Dodaj do ulubionych

Pięć mgnień Ligi Mistrzów

IP: 87.204.193.* 28.04.10, 09:45
No, Panowie czekałem na moment, aż wreszcie napiszecie, że Bayern nie jest leszczem do bicia dla drugiego finalisty w Madrycie;]
Obserwuj wątek
    • Gość: szm Re: Pięć mgnień Ligi Mistrzów IP: *.vsoft.pl 28.04.10, 09:53
      Bayern jest leszczem do bicia dla drugiego finalisty. Lyon po prostu był jeszcze słabszy. A czerwień dla Crisa kompletnie z kapelusza. Tam nawet nie było faulu.
    • toi.toi Re: Pięć mgnień Ligi Mistrzów 28.04.10, 10:09
      przyznalbys sie lepiej, ze bayern to bedzie w finale druzyna rownorzedna, zamiast plakac jaki to swiat niedobry ^^
    • Gość: thekangorooz Re: Pięć mgnień Ligi Mistrzów IP: 193.219.132.* 28.04.10, 10:34
      Bayern w finale powalczy. I mam nadzieje, ze ta walka przyniesie mu złoto.
    • Gość: Trzeci Re: Pięć mgnień Ligi Mistrzów IP: 89.174.215.* 28.04.10, 10:47
      Bayern wyglądał wspaniale na tle słabiutkiego Lyonu. Zobaczycie jak zblednie kiedy Messi, Xavi i Pedro nie dadzą im dotknąć piłki w finale.
    • Gość: noddy Re: Pięć mgnień Ligi Mistrzów IP: 87.204.193.* 28.04.10, 10:52
      jak ja nie lubię napinaczy...powinno się takim dożywotnio odebrać możliwość korzystania ze sprzętu posiadającego więcej pamięci RAM od zegarka.
    • Gość: q Re: Pięć mgnień Ligi Mistrzów IP: 193.201.137.* 28.04.10, 10:52
      tylko INTER
    • Gość: Elzvis Re: Pięć mgnień Ligi Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 11:19
      Po tym jaki futbol zaprezentowały zespoły barcelony i interu tydzień temu a to co pokazał bayern w meczach z lyonem śmiem twierdzić, że nie mają szans w finale. Mam nadzieję, że się mylę bo takie np. 4-0 w finale po pierwszej połowie emocji by nie dostarczyło...
    • Gość: a Re: Pięć mgnień Ligi Mistrzów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.10, 11:29
      śmiać mi się chce, jak widzę komentarze, które sugerują, że w finale znajdzie się drużyna barcelony, mecz z interem w zeszłym tygodniu był ich najgorszym od lat i nie sądze, żeby dzisiaj się miało coś zmienić, inter się stał się drużyną godną finału i mecz z bayernem na pewno będzie wspaniałym widowiskiem, barca natomiast będzie mogła skupić się na lidze :)
    • Gość: elmo Re: Pięć mgnień Ligi Mistrzów IP: *.satfilm.net.pl 28.04.10, 11:31
      Szkoda, że Bayern 4 z ostatnich 5 goli strzelił, gdy przeciwnik grał w 10 :]
    • Gość: astrodisco Re: Pięć mgnień Ligi Mistrzów IP: *.icpnet.pl 28.04.10, 11:36
      Gdyby zapomnieć przez chwilę o latach niepowodzeń bawarczyków i spojrzeć na skład to Bayern jest mocną drużyną, a skrzydłowych mają chyba najlepszych na świecie. Ribery, Robben, Lahm... Dodać trzeba jednego z czołowych trenerów plus to, że w tym roku ich siła rodziła się (w bólach czasem) z meczu na mecz, a takie drużyny są bardzo nebezpieczne
    • Gość: Trzeci Re: Pięć mgnień Ligi Mistrzów IP: 89.174.215.* 28.04.10, 12:27
      Pytanie tylko czy Barcelona da radę. Myślę, że da. Inter wygrał 3-1, ale wiadomo: bramka ze spalonego no i kilka razy uratował ich Cezar. A Barcelona u siebie odprawiała każdego z 4 bramkami. Swoją drogą zupełnie nie rozumiem, czemu własny stadion jest dziś takim atutem. Barcelona z samych meczów wyjazdowych to w sumie przeciętna drużyna z Ligi Mistrzów.
    • Gość: jendker83 Re: Pięć mgnień Ligi Mistrzów IP: 83.18.109.* 28.04.10, 12:53
      Dodałbym jeszcze szóste mgnienie do powyższych: Transfery - oto przykład dla innych, jak trafnie ściągać zawodników do zespołu. Robben i Olić właściwie sami wprowadzili Bayern do finału. Nie ściągano do klubu zawodników po to, by sprzedawać koszulki z ich nazwiskami, ale po to, by wygrywali trofea. Ciężko mówić, jak sezon dla Bayernu się skończy, ale na dziś są w finale Pucharu Niemiec (który u naszych zachodnich sąsiadów traktowany jest poważnie, nie tak jak w Polsce), są dwa mecze od kolejnego mistrzostwa kraju, a do tego czeka ich wyjazd do Madrytu i gra w finale LM. I jest to także zasługa nowych zawodników, których vGaal ściągnął lub których zastał ściągniętych (Olića zakontraktowano jeszcze na wiosnę 2009).
    • Gość: stdss Re: Pięć mgnień Ligi Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.10, 00:19
      kiedy Bayern wygrał Ligę Mistrzów? w 2001 roku. kiedy wygrał Inter? niewiadomo. jakie osiągnięcia międzynarodowe ma w ostatnich 10 latach Inter? żadne. więc przestańcie nagle robić z mediolanczyków jakąś nieziemską ekipę, bo to jest poprostu śmieszne. a CL wygra Bayern!
    • Gość: a Re: Pięć mgnień Ligi Mistrzów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.10, 00:27
      footballteam.pl/index.php?v=new&polecil=23758#v

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka