Gość: lufarudego Ekstraklasa. Totalna klapa Legii IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.05.10, 00:14 drogi lajkoniku trenerem legii byl wtedy nie vejvoda a trener zientara. pilkarz o ktorym mowisz nazywal sie pieszko. klub ktory dostal baty 8:0 ut arad. legia z atletico nie walczyla o final tylko o polfinal. o final walczyla z feyenrodem rok wczesniej i przegrala bo rozrobila ja bezpieka ktora ninawidzila wojska pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Ekstraklapa... 10.05.10, 00:23 Wyjątkowo obrzydliwie brzmią teraz narzucane warszawiakom w kółko reklamówki cudownego, nowego stadionu. I dla kogo te cuda? Dla piłkarzy ekstraklapy? Czy nie dałoby się jakoś przekazać tego stadionu na inne cele, dające warszawiakom chociaż minimum przyjemności i satysfakcji za wydane z miejskiej kasy pieniądze? Może klub Legii zmieni kwalifikacje i będzie urządzać tam popisy taneczne? Albo rekonstrukcje walk rycerskich? Przebierać się za dinozaury i smoki? Organizować loty balonem i akrobacje na trapezie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miro drzewiecki i 500 milionow od bufetowej nie pomogło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 00:38 a tak chciała się odwdzięczyć panom z ITI za promocję POlszewików Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CIAAA DZIADY Z ITI IP: *.acn.waw.pl 10.05.10, 00:40 Nie bez kozery najnowszy slogan reklamowy wymyślony przez pseudozarząd KP brzmi: "Stadion o jakim marzyłeś". Bo poza stadionem, na który kasę wyłożyło miasto, ITI nie ma nic do zaoferowania. Nie ma drużyny, nie ma emocji, nie ma walki, nie ma atmosfery. NIE MA NIC !! Walter jest grabarzem LEGII WARSZAWA. Dzień kiedy temu dziadkowi zaćmił w głowie pomysł kupienia Legii niech będzie przeklęty. Za wszystkie moje (kibica Legii) krzywdy życzę mu z całego serca nieuleczalnego raka jajec. Jemu osobiście i jego bezmózgim podnóżkom z zarządu KP również. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chłoptaś Pierwsze dwa zdania poinformowały mnie IP: *.home.aster.pl 10.05.10, 00:44 że artykuł napisał mister Stec i należy iść spać a nie czytać pierdoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbehim Za 3,4 sezony Legii już nie będzie w Ekstraklasie IP: *.chello.pl 10.05.10, 00:54 i to na dłużej. Ten klub nie ma przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cold Legie nie czeka w najblizszym czasie nic dobrego.. IP: 217.153.97.* 10.05.10, 01:00 Mam lekko ponad 30ke, zarabiam nienajgorzej, z checia poszedlbym na stadion z zona oraz bratem i jego rodzina. Wydaje sie ze moge byc "targetem" dla wlascicela legii, takim na ktorym mozna zarobic na bilecie i przyciagnac na stadion. Legii kibicuje od dziecka. Jednak pomimo tego ze nowy stadion rosl w oczach, nie bardzo mam tam sie po co wybrac... Ogolnie polska liga jest na zenujaco niskim poziomie, wole obejrzec mecz premiership niz nasz szlagier ligowy, z abonamentu C+ zrezygnowalem pare lat temu, po sukcesach Wisly, kiedy poziom pilkarski naszych ligowych meczow zapikowal gwaltownie w dol. Afera korupcyjna tylko utwierdzila mnie w przekonaniu o dobrej decyzji. W tym sezonie ogladalem 2 szlagiery Wisla vs Lech ktory byl nudny i Wisla vs Legia, ktory stal na zenujacym poziomie, szczegolnie za sprawa warszawiakow. Kraj to nasz dziwny, gdzie w pilce pierwsze skrzypce gra federacja, wojny wokol PZPN pokazuja, ze ta dziedzina zycia tkwi dalego w otchlani poprzedniego systemu i napewno nie ma co liczyc na zmiane jakosciowa polskiej pilki za pomoca PZPN. Kraj to nasz dziwny w ktorym rzad nie ma absolutnie zadnego planu na wychowanie fizyczne dzieci i mlodziezy. To oczywiscie przerysowanie, ale tajemnica nie jest ze wbrew poprawnosci politycznej dla rzadu na reke jest spoleczenstwo pijace i palace, dzieki ktorym ma krociowy przychod z akcyzy, najlepiej tez szybko umierajace, by zaoszczedzic na emeryturach. Wiem brzmi zabawnie, ale jesli sie nad tym zastanowic to lepszy uklad sobie ciezko wyobrazic. Kraj to nasz dziwny w ktorym kluby sa zarzadzane przez ludzi z szemranego otoczenia, pseudobiznesmenow sponosrujacych na kredyt, dzialajace bez planu z sezonu na sezon walczace o przetrwaniei ZALATWIENIE licencji umozliwiajacej gre na klepowisku. A inewstowaniu w pilke przyswieca cel pozyskania atrakcyjnych nieruchomosci lub terenow, na ktorym zarobic w tym kraju da sie znacznie lepiej niz na pilce. Pare lat temu wierzylem ze ITI wniesie nowa jakosc, nie wierze ze nie bylo planu, ale ostatnie 2 sezony napelnily mnie obawa iz tak naprawde calosc sprawy rozbija sie o to co zwykle... Jest nowy stadion z moich podatkow, jest w dzierzawie bardzo atrakcyjny teren, naprawde bardzo sie ciesze, ze bede mogl pojsc na stadion Legii obejrzec jakis koncert, albo zjesc kielbase z grilla z okazji festynu. Natomiast nic nie wskazuje na to, ze bede mogl tam przyjsc na mecz. I nie chodzi mi o zenujaca gre, zenujacego trenera, chodzi mi o to ze w Legii przewijaja sie te same nazwiska typu Miklas, ktore odkad pamietam przykladaja sie do dziwnych interesow i rozdrobnienia dorobku klubu. Chodzi mi o fatalne zarzadzenie, fatalny PR, idiotyczna wojne z kibicami, ktora jest sluszna, ale prowadzona fatalnie, idiotyczne dzialanie na znanej doskonale zasadzie: byle z sezonu na sezon... Legia z Wisla musiala przegrac, gdyby mnie powiedziano ze za pare tygodni zostaje bez pracy, mojej serce tez przestalo by bic w danej sprawie, ale coz, widac jajoglowi zarzadzenie konczyli na zaocznych prywatnych studiach, gdzie plan jest jeden: z sezonu na sezon, byle by to jakos bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzy maciek Re: Legie nie czeka w najblizszym czasie nic dobr IP: *.chello.pl 10.05.10, 09:27 "Ogolnie polska liga jest na zenujaco niskim poziomie, wole obejrzec mecz premiership niz nasz szlagier ligowy, z abonamentu C+ zrezygnowalem pare lat temu" to gdzie ta premiership ogladasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznaniak Nienawidzę polskiej piłki IP: *.icpnet.pl 10.05.10, 01:48 Polskich klubów - wszystkich co do jednego. Nienawidzę polskich "piłkarzy" - oszustów, nierobów i złodziei. Nienawidzę też kibiców - bandytów, nierobów i jeleni walonych po rogach przez buków. Nienawidzę polskich działaczy - pijaków, tępaków i złodziei. Słowem, niech ich wszystkich szlag trafi. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Ekstraklasa. Totalna klapa Legii 10.05.10, 06:59 Tak to już jest jak się zadaje z kapusiowatym "koncernem" i ludźmi z bufetu. Po prostu wszystko wcześniej czy później parszywieje. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Ekstraklasa. Totalna klapa Legii IP: *.147.133.189.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.05.10, 07:15 Niestety, ma Pan rację, Panie Rafale. Piszę "niestety" jako ktoś, kto pod koniec lat 70. wychowywał się niemalże na stadionie WP. Nie było meczu, na który bym nie przyszedł. Nie było piłkarza, o ktoznie z największymi gwiazdami, mieli jedno: szacunek dla kibiców i pełne prawo oczekiwania szacunku dla siebie. Bo nawet jeśli zagrali słabiej to głównie dlatego, że każdy ma prawo do słabszej formy, a nie z powodu "wszystkowdupiemactwa". Ostatni raz byłem na Legiii... ohoho. Te symptomy olewania kibiców, pracodawców i pracy pojawiły sie już jakis czas temu i szybko je zauważyłem. Nie wierzę, że problem zniknie wraz z otwarciem nowego stadionu. To wszystko w sferze mentalnej trzebaby zaorać i zasiać od nowa. A nikt tego nie robi. Jakas kosmetyka. Czytam: "przyjdzie latem pięciu nowych piłkarzy". I co? Będa umierać za Legię, Waltera i kibiców? Nie. Bo klub ściąga obcokrajowców, dla których nazwa Legia to takie samo puste słowo jak coca cola, Ruch, Widzew czy chipsy. Zero zabarwienia emocjonalnego. Więc chyba już lepiej popatrzeć jak ambitna Nadnarwianka Pułtusk wygrzebuje się wiosna z beznadziejnej, wydawać by się mogło, sytuacji. Bo u tamtych chłopaków widac przynajmniej przebłyski ambicji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja To Himalaje warszawskich frustracji i kompleksów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.10, 07:38 W sporcie gra się po to żeby wygrać, ale jeszcze większą sztuką jest przegrać z honorem. Tylko że Warszawa nie kalkuluje porażek - Polska zaczyna się i kończy nz czubku własnego nosa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andgad Ekstraklasa. Totalna klapa Legii IP: 80.54.122.* 10.05.10, 08:04 Bardzo obiektywny i wachowy artykuł, tak sprawiedliwy jak PiS oceniający rząd Tuska. Gratuluję i proszę o prawdziwą analizę oceniającą całość obiektywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pisdode Nie zrobią z owsa ryżu 10.05.10, 08:29 I w Paryżu nie zrobią z owsa ryżu. Tak samo z Legii nie zrobicie panowie dziennikarze z Warszawy mistrza. J4esteście tak zakochani w Legii, że nie widzicie tego, że legia w tej chwili to sztuczny twór,bez kibiców, zespół najemników bez u,miejetnośći i serca do gry.Atmosfera w Legii to atmosfera biznesu a nie atmosfera sportu. Paru prezesom marzy się jakaś Barcelona albo Manchester Utd w Warszawie ale to trzeba umieć to robić- chęci to za mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ministrant Ekstraklasa. Totalna klapa Legii IP: *.stalowa.pilicka.pl 10.05.10, 08:31 Ja na legię jeżdziłem w latach 70 i obserwując tą drużynę to to jest kupa gnoju oni powinni dopłacać żeby ludzie ich oglądali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fiskal Ekstraklasa. Totalna klapa Legii IP: 81.219.87.* 10.05.10, 08:33 a dlaczego takiego artykulu nie napiszecie o GKS Jastrzebie, Stal Mielec, Motor Lublin, przeciez to takie same kluby. Czy ktod widzi roznice? Czym zasluzyla Cewka, ze tak sie o nia martwicie.Przeciez odkad nastaly normalne czasy to oni nic nie osiagneli. Nie od dzis wiadomo, ze w Legii to ucza tylko pic, prawda Panie Pisz, Mandziejewicz, Czykier, Kowalczyk ?? A jak Motor kiedys sprzedal mecz, zeby Legia nie spadla, bo chlopaki tak sie rozpili, ze za pozno sie obudzudzili, a w tamtym meczu Pisz, grajacy w Motorze nie wysatapil.A sedzia Wojcik(Biuro Sindbad), ulubiony sedzia Cewki, to ile razy podarowal punkty ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kolakao1987 Wujek dobra rada 10.05.10, 08:48 ja dam za darmo walterowi radę i innym. jak drużyna będzie dobrze grać to i reklam w centrum wawy za niewiadomo ile nie trzeba będzie stawiać, żeby stadion sie zapełnił. Zamiast na reklamy i bilbordy to trzeba było kupic dobrego piłkarza, albo zainwestować w juniorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwanhoe Ekstraklasa. Totalna klapa Legii IP: *.toya.net.pl 10.05.10, 08:58 NIC SIE DZIEJE A WY O LEGII????? K.RWA 4 DRUZYNA EX A CIAGLE O NIEJ TYLKO. ZMIAŃCIE SE DOMENE NA www.gazeta.warszawa.pl czy jak Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Ustalmy o co chodziło ITI... 10.05.10, 08:59 O teren na inwestycje.I go..dostała za darmo! Market obok stadionu a wkoło apartamentowce ...o to chodziło. Tylko ile z tego ma (prywatnie) Hanka-bufetowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GALl Iti kampanie reklamowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 09:24 Przykro mi patrzec na fakt wyrzucania pieniędzy w błoto. mówię o kampani reklamowej nowego stadionu na które poszył ogromne piniądze. produkcja, postprodukcja i czas emisyjny to są milony złotych, wyciągniętych z klubu legii do holdingu iti. przecieżm to są pieniądz ena transefery któych nie ma. co to za polityka!!! jestem z legią na dobre i złe,... od dziecka, ale dziś karnetu już nie kupię. nie chce tych truskawek. cały czas ci sami trenerzy, cisami piłkarze kiedy ktoś to zmieni. apropo najlepiej w meczu z legii grały gołębie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaki spokojnie IP: *.robbo.pl 10.05.10, 09:47 Spokojnie: wymieni sie kibniców i ten stadion będzie pełny. Jeszcze będziecie wdzęczni ITI jak zostanie jedyny klub piłkarski w Warszawie. Z super stadionem i super właścicielem. Odpowiedz Link Zgłoś
tomolesrow Ekstraklasa. Totalna klapa Legii 10.05.10, 09:46 Obecna Legia to drużyna bez charakteru - zawodnicy tacy jak Iwański Grzelak to zmanierowani chałturnicy,którzy mają w nosie granie i zaangażowanie. Wiecej o sytuacji w lidze przed koncówką sezonu tu : tomolesrow.blox.pl/2010/05/Sytuacja-w-Ekstraklasie.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eloszka Ekstraklasa. Totalna klapa Legii IP: *.rev.snt.net.pl 10.05.10, 11:58 remis z polonia? kursy na sportingbet: Polonia Warszawa v Legia 2.65 3.00 2.55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Wstyd ma dziś na imię Legia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.10, 14:05 Wstyd ma dziś na imię Legia. Piłkarze sięgnęli bruku, dorównując tym samym do poziomu trybun. I tylko prawdziwych kibiców Legii szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: derby Re: Ekstraklasa. Totalna klapa Legii IP: *.173.14.212.tesatnet.pl 10.05.10, 14:08 do tego DZIEKAN stawia jeszcze na Polonię w derbach :) www.futbolnews.pl/informacje/aktualnosci-pilkarskie/art,2945,polonia-faworytem-derbow-stolicy.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flam Legii należy udzielić ...................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.10, 08:33 natychmiastowej pomocy. Najlepiej takiej, jaką uzyskała od sędziego w meczu z Górnikiem Zabrze chyba w 1997 r. Wywalono z boiska 3 grajków Górnika i mistrzostwo ligi, bo nie Polski było. Proponuję wprowadzić przepis : w każdym meczu z Ległą drużyna przeciwna nie wystawia 2 grajków. Będzie git: właściciele będą zadowoleni, dziennikarze :"PS" usatysfakcjonowani, kibole wniebowzięci i będą mogli demolować Europę. Odpowiedz Link Zgłoś