Gość: glosnarodu.pl IP: *.blich.krakow.pl 20.05.11, 22:55 Brawo! Doceniony został gracz, który co mecz wypruwa sobie na boisku żyły, a nie tylko dostawia noge i strzela bramki, jak to sie dzieje w przypadku wielu napastników. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: t. Ian Holloway... IP: *.15-3.cable.virginmedia.com 20.05.11, 23:08 ...ten plebiscyt powinien byc po zakonczeniu sezonu. Jesli utrzyma on Blackpool w PL, to on jest trenerem roku. A jesli nie utrzyma, to i tak dla mnie jest geniuszem. Odpowiedz Link Zgłoś
von.g Re: Ian Holloway... 21.05.11, 08:36 Nie wiem czy jest geniuszem , ale napewno jest calkiem zabawny, Ze wzgledu na niego mam nadzieje , ze Blackpool utrzyma sie w lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zgred Premier League. Ferguson i Vidić najlepsi IP: *.acn.waw.pl 20.05.11, 23:43 Well deserved. Vida to najlepszy w chwili obecnej - może obok Pique i Terry'ego - stoper na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Premier League. Ferguson i Vidić najlepsi IP: *.dynamic.chello.pl 21.05.11, 11:08 Pique? Bez żartów, proszę. Najbardziej przereklamowany piłkarz ostatnich paru sezonów, przy Puyolu wygląda jak uczniak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ray7 Premier League. Ferguson i Vidić najlepsi IP: *.tvtom.pl 21.05.11, 00:59 Glory glory Men United, as the reds go marchin ON! ON! ON ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barthez Premier League. Ferguson i Vidić najlepsi IP: *.10-2.cable.virginmedia.com 21.05.11, 01:40 Na Hollowaya przyjdzie czas moim zdaniem,wszystko przed nim. Blackpool zostanie w Premiership na 89%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: io Premier League. Ferguson i Vidić najlepsi IP: *.lightspeed.sntcca.sbcglobal.net 21.05.11, 02:22 Dziennikarze brytyjscy to idioci. Jak pilkarzem roku moze zostac zawodnik najgorszej druzyny ligi??? Odpowiedz Link Zgłoś