Gość: OZ KSW 12: Pudzianowski vs Najman, czyli kolejna w... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.09, 00:08 Dlaczego Mariusz byl w butach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: KSW 12: Pudzianowski vs Najman, czyli kolejna IP: *.centertel.pl 12.12.09, 00:12 może Pudzianowi stopy śmierdzą, zapomniał pedicure zrobić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Wiem dlaczego Pudzian nie ściągnął butów do walki! IP: *.gorzow.mm.pl 12.12.09, 00:08 Bo mu się nie opłacalo zdejmowac... Wściekły pies. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Wiem dlaczego Pudzian nie ściągnął butów do w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.09, 00:17 bedzie bash :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Oj niechciałbym takiego low-kicka wyłapać:) IP: *.wroclaw.mm.pl 12.12.09, 00:09 MAsakra. Najman był w szoku. Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w KSW 12: Pudzianowski vs Najman, czyli kolejna w... 12.12.09, 00:10 I podobało mi się co Pudzian powiedział na koniec "Polska górą zawsze!" Tak jest. Brawa za patriotyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yes ten przede mną to kretyn IP: *.b-ras2.cld.dublin.eircom.net 12.12.09, 00:22 co za idiota, dalej nabieraj sie na te jego gadki o nibypatriotyźmie, no ale taką czarną mase jak ty to byle głupim słowkiem można zmanipulować. Nie dziwwie sie ze tu taka jedna wielka h...nia, skoro tacy głupi ludzie jak ty, o intelekcie pieciolatka ( o ile w ogole jakikolwiek jest ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivo Re: ten przede mną to kretyn IP: *.wroclaw.mm.pl 12.12.09, 00:27 I co radoche masz?Człowieka na oczy nie widziałeś i już takie słowa o nim piszesz?To jednoznacznie stawie ciebie jako zwykłego prostaka i chama. Jesteś kołkiem, mimo,że nie zdajesz sobie z tego sprawy. Jesteś zerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deco Re: Pudzianowski vs Najman, czyli kolejna walka s IP: *.chello.pl 12.12.09, 00:10 najman 'c' iota powinien sie wykastrowac tak zeby podkreslic swoj charakter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel0 KSW 12: Pudzianowski vs Najman, czyli kolejna w... IP: *.centertel.pl 12.12.09, 00:11 Pudzian polecial na mase. Zero techniki. Btw, szkoda, ze na plecach nie mial reklamy podpasek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivanhoe(PL) KSW 12: Pudzianowski vs Najman, czyli kolejna w... IP: 80.50.129.* 12.12.09, 00:11 eh Najman powinien go walic jak on podnisil ręke zeby go walnac.Pudzian popelnil 1 blad ale najman go niewykorzystal,najman powinien walis go po rzebrach ale to bylo niemozliwe bo brobil sie przed lapa pudziana.A tak na marginesie to jabym pudziana zlal XD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niemen KSW 12: Pudzianowski vs Najman, czyli kolejna w... IP: 77.255.211.* 12.12.09, 00:11 bo mu sie narty odpiely Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barton2500 Dawno nie widziałem takiego lania ... IP: *.chello.pl 12.12.09, 00:13 A gdzie pas polsatu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt KSW 12: Pudzianowski vs Najman, czyli kolejna w... IP: 92.3.115.* 12.12.09, 00:13 najman to pala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr Seba KSW 12: Pudzianowski vs Najman, czyli kolejna w... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.09, 00:15 I co Najman ? ale z ciebie pajac.... Odpowiedz Link Zgłoś
blue_dzizz Re: KSW 12: Pudzianowski vs Najman, czyli kolejna 12.12.09, 00:30 trzeba być ciotą żeby tak się emocjonować jak wy komentatorzy od siedmiu boleści, polsaka żenada w stylu obszczaj murek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tepe KSW 12: Pudzianowski vs Najman, czyli kolejna w... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.09, 00:16 Pudzian to jak jakis zwierzak normalnie ;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ernest KSW 12: Pudzianowski vs Najman, czyli kolejna w... IP: *.leon.com.pl 12.12.09, 00:16 Cycaty pyskacz został zmiażdżony przez Pudziana w 44 sekundy! Wielki Polak, który promuje Polskę o niebo lepiej, niż reprezentacja piłki nożnej. Brawo i oby tak dalej miażdżył przyszłych przeciwników do 1 minuty. Piękna walka, styl. Brawo raz jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: KSW 12: Pudzianowski vs Najman, czyli kolejna IP: *.wroclaw.mm.pl 12.12.09, 00:22 Zmasakrował cwaniaczka. Dokładnie. NAjmanek już nie był taki mocny w gębie po walce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ernest Re: KSW 12: Pudzianowski vs Najman, czyli kolejna IP: *.leon.com.pl 12.12.09, 00:26 Kolego wycofał się jak pies z podkulonym ogonem :) Pudzian miał mu dać jeszcze w pysk mocniej, ale on posiada więcej kultury od Szarika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gizbern KSW 12: Pudzianowski vs Najman, czyli kolejna w... IP: *.olsztyn.vectranet.pl 12.12.09, 00:18 Najman napinał się....a Pudzian pokazał mu charakter. Ale Najman był obsrany chyba nie wzioł stoperanu. A tak na marginesie co z niego za bokser...buha,ha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Gdzie ostatnie dwie walki? IP: *.ekspres.net.pl 12.12.09, 00:18 Z czuba to tabloid, czy serwis sportowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żniwo KSW 12: Pudzianowski vs Najman, czyli kolejna w... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.09, 00:20 Powiem tak Najman miał szczęście, że walczył z Pudzianem a nie z Tajsonem bo by jeszcze ucho stracił... Tak to tylko jego duma ucierpiała. Mariusz górą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sraka KSW 12: Pudzianowski vs Najman, czyli kolejna w... IP: 94.246.138.* 12.12.09, 00:20 czy to byla walka milionlecia?chyba wanziejsze wydarzenie niz 966r. i Grunwald.Popieram!To jest sport wiekszosci polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc KSW 12: Pudzianowski vs Najman, czyli kolejna w... IP: *.adsl.inetia.pl 12.12.09, 00:20 czy najman to nie ten kolezka, ktory uratowal pluszaka joli rutowicz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gringo Rozniósł go tak jak na dysce w Śledziejowicach :/ IP: 92.29.23.* 12.12.09, 00:22 Z mojo dzieweczyno kurna gadaż? I but mu! I but mu! Ty kuju. I but mu, pinda w ryj i bomba, bomba. Gleba! Leżysz! Podbiega ochroniarz: "przestać kurka morska!".... Myślałem, że dużo ganiania będzie, ale wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaspałem... Niestety nie widziałem, zobaczę jutro IP: *.chello.pl 12.12.09, 00:23 Ale już wiem kto wygrał. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TK Re: Niestety nie widziałem, zobaczę jutro IP: *.c200.msk.pl 12.12.09, 00:34 streszczę Ci- Roberto Carlos podchodzi dowolnego. kopie, 1-0...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szu na marginesie, Najman się poddał IP: 82.160.51.* 12.12.09, 00:23 klepał rączką w ring z taką samą częstotliwością, jak Pudzian okładał jego dyńkę O_o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otto3 GOŁOTA-NAJMAN IP: *.chello.pl 12.12.09, 00:26 Proponuję walkę stulecia o nagrodę jednostki czasowej GOŁOTA-NAJMAN By wyjaśnić czy będziemy używać jednostki czasowej "jedna gołota" czy "jeden najman" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsc KSW 12: Pudzianowski vs Najman, czyli kolejna w... IP: *.chello.pl 12.12.09, 00:26 A mnie sie wydaje ze ten pajac daje sie walic w morde za kase,sportowiec z niego jak z koziej dupy trąbka,potrafi tylko obrazic i ublizyc,za calą reszte mu zaplacili jak chlopakowi do bicia.Zeby go porzadnie nie zlali to juz sie kladzie po minucie ale kase zarabia i z tego zyje.Taka szmata do bicia ale niezly patent ma na robienie kasy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WERTOL Sedzia byl najlepszy dzwignia i pudzian nie wiedzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.09, 00:27 WIEDZIAL GDZIE JEST BOROK TAKIEJ SZTUKI I SZTUCZNEJ WALKI DAWNO NIE WIDZIALEM WSZYSTKO KASA!!! nAJLEPSZY BYŁ SĘDZIA ROZWALIŁ PUDZIANA W SEKUNDE I MARIO NIE WIEDZIAŁ GDZIE JEST HEHEHEHE :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stalin KSW 12: Pudzianowski vs Najman, czyli kolejna w... IP: 94.75.121.* 12.12.09, 00:27 A teraz wszystkie polmozdzki, polglowki, tluste karki, grube brzuchy, male fiuty, wala sobie malpke na ten temat. Pudzianowski zbawil swiat? Nie, nic nie zrobil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomi KSW 12: Pudzianowski vs Najman, czyli kolejna w... IP: *.centertel.pl 12.12.09, 00:29 Mało gadać,a więcej robić,śila przewyższała,ma talent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxbz Re: KSW 12: Pudzianowski vs Najman, czyli kolejna IP: *.adsl.inetia.pl 12.12.09, 01:22 chyba sobie jaja robisz, ma sile, ale talentu to tam dlugo szukac :D Odpowiedz Link Zgłoś