Gość: dość tego IP: *.opera-mini.net 07.03.11, 22:25 Proszę nie piszcie już więcej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kazimierz D. Ekstraklasa. Legia znów kibolska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.11, 22:34 Rodowity klub Warszawy - POLONIA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najaremo Re: Ekstraklasa. Legia znów kibolska IP: 195.42.249.* 08.03.11, 09:06 delegat rodem z komuny, podobnie jak autorzy postów poniżej nie mający pojęcia o czym piszą... rodowity klub z Warszawy - Grodzisk Wielkopolski. Odpowiedz Link Zgłoś
niecentralny Re: Ekstraklasa. Legia znów kibolska 08.03.11, 10:54 o co chodzi z tym Grosdziskiem Wielkopolskim? przecież Polonia to najstarszy klub z Warszawy, a to Legia powstała na Wołyniu (z całym szacunkiem dla niepodległościowych tradycji klubu) ale rdzenni, przedwojenni warszawiacy zawsze kibicowali Polonii, to raczej potomkowie tych, co osiedlili się tu (w Wawie) za komuny i pochodzilil z mazowieckich wsi kibicują Legii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Ekstraklasa. Legia znów kibolska IP: *.era.pl 08.03.11, 12:05 niecentralny, masz pełną rację! o tym, że legia jest bardziej napływowa niż warszawska może świadczyć baner na derbach reklamujący rocznicę "90 lat piłkarstwa na Mazowszu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan futbolu Re: Ekstraklasa. Legia znów kibolska IP: *.mi.gov.pl 08.03.11, 09:54 Mylisz się - Polonia jest z Grodziska Wielkopolskiego i nie ma nic wspólnego z Warszawą. Odpowiedz Link Zgłoś
alfredo_wawa Re: Ekstraklasa. Legia znów kibolska 08.03.11, 10:24 fanie, mylisz licencję z tożsamością klubu. Polonia jest rodowitym klubem warszawskim- tak było, jest i będzie. A tak swoją drogą, to czym Ty się zajmujesz w pracy w Ministerstwie Infrastruktury?? Pisaniem prywatnych postów na forach?? Zajmij się lepiej pracą!!! Gość portalu: Fan futbolu napisał(a): > Mylisz się - Polonia jest z Grodziska Wielkopolskiego i nie ma nic wspólnego z > Warszawą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ekstraklasa. Legia znów kibolska IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.03.11, 13:21 no i widac czym urzednicy sie zajmuja , a tak marudza ze ich za malo ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Ekstraklasa. Legia znów kibolska IP: *.dynamic.chello.pl 08.03.11, 10:32 A Legia jest w Wołynia a jej kibice z wioch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loc Re: Ekstraklasa. Legia znów kibolska IP: *.man.bydgoszcz.pl 08.03.11, 12:35 do roboty leniu! nie po to płacę podatki abyś czytał fora w pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: true Re: Ekstraklasa. Legia znów kibolska IP: *.man.poznan.pl 08.03.11, 12:41 wy Legia a wy z warszawy?? hiehie Grupa ITI wy mało co macie z Polską wspólnego a co dopiero z warszawa! wieś straszna wies! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny A na Czerskiej znowu sraczka :D IP: *.dynamic.chello.pl 08.03.11, 12:09 Świetnie się czyta wasze skomlenie pseudodzienniakrze z GóWna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spike Legia znów kibolska ? IP: *.acn.waw.pl 07.03.11, 22:41 zawsze taka była ale iti znowu wpuściło zadymiarzy bo bilety sprzedać trzeba. Co na to Hanka główna sPOnsorka klubu ? Wieśniaki z legii petardami w Przyrowskiego rzucali i za to powinien być co najmniej walkower, a przynajmniej parę meczy bez publiki i horrendalna kara. Zero kultury. Odpowiedzialność zbiorowa nie potrafią zapanować nad kilkoma debilami, niech cierpią, wpuścili ich z tym na stadion niech płaca i grają przy pustym stadionie. Jest ustawa, są przepisy, jest prawo trzeba to egzekwować co innego odpalenie rac do oprawy a co innego rzucanie ich na murawę koło bramki i wybuchające petardy obok bramkarza to przegięcie pały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HK Re: Legia znów kibolska ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.11, 12:21 Byles na meczu w niedzielę? Nie, zapytam inaczej. Byłeś KIEDYKOLWIEK na meczu (tego na wf kiedy graliście z III A nie liczymy)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: escobar Re: Legia znów kibolska ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 13:42 Byłem i co ? Spike napisał jak było... Odpowiedz Link Zgłoś
antobojar Kibol ze stadionu do sądu,a z sądu do pierdla na 08.03.11, 16:00 pół roku... bez prawa do warunkowego zwolnienia... Straci pracę, (jeżeli pracuje, w co wątpie,) + zakaz stadionowy.. a klub bez publiki przez cały sezon... I po kłopocie... Kryterium stadionowe - rodzice z 12-letnimi dziećmi, po meczu, nie mają żadnych zastrzeżeń... To kibolskie chamstwo przenosi się na inne obszary społeczne i przez resztę tygodnia wszyscy jesteśmy jego świadkami.. i mamy już tego DOŚĆ!!! Gość portalu: Spike napisał(a): > zawsze taka była ale iti znowu wpuściło zadymiarzy bo bilety sprzedać trzeba. C > o na to Hanka główna sPOnsorka klubu ? Wieśniaki z legii petardami w Przyrowski > ego rzucali i za to powinien być co najmniej walkower, a przynajmniej parę mecz > y bez publiki i horrendalna kara. Zero kultury. Odpowiedzialność zbiorowa nie p > otrafią zapanować nad kilkoma debilami, niech cierpią, wpuścili ich z tym na st > adion niech płaca i grają przy pustym stadionie. Jest ustawa, są przepisy, jest > prawo trzeba to egzekwować co innego odpalenie rac do oprawy a co innego rzuca > nie ich na murawę koło bramki i wybuchające petardy obok bramkarza to przegięci > e pały. Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Ekstraklasa. Legia znów kibolska 07.03.11, 23:20 Niestety, w Polsce "kibicowanie" na stadionach jest tylko dla troglodytów, którzy nie umieją porozumiewać się inaczej, niż za pomocą bluzgów. Niesamowite, że wśród tych popaprańców są ludzie, którzy mają np. wyższe wykształcenie - jak mniemam w domach rodzinnych też porozumiewają się za pomocą ciężkich przekleństw... Celowo napisałem "kibicowanie" w cudzysłowie. Kibicem nie jest pętak, który bluzga i do tego aż kipi nienawiścią. Kibic to człowiek, który wspiera swoją drużynę na dobre i na złe, ale równocześnie szanuje przeciwników oraz tych, którzy kibicują obok niego. Cóż, wygląda na to, że w tym mieście będę mógł dziecko zabierać tylko na siatkówkę albo koszykówkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gal Re: Ekstraklasa. Legia znów kibolska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 09:35 Kolego proponuję Tobie szachy! To miejsce dla Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: A ty eunuchu na boks się zapisz! IP: *.microsoft.com 08.03.11, 10:48 brak ci za grosz kultury! Dobrze pisała! Odpowiedz Link Zgłoś
niecentralny Re: Ekstraklasa. Legia znów kibolska 08.03.11, 10:57 a co jest złego w szachach? poza tym popisywanie się prymitywizmem i parweniuszostwem jest dla mnie niezrozumiałe i zadziwiające Gość portalu: gal napisał(a): > Kolego proponuję Tobie szachy! To miejsce dla Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szachmistrz Re: Ekstraklasa. Legia znów kibolska IP: 194.181.188.* 08.03.11, 14:06 a co dla ciebie to zbyt wyrafinowane? kora mózgowa nie nadąża za rozgrywką? biedaku, żal mi ciebie, bo wolniej już się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Tylko pajace palą race! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.03.11, 16:53 Dziwię się, że co roku przed Sylwestrem/Nowym Rokiem ostrzega się przed skutkami ogni sztucznych i pirotechniki odpalanej na wolnym powietrzu, gdzieś na trawniku czy na pustym parkingu, a toleruje się odpalanie piro w ciasnym kilkutysięcznym tłumie. Mało macie poparzonych ryjów, spalonych ubrań, włosów i utraconego wzroku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robuś Ekstraklasa. Legia znów kibolska IP: *.tktelekom.pl 08.03.11, 07:12 ale cóż wymagać od "kiboli", "bydła" itp jeśli taki autorytet moralny jak były red naczelny tej gazety klnie jak stado szewc (vide nagrana rozmowa z Gudzowatym). A może zamieście jakiś scenogram z waszego redakcyjnego kolegium, chetnie poczytam jak mówią kulturalni ludzie. A gdyby tak szanowna Komisja Ligi zalecała przerywanie meczu i walkower przeciwko drużynom, której kibicują idioci ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y.y Re: Ekstraklasa. Legia znów kibolska IP: 195.117.118.* 08.03.11, 09:15 Gość portalu: robuś napisał(a): > ale cóż wymagać od "kiboli", "bydła" itp jeśli taki autorytet moralny jak były > red naczelny tej gazety klnie jak stado szewc (vide nagrana rozmowa z Gudzowaty > m). A może zamieście jakiś scenogram z waszego redakcyjnego kolegium, chetnie p > oczytam jak mówią kulturalni ludzie. > A gdyby tak szanowna Komisja Ligi zalecała przerywanie meczu i walkower przeciw > ko drużynom, której kibicują idioci ?? Po pierwsze jest zasadnicza różnica między prywatną rozmową a publicznym skandowaniem wulgaryzmów. Jeżeli jej nie widzisz, no to proponuję zastanowić się jeszcze raz. Po drugie, co z tego, że ktoś inny klnie? To jest na co argument, że skoro Michnik klnie, to inni są cacy? Co to za bzdury? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ano Re: Ekstraklasa. Legia znów kibolska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.11, 09:22 Ale Michnik, obok Kiszczaka, Bartoszewskiego, Balcerowicza, Jaruzelskiego, Wałęsy i Urbana, to akurat autorytety 3. RP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Ekstraklasa. Legia znów kibolska IP: *.microsoft.com 08.03.11, 10:51 Co innego jak wyzywasz kolegę na przystanku, co innego jak k..ami rzuca tysiąc gardeł a pośród nich stoją małe dzieci! To ma być sport?? Czy te k..wy pomogły wam kiedyś wygrać?? Może wpuścicie parę k...w między siebie i wyżyjcie się bo wygląda to tak jakby wam seksu brakowało! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: Ekstraklasa. Legia znów kibolska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 16:20 Zakazać wydawania tego pisemka, śmieszni kreatorzy norm wszelakich, kto pierwszy bez winy niech rzuci kamień... Piłka zawsze budziła specyficzne emocje, derby jakie by one nie były tym bardziej, nie tylko w Polsce, zobaczcie co się dzieje we Włoszech, o Bałkanach nie wspomnę. Byłem na meczu, przegięciem było rzucenie rac na boisko i te barany które to zrobiły powinny dostać surowe kary, zakazy + konsekwencje finansowe, może napisać milion razy tępym ołówkiem: " Zanim coś zrobię to pomyślę". Pozdrawiam myślących Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Re: Ekstraklasa. Legia znów kibolska 08.03.11, 07:22 Gdyby nie race, w ogóle nie byłoby problemu. Bluzgi rzeczywiście były ciężkie, ale to co wyśpiewywała "czysta jak lelija" Polonia podczas pucharu z Lechem było chyba jeszcze cięższe. A co do bluzgów, to zapytam czym się różnią te stadionowe od tych w "nowoczesnych formatach" TVN? Że te drugie są delikatnie wypikiwane? Ta hipokryzja zarówno Walterowców jak i GW jest większa niż brzuszek Szadkowskiego, redaktora od sportu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Ekstraklasa. Legia znów kibolska IP: *.microsoft.com 08.03.11, 10:52 Ty chłopie istoty problemu nie rozumiesz... jak można nauczyć ludzi kultury, którzy nie rozumieją dobrze tego słowa i plotą 3 po 3 na forach?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowtes Ekstraklasa. Legia znów kibolska IP: *.polskieradio.pl 08.03.11, 07:57 poziom hipokryzji gw jest zawstydzający. nie od dziś wiadomo, że stadiony to nie kurtuazyjny salon. że trzeba dążyć do normalności bez przemocy, rasizmu i szowinizmu - nie ulega wątpliwości. lecz sposób walki z tymi zjawiskami obrany przez redaktorów z czerskiej przyprawia ich o śmieszność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość: Delegat łajza IP: *.acn.waw.pl 08.03.11, 08:05 "...nie chciałem przerywać meczu, bo uznałem, że próba jego ściągnięcia mogłaby zrobić więcej złego niż dobrego - mówi delegat PZPN." no z takim podejściem, to my nie ogarniemy tematu nawet za kilkaset lat. Tematem odpowiedniego/ bezpiecznego/ kulturalnego przeprowadzania zawodów sportowych nie powinien zajmować się eunuch :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosti Re: Delegat łajza IP: *.warszawa.vectranet.pl 08.03.11, 09:57 za to z twoim podejsciem doszloby do pewnie do zadymy na staionie,brawo!Zaiste wybrales "mniejsze zlo",a swoja droga co bylo nie tak z tym transparentem niby?Sama prawda,to tak jak by ktos wywiesil transparent,ze polonia to czarne koszule;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyzio Ekstraklasa. Legia znów kibolska IP: *.energostal.pl 08.03.11, 09:01 "Gdy powiedziałem, że według mnie flaga "ukochane miasto Lwów" nie powinna zawisnąć na trybunach, bo nie ma nic wspólnego z meczem, człowiek przedstawiający się jako wiceprezes stowarzyszenia kibiców Legii powiedział, że jestem chory na głowę i powinienem się leczyć." - WIĘKSZA CENZURA NIŻ ZA KOMUNY, delegat ........ PZPZ potwierdzam że w 100% jest Eunuchem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drozda_1910 karanie za bluzgi to idiotyzm,za race to zozumiem IP: *.toya.net.pl 08.03.11, 09:07 Przecież jak będą zamykać stadiony za bluźnienie na meczach to mogą nawet nie zaczynać sezonu. Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 A jakie flagi można wywieszać? 08.03.11, 09:07 Jakie flagi nie związane z meczem podobałyby się Ciastoniowi i Szadkowskiemu? 1) Władek Ciastoń był OK. 2) Michnik na Wawel. 3) Ukochany patriota Szechter. ... jaka wielka szkoda, że ich wypociny czyta coraz mniej ogłupionych Polaków. Krzywa sprzedaży zaczyna coraz bardziej przypominać trasę zjazdową na Nosalu. I tak ma zostać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Grzesia "Wszyscy kochamy Grzegorza Latę" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 09:11 Myślę, że tytułowe hasło z mojego posta, byłoby w sam raz na flagę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lopez Re: A jakie flagi można wywieszać? IP: 195.117.118.* 08.03.11, 09:17 menago1916 napisał: > Jakie flagi nie związane z meczem podobałyby się Ciastoniowi i Szadkowskiemu? > > 1) Władek Ciastoń był OK. > 2) Michnik na Wawel. > 3) Ukochany patriota Szechter. > > ... jaka wielka szkoda, że ich wypociny czyta coraz mniej ogłupionych Polaków. > Krzywa sprzedaży zaczyna coraz bardziej przypominać trasę zjazdową na Nosalu. I > tak ma zostać :-) Może takie, które mają cokolwiek wspólnego z wspieraniem swojej drużyny i w ogóle z piłką nożną? To nie takie trudne do domyślenia się i nawet nie trzeba bredni wypisywać nie na temat o Szechterach i innych Michnikach (aczkolwiek to zrozumiałe, jak sie nie ma argumentów:) Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Re: A jakie flagi można wywieszać? 08.03.11, 09:23 > Może takie, które mają cokolwiek wspólnego z wspieraniem swojej drużyny i w ogó > le z piłką nożną? To nie takie trudne do domyślenia się i nawet nie trzeba bred > ni wypisywać nie na temat o Szechterach i innych Michnikach (aczkolwiek to zroz > umiałe, jak sie nie ma argumentów:) Widzisz, chciałeś zabłysnąć, a zrobiłeś z siebie idiotę. 1) Transparent skierowany do Polonii nie był transparentem wulgarnym, ani tym bardziej obraźliwym. 2) Flaga Lwowa. Kibice kilku polskich klubów od dłuższego czasu aktywnie wspierają proces reaktywacji Pogoni Lwów. I nie zasadzie deklaracji poparcia, ale realnych działań i konkretnych pieniędzy. Ale skąd ty o tym możesz wiedzieć, skoro chłoniesz jak gąbka wszystko co napiszą w jedynej słusznej gazecie? Wracaj lepiej do artykułów o manifie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosti Re: A jakie flagi można wywieszać? IP: *.warszawa.vectranet.pl 08.03.11, 09:59 Brawo!W 100% racja!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lajkonik Re: A jakie flagi można wywieszać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 10:45 Transparent nie był wulgarny, ale FASZYSTOWSKI. Wysłuchując kilkadziesiąt razy pani Pakosińskiej, przyswoiłem dokładnie regulamin. To jest to. Plus z sektora rodzinnego rzucono kilka rac na sektor gości. Od tej strony sektor gości powinien być odgrodzony wysokim po dach pleksi, by legnijne rodziny nie przenosiły swoich domowych zwyczaji na stadion. Co do racowiska, to akurat jestem za, tylko po co na murawę i po w ogóle rzucali ? Jak jesteś odważny to trzymaj do końca, aż się wypali. Albo rozpal wulkan za flagami. Co do Lwowa - pełna zgoda. Chyba nikt z Polonii nie miał pretensji. Tak w ogóle to stadion niby naprawdę ładny, dla mnie ładniejszy od Lecha. Ale akustyka fatalna. 6 ?8 ? tysięcy gardeł na żylecie, a po drugiej stronie ciężko zrozumieć co krzyczycie. Lech w Poznaniu było słychać wyrażnie. Nie wiem jak piłkarze odbierają to na boisku. Może tam jest lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
mrrrwrrr Budujmy za miliony dla kiboli piękne stadiony! 08.03.11, 09:15 Budujmy za miliony dla kiboli piękne stadiony! Tyle forsy w gó..o.. Normalnie masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaldera Przeczytajcie IP: *.spray.net.pl 08.03.11, 09:21 Jestem kibicem Legii od dziecka. 35 lat temu chodziłem z ojcem na mecze - jako mały berbeć. I wtedy było miło i wtedy było bezpiecznie. Byłem na sławetnym meczu z Górnikiem (pamiętacie ten remis będący zwycięstwem?) i wraz z tysiącami innych kibiców szalałem na żylecie. Fakt - nie było wtedy zbyt... hmm... grzecznie (szczególnie po czerwonej kartce dla Ślązaka), ale też BYŁO BEZPIECZNIE. Dzisiaj po prostu bałbym się iść na mecz. Hołota nazywająca się "kibicami", czy jak kto woli: zwykli bandyci - przejęli "władzę". Zakompleksiona banda nieudaczników i gó...arzy wyparła z meczów normalnych kibiców chcących podziwiać piłkarskie widowisko. Mam nadzieję, że w polskiej polityce znajdzie się odpowiednik Margaret Thatcher, która po strasznych wydarzeniach na Heysel potrafiła praktycznie w ciągu roku wyeliminować stadionowych (i podstadionowych) bandytów. Bo miejsce bandziora jest w więzieniu (a jeszcze lepiej: na ciężkich robotach), a nie na piłkarskim stadionie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: Przeczytajcie IP: 89.191.155.* 08.03.11, 09:28 Niestety, u nas też musi być Heysel żeby coś się zmieniło. Oby nie, ale wszystko ku temu zmierza. Dojdzie do tragedii, to dopiero wszyscy odpowiedzialni przejrzą na oczy. A ci debile-kibole będą pewnie mieli pretensje do wszystkich dookoła, tylko nie do siebie. Pretensje o brak bezpieczeństwa na stadionach oczywiście. "Takie będą Rzeczypospolite, jakie ich młodzieży chowanie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mzb Uwielbaim komentarze lamusów IP: *.128.14.218.static.crowley.pl 08.03.11, 11:55 którzy na Ł3 nie byli od lat albo nigdy, ale WIEDZĄ że jest niebezpiecznie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sds Re: Przeczytajcie IP: *.acn.waw.pl 08.03.11, 09:28 Ładnie to tak kłamać? Byłeś na meczy może z raz - 35 lat temu. Tłumok jesteś jak boisz się na mecz iść, kto ci każe na ŻYLETĘ iść? mało masz miejsca na stadionie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaldera Re: Przeczytajcie IP: *.spray.net.pl 08.03.11, 09:38 Ciekaw jestem czy odważyłbyś się powiedzieć mi to w oczy bez obstawy abnegatów-idiotów?? I bez możliwości "dania w ryj"? I - tak. Mało mam miejsca na stadionie. Chcę BEZPIECZNIE móc usiąść w dowolnym miejscu na stadionie. I klub, policja oraz system prawny mają obowiązek mi to zapewnić. Mogę być mały, słaby i chorowity. Chodzić o lasce. I też mam prawo wejść na stadion i kibicować. A wy (mała litera zamierzona), jeśli chcecie się wyżyć - to zgłoście się do służby w Afganistanie. Będziecie mieli zadymę na sto-dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborczapinokio Jakie wyrzyć? Przecież nie ma żadnych burd na stad IP: *.hybryda.net 08.03.11, 09:49 ionie, im nie pasują flagi i bluzgi, Piłka nożna to nie siatkówka, to są emocje, nie wyobrażam sobie żeby kibice mieli śpiewać "sędzia kalosz", a transparent z Lwowem, który przeszkadzał delegatowi to jest naprawdę nienormalne. On naprawde powinien się leczyć na głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość (L) Re: Przeczytajcie IP: *.180.115.153.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.03.11, 13:01 Gość portalu: kaldera napisał(a): > Ciekaw jestem czy odważyłbyś się powiedzieć mi to w oczy bez obstawy abnegatów- > idiotów?? I bez możliwości "dania w ryj"? > > I - tak. Mało mam miejsca na stadionie. Chcę BEZPIECZNIE móc usiąść w dowolnym > miejscu na stadionie. I klub, policja oraz system prawny mają obowiązek mi to z > apewnić. Powiem jasno: nie ma z tym żadnego problemu. A z agresją to ty masz problem. > Mogę być mały, słaby i chorowity. Chodzić o lasce. I też mam prawo wejść na sta > dion i kibicować. Nie ma z tym żadnego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Przeczytajcie IP: 213.25.125.* 08.03.11, 09:38 I ja chodzę z ojcem od 35 lat na Legię. Tata ma już pod 70tkę i nigdy nie stwierdził, że się boi. Może dlatego, że jest Warszawiakiem i kibicem Legii, a może dlatego, że siadamy tam gdzie siadają kibice szukający innych emocji niż ultrasi. Nigdy na meczach Legii nie przychodziło tyle kobiet i dzieci. Nikt, kto nie chodzi na mecze nie prawa osądzać na podstawie stronniczego artykułu napisanego przez dziennikarza GW znanego jako kibic Polonii, czy na Ł3 jest bezpiecznie. Bluzgi podczas meczów były, są i będą na całym świecie. Teraz na Ł3 dojdą bluzgi na GW. Takie, że na Czerskiej zadrżą szyby. Odpowiedz Link Zgłoś
pereiro Re: Przeczytajcie 08.03.11, 10:35 Gość portalu: P napisał(a): > jest Warszawiakiem i kibicem Legii To wszystko tłumaczy, na Legię chodzą "Warszawiacy", na Polonię warszawiacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Re: Przeczytajcie IP: *.ip.netia.com.pl 08.03.11, 09:55 nic dodac nic ujac. wygonic talatajstwo i patalachow z trybuny polnocnej, a o frekfencje niech sie nie martwia, na miejsce debili na pewno znajdzie sie tyle samo normalnych ludzi, ktorzy chca kibicowac po LUDZKU, a nie jak malpy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosti Re: Przeczytajcie IP: *.warszawa.vectranet.pl 08.03.11, 10:07 hmm a wiec wrzucasz wszystkich z zylety do jednego worka tak?Rozumiem,ze nie podobaly sie petardy i race,bo mi tez nie,ale jesli zamiast zylety chcesz "normalnych ludzi,ktorzy chca kibicowac po ludzku"to ja rozumiem,ze maja to byc pikniki a doping bedzie ledwo slyszalny,tego chcesz?!Trzeba byc sprawiedliwym w ocenie,ultrasi na zylecie robia kawal dobrej roboty,choc osobiscie jestem za wyeliminowaniem piro,pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość (L) Re: Przeczytajcie IP: *.180.115.153.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.03.11, 13:05 Gość portalu: kosti napisał(a): > hmm a wiec wrzucasz wszystkich z zylety do jednego worka tak?Rozumiem,ze nie po > dobaly sie petardy i race,bo mi tez nie,ale jesli zamiast zylety chcesz "normal > nych ludzi,ktorzy chca kibicowac po ludzku"to ja rozumiem,ze maja to byc piknik > i a doping bedzie ledwo slyszalny,tego chcesz?!Trzeba byc sprawiedliwym w oceni > e,ultrasi na zylecie robia kawal dobrej roboty,choc osobiscie jestem za wyelimi > nowaniem piro,pozdro Popieram Odpowiedz Link Zgłoś
bosman_plama Re: Przeczytajcie 08.03.11, 13:32 Gość portalu: gość (L) napisał(a): > Gość portalu: kosti napisał(a): > > > hmm a wiec wrzucasz wszystkich z zylety do jednego worka tak?Rozumiem,ze > nie podobaly sie petardy i race,bo mi tez nie,ale jesli zamiast zylety chcesz " > normalnych ludzi,ktorzy chca kibicowac po ludzku"to ja rozumiem,ze maja to byc > piknik > > i a doping bedzie ledwo slyszalny,tego chcesz?!Trzeba byc sprawiedliwym w > ocenie,ultrasi na zylecie robia kawal dobrej roboty,choc osobiscie jestem za w > yeliminowaniem piro,pozdro > Popieram A widziałeś jak dopingują na meczach angielskich? Doping jest, a "qrwy" tak nie lecą, nie wspominając o petardach. Rozumiem, że mogą kogoś ponieść emocje i rzuci mięsem. Mnie się zdarza i przed telewizorem, a co dopiero dziwić się, gdy w grę wchodzi grupa. Ale świece dymne i petardy lecące na boisko? Jak niby to ma pomóc jakiejkolwiek drużynie w grze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość (L) Re: Przeczytajcie IP: *.146.44.116.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.03.11, 13:42 > A widziałeś jak dopingują na meczach angielskich? Doping jest, a "qrwy" tak nie > lecą, nie wspominając o petardach. > > Rozumiem, że mogą kogoś ponieść emocje i rzuci mięsem. Mnie się zdarza i przed > telewizorem, a co dopiero dziwić się, gdy w grę wchodzi grupa. Ale świece dymne > i petardy lecące na boisko? Jak niby to ma pomóc jakiejkolwiek drużynie w grze > ? masz coś z oczami? "Rozumiem, ze nie podobaly sie petardy i race,bo mi tez nie" "osobiscie jestem za wyeliminowaniem piro" popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSG Re: Przeczytajcie IP: 195.177.83.* 08.03.11, 10:19 Kibicowac po ludzku? Czyli jak? Bo ja jeszcze nie znam w Polsce grupy kibicowskiej, ktora by kibicowala tak jak ty chcesz. Jak by wtedy doping wygladal? Sami janusze jak na siatkowce poubierani w piora, peruki, blazenskie czapki, rekawice i flagi pseudonarodowe w postaci reklam marki piwa(tyskie)? Do tego wuwuzele z Malysza i to dla ciebie jest normalne? Ludzkie? Ubierajac sie w ten sposob plujecie na barwy narodowe... robicie z nich blazenada. Banda cwaniakow przesciga sie w wymyslaniu coraz bardziej idiotycznych strojow garderowy nadajac im narodowy koloryt i przyozdabiajac naszym godlem. A wy baranska tluszczo dajecie im jeszcze zarobic w imie dumy narodowej... I to niby wy jestescie prawdziwi kibice? Jak nawet barw narodowych nie potraficie poszanowac. I jakby doping wygladal? Kto by go prowadzil? Spiker jak na siatkowce? Chwila dopingu, potem pare reklam dla tluszczy bo ma zaplacone? Czy moze doping rodem z Barcelony? wyciagniecie biale chusteczki i bedziecie machac? Moze okrzyki sedzia kalosz? Gdy wygasnie stadionow blask, wspomnicie nas, gdy zabraknie nas. Odpowiedz Link Zgłoś
zlawiadomosc2 Re: Przeczytajcie 08.03.11, 10:26 no chyba bardziej cywilizowany "sedzia-kalosz" niz "sedzia-ch...", nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborczapinokio Nic dodać nic ująć, mamy najlepsze oprawy w Europi IP: *.hybryda.net 08.03.11, 10:42 e, taka jest prawda, ale niektórzy by chcieli siatkówke na piłce nożnej... Odpowiedz Link Zgłoś
wujekzielarz Re: Nic dodać nic ująć, mamy najlepsze oprawy w E 08.03.11, 13:40 Co złego jest w siatkówce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborczapinokio Sport jak sport. Chodzi mi o sposób kibicowania IP: *.hybryda.net 08.03.11, 14:35 Czyli jak w remizie: wodzirej, wołanie "ostatni", śpiewanie piosenek o rycerzu. A wszyscy ubrani w cylindry, trąbki, wymalowanie twarze, niech to zostanie w siatkówce lepiej:) Zupełnie inne emocje, piłka nożna to coś więcej niż sport, zauważ, że na siatkówke teraz chodzi coraz mniej osób, bo nie ma sukcesów, na piłce zawsze będą kibice, bo są na dobre i złe. Reasumując kto chce piknikowej atmosfery- zapraszam na siatkówkę, a kto konkretnego dopingu zapraszam na futbol:) Odpowiedz Link Zgłoś
wujekzielarz Re: Przeczytajcie 08.03.11, 13:39 KSG napisał: "Gdy wygasnie stadionow blask, wspomnicie nas, gdy zabraknie nas" No to gaście już to światło i idźcie w cholerę. Ja tęsknić nie będę. A od siatkówki się odwal. "I jakby doping wygladal? Kto by go prowadzil? Spiker jak na siatkowce?" Lepszy spiker niż zapity wulgarny zapiewajło stadionowy zapodający przez megafon przyśpiewkę na góra trzy nuty zazwyczaj traktującą o ladacznicach "Banda cwaniakow przesciga sie w wymyslaniu coraz bardziej idiotycznych strojow garderowy nadajac im narodowy koloryt i przyozdabiajac naszym godlem" Przynajmniej wykazują jakąś inwencję, w przeciwieństwie do kibiców piłki nożnej, których repertuar ogranicza się do pięciu melodii, które śpiewa sto klubów w Polsce zmieniając tylko nazwy "k..rew". Rozumiem też, że drażni cię "garderoba", bo wzorem mody kibica jest szal i kaptur na głowie? No i pewnie należytą naganą za zły dresscode jest machnięcie z liścia i oplucie na wzór super patrioty i strażnika polskich wartości, Litara? "wy baranska tluszczo (...)" No tak, nie to co ci stadionowi piekielnie inteligentni indywidualiści, którzy po latach owocnych przemyśleń śpiewają gremialnie "legia to stara k..wa" albo krzyczą wesoło najmądrzejszą fraże wymyśloną przez człowieka czyli "sędzia c.uj" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość (L) Re: Przeczytajcie IP: *.146.44.116.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.03.11, 13:47 > KSG napisał: > Przynajmniej wykazują jakąś inwencję, w przeciwieństwie do kibiców piłki nożnej > , których repertuar ogranicza się do pięciu melodii, które śpiewa sto klubów w > Polsce zmieniając tylko nazwy "k..rew". Rozumiem też, że drażni cię "garderoba > ", bo wzorem mody kibica jest szal i kaptur na głowie? No i pewnie należytą na > ganą za zły dresscode jest machnięcie z liścia i oplucie na wzór super patrioty > i strażnika polskich wartości, Litara? Jesteś idiotą bez pojęcia o czym piszesz. Mieszasz fakty, ziejesz nienawiścią. Daj se spokój. Nie twoja bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
wujekzielarz Re: Przeczytajcie 08.03.11, 13:58 Kiedy debil nazywa mnie idiotą, czuję się zasczycony :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość (L) Re: Przeczytajcie IP: *.146.44.116.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.03.11, 14:07 wujekzielarz napisał: > Kiedy debil nazywa mnie idiotą, czuję się zasczycony :) Sprawdź czy nie zaszczany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość (L) Re: Przeczytajcie IP: *.146.44.116.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.03.11, 14:15 Leję na ciebie siurem ciepłym prostym Odpowiedz Link Zgłoś
wujekzielarz Re: Przeczytajcie 08.03.11, 14:25 O stary, widzę, że cię fantazja ponosi. Może nalej na jakiegoś stadionowego kolegę... Odpowiedz Link Zgłoś
wujekzielarz Re: Przeczytajcie 08.03.11, 13:45 I jeszcze jedno kolego KSG "Sami janusze jak na siatkowce poubierani w piora, peruki, blazenskie czapki, rekawice i flagi pseudonarodowe w postaci reklam marki piwa(tyskie)?" Powiedz mi zatem jak to jest, że cały siatkarski świat zazdrości atmosfery jaka panuje w polskich halach, natomiast cała Polska musi się wstydzić za swoich kibiców piłkarskich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSG Re: Przeczytajcie IP: 195.177.83.* 08.03.11, 14:09 Cala Polska wstydzi sie kibicow pilkarskich? Demagogia... Tylko ty i tobie podobni... wy nie jestescie cala Polska... Nie bez przyczyny kibice, wladze Menchesteru City, czy tez Barcelony chwytaja wzorca panujace na polskich stadionach. Nie bez powodu, pytaja sie jak to jest, ze na mecze pucharowe jezdzi tyle polskich kibicow. Jestes zielony w temacie, twoja wiedza na ten temat miesci sie w gazecie wyborczej i probujesz zabierac glos. Piszesz o przyspiewkach na stadionach na jedna nute... To powiem ci, ze na siatkowce jest mniej... i to jeszcze zapozyczone ze stadionow. Co do ubran... Ubieraj sie jak chcesz, ale nie na pajaca w barwach narodowych. O niby flagach do tej pory spotykanych na siatkowce tyski 2008 juz sie nie wypowiesz? Nie macie pojecia o podstawowych zasadach i poszanowaniach barw... Dla was wydaje sie to byc zwykla szmata. Dla nas nie. Jezeli sie nie podoba na stadionie to nie przychodz. Juz jedna grupa spoleczna w arwach teczy zarzadala sobie miejsca na trybunach... Proste nie podoba sie to nie przychodz. Odpowiedz Link Zgłoś
wujekzielarz Re: Przeczytajcie 08.03.11, 14:22 Moja wiedza nie "mieści się w gazecie wyborczej", tylko wynika z tego, co widziałem i słyszałem na stadionach Cracovii i Wisły, gdzie niestety bywałem ze względu na moja pracę. Tyskie przygotowało flagi głównie na mecze mistrzostw Europy w piłce kopanej i to kibice piłkarscy wywieszali je w oknach, samochodach i gdzie bądź! Amerykanie, którzy nigdy swojego patriotyzmu się nie wstydzą, są w stanie pomalować sobie twarze, włosy, samochód, konia, gacie i bóg wie co jeszcze w barwy narodowe i jakoś to nikomu nie przeszkadza. Na stadionie dominują nudne szaliki i flagi (w przypadku reprezentacji), w halach jest kolorowo i nie wiem dlaczego nazywasz to pajacowaniem. Nie wiem o co chodzi z tęczową grupą - nie znam tematu. I proszę napisz mi, bo naprawdę nie wiem, w jaki sposób władze zachodnich klubów chwytają polskie wzorce. A co do porady mówiącej abym nie przychodził na stadion, to faktycznie już nie przychodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSG Re: Przeczytajcie IP: 195.177.83.* 08.03.11, 15:28 Co mnie obchodza wzorce jakie panuja w stanach zjednoczonych? Jestesmy w Polsce. Flagi tyskiego wywiaszali piknikowcy, ktorzy tez chodza na stadiony... przeciez wiesz. Ostatnio widzialem flage tyskiego 2008 na malyszu w tv... w oslo bodajrze. Dlaczego nazywam ubieranie sie w bzdety pajacowaniem? Przeczytaj ustawe o ochronie barw narodowych. Teczowa grupa to bractwo homoseksualistow, ktore wsynulo rzadania, aby na stadionach tworzyc specjalne sektory dla pedalow. Menchester City po meczu z Lechem postanowil oficjalnie kopiowac sposob kibicowania od kibicow Lecha. Barcelona zas oficjalnie pytala Lecha jak oni to robia, ze takie rzesze kibicow jezdzi za swoim klubem po calej Europie tworzac na stadionach swietne widowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
wujekzielarz Re: Przeczytajcie 08.03.11, 16:14 Nie chodziło mi o to żeby kopiować wzorce wprost z Ameryki, tylko o ich podejście do barw narodowych. Za spalenie flagi lub inne zbezczeszczenie symboli narodowych grozi tam więzienie, a ci, którzy decydują się na taki krok zazwyczaj spotykają się z powszechnym potępieniem. Nie do pomyślenia jest bazgranie po fladze, co u nas jest nagminne (ciągle widzę te wszystkie Żory, Świebodziny, Krasnystawy, normalnie jak dzieciaki wypisujące na murach "tu byłem, Janek"). A mimo tego w czasie meczów reprezentacji narodowych (od koszykówki po piłkę nożną) można zobaczyć najróżniejsze, niektóre bardzo ekstrawaganckie, stroje , makijaże, gadżety nawiązujące do barw amerykańskich. Mecz reprezentacji to święto i każdy niech celebruje je na własny sposób, byle radośnie. Wróćmy jednak do ligi. Pojedź do Rzeszowa na mecz Resovii. Niesamowita atmosfera, wspaniały doping, barwy klubowe. Chociaż wielu kibiców następnego dnia pójdzie na Resovię w wydaniu kopaczy, to nie spotkasz się z wulgarnymi piosenkami i wyzwiskami w stronę przyjezdnych (no, czasem komuś puszczą nerwy jak pojawi się częstochowski AZS, ale to sporadyczne). Wiem, że histeryczne wydzieranie się spikerów i wodzirejów na światówce może być irytujące, ale już w lidze na przykład to kluby kibica nadają ton dopingowi. I można śmiać się, że klub kibica składa się po części z wąsatych gości i pań, których młodość przeminęła wraz z kartkami na mięso, ale to właśnie fajne jest w tym sporcie, że wszyscy są równoprawnymi kibicami. Nie ma tak wyraźnego podziału na pogardzanych pikników, ultrasów i jeszcze tam innych. Ligowy mecz siatkówki kojarzy mi się ze świętem, a ligowy mecz piłki nożnej z plemiennym spędem. Co do Manchesteru to muszę zwrócić honor. Faktycznie, takiej oprawy jaką zapewnił w pucharach Lech, mogą pozazdrościć nawet największe kluby w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yanko Re: Przeczytajcie IP: *.mi.gov.pl 08.03.11, 10:05 Ty, koleś, jesteś chory. I nie kłam, że byłeś kiedyś na meczu. Ja na Legię chodzę od 25 lat i zawsze czułem się bezpiecznie. A w niedzielę byłem na żylecie i było nie tylko bezpiecznie, ale po prostu genialnie - wspaniała atmosfera, doping, radość i fantastyczna zabawa. I zawsze tak jest. To co wypisują te zakłamane pismaki, to jedna wielka ściema mająca napędzić atmosferę grozy i podnieść "czytalność". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 50-ciolatek Re: Przeczytajcie IP: *.171.115.130.static.crowley.pl 08.03.11, 10:13 Chodziłem,chodzę i będe chodził na LEGIĘ.Od małego,teraz z synem,przedtem z żoną w ciąży i małymi dzieciakami w wózku.Nigdy nie bałem się iść na stadion na mecz ,nawet jak LEGIA grała ześląskimi klubami ,potem z widzewem i wisłą.Ja kibic LEGII ,mówię to zdumą,zaraziłem parę osób bakcylem kibicowania. A GW walczy z Lechem ,teraz zaczęła z LEGIĄ,w imię wzrostu sprzedaży. Pismacy od lat sprzedają obraz kibica ,jako bandziora,troglodyty. Przestańmy na to pozwalać .PRECZ z kłamliwą prasą. Pamietacie jak mataczył "przekręt sportowy" lat temu dziesięc,może jedenaście . bojkot wtedy poskutkował.Zróbmy to teraz. PS: Manu śpiewał odzew do ostatniej spiewki kibicowskiej "Legia ---Warszawa".Moja żona to słyszała w Canal +.Prasa niech przestanie kłamać. Zobaczcie sami ile dziewcząt ,kobiet i dzieci jest na stadionie na każdym meczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kempes chyba masz już demencję starczą... IP: 212.160.138.* 08.03.11, 10:34 teraz jest bezpiecznie, kiedyś było dużo gorzej... kulturaly doping, niezłe... często jedynie bluzgi latały, na swoich bo nic nie grali i na przyjezdnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Przeczytajcie IP: *.microsoft.com 08.03.11, 10:58 Dobrze gadasz. Legia jest dobrą drużyną, a obecnie banda gó...arzy zajęła się kibicowaniem. Problem jest właśnie taki - musi się coś stać żeby nastąpiła zmiana na lepsze. Jestem pewien, że niedługo będziemy mieli niezłą bijatykę na którymś z nowych stadionów. Pozdrawiam prawdziwego kibica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muammar Re: Przeczytajcie IP: 80.50.137.* 08.03.11, 11:02 Widać, że dawno nie byłeś na stadionie. Ja na Legię regularnie chodzę od 1982 roku (miałem 4 lata). Najpierw z ojcem i dziadkiem, a później sam. Kiedyś na Żyletę, teraz na inne trybuny. Na palcach jednej ręki mogę policzyć sytuacje w których tak naprawdę poczułem się zagrożony. Wszystkie wydarzyły się kiedy byłem gó...arzem drącym ryja na Żylecie. Później, gdy się przesiadłem już nigdy nie zaznałem tego uczucia na stadionie. Jeżeli więc jesteś ultrasem idziesz na Żyletę, jeżeli bardziej interesuje cię mecz od pozaboiskowych atrakcji - wybierasz inne miejsce i nie ma problemu. Gwarantuję, że będziesz bezpieczny. Na stadionie widzę coraz większą liczbę całych rodzin przychodzących z dziećmi i nikt mnie nie przekona, żebym nie zabrał na mecz swojego dziecka. Jest bezpiecznie i koniec, a ci którzy mówią inaczej są tak jak ty wygasłymi kibicami znającymi realia stadionu z mediów, albo nigdy na meczu nie byli i ufają idiotycznej nagonce zrobionej przez GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HK Re: Przeczytajcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.11, 12:31 Myślę, że rzeczywiście od 35 lat nie byłeś na stadionie. Ja chodzę regularnie od paru lat (karnet na NNPGWD - Najbardziej Nielubiana Przez Gazetę Wyborcza Drużyną). Struktura kibiców zmieniła się ogromnie. Ale z wygodnego fotela tego nie widać. Do tego stadion NNPGWD jest jednym z bezpieczniejszych jakie widziałem (a widziałem ich wiele i to nie tylko w Polsce). Niebezpiecznie to jest na kamiennej trybunie CJŁKZK (Czystego Jak Łza Klubu Z Konwiktorskiej) np. Ale propaganda jest propagandą. Zabrałbym Cię na jakiś mecz NNPGWD, żebyś zobaczył jak sprawy wyglądają NAPRAWDĘ, ale pewnie strach by było odłożyć pilota i klawiaturę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek-Kijow Ekstraklasa. Legia znów kibolska IP: *.balloon.volia.net 08.03.11, 09:27 Legia to jest twarda szkoła życia, która kształtuje charakter!!!); Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadzia Ekstraklasa. Legia znów kibolska IP: *.zenithoptimedia.pl 08.03.11, 09:29 A ja bojkotuję od dziś GW. To co piszecie to jawna nagonka na kibiców. Wasze teksty są tendencyjne i pełne nieprawdy. GW - KŁAMCY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dark Re: Ekstraklasa. Legia znów kibolska IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.11, 09:39 bluzgi byly,są i będą,racę też można w jakiś sposób zrozumieć,alę rzucanie nimi,tak jak i petardami w zawodników jest karygodne i powinno być piętnowane.Wspomne jeszcze,że z tej "grzeczniejszej "części stadionu ktoś rzucił racą w sektor gości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etam Ekstraklasa. Legia znów kibolska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 09:36 Nie ma to jak z rana sie pośmiać a za okazje wilkie dzięki gw i "delegatowi" ...Piłkarze uczestniczyli w tym, a potem jeszcze klaskali. Skandaliczne zachowanie. Szkoda, że szefowie klubu tego nie widzieli. Piłkarz Manu trzymał podczas tych bluzgów na rękach małe dziecko. Też napisałem to w raporcie.... Skandaliczne szczególnie jest to że piłkarze "klaskali" a Manu to chyba zostanie pozbawiny praw rodzicielskich.... Skąd oni biorą takich delegatów? Z Tworek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Ekstraklasa. Legia znów kibolska IP: *.zenithoptimedia.pl 08.03.11, 09:37 Gazeto - więcej nagonki na kibiców! Prawdziwa antifada! Wróg publiczny numer jeden się znalazł... Odpowiedz Link Zgłoś
1prewitt Ekstraklasa. Legia znów kibolska 08.03.11, 09:48 Te transparenty po prostu straszne, myślę, że właściwa kara to zamkniecie stadionu do końca świata i o 1 dzień dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szaman Jak zwykle "wybiórcza" żeruje na taniej sensacji IP: *.mi.gov.pl 08.03.11, 09:52 robiąc ze świetnej oprawy meczowej "kibolstwo", "chuligaństwo", itp. Co za banda hipokrytów tam pisze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: archi Nie kibolska a bandycka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 09:53 Dodajmy o racy rzuconej przez troglodytów z Łazienkowskiej w środek trybuny gości. W zasadzie w takim "towarzystwie" trudno mówić o przyjemności oglądania zawodów sportowych. Sankcje będą dobrą karą dla tego "klubu", choćby za to, że przed trybuna gosci włączyli zagłuszaczkę - szczekaczkę co chwilę (niezależnie od tekstu przyśpiewek polonijnych) przypominającej o karach i sankcjach. Ze strony kibiców Polonii nic nie mieściło się w ramach opisanych w szczekaczce zachowań. Ze strony ..... Legii owszem. Skoro tak dobrze wiedzą i przypominają na prawo i lewo o karach i sankcjach, niech je ponoszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stn Re: Nie kibolska a bandycka IP: *.lot.pl 08.03.11, 10:22 ej bez przesady, trochę bluzgów ze strony Polonii leciało a ja sam osobiście wykrzykiwałem satanistyczne okrzyki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kempes taa, nic IP: 212.160.138.* 08.03.11, 10:29 po prostu pełna kultura rodem z wyższych sfer.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość (L) Re: Nie kibolska a bandycka IP: *.146.44.116.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.03.11, 14:04 > Ze strony kibiców Polonii nic nie mieściło się w ramach opisanych w szczekaczce > zachowań. Ze strony ..... Legii owszem Weź się kolego ogarnij, chcesz zakłamać rzeczywistość? Trzeba było nie krzyczeć tylko szeptać "pozdrowienia" dla Legii to by świadków nie było. Ale niestety jest paręnaście tysięcy świadków (odliczyłem głuchych oraz "delegata"), którzy na własne uszy słyszeli kto zaczął bluzgi. I tego nie zakłamiesz nawet do spółki z "delegatem" i GWnem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Ekstraklasa. Legia znów kibolska IP: *.pse-operator.pl 08.03.11, 09:53 Nie wiem dlaczego Pan delegat tak nie lubi L - chyba był na innym meczu (owszem było pary razy niecenzuralnie, a być nie powinno - ale to co ten Pan opowiada to jakaś abstrakcja. Proszę, więcej obiektywizmu Panie delegacie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborczapinokio Zobaczcie jak w Angli kulturalnie kibicują: IP: *.hybryda.net 08.03.11, 09:57 www.youtube.com/watch?v=tk5fyBfUAhs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obama Ekstraklasa. Legia znów kibolska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 09:57 żydowska gazeta znowu pisze jak nie lubi kibiców,ale na szczęście sprzedaż gazety w całej Polsce spada i będzie spadać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RadaNadzorcza Re: Ekstraklasa. Legia znów kibolska IP: *.lot.pl 08.03.11, 10:27 spada sprzedaż każdej gazety papierowej a w tym trendzie dynamika spadku GW jest najmniejsza w porównaniu z innymi tytułami. Nikt nie raczy zauważyć, że rosną przychody z mediów elektronicznych grupy Agora. Zatem nie kupujcie gazet w kiosku tylko namawiajcie na forum do bojkotu GW. Wzrośnie im ilośc postów, odsłon i odlądalności za czym idą wpływy z reklam :)) Śmieszni jesteście z tymi swoimi bojkotami i informacjami o spadku sprzedaży GW na formum gazety :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basti Ekstraklasa. Legia znów kibolska IP: *.centertel.pl 08.03.11, 09:59 Chciałbym prosić szanownych panów redaktorków pseudo gazetki aby łaskawie odczepili się od mojego ukochanego klubu i wrócili do komentowania np. katastrof albo innych pierdół. Prosze mi wybaczyć ale śmiem twierdzić że gdyby w ostatniej minucie nie wpadły trzy raze na boisko to dziś nie byłoby tematu! Mecz był przerwany na 2 minuty, podczas gdy np. w meczu Lecha z Widzewem gdy racowisko Widzewskie trwało znacznie dłużej i to na początku drugiej połowy to nikt nie czepiał się tego wydarzenia! Jak został ukarany Lech za to że wpuścił kibiców z taką ilością piro na stadion? dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostoja75 Ekstraklasa. Legia znów kibolska IP: *.home.aster.pl 08.03.11, 10:02 Na Legii i tak jest zdecydowanie najkulturalniej, ale z powodu zawiści i kompleksów ten klub trzeba karać najsurowiej. Odpowiedz Link Zgłoś