Dodaj do ulubionych

MŚ 2010. Urugwaj - Ghana Z Czuba i na żywo

• Gość: legwan zielony Suarez IP: *.lodz.msk.pl 02.07.10, 23:07
      jeśli Urugwaj przejdzie do następnej rundy, Suarez zostanie cichym bohaterem ;)
    • morfeusz_1 Re: MŚ 2010. Urugwaj - Ghana Z Czuba i na żywo 02.07.10, 23:16

W karnych na pewno wygrał lepszy,ale meczyk zajefajny ;)
    • Gość: toom MŚ 2010. Urugwaj - Ghana Z Czuba i na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.10, 23:17
      I bohaterem Urugwaju został Suarez :))) Schodził z boiska zapłakany, a Urugwaj
      wygrał tylko i wyłącznie dzięki jego zagraniu ręką w polu karnym.

• pregierz MŚ 2010. Urugwaj - Ghana Z Czuba i na żywo 02.07.10, 23:18
      Sport to handel emocjami.
      Dzisiaj Ghana i Urugwaj sprzedały mi towar z najwyższej półki !!
      Szkoda że na 32 druzyny taki towar sprzedaje zaledwie kilka a i to
      nie w każdym meczu.

Dzieki Ghano, dzięki Urugwaju !!
    • Gość: abraham MŚ 2010. Urugwaj - Ghana Z Czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 23:18
      Masakryczna końcówka, myślałem już zejdę na zawał. No ale ostatecznie, dwie drużyny którym kibicuję są w półfinale.
    • Gość: :( MŚ 2010. Urugwaj - Ghana Z Czuba i na żywo IP: *.pool.mediaWays.net 02.07.10, 23:18
      bez sensu. moja kochana ghana... :(
    • Gość: ly no i Szpakowski załamany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 23:20
      miałem wrażenie, że Szpakowski to rdzenny Ghańczyk, tak komentował
      "bezstronnie" mecz.
      może to ścięcie pożyczki na łysym łbie spowodowało, że kolor jego skóry
      zmienił się na zielono-czarny?
      ten zachwyt i doping dla jednej ze stron świadczy o kompletnym braku
      profesjonalizmu. Szpakowski nie nadaje się nawet do podawania piłek w lidze
      okręgowej.
      gdyby to jeszcze był jednostronny przypadek ale to nieustanne brandzlowanie
      się Brazylią, Ghaną i Hiszpanią jest już żałosne.
      • Gość: r Re: no i Szpakowski załamany IP: *.umts.vodacom.co.za 02.07.10, 23:25
        mam nadzieje ze Holandia skopie tylki urugwajczykom w polfinale, po tym jak
        urugwaj wygral ten mecz (Suarez - chyba najgorszy "bohater" wygranego meczu
        jakiego widzialem).
      • Gość: Albin Siwak Re: no i Szpakowski załamany IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.10, 23:36
        Nawet w tym meczu rozpoczął od tego jaka wspaniała jest Brazylia :) Nawet nie
        zauważył, że już dostała baty od Holendrów.
    • tornson Chrzanieni farciarze!! Mam nadzieję że Holandia 02.07.10, 23:23
      a potem rywal w meczu o III miejsce (najpewniej Hiszpania) zmasakrują Urusów po jakieś 4 czy 5 do 0. Limit farta wyczerpali już na całą dekadę!
      Qrde aż się odechciewa oglądać futbol widząc tak niesprawiedliwe rozstrzygnięcia jak w tym cholernym meczu!!!!!!!!!!! :(
      • Gość: mix Re: Chrzanieni farciarze!! Mam nadzieję że Holand IP: *.star.net.pl 02.07.10, 23:26
        to nie ogladaj.. co tu bylo niesprawiedliwe?? ghana sama sobie zjebala awans nie
        strzelajac karnych...

Urrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
      • Gość: ... Re: Chrzanieni farciarze!! Mam nadzieję że Holand IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.10, 23:27
        RACJA[płacz]Urugwaj miał cholernego farta!!!FIFA powinna zmieńić zasade dotycząca wybicia piłki ręką w przypadku 1000000% goola!!!
      • Gość: piottz Re: Chrzanieni farciarze!! Mam nadzieję że Holand IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.10, 23:28
        a Suarez to zwykła menda.
        • Gość: Pekerman Bullshit2 IP: *.wroclaw.mm.pl 03.07.10, 00:56
          Taa, koles miał jakies 0,001 sekundy na podjęcie decyzji, a ty go mendą
          nazywasz, ja myślę, że on jeszcze do teraz nie doszedł do siebie, nie jest
          świadom co tam się stało...
      • Gość: Juru Re: Chrzanieni farciarze!! Mam nadzieję że Holand IP: 189.216.152.* 02.07.10, 23:38
        Niesprawiedliwe - bo? Psychicznie chłopcy nie wytrzymali, mieli bilet do
        półfinału, ale pieprznęli nim o poprzeczkę. I bardzo dobrze! Urugwaj - co
        najmniej w meczu o brąz!
        • Gość: piottz Re: Chrzanieni farciarze!! Mam nadzieję że Holand IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.10, 23:44
          a gdzie tu sprawiedliwość jak koleś wybija ręką piłkę, która na 100% wpadnie do
          bramki. Karny nie równa się golowi. To za mała rekompensata za takie coś.
          Powinno się w takiej sytuacji uznawać gola.
          • Gość: K Re: Chrzanieni farciarze!! Mam nadzieję że Holand IP: 212.180.165.* 03.07.10, 02:45
            No i co ?

Wcześniej w dogrywyca była sytuacja na 100% karny dla Urugwaju - Ghańczyk podciął Urugwajczyka a jednocześnie sam udał że pada i się sędzia nie zorientował.

Widac było dopiero w 3. powtórce - po chamsku podstawiona noga.
      • Gość: Pekerman Bullshit! IP: *.wroclaw.mm.pl 03.07.10, 00:07
        Zdziwisz się kolego!!! Brak Suareza będzie odczuwalny w półfinale, ale Urugwaj
        nie jest na straconej pozycji!
    • Gość: o! MŚ 2010. Urugwaj - Ghana Z Czuba i na żywo IP: *.cable.smsnet.pl 02.07.10, 23:25
      Ghana i tak była lepsza.
      • Gość: ;;; Re: MŚ 2010. Urugwaj - Ghana Z Czuba i na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.10, 23:28
        DUŻOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO LEPSZA!!!!!!!!!
        Ale "fortuna sprzyja śmiałym" niestety
      • Gość: farciarze Re: MŚ 2010. Urugwaj - Ghana Z Czuba i na żywo IP: *.pool.mediaWays.net 02.07.10, 23:30
        niestety mogą się zadowolić tylko zwycięstwem moralnym :)
        co nie zmienia faktu, że mnie jako kibica Ghany bardzo boli :(
      • Gość: K Re: MŚ 2010. Urugwaj - Ghana Z Czuba i na żywo IP: 212.180.165.* 03.07.10, 02:46
        Kiedy ??

Przewagę mieli tylko przez 10 ostatnich minut dogrywki, i prawie że fartem wygrali. Przez resztę meczu rządził Urugwaj.
    • Gość: Barbatus Re: MŚ 2010. Urugwaj - Ghana Z Czuba i na żywo IP: 81.219.162.* 02.07.10, 23:26
      Zdecydowanie krzywdzące to dla Ghany, nie powinno tak być, to jest
      poparcie dla łamiących przepisy....
    • Gość: Allofs Jarek Ghana a Bronek Urugwaj czy odwrotnie? IP: *.spray.net.pl 02.07.10, 23:28
      Który będzie w niedzielę płakał murzyńskimi łzami?
    • Gość: obiektywny juz po Ghanie! IP: *.dsl.bell.ca 02.07.10, 23:30
      dobrze jednak ze te mistrzostwa odbyly sie w RPA bo co niektorzy
      chcieli nam juz zgotowac koniec swiata tak jak na sile wciska sie
      poprawnosc polityczna; nie jestem rasista lecz niestety mistrzostwa
      te to porazka czarnych i dowod na to jak daleko zawsze byli i sa w
      tyle cywilizacyjnym a to ze stawia sie na nich to tylko po to zeby
      cofnac innych w tym wyscigu po wladze nad swiatem
    • Gość: Stefan MŚ 2010. Urugwaj - Ghana Z Czuba i na żywo IP: *.centertel.pl 02.07.10, 23:39
      W dniu dzisiejszym biali pożegnali czarnych i różowych:):)
      • Gość: :0 Re: MŚ 2010. Urugwaj - Ghana Z Czuba i na żywo IP: *.chello.pl 02.07.10, 23:52
        ja nie rozumieć o co chodzić
    • Gość: ZIOM MŚ 2010. Urugwaj - Ghana Z Czuba i na żywo IP: 212.87.245.* 03.07.10, 17:53
      ŚRODKOWY PALEC SUAREZOWI! GHANA 4 ZESPÓŁ ŚWIATA!
    • Gość: Pytaczq MŚ 2010. Urugwaj - Ghana Z Czuba i na żywo IP: *.icpnet.pl 04.07.10, 22:04
      A ja mam pytanie, bo nie znam się tak dokładnie na przepisach gry w piłkę nożną.
      Jak wiadomo, w 119/120 minucie było straszne zamieszanie w polu karnym. Była też tam taka sytuacja, że dwóch piłkarzy Urugwaju kopnęło w klatkę piersiową wyskakującego zawodnika z Ghany. Jak dla mnie ewidentny faul, czyli należy się karny. W tym samym czasie Suarez "broni" bramki rękoma. Za to się należy karny. Pytanie więc: czy sędzia mógł podyktować DWA rzuty karne?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka