Gość: opiel IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 192.168.1.* 12.01.11, 18:23 Kto to jest Babbale? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a. Re: Babbale z Liverpoolu na cenzurowanym. Co zrob IP: *.itime.pl 12.01.11, 18:27 no to przeciez najwieksza gwiazda liverpoolu, tylko Steven Reggard jest tam bardziej podziwiany. aż dziw ze nie slyszaleś o nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghg Re: Babbale z Liverpoolu na cenzurowanym. Co zrob IP: *.cdma.centertel.pl 12.01.11, 20:24 A kim wy jesteście, jeśli można spytać? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Babel z Liverpoolu na cenzurowanym. Co zrobić z... IP: *.ip.netia.com.pl 13.01.11, 08:19 tiny-url.pl/zobacz_najlepsze_wpisy Odpowiedz Link Zgłoś
tabloid78 Re: Babel z Liverpoolu na cenzurowanym. Co zrobić 13.01.11, 08:32 Nie czytać, spam śmiecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Fa ukara ??? a co to za język ukara ?? IP: 217.173.195.* 13.01.11, 08:22 Redaktorzyny z gazety Odpowiedz Link Zgłoś
candlekeep Re: Fa ukara ??? a co to za język ukara ?? 13.01.11, 08:29 Też mnie to zaskoczyło: "FA ukara Babela?"??? Rozumiem literówki, bo to się zdarza. Ale litości - aż tak kardynalne błędy? To już chyba nie stażyści, ale gimnazjaliści zostają dopuszczeni do pisania tu artykułów. Trochę przerażające... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opiel Babel z Liverpoolu na cenzurowanym. Co zrobić z... IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 192.168.1.* 13.01.11, 08:30 A co do artykułu: to jest przegięcie, jest coś takiego jak wolność słowa, myślę, że takie zachowanie federacji można by zgłosić do sądu, zwłaszcza, że Babel nie napisał nic obraźliwego/wulgarnego. Odpowiedz Link Zgłoś
bondnaemeryturze Babel z Liverpoolu na cenzurowanym. Co zrobić z... 13.01.11, 08:31 Łatwiej się obrażać na cały świat niż wprowadzić elektronikę do tej "wspaniałej" gry ;) Powtórka by sprawę wyjaśniła, a tak cenzurujemy media i się w fifa/uefa czujemy ważni :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mz "ukara" ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.11, 08:33 Ludzie, przecież w podstawówce dzieci piszą poprawniej. Przynajmniej powinni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tmajcher Re: "ukara" ??? IP: 81.219.145.* 13.01.11, 08:53 Jak już krytykujesz to sam naucz się pisać. Dzieci..... powinni.... /clap clap Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Re: "ukara" ??? IP: unknown 13.01.11, 09:17 powinni odnosi się do ludzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mz Re: "ukara" ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.11, 09:21 Masz rację, ale mnie - w jakimś stopniu , choć niewielkim - tłumaczy literówka. Błedu w tekście w ten sposób wytłumaczyć się nie da . Poza tym : czyż od zawodowego dziennikarza nie należy wymagac więcej ? Na cale szczęście bład został poprawiony. Życząc milego dnia bez zgryźliwości wspomnę , że lepszym sformułowaniem byłoby "Jeśli juz " zamiast "Jak juz" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tmajcher Re: "ukara" ??? IP: 81.219.145.* 13.01.11, 09:50 A więc może kiedy poprawia się już tych zawodowych dziennikarzy to może powinno się postarać samemu trzymać jakiś poziom? :) Po prostu jestem na to bardzo wyczulony, gdy 50% opinii o tekście to naśmiewanie się z literówek. Chciałbym przeczytać coś bardziej wartościowego dotyczącego clue danego zagadnienia. Ja rozumiem, że jedna osoba zwróci uwagę na błąd, dwie... ale nie aż tyle i często dotyczy to tego samego. Razi mnie to szczególnie gdyż wiem, że internauci z gramatyką nie są za Pan brat, ale tu chcą "świecić" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prof. Miodek ukara? IP: *.113.c89.petrotel.pl 13.01.11, 09:00 ukara ??? Jak w Wikipedii nie ma to można sprawdzić jeszcze w słowniku języka polskiego albo w słowniku ortograficznym. Polecam pwn.pl . Ale w tej gazecie nie dostaje się pracy za znajomość j.polskiego tylko za głoszenie jedynie słusznych poglądów nadredaktora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mx Re: ukara? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.11, 09:24 Ciekawe czy czy poza poprawieniem błedu w redakcji wyciagają wnioski z takich błędów? Moze ktoś z redakcji się wypowie? Odpowiedz Link Zgłoś
ulanzalasem Babel z Liverpoolu na cenzurowanym. Co zrobić z... 13.01.11, 09:04 Autocenzura w demokracji niedługo przebije tą komunistyczną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej.z.zadupia Webb?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.11, 09:17 w Polsce przecież ma przełebane.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murall Re: Webb?? IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.11, 09:24 No...przecież sędzia webb to "najlepszy i najsprawiedliwszy" sędzia na świecie, co może nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Babel z Liverpoolu na cenzurowanym. Co zrobić z... IP: *.olsztyn.mm.pl 13.01.11, 10:05 Pomału albo już jest polityka jak w NBA gdzie praktycznie emocji nie można okazać bo zaraz techniczny. fotoperspektywy.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raaz zablokować możliwość korzystania z Internetu !!! IP: *.ip.netia.com.pl 13.01.11, 10:27 co po zabronieniu używania Twittera, jak są tysiące innych sposobów publikacji? (facebook, inne portale lub blogi). Myślę że powinni zablokować im możliwość używania Internetu, a każdego dziennikarza próbującego się do piłkarzy zbliżyć (przecież dziennikarzynie też coś piłkarz wypapla) powinni odstrzelić !!! Odpowiedz Link Zgłoś
naczelny_frustrat a co nas Twitter interesuje??? 13.01.11, 11:12 Może niech zapytają się kibiców, czy howard kutasi webb ma równo pod sufitem, czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
football_media Re: Babbale z Liverpoolu na cenzurowanym. Co zrob 14.01.11, 17:11 Tymczasem historia toczy się dalej, Liverpool już potwierdzi, że Babel dobrowolnie podda się karze. Pierwszy męczennik w historii Twittera. FootMedia: Ryan Babel. Twitterowej afery ciąg dalszy Ale ten Babbale to już faktycznie przesada... Odpowiedz Link Zgłoś