Dodaj do ulubionych

Trwają ćwierćfinały Ligi Mistrzów

IP: *.nsm.pl 23.03.04, 21:41
kto komentuje ten mecz w TV? jest beznadziejny. Nie mówi nic o meczu,
wymienia tylko nazwiska piłkarzy nie mówi kto jest lepszy w środku pola jak
przebiegają pojedynki 1 na 1 tylko nazwiska. I słowo znakomicie. czy pasuje
cz nie. SKĄD ONI TAKICH BIORĄ?
Obserwuj wątek
    • Gość: S. Tyminski Trwają ćwierćfinały Ligi Mistrzów IP: *.stud.uni-goettingen.de 23.03.04, 21:42
      Jasna cholewa! 11:1 prowadzi Milan!(jest 21:39) - no to pewnie wygra... ;-)
      pozdrawiam wszystkich fanow duzej liczby goli w meczu!
    • Gość: andy Trwają ćwierćfinały Ligi Mistrzów IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 23.03.04, 21:42
      Milan jedenaście jeden do przerwy to sobie goście strzelają
    • Gość: ARO Re: Trwają ćwierćfinały Ligi Mistrzów IP: *.punkt.pl 23.03.04, 21:45
      Ciekawy wynik 11 -1 dla Milanu . Widocznie ktoś ma przciek od Berlusconiego
      jaki wynik będzie
    • Gość: Morsu PRZESADZASZ MEGA-PIONKU!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 21:51
      Wcale nie jest taki zły. Na pewno lepszy od Basałaja i Szpakowskiego razem
      wziętych. Czyżbyś był ociemniały, że trzeba Ci tłumaczyć kto jest lepszy, w
      jakim kolorze majtki ma Szewczenko, czy sędzia ma wąsy itp. ???
      • Gość: lUDWIK Re: PRZESADZASZ MEGA-PIONKU!!! IP: *.nsm.pl 23.03.04, 22:36
        piŁKĄ INTERESUJE SIĘ PRZYNAJMNIEJ OD LAT 35.WYCHOWAŁEM SIĘ NA CISZEWSKIM,
        HOPFERZE I IM PODOBNYCH. TAK WIĘC WIEM CO MÓWIĘ.LUBIĘ KOMENTARZ W POLSACIE I
        EUROSPORCIE. FACET BIERZE KASĘ ZA KOMENTARZ, A NIE ZA WYMIENIANIE NAZWISK. JAK
        NIE POTRAFI TO NIECH SIĘ NIE PCHA, A SZPAK JEST O NIEBO LEPSZY NAWET JAK SIĘ
        POMYLI. TO NIE O TO CHODZI PALANCIE!.
        • Gość: Morsu Re: PRZESADZASZ MEGA-PIONKU!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 00:08
          Możesz się interesować piłką od 35 lat, ale i tak nic z tego nie jarzysz i
          jesteś pionkiem ;-). Tak jak Jasiu Tomaszewski. Nie twierdzę że Iwański jest
          dobry- jego komentarze są przeciętne, ale wybacz- w miarę inteligentny widz
          jest w stanie sam wyciągać wnioski z tego co widzi. Nie potrzeba łopatologii by
          zrozumieć piłkę. Przynajmniej ja nie potrzebuję, bo z tobą jest chyba inaczej...
          • Gość: jarqlo Re: PRZESADZASZ MEGA-PIONKU!!! IP: *.isep.pw.edu.pl 24.03.04, 11:50
            od komentatora meczu oczekuje czegos wiecej niz tylko bezmyslnego i
            beznamietnego klepania nazwisk pilkarzy, dawniej mozna bylo wylaczyc glos i
            posluchac relacji z radia, teraz niesety nie nadaj (albo ja nie wiem gdzie) ...
            wiec wylaczylem glos i ogladalem mecz niemy
      • Gość: erigrekdezet Re: PRZESADZASZ MEGA-PIONKU!!! IP: 212.191.75.* 24.03.04, 10:21
        Czy nikt nie pamięta już o komentatorze nazwiskiem ZIMOCH ?! Jeśli nie, to
        bardzo źle bo to największy kozak wśród komentatorów. Panie Basałaj ściągaj go
        pan to oglądalność skoczy o kilka procent a na razie spada na łeb na szyje bo
        meczy z takim komentarzem nie da się obejrzeć do końca. EMOCJE !!!
        "...panie w pięknych tutaj toaletach...", "...panie turkek niech pan kończy ten
        mecz..." itd
    • Gość: PawelM Re: Trwają ćwierćfinały Ligi Mistrzów IP: *.chello.pl 23.03.04, 21:59
      No to sie Milan wkurzyl...:) Sa niesamowici. Nawet Real z SuperZidanem nie
      poradza sobie z nimi...
      • Gość: Maciek Re: Trwają ćwierćfinały Ligi Mistrzów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.04, 22:12
        Gdzie jesteś teraz Milan rozjedzie wszystkich na swojej drodze bądz spokojny o
        to
      • Gość: sdgfjsf Re: Trwają ćwierćfinały Ligi Mistrzów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.04, 00:13
        Nie był bym tego taki pewien. Sam sie onanizuje przy Barcie (nigdy nie
        przepadalem za rzadem centralnym), jednak RM...:-)
    • Gość: waldiq Milan 4 - Deportivo 1 IP: *.kom / *.kom-net.pl 23.03.04, 22:00
      Ależ Milan przycisnął w drugiej połowie - aż mi szkoda Depo bo chyba
      niezasłużyli. Kaka rządzi.
      • Gość: Maciek Re: Milan 4 - Deportivo 1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.04, 22:14
        Jak to nie zasłużylipierwsza połowa to obrona częstochowy przez deportiwo.
        Niech jadą do hiszpani potrenować.Mytśleli ze jak prześlizną sie przez juve to
        milan tez pokonają
      • Gość: Ryczypisk Re: Milan 4 - Deportivo 1 IP: *.ims.kompania.net / *.golebia.clarus.com.pl 23.03.04, 23:20
        Jeszcze tego brakuje żeby w tym roku był finał milan real, Boże mój Boże,
        czemuś mnie opuścił. ale milan pokazal dzis, oj pokazal, a Kaka to kozacki
        zawodnik. szkoda ze pewnie go sobie niedługo real do zoo będzie chciał kupić
    • Gość: Maciek Szukam Cię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.04, 22:10
      gdzie jest ten który był pewiem że wygra Deportiwo i w finale zagra z
      Arsenalem. Sorry ale jeszcze nie wiesz że w Europie jest tylko 1 król i władca
      a jego imie to AC Milan. Ale pamiętaj co mówiłem jak Milan odpadnie to pierwszy
      ci pogratuluje
    • Gość: michal Re: Kaka gwiazda większa niz real razem wziety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 22:22
      no, moze oprócz Zizou
    • Gość: maciek Spalone IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.04, 22:32
      troche za duzo tych spalonych niech zmienią sedziego bo pomaga Deportivo
    • Gość: Maciek Szok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.04, 22:42
      To była masakra dupków z hiszpani nastepny real poprosze, znid=szczymy
      wszystkich w europie
    • Gość: thomaso Ligi Mistrzów - Szpaku wracaj szybciej IP: *.acn.pl 23.03.04, 23:12
      Szpaku wróć! Panie Basałaj, w Canale udało się Panu zbudować zespół naprawdę
      porządnych komentatorów. Miałem nadzieję, że z TVP zrobi Pan podobnie.
      Miałem....Obecny komentarz w TVP jest ..beznadziejny. Dzis po raz pierwszy w
      zyciu musiałem wyłączać glos zeby obejrzeć mecz!!!! Czy naprawde tak trudno
      znaleźć osoby które nie tylko COŚ mówią ale także wiedzą co to emocje? Sport to
      zycie to polot, blysk i pasja. Od kiedy mecze komentuje Pan, Pan Jasina i nie
      znam nazwiska ale chodzi mi jeszcze o tego Pana co komentował mecz Milan -
      Deportivo, piekne mecze stają się nudne. Wolę błędy jezykowe, pomyłki ale niech
      transmisja będzie miała tempo i akcję.Widowisko to nie tylko zawodnicy.
      Widowisko robią też komentatorzy. Proszę, naprawdę proszę...więcej życia i
      więcej komentatorów którzy potrafią stworzyć spektakl emocji a nie pogrzeb.
      Kończąc, życze sobie i innym znalezienia kolejnego jezeli, nie Ciszewskiego, to
      Borka czy Kołtonia którzy z porządnego meczu nie zrobia takiej kichy jak dziś
      nowy pseudokomentator telewizji pseudopublicznej.
      Pozdr
      TM
      • Gość: ness TRAGICZNY KOMENTARZ IP: *.acn.waw.pl 23.03.04, 23:44
        Komentator byl tragiczny.
        nie chcac tracic ciekawego meczu wylaczam glos kiedy komentuje Pan Iwanski.
        Tego czlowieka poprostu nie da sie sluchac. Ma kompletnie beznadziejny sposob
        mowienia. Jakby mu sie oddech konczyl. Wychodzi z tego zlepek kretynsko
        wyartykulowanych glosek. W dodatku jakos dziwnie akcentuje.
        Pomijam fakt, ze komentarz byl nudny jak flaki z olejem.
        Po takim meczu uswiadamiam sobie, ze w Canal+ robia cos z niczego a w TVP
        z "czegos" robia gowno.
        Jednoczesnie mysle sobie jak milo slucha sie np: Panow Michalowicza i Noculaka,
        Panow Laskowskiego, Smokowskiego, Twarowskiego, Lipinskiego, Borka, Ziobera,
        Wdowczyka, Zurka...a takze np.: Panow komentujacych tenis w Eurosporcie. Oni
        wszyscy opowiadaja o sporcie tak, ze komentowane przez nich wydarzenie nabiera
        blasku.
        Pan Maciej Iwanski poprostu syczy do mikrofonu.
        • Gość: PawelM Re: TRAGICZNY KOMENTARZ IP: *.chello.pl 24.03.04, 00:14
          W pelni sie zgadzam co do komentatorow... Dlatego od razu przelaczam na Polsat
          i z przyjemnoscia ogladam nawet nudny mecz... No i ci "eksperci" w TVP ze
          Szczesnym na czele. Szkoda mi jedynie pana Michała Pola, ze musi sie w tej
          Jedynce produkowac, w rozmowie z Borkiem czy jakims innym z Polsatu mogliby na
          pewno przyciagnac jeszcze wiecej ludzi przed telewizory.
          • Gość: samuray Może komentarz nie był idealny, ale poczekajcie .. IP: 213.17.170.* 24.03.04, 08:22
            Wraca przeciez ten baran Szpakowski, jego przejęzyczenia, zachłystywanie się
            własną "mądrością". Wtedy będę przełączał na EuroSport tak jak to zawsze
            robiłem.
            Genralnie komentator wywarł na mnie bardzo pozytywne wrażenie,
            ale to przecież sprawa gustu ...
    • Gość: kow3l Moje podsumowanie (1) IP: 81.210.124.* 23.03.04, 23:13
      To sie musialo tak skonczyc. Szybka i niespodziewana bramka Pandianiego
      podzialala na milan jak plachta na byka. Dlugo Deportivo udawalo sie bronic
      korzystnego rezultatu. Jednak kwestia bramki dla milianu byla kwestia czasu, bo
      ci stwarzali coraz grozniejsze sytuacje. Milan byl lepszy pod kazdym wzgledem,
      a umiejetnosci techniczne byly chyba o 2 klasy lepsze. Przyjecie deportivo bylo
      tragiczne i ich najlepszy zawodnik mogl tylko konkurowac pod tym wzgledem z
      inzaghim, ktoremu- jak wiadomo nie od dzis- pilka przy nodze sie nie trzyma.
      Znowu kapitalna asysta Cafu (kurde nie wiem, ale trenerzy przeciwnych zespolow
      wogole chyba tych jego dosrodkowan nie analizuja). Kaka kapitalnie zagral mecz,
      nastepca rivaldo pewny, caly sezon byl jego (i szewczenki). Szkoda ze milan sie
      cofnal po zdobytej przez nich 4 bramce, bo deportivo bylo tak otumione, ze nie
      wiedzialo co sie dzieje. Ale i tak bylo oki, szkoda tylko ze liniowy sedziego
      ruskiego mial -20 dioptrii i wnioskowal o spalonym jak zaowdnik milanu byl sam
      na sam z bramkarzem. Wynik 4:1 to najmniejszy wymiar kary (niezapomnijmy o
      nieuznanej bramce inzaghiego). Brawo-caly zespol gral fantastycznie. Mimo
      wszystko man of match - kaka. Acha cichym zawodnikiem byl seedorf, ktorego
      zaden komentator nie pochwalil, a wykonywal z pirlo kapitalna robote (chociazby
      asysta przy drugiej bramce kaki). Wkurzyl mnie tylko komentator, ktory ocenial
      zespoly po wyniku. Milan mila zdecydowana przewage w 1 polowie i dla
      komentatora deportivo rozgrywalo kapitalny mecz. A potem przy wyniku 4:1 tak
      sie zachyal gra "milanista", ze myslalem ze mu w ryj dam. A swoja droga-
      milanisci to, milanisci tamto-kurde ogladam mecze milanu od 15 chyba lat ale
      tak kiepskiego komentatora jeszcze nie slyszalem. Woel szpakowskiego, naprawde-
      przynajmniej atmosfere meczu sie czuje
      • Gość: mikeknot Re: Moje podsumowanie (1) IP: *.magma-net.pl 24.03.04, 10:58
        Troche sie zagalopowales koguciku! Owszem, Milan byl o dwie klasy lepszy, ale z
        tym porownaniem do Inzaghiego troche przegiales, bo chyba przespales pierwsze
        45 minut kidy Valeron mijal wszystkich jak tyczki. Owszem nic z tego nie
        wynikalo, ale pokazal ze jak ma dzien to dryblerem jest znakomitym i minie
        kazdego. Reszta druzyny nie dorastala mu do piet, a szkoda, bo mecz bylby
        bardziej wyrownany.
        Nie cierpie wloskiej pilki, ale jestem pelen uznania dla wysmienitej gry AC
        Milan. Pozdrowienia dla fanow tego zespolu
    • Gość: colo Re: Trwają ćwierćfinały Ligi Mistrzów IP: *.citysat.com.pl / *.citysat.com.pl 24.03.04, 00:42
      ta, a najlepiej komentator nazywa zawodników milanu: milaniści :)))
      buachachacha, skąd oni ich biorą???
    • Gość: Pan Henryk W drugim ćwierćfinale Porto pokonało Lyon 2:0 IP: *.hestia.pl / 195.116.171.* 24.03.04, 08:18
      I to tyle? Tylko: w drugim ćwierćfinale Porto pokonało Lyon 2:0?
      Brawo.
      Po cholere opisywac mecz ktory lecial w TV i to na obu kanalach a ani slowem
      nie napisac o tym ktorego nie transmitowano?
    • gutek9 Szpaq.... 24.03.04, 08:37
      My tu gadu gadu że Szpaq jest cienki ale jest najlepszy z tych najgorszych
      ponieważ niestety tylko takich mamy komentatorów. Przynajmniej sie chłop
      interesuje! Szpaq rulez :P
    • Gość: michal2708 Nędzny komentator, ślepy liniowy... super! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 09:00
      Dołączam się do moich przedmówców - komentator był beznaniejny. Ograniczał się
      do wymieniania nazwisk. Wogóle nie czuł atmosfery.
      A do poziomu naszego komentatora dostosowali się rosyjscy arbitrzy. Zwłaszcza
      liniowy "pracujący" po prawej stronie. Zobaczyć tyle nieistniejących spalonych
      to na prawdę trzeba się postarać. Może mu się żal zdrobiło Deportivo po tym jak
      w 8 minut stracili 4 bramki? Natomiast sędzia główny nie dość że wierzył sojemu
      niedowidzącemu koledze to jeszcze sam nie zauważał wielu fauli. Żółte kartki
      powinien zacząć pokazywać już w pierwszej połowie, zaczynając od Inzaghiego za
      próbę wymuszenia karnego.
      A teraz co do piłkarzy: Milan zagrał świetnie (poza wpadką gdy Pandiani
      strzelił bramkę) natomiast dziwię się że w Deportivo nikt nie zauważył gry
      Valerona, który z 10 razy przedryblował 3-4 przeciwników. Szkoda, że do jego
      poziomu dostosował się tylko Capdevila... Cała reszta zagrała przeciętnie albo
      wręcz słabo (np. Fran).
      ps. "Milaniści"???? Kto to wymyślił!!! A propos: kiedy grają Grocliniści z
      Wiślistami w lidze???
      • acm53 Re: Nędzny komentator, ślepy liniowy... super! 24.03.04, 12:10
        Milan wielki - nareszcie, wiele lat na to czekałem. Oby tylko utrzymał z formą
        do końca sezonu, albo i dłużej.
        "Milanistów" jestem w stanie wybaczyć - w Mediolanie tak się mówi, chociaż
        raczej nie na zawodników tylko na kibiców ;))))
        • Gość: milanista milanisci IP: *.sopot.sdi.tpnet.pl 24.03.04, 13:24
          Okreslenie "Milanisci" owszem istnieje, ale okresla sie tak kibicow Milanu, tak
          samo jak Wlosi kibicow Interu okreslaja jako Interistow, Romy - Romanistow itp
          itd
        • Gość: Maciek Re: Nędzny komentator, ślepy liniowy... super! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.04, 23:53
          mmasz racje tak jak przedmówcy taki liniowy to nawet 3 ligi nie powinien
          sędziować a tak w sumie to sędziowie byli kiepscy. a Milan zrobił swoje kolejny
          piekny mecz ładne akcje ,bramki ,skuteczność jak za czasów wielkiej trójcy z
          holandii
    • Gość: szkieta8 Re: Trwają ćwierćfinały Ligi Mistrzów IP: *.olsztyn.mm.pl 24.03.04, 14:49
      Nie mam pojecia skąd,oni są tragiczni w TVP, dlatego w miarę możliwości oglądam
      na Polsacie. Co ten Basałaj wyprawia???
      • Gość: Ludwik Re: Trwają ćwierćfinały Ligi Mistrzów IP: *.nsm.pl 24.03.04, 16:11
        Dzięki za komentarze.Piszac pierwszą opinię chciałem wywołać temat. Nie
        wyrabiałem psychicznie słuchając ich.
    • Gość: arturo Re: Trwają ćwierćfinały Ligi Mistrzów IP: *.crowley.pl 24.03.04, 19:06
      no i jeszcze cały czas mówił milaniści na graczy z Mediolanu. Szkoda, że o
      hiszpanach nie mówil lakoruniści, byłoby sprawiedliwie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka