Dodaj do ulubionych

Idea w finale

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 21:39
CAŁA POLSKA W CIENIU ŚLĄSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: deINO Re: Idea w finale IP: *.ds.uni.wroc.pl 02.05.04, 21:41
      boj sie sopot ! boj !!!
    • Gość: Martini Re: Idea w finale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 21:41
      mniam, pięknie.....chamstwo z wawy się nie umie zachować jak przegrywa, i
      wszystko wraca do normy, kings alive :)
    • Gość: Arek Re: Idea w finale IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.05.04, 21:42
      Dziś bylismy wreszcie zdecydowanie lepsi!!! Ale Polonii zyczę 3-go miejsca!!
    • Gość: booo POWROT KROLA ;] IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 02.05.04, 21:45
    • Gość: zielona I tak PROKOM jest the best !!!!! IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl 02.05.04, 21:49
      Nawet że nie jestem z Sopotu jestem za PROKOMEM bo to jest zajebista drużyna i
      tyle...... :)))))
      • Gość: Martini Re: I tak PROKOM jest the best !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 21:52
        tylko, że trenera ma mało "zajebistego"
      • Gość: tommy Re: I tak PROKOM jest the best !!!!! IP: *.acn.waw.pl 02.05.04, 21:53
        Cala Polska jebie slaska!!!!!!!!!
        • Gość: Martini Re: I tak PROKOM jest the best !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 21:53
          o i kolejny burak z wawy sie odezwał.
          • Gość: fatality Re: I tak PROKOM jest the best !!!!! IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 02.05.04, 22:00
            Brawo!!Dziś Śląsk po prostu rozjechał Polonię. Warszawiacy walczyli dzielnie
            ale polegli."fly clown jones" do kabaretu ,a nie na parkiet... HEJ,ŚLĄSK,HEJ
            ŚLĄSK..... :D
          • Gość: Szmicior Re: I tak PROKOM jest the best !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 12:06
            E tam z "wawy" pewnie z jakiejs pipidowy i chce namieszac, prawdzi kibice
            doceniaja wysilek Polonii, w koncu stan 2:3 z 17 krotnym Mistrzem Polski to
            sukces, zreszta wypowiedzi prasowe graczy warszawskich przepelnione sa
            szacunkiem dla Zwyciezcow, wiec drogi "Martini" odczep sie od prawdziwej
            warszawki bo My cenimy dobre zespoly.
        • Gość: król lew patrz się się za siebie to śląsk jebie ciebie!!! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 03.05.04, 00:50
          • Gość: fatality hmm IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 03.05.04, 15:49
            Czy to Twoja złota myśl? Hmm ,na pewno jesteś z siebie dumny,ot typowo wiejskie
            zachowanie. Jak się nie umie przegrywać ,to swoje kompleksy uwidacznia się
            właśnie w ten sposób. HEJ ŚLĄSK , HEJ ŚLĄSK ..... HEJ WKS!!! :D
      • Gość: . Re: I tak PROKOM jest the best !!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.05.04, 21:56
        Gość portalu: zielona napisał(a):

> Nawet że nie jestem z Sopotu jestem za PROKOMEM bo to jest zajebista drużyna
        i
        > tyle...... :)))))

Sam jesteś zajebisty/a lub raczej jebnięty/a w ten głupi pusty łeb.
      • Gość: K Re: I tak PROKOM jest the best !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 22:07
      • Gość: KUBANCZYK Re: I tak PROKOM jest the best !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 22:11
        Zastanow sie ma czym polega gra w kosza bo prokom rzuca tylko za 3 jak im nie
        wchodza to koniec.Katzurin jest o klase lepszy o kijka.SLASK BEDZIE MISTRZEM BO
        JEST JEDYNA DRUZYNA GODNA REPREZENTOWAC POLSKR W EUROPIE.HEJ SLASk
      • Gość: el Re: I tak PROKOM jest the best !!!!! IP: *.magma-net.pl 03.05.04, 06:54
        Zielona jesteś cienka!!! Twoje określenie "...bo to jest zajebista drużyna i
        tyle" świadczy tylko o tym, że pod czachą masz niewiele szarych komórek.
        Niewiele mają ich też ci, którzy piszą "CPWŚ" albo "Prokom (Polonia, Idea,
        Anwil) is the best". Poza tym słowo "zajebisty" jest okropnym wulgaryzmem, bo
        pochodzi od czasownika jebać! Masz Zielona tę świadomość, czy zrozumienie tego
        przekracza twoje intelektualne możliwości?
    • Gość: Jazz SLASK w finale IP: *.uni / *.rhrz.uni-bonn.de 02.05.04, 21:56
      a zadna idea!

HEJ SLASK!!!!
    • Gość: tfurca mam nadzieje ze POLONIA bedzie TRZECIA IP: *.provider.pl 02.05.04, 21:57
      POWROT KRUL
      GREER TOTAL
      • Gość: fatality HEJ ŚLĄSK ,HEJ ŚLĄSK .... !!!!!! IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 02.05.04, 22:02
        Grrrrr ,fuj od komputera i do nauki!
      • Gość: kaziu Re: mam nadzieje ze POLONIA bedzie TRZECIA IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 03.05.04, 09:30
        chyba pogięło ciebie prostaku
    • Gość: ROBO Re: Idea w finale IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.05.04, 22:07
      gratuluje SLĄSKOWI wspanialej gry!!!To byla wreszcie druzyna ktora na mistrza
      zasluguje jak nikt inny!!!!poloni zycze trzeciego miejsca.CAŁA POLSKA W CIENIU
      SLĄSKA!!!!POZDRAWIAM WSZYSTKICH KIBICOW SLĄSKA!!!!!!!!
    • Gość: Gazinho Zapraszamy na 18-stke!!!!Hej Slask!!! IP: *.elektrosat.pl / *.elektrosat.pl 02.05.04, 22:10
      Cala Polska w cieniu Slaska!!!!!!!!!
    • Gość: absent minded trzeci człowiek IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.05.04, 22:12
      Tein: 7 asyst, 6 zbiórek, 17 pkt, 2 przechwyty. Do Oławy i Lynna doszedł
      wreszcie ktoś no i był pogrom... mam nadzieję że na finały obudzi się wreszcie
      Domino, lepiej mogliby też grać Rondel i Igner. a wtedy Kijek znowu (z którym
      to już??) srebrem...
      • Gość: stary kibic Re: trzeci człowiek IP: *.gdynia.mm.pl 02.05.04, 22:28
        Słusznie prawi kolega. Brawa dla Teina
      • Gość: aasiek Re: trzeci człowiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 10:20
        Ano właśnie-Tein.Aż się zdziwiłam widząc te 17 pkt.przy jego nazwisku...A w
        sumie chyba nie powinnam:)Gratulacje!!!
    • Gość: MaG MISTRZ, MISTRZ, W K S !!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.04, 22:16
      Pojechaliśmy z koksem!!!!!!!! Treaz pora na Prokom!!
    • irenicus VENI VIDI IDEA 02.05.04, 22:21
      Brawo Chłopaki!
      Jako zapalony kibic Idei Śląska Wrocław pragnę w imieniu wszystkich kibiców
      wrocławskiej chluby, podziękować naszym Chłopakom za to, że nie straszne są im
      przeciwności losu, i że duch drużyny jest wyczuwalny wszędzie tam gdzie Idea
      występuje. Dziękuję też kibicom za ich bezgraniczną miłość do koszykówki i
      wspaniałą atmosferę meczów.

Jon Irenicus
      • Gość: sztymbr Re: VENI VIDI IDEA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.05.04, 23:34
        Nie ma takiego zespołu jak Idea... Idea to sprzedaje telefony... W kosza we
        Wrocławiu gra ŚLĄSK!!! WIELKI ŚLASK!!!
        • Gość: konrad Re: VENI VIDI IDEA IP: *.crowley.pl 02.05.04, 23:47
          Idea to w jezyku łacińskim kształt, wiec moze o to chdzilo autorowi wypowiedzi
      • Gość: MAX100%HARDCORE Re: VENI VIDI IDEA IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 03.05.04, 12:28
        KIEPSKI Z CIEBIE FAN DRUŻYNY Z WROCŁAWIA SKORO NAZYWASZ CAŁY CZAS JĄ IDEA.
        TKIEJ DRUŻYNY NIE MA.
        ISTNIEJE TYLKO ŚŚŚŚŚŚŚŚLLLLLLLLLLLLĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄSSSSSSSSSSSSSKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!
        • irenicus VENI VIDI ŚLĄSK 03.05.04, 15:09
          Wicecie co - ciągle się przyczepiacie do tego, że Idea, a nie Śląsk. Może macie
          rację ale to Idea wyłożyła kaskę na drużynę i to m.in. dzięki niej jest jak
          jest. Co prawda to nie jest wyłącznie jej zasługa - nie wolno zapominać o
          Kibicach i Zawodnikach Śląska. Ale zawsze trochę więcej sponsorów zasilających
          kiesę klubu byłoby mile widzianych, jednak zastrzyki finansowe są zazwyczaj
          pomniejsze. Tym bardziej chylę czoła przed autorami dzisiejszego sukcesu, a mam
          nadzieję, że i Mistrz też się nam nie wymknie. Mam również nadzieję, że IDEA
          (łac. kształt - jako jedyny miły Konrad załapał o co chodzi, matołki) DUCHA I
          TEMPERAMENT ŚLĄSKA BĘDZIE NIEZMIENIONY PRZEZ WIEEEELE LAT. Tego nam Kibicom i
          Chłopakom ze Śląksa ciepło i serdecznie życzę.

Pozdrawiam
          Jon Irenicus
    • Gość: stary kibic Pierwsza połowa na światowym poziomie IP: *.gdynia.mm.pl 02.05.04, 22:26
      Brawo dla Polonii. VIVA WUKAES! :D
    • Gość: MAREK gulczas wygral w barze4 z aldkiem...brawo POLSAT IP: *.proxyplus.cz / *.mielno.sdi.tpnet.pl 02.05.04, 22:27
      JAJA
      • Gość: raar Re: gulczas wygral w barze4 z aldkiem...brawo POL IP: *.core.lanet.net.pl 02.05.04, 22:44
        Wal się na drzewo , pojebie z Baru. Polonia macie króla (Kwacha ).Śląsk ponad
        wszystko !
    • silic Przybyłem, zobaczyłem, wygraliśmy 02.05.04, 22:56
      Tak grający Śląsk to sama przyjemność dla oczu kibica. Poloni nie można odmówić
      chęci i umiejętności. Szczególnie Nordgard był znakomity - grał na wysokim
      procencie, trafiał z trudnych pozycji, ale brakło mu wsparcia. Greer - brak
      słów na jego dzisiejsze popisy.Śląsk !!! Adam - potwierdza swoją wielką klasę,
      bardzo podobała mi się jego gra w 4 kwarcie, gdy ściągł na siebie obronę i
      potem oddawał do kolegów; Śląsk !!!. Tein - odwalił mnóstwo "czarnej" roboty i
      dołożył sporo punktów. Śląsk !!! Ignerski - dobry mecz, stwarzał zagrożenie w
      ataku ( skutecznie :) ) odciążając Lynna i Adama. Śląsk !!! Zieliński - kilka
      punktów ale ważnych, dużo pracy dla zespołu, Maciek jest znakomity w blokowaniu
      graczy w dwutakcie, ma świetne wyczucie tempa, wyskok; szkoda że Tein mu raz
      przeszkodził. Śląsk !!! Przy tak grających 5 zawodnikach brakuje trochę miejsca
      dla innych - stąd niskie zdobycze punktowe Domina, lecz myślę że jego czas
      jeszcze nadejdzie. Śląsk musi trochę popawić obronę ( poloniści klikukrotnie
      zbyt łatwo wchodzili pod kosz - podobnie będzie pewnie grał Pacesas ). Przy
      takiej dyspozycji za 3 Śląska, mecze z Prokomem mogą być wielkim strzelaniem.
      Obiektywnie sądząc Śląsk lepiej (bynajmniej w ostanich meczach ) gra bliżej
      kosza. Finał będzie ciekawy, ale wierzę w naszych. CPWĆŚ !!!. Pozdrowienia dla
      kibiców koszykówki
    • Gość: bic Jesteśmy z Tobą POLONIO !!! IP: *.chello.pl 02.05.04, 22:58
      Czy wygrywasz czy nie.
    • Gość: steku CAŁA POLSKA W CIENIU ŚLĄSKA!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.05.04, 23:01
      TERAZ PROKOM!!!
    • Gość: Sir Eliks Warszawka płonie, warszawka płonie IP: *.ds.uni.wroc.pl 02.05.04, 23:13
      Fantastyczny mecz, dziekuje Śląskowi i Poloni
      za niesamowite wrażenia, ponadto Śląskowi za
      zwycięstwo :))))))))
      Kto MVP spotkania?
      dla mnie Tanel Tein, rzucał, asystował, rozgrywał,
      bronił, przechwytywał, bardzo dobry mecz Tanela
      Brawo i jak najwięcej takich :)
      Teraz czekam na finaly :))))))
      pozdrawiam wszystkich wielbicieli dobrej koszykowki
      niezaleznie od tego skad pochodza
      • Gość: megalion Gratulacje dla Śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 07:36
        Śląsk był lepszy w piątym meczu i wygrał zasłużenie. Życzę powodzenia w meczu
        z Prokomem i czekam na rewanż za rok, najlepiej w finale...:)
        • Gość: Idealista Re: Gratulacje dla Śląska IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 03.05.04, 10:15
          to najbardziej sluszna opinia,chcialbym azeby tylko tacy kibice zasiadali na
          trybunach
      • Gość: auiop Re: Warszawka płonie, warszawka płonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 23:35
        A z Warszawka Adam romanski plonie:))))
    • Gość: T!mon REAKTYWACJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 23:15
      Reaktywacja Idea Śląsk Wrocław
      Sezon 2004/2005 Idea Śląsk Wrocław pogrom EBL i Euroleague
    • Gość: Kowalsky MVP meczu IP: *.tvk / *.tvk-gaj.pl 02.05.04, 23:16
      MVP meczu - rewelacyjna publiczność w Hali Ludowej. Byłem na meczu - to co się
      tam działo - pezechodzi ludzkie pojęcie - kocioł to za mało powiedziane...
      • Gość: rebraca Zajebisty mecz i zajebisty doping IP: *.ytnet / *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.04, 00:16
        sam zdarlem gardlo ale bylo warto, a co do meczu to w takiej dyspozycji jak
        byli dzisiaj chłopaki nikt nie moze im zagrozic
        WKS WKS WKS WKS WKS
    • Gość: Tomasso Re: Idea w finale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 23:25
      Świetny mecz, mimo wysokiego wyniku dużo emocji, żałuję że nie mogłem być w HL.
      Oby w finałach Oława i Greer mogli liczyć na równie skuteczne wsparcie chociaż
      niektórych kolegów... Domino wake up!!! Mam nadzieję że Jagodnik z kumplami
      fizolami nie połamią naszych chłopaków w pierwszych meczach :) No i że Greer
      albo może Tein pokryje dobrze tego wariata Pacecasa, żeby już łapy swojej nie
      całował po 3pts... MISTRZ MISTRZ WKS
    • Gość: Fan WKS ŚLĄSK IP: *.e-wroc.com 03.05.04, 00:20
      WARSZAWKA PŁONIE !!!
    • Gość: Cezar z Wroclawia Re: Idea w finale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 00:22
      powiem tylko tyle...FLAWLESS VITORY!!! tarara Warszawka płonie tarara...a malpe
      Jonesa ukruccie o te paralityczne przeszczepy!!! pozdrawiam...THE KING HAS
      RETURNED IN 2004!!!
    • Gość: harnaś Re: Idea w finale wks sląsk IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.05.04, 00:39
      niema jak sląsk kibic byłego Zagłębia WAŁBRZYCH POZDROWIWENIA DLA KOTLETA
      • Gość: PZK NOWA druzyna :Prokom Trufl zza płotu IP: *.teta.com.pl 03.05.04, 16:12

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka