Gość: carramba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 21:39 CAŁA POLSKA W CIENIU ŚLĄSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: deINO Re: Idea w finale IP: *.ds.uni.wroc.pl 02.05.04, 21:41 boj sie sopot ! boj !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martini Re: Idea w finale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 21:41 mniam, pięknie.....chamstwo z wawy się nie umie zachować jak przegrywa, i wszystko wraca do normy, kings alive :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Idea w finale IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.05.04, 21:42 Dziś bylismy wreszcie zdecydowanie lepsi!!! Ale Polonii zyczę 3-go miejsca!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielona I tak PROKOM jest the best !!!!! IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl 02.05.04, 21:49 Nawet że nie jestem z Sopotu jestem za PROKOMEM bo to jest zajebista drużyna i tyle...... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martini Re: I tak PROKOM jest the best !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 21:52 tylko, że trenera ma mało "zajebistego" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommy Re: I tak PROKOM jest the best !!!!! IP: *.acn.waw.pl 02.05.04, 21:53 Cala Polska jebie slaska!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martini Re: I tak PROKOM jest the best !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 21:53 o i kolejny burak z wawy sie odezwał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatality Re: I tak PROKOM jest the best !!!!! IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 02.05.04, 22:00 Brawo!!Dziś Śląsk po prostu rozjechał Polonię. Warszawiacy walczyli dzielnie ale polegli."fly clown jones" do kabaretu ,a nie na parkiet... HEJ,ŚLĄSK,HEJ ŚLĄSK..... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szmicior Re: I tak PROKOM jest the best !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 12:06 E tam z "wawy" pewnie z jakiejs pipidowy i chce namieszac, prawdzi kibice doceniaja wysilek Polonii, w koncu stan 2:3 z 17 krotnym Mistrzem Polski to sukces, zreszta wypowiedzi prasowe graczy warszawskich przepelnione sa szacunkiem dla Zwyciezcow, wiec drogi "Martini" odczep sie od prawdziwej warszawki bo My cenimy dobre zespoly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: król lew patrz się się za siebie to śląsk jebie ciebie!!! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 03.05.04, 00:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatality hmm IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 03.05.04, 15:49 Czy to Twoja złota myśl? Hmm ,na pewno jesteś z siebie dumny,ot typowo wiejskie zachowanie. Jak się nie umie przegrywać ,to swoje kompleksy uwidacznia się właśnie w ten sposób. HEJ ŚLĄSK , HEJ ŚLĄSK ..... HEJ WKS!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: I tak PROKOM jest the best !!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.05.04, 21:56 Gość portalu: zielona napisał(a): > Nawet że nie jestem z Sopotu jestem za PROKOMEM bo to jest zajebista drużyna i > tyle...... :))))) Sam jesteś zajebisty/a lub raczej jebnięty/a w ten głupi pusty łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: I tak PROKOM jest the best !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 22:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUBANCZYK Re: I tak PROKOM jest the best !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 22:11 Zastanow sie ma czym polega gra w kosza bo prokom rzuca tylko za 3 jak im nie wchodza to koniec.Katzurin jest o klase lepszy o kijka.SLASK BEDZIE MISTRZEM BO JEST JEDYNA DRUZYNA GODNA REPREZENTOWAC POLSKR W EUROPIE.HEJ SLASk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Re: I tak PROKOM jest the best !!!!! IP: *.magma-net.pl 03.05.04, 06:54 Zielona jesteś cienka!!! Twoje określenie "...bo to jest zajebista drużyna i tyle" świadczy tylko o tym, że pod czachą masz niewiele szarych komórek. Niewiele mają ich też ci, którzy piszą "CPWŚ" albo "Prokom (Polonia, Idea, Anwil) is the best". Poza tym słowo "zajebisty" jest okropnym wulgaryzmem, bo pochodzi od czasownika jebać! Masz Zielona tę świadomość, czy zrozumienie tego przekracza twoje intelektualne możliwości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazz SLASK w finale IP: *.uni / *.rhrz.uni-bonn.de 02.05.04, 21:56 a zadna idea! HEJ SLASK!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tfurca mam nadzieje ze POLONIA bedzie TRZECIA IP: *.provider.pl 02.05.04, 21:57 POWROT KRUL GREER TOTAL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatality HEJ ŚLĄSK ,HEJ ŚLĄSK .... !!!!!! IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 02.05.04, 22:02 Grrrrr ,fuj od komputera i do nauki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaziu Re: mam nadzieje ze POLONIA bedzie TRZECIA IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 03.05.04, 09:30 chyba pogięło ciebie prostaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROBO Re: Idea w finale IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.05.04, 22:07 gratuluje SLĄSKOWI wspanialej gry!!!To byla wreszcie druzyna ktora na mistrza zasluguje jak nikt inny!!!!poloni zycze trzeciego miejsca.CAŁA POLSKA W CIENIU SLĄSKA!!!!POZDRAWIAM WSZYSTKICH KIBICOW SLĄSKA!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gazinho Zapraszamy na 18-stke!!!!Hej Slask!!! IP: *.elektrosat.pl / *.elektrosat.pl 02.05.04, 22:10 Cala Polska w cieniu Slaska!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absent minded trzeci człowiek IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.05.04, 22:12 Tein: 7 asyst, 6 zbiórek, 17 pkt, 2 przechwyty. Do Oławy i Lynna doszedł wreszcie ktoś no i był pogrom... mam nadzieję że na finały obudzi się wreszcie Domino, lepiej mogliby też grać Rondel i Igner. a wtedy Kijek znowu (z którym to już??) srebrem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary kibic Re: trzeci człowiek IP: *.gdynia.mm.pl 02.05.04, 22:28 Słusznie prawi kolega. Brawa dla Teina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aasiek Re: trzeci człowiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 10:20 Ano właśnie-Tein.Aż się zdziwiłam widząc te 17 pkt.przy jego nazwisku...A w sumie chyba nie powinnam:)Gratulacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaG MISTRZ, MISTRZ, W K S !!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.04, 22:16 Pojechaliśmy z koksem!!!!!!!! Treaz pora na Prokom!! Odpowiedz Link Zgłoś
irenicus VENI VIDI IDEA 02.05.04, 22:21 Brawo Chłopaki! Jako zapalony kibic Idei Śląska Wrocław pragnę w imieniu wszystkich kibiców wrocławskiej chluby, podziękować naszym Chłopakom za to, że nie straszne są im przeciwności losu, i że duch drużyny jest wyczuwalny wszędzie tam gdzie Idea występuje. Dziękuję też kibicom za ich bezgraniczną miłość do koszykówki i wspaniałą atmosferę meczów. Jon Irenicus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztymbr Re: VENI VIDI IDEA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.05.04, 23:34 Nie ma takiego zespołu jak Idea... Idea to sprzedaje telefony... W kosza we Wrocławiu gra ŚLĄSK!!! WIELKI ŚLASK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: VENI VIDI IDEA IP: *.crowley.pl 02.05.04, 23:47 Idea to w jezyku łacińskim kształt, wiec moze o to chdzilo autorowi wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAX100%HARDCORE Re: VENI VIDI IDEA IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 03.05.04, 12:28 KIEPSKI Z CIEBIE FAN DRUŻYNY Z WROCŁAWIA SKORO NAZYWASZ CAŁY CZAS JĄ IDEA. TKIEJ DRUŻYNY NIE MA. ISTNIEJE TYLKO ŚŚŚŚŚŚŚŚLLLLLLLLLLLLĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄSSSSSSSSSSSSSKKKKKKKKKKKKKK!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
irenicus VENI VIDI ŚLĄSK 03.05.04, 15:09 Wicecie co - ciągle się przyczepiacie do tego, że Idea, a nie Śląsk. Może macie rację ale to Idea wyłożyła kaskę na drużynę i to m.in. dzięki niej jest jak jest. Co prawda to nie jest wyłącznie jej zasługa - nie wolno zapominać o Kibicach i Zawodnikach Śląska. Ale zawsze trochę więcej sponsorów zasilających kiesę klubu byłoby mile widzianych, jednak zastrzyki finansowe są zazwyczaj pomniejsze. Tym bardziej chylę czoła przed autorami dzisiejszego sukcesu, a mam nadzieję, że i Mistrz też się nam nie wymknie. Mam również nadzieję, że IDEA (łac. kształt - jako jedyny miły Konrad załapał o co chodzi, matołki) DUCHA I TEMPERAMENT ŚLĄSKA BĘDZIE NIEZMIENIONY PRZEZ WIEEEELE LAT. Tego nam Kibicom i Chłopakom ze Śląksa ciepło i serdecznie życzę. Pozdrawiam Jon Irenicus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary kibic Pierwsza połowa na światowym poziomie IP: *.gdynia.mm.pl 02.05.04, 22:26 Brawo dla Polonii. VIVA WUKAES! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAREK gulczas wygral w barze4 z aldkiem...brawo POLSAT IP: *.proxyplus.cz / *.mielno.sdi.tpnet.pl 02.05.04, 22:27 JAJA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raar Re: gulczas wygral w barze4 z aldkiem...brawo POL IP: *.core.lanet.net.pl 02.05.04, 22:44 Wal się na drzewo , pojebie z Baru. Polonia macie króla (Kwacha ).Śląsk ponad wszystko ! Odpowiedz Link Zgłoś
silic Przybyłem, zobaczyłem, wygraliśmy 02.05.04, 22:56 Tak grający Śląsk to sama przyjemność dla oczu kibica. Poloni nie można odmówić chęci i umiejętności. Szczególnie Nordgard był znakomity - grał na wysokim procencie, trafiał z trudnych pozycji, ale brakło mu wsparcia. Greer - brak słów na jego dzisiejsze popisy.Śląsk !!! Adam - potwierdza swoją wielką klasę, bardzo podobała mi się jego gra w 4 kwarcie, gdy ściągł na siebie obronę i potem oddawał do kolegów; Śląsk !!!. Tein - odwalił mnóstwo "czarnej" roboty i dołożył sporo punktów. Śląsk !!! Ignerski - dobry mecz, stwarzał zagrożenie w ataku ( skutecznie :) ) odciążając Lynna i Adama. Śląsk !!! Zieliński - kilka punktów ale ważnych, dużo pracy dla zespołu, Maciek jest znakomity w blokowaniu graczy w dwutakcie, ma świetne wyczucie tempa, wyskok; szkoda że Tein mu raz przeszkodził. Śląsk !!! Przy tak grających 5 zawodnikach brakuje trochę miejsca dla innych - stąd niskie zdobycze punktowe Domina, lecz myślę że jego czas jeszcze nadejdzie. Śląsk musi trochę popawić obronę ( poloniści klikukrotnie zbyt łatwo wchodzili pod kosz - podobnie będzie pewnie grał Pacesas ). Przy takiej dyspozycji za 3 Śląska, mecze z Prokomem mogą być wielkim strzelaniem. Obiektywnie sądząc Śląsk lepiej (bynajmniej w ostanich meczach ) gra bliżej kosza. Finał będzie ciekawy, ale wierzę w naszych. CPWĆŚ !!!. Pozdrowienia dla kibiców koszykówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bic Jesteśmy z Tobą POLONIO !!! IP: *.chello.pl 02.05.04, 22:58 Czy wygrywasz czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steku CAŁA POLSKA W CIENIU ŚLĄSKA!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.05.04, 23:01 TERAZ PROKOM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sir Eliks Warszawka płonie, warszawka płonie IP: *.ds.uni.wroc.pl 02.05.04, 23:13 Fantastyczny mecz, dziekuje Śląskowi i Poloni za niesamowite wrażenia, ponadto Śląskowi za zwycięstwo :)))))))) Kto MVP spotkania? dla mnie Tanel Tein, rzucał, asystował, rozgrywał, bronił, przechwytywał, bardzo dobry mecz Tanela Brawo i jak najwięcej takich :) Teraz czekam na finaly :)))))) pozdrawiam wszystkich wielbicieli dobrej koszykowki niezaleznie od tego skad pochodza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megalion Gratulacje dla Śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 07:36 Śląsk był lepszy w piątym meczu i wygrał zasłużenie. Życzę powodzenia w meczu z Prokomem i czekam na rewanż za rok, najlepiej w finale...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Idealista Re: Gratulacje dla Śląska IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 03.05.04, 10:15 to najbardziej sluszna opinia,chcialbym azeby tylko tacy kibice zasiadali na trybunach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: auiop Re: Warszawka płonie, warszawka płonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 23:35 A z Warszawka Adam romanski plonie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T!mon REAKTYWACJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 23:15 Reaktywacja Idea Śląsk Wrocław Sezon 2004/2005 Idea Śląsk Wrocław pogrom EBL i Euroleague Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowalsky MVP meczu IP: *.tvk / *.tvk-gaj.pl 02.05.04, 23:16 MVP meczu - rewelacyjna publiczność w Hali Ludowej. Byłem na meczu - to co się tam działo - pezechodzi ludzkie pojęcie - kocioł to za mało powiedziane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rebraca Zajebisty mecz i zajebisty doping IP: *.ytnet / *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.04, 00:16 sam zdarlem gardlo ale bylo warto, a co do meczu to w takiej dyspozycji jak byli dzisiaj chłopaki nikt nie moze im zagrozic WKS WKS WKS WKS WKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasso Re: Idea w finale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 23:25 Świetny mecz, mimo wysokiego wyniku dużo emocji, żałuję że nie mogłem być w HL. Oby w finałach Oława i Greer mogli liczyć na równie skuteczne wsparcie chociaż niektórych kolegów... Domino wake up!!! Mam nadzieję że Jagodnik z kumplami fizolami nie połamią naszych chłopaków w pierwszych meczach :) No i że Greer albo może Tein pokryje dobrze tego wariata Pacecasa, żeby już łapy swojej nie całował po 3pts... MISTRZ MISTRZ WKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cezar z Wroclawia Re: Idea w finale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 00:22 powiem tylko tyle...FLAWLESS VITORY!!! tarara Warszawka płonie tarara...a malpe Jonesa ukruccie o te paralityczne przeszczepy!!! pozdrawiam...THE KING HAS RETURNED IN 2004!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harnaś Re: Idea w finale wks sląsk IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.05.04, 00:39 niema jak sląsk kibic byłego Zagłębia WAŁBRZYCH POZDROWIWENIA DLA KOTLETA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PZK NOWA druzyna :Prokom Trufl zza płotu IP: *.teta.com.pl 03.05.04, 16:12 Odpowiedz Link Zgłoś