Dodaj do ulubionych

Muchy w nosie na Australian Open

IP: *.icpnet.pl 18.01.11, 10:38
Roddick by nawet Jarka przegadał :)
Obserwuj wątek
    • Gość: bnch Re: Muchy w nosie na Australian Open IP: *.218.151.207.static.telsat.wroc.pl 18.01.11, 10:48
      Andy póki co ma dość niezłą drabinkę, więc jest szansa że parę meczy zagra. A każdy mecz to nadzieja na kolejny wybuch:).
    • Gość: ssis Re: Muchy w nosie na Australian Open IP: *.icpnet.pl 18.01.11, 13:06
      Na miejscu sędziego ja bym Roddickowi dała wpierd... i to porządnie, zeby zapamiętał :)
    • Gość: klo Re: Muchy w nosie na Australian Open IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.11, 13:50
      Akurat Andy mial racje. Nie klocil sie o to,ze byl aut- tylko chodzilo o fakt,ze nalezalo powtorzyc punkt,bo spokojnie mogl odbic pilke! pomimo komendy sedziego!
    • johnnyjochym Re: Muchy w nosie na Australian Open 18.01.11, 14:04
      @klo: tę piłkę, która już go minęła? Po serwisie wszedł trochę w kort i nie miał szans na odegranie returna...
    • Gość: wierbin Re: Muchy w nosie na Australian Open IP: *.aflofarm.pl 18.01.11, 14:09
      Irytujace sa te komentarze na temat Agnieszki. Kimiko Date Krumm to jedna z najlepszych technicznie tenisistek. Owszem, ma juz 40 lat, ale gra bardzo sprytnie i z reguły sprawia swoim przeciwniczkom wiele problemów. A Agnieszka wraca po kontuzji i jeszcze miesiąc temu zapowiadała, że jej start w Australian Open jest mało prawdopodobny. Skoro ja - laik - wiem takie rzeczy, to czy nie wiedzą tego nasi wspaniali dziennikarze sportowi??? Chyba uwierzę w to, na co narzekają polscy zawodnicy, że ze strony polskich dziennikarzy czeka ich jedynie niezasłużona krytyka. Czy leczą tym swoje własne kompleksy..?
    • Gość: parampam Re: Muchy w nosie na Australian Open IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.11, 14:38
      ja pitolę, roddick powinien po pierwszej takiej pyskówce dostać dożywotniego bana, a amerykanie to powinni mieć w ogóle zakaz występowania na poważnych zawodach. w bejsbol se grajcie, buraki, i tam się zachowujcie jak chcecie.
    • Gość: jerzyk Re: Muchy w nosie na Australian Open IP: 109.95.200.* 18.01.11, 14:56
      nie da sie ukryc ze roddick sam ocenil ze pilka bedzie autowa i to bedac wyjatkowo blisko niej.

ale i tak chlopa lubie, na korcie taki bezkompromisowy idiota :)
    • Gość: ... Re: Muchy w nosie na Australian Open IP: *.211.c65.petrotel.pl 18.01.11, 16:52
      Rzeczywiście, Roddick nie umie przegrywać, szczególnie w świetle chociażby finału Wimbledonu 2009, którego oczywiście pan redaktor zapewne nie miał okazji oglądać.
    • Gość: lola Re: Muchy w nosie na Australian Open IP: 82.160.255.* 18.01.11, 22:12
      jaki remix na koncu 2 filmiku roddicka..;P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka