Dodaj do ulubionych

Pudzianowski vs Najman, czyli kolejna walka stu...

• Gość: OZ KSW 12: Pudzianowski vs Najman, czyli kolejna w... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.09, 00:08
      Dlaczego Mariusz byl w butach?
      • Gość: XXX Re: KSW 12: Pudzianowski vs Najman, czyli kolejna IP: *.centertel.pl 12.12.09, 00:12
        może Pudzianowi stopy śmierdzą, zapomniał pedicure zrobić...
    • Gość: gościówa Wiem dlaczego Pudzian nie ściągnął butów do walki! IP: *.gorzow.mm.pl 12.12.09, 00:08
      Bo mu się nie opłacalo zdejmowac...

Wściekły pies.
      • Gość: a Re: Wiem dlaczego Pudzian nie ściągnął butów do w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.09, 00:17
        bedzie bash :)
    • Gość: As Oj niechciałbym takiego low-kicka wyłapać:) IP: *.wroclaw.mm.pl 12.12.09, 00:09
      MAsakra. Najman był w szoku.
    • adam81w KSW 12: Pudzianowski vs Najman, czyli kolejna w... 12.12.09, 00:10
      I podobało mi się co Pudzian powiedział na koniec "Polska górą zawsze!"

Tak jest. Brawa za patriotyzm.
      • Gość: yes ten przede mną to kretyn IP: *.b-ras2.cld.dublin.eircom.net 12.12.09, 00:22
        co za idiota,
        dalej nabieraj sie na te jego gadki o nibypatriotyźmie,
        no ale taką czarną mase jak ty to byle głupim słowkiem można zmanipulować.
        Nie dziwwie sie ze tu taka jedna wielka h...nia, skoro tacy głupi ludzie jak ty,
        o intelekcie pieciolatka ( o ile w ogole jakikolwiek jest ).
        • Gość: Ivo Re: ten przede mną to kretyn IP: *.wroclaw.mm.pl 12.12.09, 00:27
          I co radoche masz?Człowieka na oczy nie widziałeś i już takie słowa o nim
          piszesz?To jednoznacznie stawie ciebie jako zwykłego prostaka i chama. Jesteś
          kołkiem, mimo,że nie zdajesz sobie z tego sprawy. Jesteś zerem.
    • Gość: deco Re: Pudzianowski vs Najman, czyli kolejna walka s IP: *.chello.pl 12.12.09, 00:10
      najman 'c' iota powinien sie wykastrowac tak zeby podkreslic swoj charakter
    • Gość: daniel0 KSW 12: Pudzianowski vs Najman, czyli kolejna w... IP: *.centertel.pl 12.12.09, 00:11
      Pudzian polecial na mase. Zero techniki. Btw, szkoda, ze na plecach nie mial reklamy podpasek...
    • Gość: Ivanhoe(PL) KSW 12: Pudzianowski vs Najman, czyli kolejna w... IP: 80.50.129.* 12.12.09, 00:11
      eh Najman powinien go walic jak on podnisil ręke zeby go
      walnac.Pudzian popelnil 1 blad ale najman go niewykorzystal,najman
      powinien walis go po rzebrach ale to bylo niemozliwe bo brobil sie
      przed lapa pudziana.A tak na marginesie to jabym pudziana zlal XD.
    • Gość: niemen KSW 12: Pudzianowski vs Najman, czyli kolejna w... IP: 77.255.211.* 12.12.09, 00:11
      bo mu sie narty odpiely
    • Gość: barton2500 Dawno nie widziałem takiego lania ... IP: *.chello.pl 12.12.09, 00:13
      A gdzie pas polsatu?
    • Gość: matt KSW 12: Pudzianowski vs Najman, czyli kolejna w... IP: 92.3.115.* 12.12.09, 00:13
      najman to pala
    • Gość: Dr Seba KSW 12: Pudzianowski vs Najman, czyli kolejna w... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.09, 00:15
      I co Najman ? ale z ciebie pajac....
      • blue_dzizz Re: KSW 12: Pudzianowski vs Najman, czyli kolejna 12.12.09, 00:30
        trzeba być ciotą żeby tak się emocjonować jak wy komentatorzy od siedmiu boleści, polsaka żenada w stylu obszczaj murek...
    • Gość: tepe KSW 12: Pudzianowski vs Najman, czyli kolejna w... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.09, 00:16
      Pudzian to jak jakis zwierzak normalnie ;d
    • Gość: Ernest KSW 12: Pudzianowski vs Najman, czyli kolejna w... IP: *.leon.com.pl 12.12.09, 00:16
      Cycaty pyskacz został zmiażdżony przez Pudziana w 44 sekundy! Wielki Polak,
      który promuje Polskę o niebo lepiej, niż reprezentacja piłki nożnej. Brawo i
      oby tak dalej miażdżył przyszłych przeciwników do 1 minuty. Piękna walka,
      styl. Brawo raz jeszcze.
      • Gość: xxx Jaki styl? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.09, 00:19
      • Gość: As Re: KSW 12: Pudzianowski vs Najman, czyli kolejna IP: *.wroclaw.mm.pl 12.12.09, 00:22
        Zmasakrował cwaniaczka. Dokładnie. NAjmanek już nie był taki mocny w gębie po walce.
        • Gość: Ernest Re: KSW 12: Pudzianowski vs Najman, czyli kolejna IP: *.leon.com.pl 12.12.09, 00:26
          Kolego wycofał się jak pies z podkulonym ogonem :) Pudzian miał mu dać jeszcze w
          pysk mocniej, ale on posiada więcej kultury od Szarika.
    • Gość: Gizbern KSW 12: Pudzianowski vs Najman, czyli kolejna w... IP: *.olsztyn.vectranet.pl 12.12.09, 00:18
      Najman napinał się....a Pudzian pokazał mu charakter. Ale Najman był
      obsrany chyba nie wzioł stoperanu. A tak na marginesie co z niego za
      bokser...buha,ha.
    • Gość: Robert Gdzie ostatnie dwie walki? IP: *.ekspres.net.pl 12.12.09, 00:18
      Z czuba to tabloid, czy serwis sportowy?
    • Gość: żniwo KSW 12: Pudzianowski vs Najman, czyli kolejna w... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.09, 00:20
      Powiem tak Najman miał szczęście, że walczył z Pudzianem a nie z Tajsonem bo by jeszcze ucho stracił...
      Tak to tylko jego duma ucierpiała.
      Mariusz górą!!!
    • Gość: Sraka KSW 12: Pudzianowski vs Najman, czyli kolejna w... IP: 94.246.138.* 12.12.09, 00:20
      czy to byla walka milionlecia?chyba wanziejsze wydarzenie niz 966r. i Grunwald.Popieram!To jest sport wiekszosci polakow.
    • Gość: gosc KSW 12: Pudzianowski vs Najman, czyli kolejna w... IP: *.adsl.inetia.pl 12.12.09, 00:20
      czy najman to nie ten kolezka, ktory uratowal pluszaka joli rutowicz?
    • Gość: gringo Rozniósł go tak jak na dysce w Śledziejowicach :/ IP: 92.29.23.* 12.12.09, 00:22
      Z mojo dzieweczyno kurna gadaż? I but mu! I but mu! Ty kuju. I but mu, pinda w
      ryj i bomba, bomba. Gleba! Leżysz! Podbiega ochroniarz: "przestać kurka
      morska!".... Myślałem, że dużo ganiania będzie, ale wyszło.
    • Gość: Zaspałem... Niestety nie widziałem, zobaczę jutro IP: *.chello.pl 12.12.09, 00:23
      Ale już wiem kto wygrał. ;]
      • Gość: TK Re: Niestety nie widziałem, zobaczę jutro IP: *.c200.msk.pl 12.12.09, 00:34
        streszczę Ci- Roberto Carlos podchodzi dowolnego. kopie, 1-0......
    • Gość: szu na marginesie, Najman się poddał IP: 82.160.51.* 12.12.09, 00:23
      klepał rączką w ring z taką samą częstotliwością, jak Pudzian okładał jego dyńkę O_o
      • Gość: otto3 GOŁOTA-NAJMAN IP: *.chello.pl 12.12.09, 00:26
        Proponuję walkę stulecia o nagrodę jednostki czasowej
        GOŁOTA-NAJMAN
        By wyjaśnić czy będziemy używać jednostki czasowej "jedna gołota" czy "jeden najman"
    • Gość: wsc KSW 12: Pudzianowski vs Najman, czyli kolejna w... IP: *.chello.pl 12.12.09, 00:26
      A mnie sie wydaje ze ten pajac daje sie walic w morde za
      kase,sportowiec z niego jak z koziej dupy trąbka,potrafi tylko
      obrazic i ublizyc,za calą reszte mu zaplacili jak chlopakowi do
      bicia.Zeby go porzadnie nie zlali to juz sie kladzie po minucie ale
      kase zarabia i z tego zyje.Taka szmata do bicia ale niezly patent ma
      na robienie kasy....
    • Gość: WERTOL Sedzia byl najlepszy dzwignia i pudzian nie wiedzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.09, 00:27
      WIEDZIAL GDZIE JEST BOROK TAKIEJ SZTUKI I SZTUCZNEJ WALKI DAWNO NIE WIDZIALEM
      WSZYSTKO KASA!!! nAJLEPSZY BYŁ SĘDZIA ROZWALIŁ PUDZIANA W SEKUNDE I MARIO NIE
      WIEDZIAŁ GDZIE JEST HEHEHEHE :)
    • Gość: Stalin KSW 12: Pudzianowski vs Najman, czyli kolejna w... IP: 94.75.121.* 12.12.09, 00:27
      A teraz wszystkie polmozdzki, polglowki, tluste karki, grube
      brzuchy, male fiuty, wala sobie malpke na ten temat. Pudzianowski
      zbawil swiat? Nie, nic nie zrobil.
    • Gość: Tomi KSW 12: Pudzianowski vs Najman, czyli kolejna w... IP: *.centertel.pl 12.12.09, 00:29
      Mało gadać,a więcej robić,śila przewyższała,ma talent.
      • Gość: zxbz Re: KSW 12: Pudzianowski vs Najman, czyli kolejna IP: *.adsl.inetia.pl 12.12.09, 01:22
        chyba sobie jaja robisz, ma sile, ale talentu to tam dlugo szukac :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka