piotr8268 28.05.11, 20:11 Sznaucner, Piotr Brożek? To są lewi obrońcy którzy poniżej pewnego poziomu nie schodzą (a już na pewno poziomu Sadloka -,-), doświadczeniem biją 3/4 kadry. Czemu ich Smuda nie powoła, tylko anonima Krychowiaka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotrjanusz2 Re: Reprezentacja. Zmiany w kadrze Smudy na mecze 28.05.11, 20:48 Odpowiem Ci dlaczego,bo Smudzie chodzi tylko o CV,które będzie miał,a kadra dla niego nic nie znaczy tak jak Brożek czy Małecki,a opiera się tylko na tych którzy są mu posłuszni i mu się nie sprzeciwiają,ale grają tak jak on narysuje/nic własnej inwencji,bo zaraz wylecą z kadry/.Boniek,Deyna,Szymanowski,Smolarek i inni z kadry Górskiego czy Piechniczka co zdobywali 3-miejsce na MŚ,nie znależliby się w kadrze Smudy.Smuda z zespołów,które prowadził/Wisła,Legia,Lech,Zagłębie L./wyrzucał zawodników z inwencją i nic nie zdobywał,po nim przychodzili inni trenerzy i zdobywali MP/np.z Wisły,bracia Brożkowie-wypożyczeni do Górnika i GKS Katowice/. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Reprezentacja. Zmiany w kadrze Smudy na mecze 28.05.11, 23:18 smuda nic i zdobywał ? smuda nic nie zbudował? , he he dobre sobie ,widac ześ albo całkowity kiep albo masz dwanaście lat synku he he. smuda własnie budował i zdobywał nawet wielką wisłe zbudował własnie smuda pospołu troche z lenczykiem a przyszedł kasperczak na gotowe i po roku przegrywal juz wszystko jak szło, he he.wielkiego lecha kto zbudował ?wielkiego drugiego widzewa kto zbudował? kto odbudował zagrozone spadkiem zagłebie lubin dwa razy? kto uratowal przed wydawałoby się pewnym już spadkiem odre wodzisław ? Odpowiedz Link Zgłoś
ropuch1pincet Reprezentacja. Zmiany w kadrze Smudy na mecze z... 28.05.11, 21:00 Ło matko!Piechniczek wroc!Bedzie masakra i rzez niewiniatek. Odpowiedz Link Zgłoś
ant44 Reprezentacja. Zmiany w kadrze Smudy na mecze z... 28.05.11, 23:01 dlaczemu ja,podatnik, mam finansować nj. pana sadloka i jego pryncypała nj. smudę??? i dlaczemu gw pisze o takich pierdołach? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Reprezentacja. Zmiany w kadrze Smudy na mecze 28.05.11, 23:08 ant44 napisał: > dlaczemu ja,podatnik, mam finansować nj. pana sadloka i jego pryncypała nj. smu > dę??? > i dlaczemu gw pisze o takich pierdołach? a co ty neptyku finansujesz? jaki podatnik ? kadra pzpn czy liga nie dostaje zadnych pieniedzy budzetowych głabie a na piłce znasz tak jak np. smuda na fizyce kwantowej, he he. Odpowiedz Link Zgłoś
ant44 Re: Reprezentacja. Zmiany w kadrze Smudy na mecze 28.05.11, 23:52 żałosny jesteś, smutny pajacu. cytat z pajaca:"he he". w zasadzie z baranami nie wdaję się w dyskursy, ale czasem pochylam się nad ułomnymi. żal mi ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Reprezentacja. Zmiany w kadrze Smudy na mecze 28.05.11, 23:05 piotr brozek mnie nigdy nie przekonywał swoją grą a był już w kadrze i grał kilka razy ,a juz napewno nie jest lepszy od sadloka który z każdym mecze w reprezentacji gra coraz lepiej zarówno w defensywie jak i ofensywie czego wymaga obowiazkowo od obronców smuda .tzn piotr brozek w ofensywie jest nawet aktywny ale w defensywie mizerny przy byle klasowym przeciwniku . Odpowiedz Link Zgłoś
czaromir Głowacki. Bogu dzięki. Wawrzyniak? 28.05.11, 23:29 Czy to nie ten specjalista od anaboli? Godne reprezentanta. Zaczynam niestety źle życzyć tej reprezentacji. Niektórych piłkarzy naprawdę nawet mi szkoda. Ale nic z tego nie będzie dopóki w PZPN będą rządzić prezesy typu Lato czy Kręcina. Socjalizm pełną gębą. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Głowacki. Bogu dzięki. Wawrzyniak? 28.05.11, 23:39 a co ma jedno do drugiego? ,lato czy inny boniek (jak bedzie kiedyś na bank) żadnych obronców światowej klasy na raz ci nie wynajdzie i nie wyszkoli . Odpowiedz Link Zgłoś
forum_r Adamiak Adam 29.05.11, 01:14 Czy Smuda już powołał Adamiak Adama? Już się gubię. A czy trzecia liga Bułgarska już przeszukana? Fachowiec z tego selekcjonera. Odpowiedz Link Zgłoś