Gość: stef IP: *.acn.waw.pl 13.11.09, 13:03 kibicom Realu zostaly biale koszulki z nazwiskiem Ronaldo i numerem 9 to po co by mieli teraz nowe kupowac tylko dlatego, ze sie Ronaldo zmienil?:) gdyby chociaz mial na koszulce Cristiano... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: flaming CR9 < DB23 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.09, 13:09 Haha niezłe. Zawsze wolałem Bekhama od Cristiano jesli juz mialem wybierac. Ale Cristiano raczej powiedział "Hola" a nie "Ola" bo "ola" znaczy po hiszpańsku "fala"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: CR9 < DB23 IP: *.icpnet.pl 13.11.09, 13:09 Myślałem, że nie przejdzie mi to przez gardło, ale... Źle byłoby gdyby Kryśka skończyła karierę już teraz. Jest wg. mnie ciotą, ale gra naprawdę dobrze. Ciężko mi to pisać, ale bez niego piłka teraźniejsza trochę by straciła. Poza tym wolę, żeby Barca wygrała z Realem w najmocniejszym składzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szm Re: CR9 < DB23 IP: *.markom.krakow.pl 13.11.09, 13:12 Ja myslę, że duży wpływ na to ma fakt, że Real w tym roku, w przeciwieństwie do poprzednich rządów perwersa, kupił kilku piłkarzy na raz, a koszulki są drogie. Każdy kibic musiał się zdecydować na koszulkę Kaki, Ronaldo albo Alonso. W za poprzedniej kadencji mógł co roku uciułać na nową koszulkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: CR9 < DB23 IP: *.159.14.163.static.crowley.pl 13.11.09, 13:40 flaming: akurat "H" po hiszpańsku się nie czyta, więc powiedział "Ola"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia.ja Re: CR9 < DB23 IP: 94.254.209.* 13.11.09, 13:46 6. Beckham wygra w tym roku Ligę Mistrzów z Milanem; Cristiano Ronaldo bedzie się tłumaczyć Perezowi dlaczego Real gra beznadziejnie, a Kaka będzię płakał i żałował, że odszedł z Milanu. P.S. "Hola" znaczy po hiszpańsku Cześć, ale czyta się "Ola". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flaming Re: CR9 < DB23 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.09, 15:54 Wiem ze sie h po hiszpansku nie czyta i rozumiem ze mozna sie bylo pomylic. A panowie zczubowie tez juz sie połapali i poprawili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steelin Re: CR9 < DB23 IP: 77.255.240.* 13.11.09, 18:45 Troszkę się splątaliście w wyliczaniu, bo z niego wynika, że transfer Cristiano spełnił się w sferze łojezu i, choć jedynie w pierwszych tygodniach, w finansowej, a nie spełnił się w sferze sportowej. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_opticum Re: CR9 < DB23 14.11.09, 11:27 Asie, ja uważam że ty jesteś ciotą. --- eatmyshit.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sportrls Re: CR9 < DB23 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 12:26 Chcesz obejrzeć mecze najlepszych futbolowych lig świata? A może jesteś fanem sportów amerykanskich i wolisz NBA, NFL, czy też NHL? To wszystko i inne wydarzenia sportowe (F1, kolarstwo, boks, wrestling) dostępne na sportrls.boo.pl Na stronie mecze NBA z ostatniej nocy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: CR9 < DB23 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.11.09, 13:03 . . . . . . . . . . . tnij.org/zgrywus . . . . . . . . . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komandore_bombardi Re: CR9 < DB23 IP: *.xdsl.centertel.pl 14.11.09, 16:15 Zasadniczo, to za karnety na Jeziorak Iława, szefostwó dzięki oddawać trzeba, a nie bać się ich. Nie wiecie zczubacy, co tracicie, oj nie wiecie. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komandore_bombardi Re: CR9 < DB23 IP: *.xdsl.centertel.pl 14.11.09, 16:16 szefostwu, naturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś