takich bęcwałów właśnie trzeba w chacie siedzieć, bo na stadionie rzygać
          się chce patrząc na was.
          • Gość: :) Re: Zapiewajło ryczał po śmierci Wejcherta, Legia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 09:39
            > Przez takich bęcwałów właśnie trzeba w chacie siedzieć, bo na stadionie rzygać
            > się chce patrząc na was.

ale nam właśnie o to chodzi :) siedź sobie w "chacie" :) wyrzucaj żale na
            internecie - stadiony i ulice są nasze :)
            Pozdrawiam. Kibol. Bandyta. Terrorysta. Bydło itd. :)
            • Gość: ashnar Re: Zapiewajło ryczał po śmierci Wejcherta, Legia IP: *.bton.ac.uk 02.11.09, 12:53
              Czyli chodzi ci o to zeby nasza pilka byla tam gdzie jest. Nie dla
              ludzi z pieniedzmi, rodzin, dzieci.Mowisz. Zapomnijcie o stadionach
              i atmosferze jak w Angli, Hiszpani, Niemczech i zapomnijcie o tym
              poziomie futbolu. Przez was jestesmy 20 lat za ww krajami, a ty
              jeszcze dumny z tego jestes i cieszysz sie jak glupi do sera... Jak
              sie chcesz sprawdzic do wbij na ring czy do klatki a nie graj kozaka
              majac za soba 200-stu polmozgow takich jak ty.
    • Gość: arm I co z tego że jakis gość umarł... natura.. IP: *.static.aps-pl.pl 02.11.09, 08:55
      no ale ze był z ITI to wielkie halo.... nawet tvn non stop marudził o nim w
      wiadomościach a co mnie obchodzi jakiś obcy facet?? Legia sie sprzedała... i
      umarła
    • Gość: chojowaty Zapiewajło ryczał po śmierci Wejcherta, Legia g... IP: 213.17.144.* 02.11.09, 08:56
      to , że adwokaci są głupi to powszechnie wiadomo ale żeby trafić na
      imbecyla to dla mnie szok.
    • Gość: Kibic Troglodyci IP: *.ghnet.pl 02.11.09, 09:04
      Powinni wycofać pieniądze zklubu i niech się wali. Żaden klub bez strategicznego sponsora nie ma szans na wyniki. Jeżeli banda troglodytów nie potrafi docenić że ktoś pakuje swoje pieniądze w studnie bez dna (w PL sponsorzy nie zarabiają na piłce) to niech kibolo się składają na funkcjonowanie klubu. Szkoda kasy na bandytów
    • Gość: tomek Pewnie u Szymona Majewskiego się uczył IP: *.wp-sa.pl 02.11.09, 09:07
      Wejchert pewnie byłby dumny, że dowcip na poziomie TVN trafił na
      stadiony. Czego się spodziewają hieny dziennikarskie ?
      Najpopularniejszy program TVN ma podobny poziom co Ci kibice.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka