Gość: legwan zielony Suarez IP: *.lodz.msk.pl 02.07.10, 23:07 jeśli Urugwaj przejdzie do następnej rundy, Suarez zostanie cichym bohaterem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: MŚ 2010. Urugwaj - Ghana Z Czuba i na żywo 02.07.10, 23:16 W karnych na pewno wygrał lepszy,ale meczyk zajefajny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toom MŚ 2010. Urugwaj - Ghana Z Czuba i na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.10, 23:17 I bohaterem Urugwaju został Suarez :))) Schodził z boiska zapłakany, a Urugwaj wygrał tylko i wyłącznie dzięki jego zagraniu ręką w polu karnym. Odpowiedz Link Zgłoś
pregierz MŚ 2010. Urugwaj - Ghana Z Czuba i na żywo 02.07.10, 23:18 Sport to handel emocjami. Dzisiaj Ghana i Urugwaj sprzedały mi towar z najwyższej półki !! Szkoda że na 32 druzyny taki towar sprzedaje zaledwie kilka a i to nie w każdym meczu. Dzieki Ghano, dzięki Urugwaju !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abraham MŚ 2010. Urugwaj - Ghana Z Czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 23:18 Masakryczna końcówka, myślałem już zejdę na zawał. No ale ostatecznie, dwie drużyny którym kibicuję są w półfinale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( MŚ 2010. Urugwaj - Ghana Z Czuba i na żywo IP: *.pool.mediaWays.net 02.07.10, 23:18 bez sensu. moja kochana ghana... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ly no i Szpakowski załamany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 23:20 miałem wrażenie, że Szpakowski to rdzenny Ghańczyk, tak komentował "bezstronnie" mecz. może to ścięcie pożyczki na łysym łbie spowodowało, że kolor jego skóry zmienił się na zielono-czarny? ten zachwyt i doping dla jednej ze stron świadczy o kompletnym braku profesjonalizmu. Szpakowski nie nadaje się nawet do podawania piłek w lidze okręgowej. gdyby to jeszcze był jednostronny przypadek ale to nieustanne brandzlowanie się Brazylią, Ghaną i Hiszpanią jest już żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: no i Szpakowski załamany IP: *.umts.vodacom.co.za 02.07.10, 23:25 mam nadzieje ze Holandia skopie tylki urugwajczykom w polfinale, po tym jak urugwaj wygral ten mecz (Suarez - chyba najgorszy "bohater" wygranego meczu jakiego widzialem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albin Siwak Re: no i Szpakowski załamany IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.10, 23:36 Nawet w tym meczu rozpoczął od tego jaka wspaniała jest Brazylia :) Nawet nie zauważył, że już dostała baty od Holendrów. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Chrzanieni farciarze!! Mam nadzieję że Holandia 02.07.10, 23:23 a potem rywal w meczu o III miejsce (najpewniej Hiszpania) zmasakrują Urusów po jakieś 4 czy 5 do 0. Limit farta wyczerpali już na całą dekadę! Qrde aż się odechciewa oglądać futbol widząc tak niesprawiedliwe rozstrzygnięcia jak w tym cholernym meczu!!!!!!!!!!! :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: Chrzanieni farciarze!! Mam nadzieję że Holand IP: *.star.net.pl 02.07.10, 23:26 to nie ogladaj.. co tu bylo niesprawiedliwe?? ghana sama sobie zjebala awans nie strzelajac karnych... Urrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Chrzanieni farciarze!! Mam nadzieję że Holand IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.10, 23:27 RACJA[płacz]Urugwaj miał cholernego farta!!!FIFA powinna zmieńić zasade dotycząca wybicia piłki ręką w przypadku 1000000% goola!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piottz Re: Chrzanieni farciarze!! Mam nadzieję że Holand IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.10, 23:28 a Suarez to zwykła menda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pekerman Bullshit2 IP: *.wroclaw.mm.pl 03.07.10, 00:56 Taa, koles miał jakies 0,001 sekundy na podjęcie decyzji, a ty go mendą nazywasz, ja myślę, że on jeszcze do teraz nie doszedł do siebie, nie jest świadom co tam się stało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juru Re: Chrzanieni farciarze!! Mam nadzieję że Holand IP: 189.216.152.* 02.07.10, 23:38 Niesprawiedliwe - bo? Psychicznie chłopcy nie wytrzymali, mieli bilet do półfinału, ale pieprznęli nim o poprzeczkę. I bardzo dobrze! Urugwaj - co najmniej w meczu o brąz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piottz Re: Chrzanieni farciarze!! Mam nadzieję że Holand IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.10, 23:44 a gdzie tu sprawiedliwość jak koleś wybija ręką piłkę, która na 100% wpadnie do bramki. Karny nie równa się golowi. To za mała rekompensata za takie coś. Powinno się w takiej sytuacji uznawać gola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Chrzanieni farciarze!! Mam nadzieję że Holand IP: 212.180.165.* 03.07.10, 02:45 No i co ? Wcześniej w dogrywyca była sytuacja na 100% karny dla Urugwaju - Ghańczyk podciął Urugwajczyka a jednocześnie sam udał że pada i się sędzia nie zorientował. Widac było dopiero w 3. powtórce - po chamsku podstawiona noga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pekerman Bullshit! IP: *.wroclaw.mm.pl 03.07.10, 00:07 Zdziwisz się kolego!!! Brak Suareza będzie odczuwalny w półfinale, ale Urugwaj nie jest na straconej pozycji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o! MŚ 2010. Urugwaj - Ghana Z Czuba i na żywo IP: *.cable.smsnet.pl 02.07.10, 23:25 Ghana i tak była lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;;; Re: MŚ 2010. Urugwaj - Ghana Z Czuba i na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.10, 23:28 DUŻOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO LEPSZA!!!!!!!!! Ale "fortuna sprzyja śmiałym" niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farciarze Re: MŚ 2010. Urugwaj - Ghana Z Czuba i na żywo IP: *.pool.mediaWays.net 02.07.10, 23:30 niestety mogą się zadowolić tylko zwycięstwem moralnym :) co nie zmienia faktu, że mnie jako kibica Ghany bardzo boli :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: MŚ 2010. Urugwaj - Ghana Z Czuba i na żywo IP: 212.180.165.* 03.07.10, 02:46 Kiedy ?? Przewagę mieli tylko przez 10 ostatnich minut dogrywki, i prawie że fartem wygrali. Przez resztę meczu rządził Urugwaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbatus Re: MŚ 2010. Urugwaj - Ghana Z Czuba i na żywo IP: 81.219.162.* 02.07.10, 23:26 Zdecydowanie krzywdzące to dla Ghany, nie powinno tak być, to jest poparcie dla łamiących przepisy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Allofs Jarek Ghana a Bronek Urugwaj czy odwrotnie? IP: *.spray.net.pl 02.07.10, 23:28 Który będzie w niedzielę płakał murzyńskimi łzami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny juz po Ghanie! IP: *.dsl.bell.ca 02.07.10, 23:30 dobrze jednak ze te mistrzostwa odbyly sie w RPA bo co niektorzy chcieli nam juz zgotowac koniec swiata tak jak na sile wciska sie poprawnosc polityczna; nie jestem rasista lecz niestety mistrzostwa te to porazka czarnych i dowod na to jak daleko zawsze byli i sa w tyle cywilizacyjnym a to ze stawia sie na nich to tylko po to zeby cofnac innych w tym wyscigu po wladze nad swiatem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan MŚ 2010. Urugwaj - Ghana Z Czuba i na żywo IP: *.centertel.pl 02.07.10, 23:39 W dniu dzisiejszym biali pożegnali czarnych i różowych:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :0 Re: MŚ 2010. Urugwaj - Ghana Z Czuba i na żywo IP: *.chello.pl 02.07.10, 23:52 ja nie rozumieć o co chodzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIOM MŚ 2010. Urugwaj - Ghana Z Czuba i na żywo IP: 212.87.245.* 03.07.10, 17:53 ŚRODKOWY PALEC SUAREZOWI! GHANA 4 ZESPÓŁ ŚWIATA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytaczq MŚ 2010. Urugwaj - Ghana Z Czuba i na żywo IP: *.icpnet.pl 04.07.10, 22:04 A ja mam pytanie, bo nie znam się tak dokładnie na przepisach gry w piłkę nożną. Jak wiadomo, w 119/120 minucie było straszne zamieszanie w polu karnym. Była też tam taka sytuacja, że dwóch piłkarzy Urugwaju kopnęło w klatkę piersiową wyskakującego zawodnika z Ghany. Jak dla mnie ewidentny faul, czyli należy się karny. W tym samym czasie Suarez "broni" bramki rękoma. Za to się należy karny. Pytanie więc: czy sędzia mógł podyktować DWA rzuty karne? Odpowiedz Link Zgłoś