Dodaj do ulubionych

Weekendowe obstawianie!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 12:45
moze macie jakies propozycje na weekend? cos co dalo by mi do myslenia??:P
moje typki sa takie( chociaz mysle walsnie nad kolejnymi) :

herta - mainz 1
espanyol - mallorca 1
saragossa - villareal 1
palermo - chievo 1

i kolejny:

Ascoli - udinese 2
inter - cagliari 1
recreativo - sociedad 1
osasuna - celta vigo 1
werder - hamburger 1
eintracht - stuttgart 02 (lub 2 jak ktos woli zaryzykowac :p )
nurenberga - energie 1
Obserwuj wątek
    • Gość: piter Re: Weekendowe obstawianie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 20:04
      hmmm....czemu nikt nie chce zdradzic swoich typow na weekend??:/ nie zabiore wam
      kasy bez obaw....
      • Gość: piter Re: Weekendowe obstawianie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 20:30
        dla palermo moze matusiak strzeli:P
    • Gość: Julka Re: Weekendowe obstawianie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 00:22
      Plymouth - Derby X2
      MU - Reading 1
      Hajduk - Osijek 1
      Sedan - Auxere X2
      Hearts - St. Mirren 1
      Basel - Luzern 1
      Inter - Cagliari 1
      Monaco - Lens 1
      La Coruna - Levante 1
      Rangers - Falkirk 1
      Catania - Fiorentina X2
      Czekam na ostrą krytykę. Do soboty zostało jeszcze trochę czasu.
      • Gość: piter Re: Weekendowe obstawianie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 10:34
        moze najlepszym graczem na swiecie nie jestem ale jakos zle mi wyglada
        zwyciestwo monaco z lens...ale moze masz racje, Lens bedzie przemeczone po
        UEFA.tak to wszystko wyglada solidnie,moze jeszcze byc niespodzianka mala w
        meczu La Coruna - Levante, ten drugi czasem ma przeblyski:)
        • Gość: typer Re: Weekendowe obstawianie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 12:12
          ja na dzis chyba obstawie VFB Stuttgart i tyle za wieksza kaske.Co myslicie da
          rade?Po zwyciestwie nad Werderem wstydzem byloby przegrac z Eintrachtem ktory
          na dodatek bedzie grac bez podstawowego bramkarza i dwoch obroncow.

kursiki jak zwykle na stronie

www.bet-at-home.com/affiliate.aspx?aid=16697
          pozdrawiam
          PS potem postaram sie podac cos na weekend.
          • Gość: typer Re: Weekendowe obstawianie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 13:18
            postawilem na VFB teraz to juz musza wygrac:)!!! Postawilem tez kontrolnie na
            wynik 2:0 dla VFB,nie moga mnie zawiezc:)
            trzymajcie kciuki!!!!!!!
    • mariuszwasowski Re: Weekendowe obstawianie!! 16.02.07, 13:16
      A co myślicie o Friburg - TSV 1860 2
      carl zeiss jena - essen 1
      Bayer - arminia 1
      stocke - luton 1
      cardif - leede 0
      wolverhampton -brunley 1
      • Gość: piter Re: Weekendowe obstawianie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 14:07
        mysle ze stuttgart to dobry pomysl,wlasnie wygrana z werderem mnie przekonala
        ale wiesz jak to jest....nieszpodzianki sie zdarzaja ale to raczej wejdzie, sam
        zagralem na stuttgart:)
      • Gość: Julka Re: Weekendowe obstawianie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 14:37
        Ten wolverhampton to przewaznie remisuje
    • Gość: batlin Re: Weekendowe obstawianie!! IP: 195.47.201.* 16.02.07, 14:05
      A na dzis?
      Mons - Club Brugge - 2
      Lille - Lyon 1X
      Eintracht - Stuttgart - 2
      Porto - Naval - 1
      Real Madryt - Betis - 1
      Real Saragossa - Villareal - 1X
      NAC - Sparta - 1X
      Willem II - ADO - 1X

co sądzicie?
      • Gość: piter Re: Weekendowe obstawianie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 14:09
        ciekawey kupon ale mysle ze mozesz smialo postawic Saragossa - villareal 1 bz
        podporki i nie wiem czy wejdzie Willem II ,moze byc remis:) a na real madryt to
        ja nigdy nie stawiam:P
        • Gość: batlin Re: Weekendowe obstawianie!! IP: 195.47.201.* 16.02.07, 14:18
          no to jak willem zremisuje, to wejdzie;)), wyrzucam podporke zgodnie z sugestia
          (na twoja odpowiedzialnosc:)) z meczu saragossy.
        • Gość: batlin Re: Weekendowe obstawianie!! IP: 195.47.201.* 16.02.07, 14:19
          aha - co do realu, kiedys trzeba zaczac odrabiac te straty;)). ja sie kiedys
          sparzylem na wloskiej lidze i dobrze ze dzis nie graja;)).
          • Gość: piter Re: Weekendowe obstawianie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 15:06
            ja na saragosse postawilem :)a na real juz nigdy nie postawie:) no tak nie
            zauwazylem ze masz podporke w wilem II,mysle ze wreszcie cos trafie bo juz dawno
            nic nie weszlo:(
            • Gość: Piter Re: Weekendowe obstawianie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 15:10
              typer a powiedz mi gdzie mozna uzyskac najlepsze informacje co do np.skladow
              druzyn,kontuzji itp? bo napisales ze eintracht zagra bez bramkarza i 2 obroncow
              podstawowych.skad masz takie info ??
              • Gość: typer Re: Weekendowe obstawianie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 17:05
                Piter odpowiadam Ci na pytanie.
                Otoz nie mam konkretnej stronki na ktorej to sprawdzam.Po prostu jak chce
                postawic wieksza kase na dany mecz to czytam wszystko co mozliwe na stronkach
                dotyczacych poszczegolnych klubow.I wlasnie na kilku z nich przeczytalem ze nie
                zagraja.

pozdrawiam
                PS
                na dzis dalem jeszcze Kaiserslautern i zastanawiam sie nad Besiktasem.Do tego
                dolozylem Graafschap handicap i Go Ahead Eagles w 2 lidze Holandii.

Jesli ktos chce postawic taki kuponik i ma konto u bukmachera w internecie to
                jeszcze zdazy postawic taki kuponik....bo w stacjonarnym juz chyba bedzie za
                pozno bo zamykaja a w internecie mozna zagrac 5 minut przed spotkaniem....
                podaje stronke jakby ktos chcial sie zarejestrowac i zagrac to polecam,firma ma
                konto w polskim banku czyli wplaty i wyplaty sa szybkie i bez prowizji.Dodam
                tylko ze firme reklamuje skoczek Kamil Stoch czyli to pokazuje ze jest
                bezpieczna.Oto link:

Porto nie stawiam bo byc moze beda chcieli odlozyc sily na Lige Mistrzow a Mons
                z Fc Brugge....no coz niby Brugge jest lepsze ale ja nie gram ligi belgijskiej.
                • Gość: Julka Re: Weekendowe obstawianie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 19:22
                  A ja dzisiaj postawiłam na Porto :(
                  • Gość: typer Re: Weekendowe obstawianie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 19:25
                    nic sie nie boj Julka powinno Porto wygrac.A swoja droga to takich malych
                    kursow nie oplaca sie grac bo zawsze sie jakas niespodzinka trafi.
                    Ale trzymajmy kciuki ze nie tym razem:)
                  • Gość: mike Re: Weekendowe obstawianie!! IP: *.chello.pl 16.02.07, 22:29
                    Zamierzam zagrać takie meczyki hokejowe na jutro. Ostatnio w miare dobrze mi
                    wchodzą. Zobaczymy jak bedzie tym razem?

Finlandia
                    HPK-Pori 1
                    Jokerit-Espoo 1

Czechy
                    Litvinow-Znojmo 1

Norwegia
                    Furuset-Valerenga 2
                    Savanger-Trondheim 1
                    Storhamar-Stjernen 1

Szwecja
                    Farjestad-Modo 1

Rosja
                    Kazan-CSKA 1
                    Magnitog.-Nowosib. 1
                    Soviet.-Nizniek. 2
                    • Gość: Julka Re: Weekendowe obstawianie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 01:48
                      MoDo ostatnio gra dość dobrze, a CSKA lubi wygrywać na wyjeździe. Z Kazanem nie
                      powinna mieć szans, ale z ruskimi to nigdy nic nie wiadomo.
                      Powodzenia
            • Gość: batlin Re: Weekendowe obstawianie!! IP: 195.47.201.* 16.02.07, 15:48
              no mi weszlo wczoraj - 130 na czysto, na poczatku miesiaca 45, a tak to roznie
              bywalo;). w kazdym razie jakies 200 na plus w tym miesiacu
              • Gość: piter Re: Weekendowe obstawianie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 19:37
                to prawda z pewniakow zawsze cos nie wejdzie.chyba raz sie trafilo ze kady
                pewniak wszedl i wtedy wygralem sporo kasy ale tak normalnie to ciezko:/ ja
                czekam na mecz stuttgartu..
                • Gość: typer Re: Weekendowe obstawianie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 19:53
                  ja tez czekam na Stutgart ale trzymam tez kciuki za Kaiserslautern postawilem i
                  na nich drugi kuponik a jak na razie 83 minuta i remis:(:(:( Moze jeszcze cos
                  walna!!!
                  • Gość: piter Re: Weekendowe obstawianie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 20:22
                    no i przegrales:/ innymi kuponami poprawisz:P czy Ty grasz na jedno spotkanie
                    czesto ??
                    • Gość: piter Re: Weekendowe obstawianie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 20:34
                      stutgartt, 3 min i juz 0:1 hehe:)nie jest zle:P
                      • Gość: Julka Re: Weekendowe obstawianie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 21:00
                        Ja już trafiłam:Tenis: Monaco - Alves i hokej Zlin - Triniec.
                        Wiem, zaraz powiecie, ze po meczu łatwo pisać. Jak mi coś pójdzie tez napiszę.
                        Nie stawiałam na Stutgartt, ale postawiłam na Lille - Lyon -2,5 goli
                        • Gość: piter Re: Weekendowe obstawianie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 21:31
                          tenis i hokej to nie moja dzialka ale gratuluje:) oby tak dalej:) czy obstawilas
                          to na jednym kuponie wraz z lille - lyon? mysle ze trafisz i ten mecz bo nie
                          zapowiada sie zeby sie rozstrzelali:) a stuttgart juz 3:0 wiec nie patrze dalej
                          bo wiem ze mi wejdzie:P
                          • Gość: Julka Re: Weekendowe obstawianie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 01:53
                            Powiem Ci jeszcze tak: trafiłam Niort - Libourne, Augsburg - Duisburg, De
                            Grafschap - Fortuna S i Zug - SCL Tigres. Oprócz tego Lyonu, wczesniej poszło
                            mi Top Oss - Omniword. Wygrywali 3:1 a przegrali 4:5. A Porto to już nawet nie
                            patrzyłam.
                    • Gość: typer Re: Weekendowe obstawianie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 21:51
                      gram najczesciej jedno spotkanie.Dzis juz sie ciesze bo mi ladnie kuponik
                      wszedl:)VFB raczej nei przegra juz tego meczu bo jest 3:0 do 62 minuty.
                      Oplacalo sie postawic bo byl ladny kursik.Dalem tez z handicapem na VFB to tez
                      raczej mi wejdzie.
                      Szkoda tego Kaiserslautern no ale i tak jak na dzis to nie jest zle,mozna jutro
                      w ostatki poszalec troche:)
                      pozdrawiam
                      • Gość: piter Re: Weekendowe obstawianie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 22:14
                        pewnie ze mozna poszalec:) to chyba za spore kwoty grasz??ile na jeden kupon
                        srednio obstawiasz?? komus chyba brugge nie wejdzie:/ ale chociaz porto ma szanse:P
      • Gość: batlin Re: Weekendowe obstawianie!! IP: 195.47.201.* 19.02.07, 09:32
        > A na dzis?
        > Mons - Club Brugge - 2
        > Lille - Lyon 1X
        > Eintracht - Stuttgart - 2
        > Porto - Naval - 1
        > Real Madryt - Betis - 1
        > Real Saragossa - Villareal - 1X
        > NAC - Sparta - 1X
        > Willem II - ADO - 1X

koniec koncow wywalilem z kuponu ten real (wsadzilem w inny, ale to inna
        bajka;)), wyrzucilem mecz nac-sparta (niepotrzebnie;)), wywalilem podporke z
        meczu willem II (ok^^), dorzucilem mecz werderu i szalke... wiadomo jak to sie
        skonczylo ^^. dawno nie bylo tak zle... ale w nastepny weekend sie odgrywamy;)
    • Gość: gaba52 do pitera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 22:58
      Odnośnie kontuzji-> www.typujemy.pl/ i zakładka kontuzje ...pomocna
      strona..
      • Gość: piter Re: do pitera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 23:03
        dzieki za strone:) oj ale mialas pecha co do meczu lille - lyon:/ ostatnie 8 min
        i poszedl kupon sie jeb...:/
    • Gość: japa Re: Weekendowe obstawianie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 23:04
      herta - mainz 1
      espanyol - mallorca 1
      saragossa - villareal 1
      palermo - chievo 1

i kolejny:

Ascoli - udinese 2
      inter - cagliari 1
      recreativo - sociedad 1
      osasuna - celta vigo 1
      werder - hamburger 1
      eintracht - stuttgart 02 (lub 2 jak ktos woli zaryzykowac :p )
      nurenberga - energie 1

Jakie dajesz szanse wejścia??
      • Gość: piter Re: Weekendowe obstawianie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 00:03
        daje wysokie skoro zagralem tak:) pierwszy kupon mysle ze 85% szans tym bardziej
        ze zagralem systemem 3/4,a ten drugi kupon tez systemem ale z dwoma pewniakami z
        czego jeden mecz juz wszedl stuttgartu:P
        • Gość: piter Re: Weekendowe obstawianie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 12:38
          musze sie zabrac ostro za gre bo na wakacje musze zebrac:P
          • Gość: typer Re: Weekendowe obstawianie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 13:45
            Ja dzis chyba postawie
            1.Heracles-PSV typ 2
            2.Aachen-Bayern typ 2
            3.Inter-Cagliari typ 1
            4.Siena-Milan typ 2
            5.Wolfsburg-Shalke typ 2
            to jeden kuponik

i drugi za wieksza kase ale tylko 2 spotkania
            1.Aachen-Bayern na Bayern z handicapem(Bayern ma do wyrownania porachunki za
            odpadniecie z Pucharu Niemiec wlasnie z Aachen gdzie przegrali 2:4....Czytalem
            wypowiedzi zawodnikow i trenerow to nie mysla o Lidze Mistrzow na razie tylko o
            tym aby sie zrewanzowac Aachen.Bayern zagra w bardzo mocnym skladzie i mysle ze
            po wygranej wczoraj VFB beda i oni chcieli pokazac ze potrafia wysoko wygrywac
            i nie odpuszcza walki o miejsce premiowane startem w Lidze Mistrzow)Mysle ze
            powinni wygrac 3:0 lub 3:1.

2.Siena-Milan na Milan z handicapem(w Milanie kryzys maja juz powoli za
            soba,Siena to przecietna druzyna,dzis w ataku najprawdopodobniej od pierwszej
            minuty wybiegnie Ronaldo,mysle ze bedzie chcial udowodnic ze transfer jego do
            Milanu byl wart i zagra na 200% swoich mozliwosc,w parze w ataku Oliveira i
            wspomagajacym ich Kaka stworza duet ktory powinien dac minimum dwu bramkowe
            zwyciestwo.Stawiam podobny wynik jak Bayernu,0:3 lub 1:3!!!

pozdrawiam
            mozna na te mecze zagrac i sprawdzic je na stronie:

co myslicie o tych typach???
            • Gość: piter Re: Weekendowe obstawianie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 15:11
              bayern mozesz trafic ale nie stawialbym na milan,poniewaz uwazam ze kryzys nadal
              jest a do tego dochopdza informacje ze na kake maja chrapke niektore kluby i sa
              w stanie wylozyc spora kase wiec on jest peny swego i moze nie grac na 100% ze
              strachu przed kontuzja:P poza tym cos ten milan mnie nie przekonuje:/
              • Gość: typer Re: Weekendowe obstawianie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 15:27
                Oliveira podaje do Ronaldo, a ten strzela swoją pierwszą bramkę w barwach
                Milanu!
                Niezle co.Mowilem ze to bedzie niezla ofensywa ligi wloskie a moze i swiata!!!
                Niesety Siena szybko wyrownala....no ale trzymam dalej kciuki!!!
                27 minuta 1:1 Ronaldo do boju!!!!!
                • Gość: typer Re: Weekendowe obstawianie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 15:41
                  Kaka-Oliveira..Oliveira Oliveira gooooollll!!!!!!!!
                  ale Siena juz wyrownala 2:2
                  • Gość: piter Re: Weekendowe obstawianie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 15:46
                    nooo i milan cos rady nie daje,mowilem,poza tym taka solidna obrona jak milanu
                    daje sobie strzelic 2 bramki takiemu przecietniakowi jak siena?nie chce cie
                    martwic ale bayern tez nie ruszyl za dobrze juz w plecy 1:0,moze i oni chca sie
                    odegrac ale nie maja chyba za bardzo czym:/
                    • Gość: piter Re: Weekendowe obstawianie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 16:43
                      ach ten ronaldo sie rozstrzelal:)
                      • Gość: typer Re: Weekendowe obstawianie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 16:45
                        jeszcze jedna by mogl strzelic a potem juz tylko do boju Bayern:)
                        • Gość: typer Re: Weekendowe obstawianie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 16:49
                          Kuurrrdeeeeeee co za obrona Milanu do duuuuu
                          spokojnie moglo byc 3:0 a jest 3:3
                          ale i tak by mi kuponik nie wszzedl bo Bayern dziaduje....
                          robie sobie troche przerwy.......moze do nastepnego weekendu:)
                          • Gość: piter Re: Weekendowe obstawianie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 17:12
                            jeszcze niedziela:)nie poddawaj sie:P mi herta z.. kupon:/ a przynajmniej
                            nie wygram zbyt duzo:/ juz nie wspomne o werderze....
                            • Gość: Julka Hertha dała d... na własnym boisku :((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 17:52
                              • Gość: piter Re: Hertha dała d... na własnym boisku :((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 18:16
                                jak rzeczowa notka Julki:)
                                • Gość: gREGG Piter co masz na jutro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 19:32
                                  CO masz ciekawego na jutro w typkach...........
                                  • mariuszwasowski Re: Piter co masz na jutro 19.02.07, 12:47
                                    może jakieś typy na LM
                                • Gość: typer Re: Hertha dała d... na własnym boisku :((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 19:36
                                  Julka nie tak nerwowo.........dzis wszystko bylo do d..........:)
                                  Bayern z beniaminkiem polegl,Shalke 2:0 wygrywalo i zremisowalo nie mowie juz o
                                  Werderze czy Arsenalu oraz Romie!!!!!!

A Milan mnie zaskoczyl....... pozytywnie w ataku,,,jak poprawia gre tak jak
                                  kiedys grali w obronie to beda wygrywac leciutko nawet z Barcelona czy
                                  Chelsea,moze nawet jeszcze w tym sezonie Ligi Mistrzow!!!
                                  Ronaldo-Oliveira-Kaka to bedzie ofensywa najlepsza swiata!!!
                                  • Gość: piter Re: Hertha dała d... na własnym boisku :((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 20:25
                                    ja to jestem wku..ony i tyle:/
                                    • Gość: typer Re: Hertha dała d... na własnym boisku :((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 20:35
                                      ja spadam sie upic i pobawic.....nawet Manchester dal ciala....co za sobota do
                                      du....!!!!
                                      pozdrawiam
    • Gość: Julka Może ktoś zacznie nowy wątek na jutro? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 21:07
      Ja nie chcę, żeby nie było, że baba przynosi pecha :)
      • Gość: piter Re: Może ktoś zacznie nowy wątek na jutro? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.07, 12:45
        dzis sliczne slonko i nowe szanse:P na szczescie saragossa mi weszla wiec jest
        nadzieja na zwrot wlozonej kasy,dobre i to:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka