roll 09.02.11, 23:19 Taka gra nazywa się choojnia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uii Re: Błysk Lewandowskiego. Reprezentacja przestaje 10.02.11, 00:35 Tak ale za to z pilkarska potega. Norwegia to nie byle Anglia czy Niemcy. Odpowiedz Link Zgłoś
maykon Błysk Lewandowskiego. Reprezentacja przestaje p... 10.02.11, 00:46 ...tia jasne piłkarze zaczynają się przyzwyczajać, że nie przegrywają! Z kim? Z Mołdawią? Z Norwegią? Śmiech na sali! Nie oglądałem meczu z Norwegami, ale widziałem akcje po której padł gol dla Polaków. Otóż skoro gra nie wyglądała najlepiej to stare porzekadło mówi: kto ma większe posiadanie piłki ten wygrywa. I tak było w przypadku Polaków. Bo reszta statystyk meczowych była na korzyść Norwegów. Żal Panie Smuda, żal! Odpowiedz Link Zgłoś
nickklimek Błysk Lewandowskiego. Reprezentacja przestaje p... 10.02.11, 02:17 Reprezentacja przestaje przegrywac ? to znaczy najpierw Smuda ja objal przegral z wszystkimi co mogl z kim tylko mogl a potem pare remisow wygrana z Bulgaria i Norwegia i juz teraz krzyczymy ze jest wspaniale bo nie przegrywamy ??? Czy ja widzialem dzisiaj Rogera ? hmmm dziwne bo pamietam jak Smuda mowil ze mu Roger nie pasuje do reprezentacji i stylu w jakim bedziemy grali ..... Jelen ktory nie moze strzelic gola we Francji od ostatniej wielkanocy i Glik ktorgo we wloszech sobie zucaja nawzajem jak gorocego kartofla i nikt go nie chce (cos czuje ze wruci do polski jako nastepny wypozyczony zawodnik) to ma niby byc ten styl ktory Smudzie pasuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
takisobiejac "Bjørn Arne Riise z Romy" ?? 10.02.11, 07:54 A cóż to za dziennikarski babol?? To John Arne Riise gra w Romie. Jego mało udany brat Bjørn Helge Riise występuje w Fulham. Poza tym mnie się bardziej podobał John Aliou Carew, nie wiem czemu redaktorem w TVP wymawiał jego nazwisko Karew zamiast prawidłowo Kerju (ojciec pochodzi z Gambii, gdzie jęz. urzędowym jest angielski!) Największym błędem trenera Norwegów było ściągnięcie Tetteya po pierwszej połowie. W ogóle nie dał pograć temu megautalentowanemu chłopakowi... ligue1.nlog.org Odpowiedz Link Zgłoś
augenthaler Re: Błysk Lewandowskiego. Reprezentacja przestaje 10.02.11, 08:27 Artykul napisany przez idiote. Gdyby nie blysk Lewandowskiego to Polacy by nie wygrali, bo nie oddali strzalu na bramke - pisze Blonski. Czy ten gosc jest uposledzony umyslowo? Slyszal kiedys o zwiazku przyczynowo-skutkowym? Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky 1-4-3-3 10.02.11, 08:37 To ja z innej beczki. Obejrzałem sobie dziś trzy najpopularniejsze portale sportowe i oczywiście na każdym jest inne ustawienie kadry Smudy. Rozumiem, że to co nasz selekcjoner wyprawia, jest trudne do zrozumienia, ale dziennikarze nie powinni poprawiać rzeczywistości. Podobnie tutaj: rozpisano ustawienie jako 1-4-2-3-1. I pewnie tak grająca kadra rozumiałaby się znacznie lepiej na boisku, ale - niestety - wcale tak wczoraj nie grała! Smuda wypuścił ich w swoim ulubionym 1-4-3-3 (kompletnie magicznym dla polskich piłkarzy i dziennikarzy, zaczerpniętym chyba z Ameryki Południowej, w którym nie ma bocznych pomocników, a wszyscy trzej grają wymiennie w środku, przesuwając się całą formacją), więc tego powinniśmy się trzymać w statystykach. Szczęsny - Piszczek, Głowacki, Glik, Dudka - Błaszczykowski, Murawski, Matuszczyk - Lewandowski, Jeleń, Obraniak. Odpowiedz Link Zgłoś
dar61 Błysk podań równoległych 10.02.11, 14:41 ...męczył się Jeleń, którego rywale zupełnie odcięli od prostopadłych podań. Napastnik Auxerre był niewidoczny ... Po co się męczył ten Jeleń, mógł skorzystać przecież z równoległych podań. Do linii bocznych boiska. Albo - tych w uliczkę. Byłby widoczny nawet w Auxerre. Odpowiedz Link Zgłoś