Dodaj do ulubionych

Francuska klasówka kadry Smudy

09.06.11, 08:16
Powoli dociera do dziennikarzy, że coś tam jednak ten Smuda zdziałał w ciągu roku... A brak w kadrze Żewłakowa to bardziej atut, niż strata! Facet ma 35 lat, rozwiązał przed końcem sezonu swój kontrakt z tureckim klubem i obecnie bliżej mu do końca kariery, niż do poważnego grania w piłkę nożną! Trzymam kciuki za polską reprezentację!
Obserwuj wątek
    • patrickvcf Moja Kadra 09.06.11, 09:12
      Moja kadra:
      BR: Jerzy Dudek (1), Artur Boruc (2), Tomasz Kuszczak (3)
      OBR: Grzegorz Wojtkowiak, Łukasz Piszczek, Manuel Arboleda, Marcin Wasilewski, Arkadiusz Głowacki, Damien Perquis,
      Mirosław Sznaucner, Sebastian Bönisch
      POM: Rafał Murawski, Dariusz Dudka, Roger Guerreiro, Adam Matuszczyk, Ludovic Obraniak, Sławomir Peszko,
      Adrian Mierzejewski, Jakub Błaszczykowski
      NA: Robert Lewandowski, Ireneusz Jeleń, Kamil Grosicki, Paweł Brożek
      • pies_na_suki Re: Moja Kadra 09.06.11, 10:22
        to jest Kolumbia?
        jak nie to co tam robią polacy z arboledą?
    • patrickvcf Moja Drużyna 09.06.11, 09:13
      BR: Jerzy Dudek
      OBR (od prawej): Łukasz Piszczek, Marcin Wasilewski, Damien Perquis, Sebastian Bönisch
      POM: Dariusz Dudka (defensywny), (od prawej) Jakub Błaszczykowski, Ludovic Obraniak, Sławomir Peszko
      NA: Robert Lewandowski, Ireneusz Jeleń
    • patrickvcf Moja Kadra 09.06.11, 09:14
      BR: Jerzy Dudek (1), Artur Boruc (2), Tomasz Kuszczak (3)
      OBR: Grzegorz Wojtkowiak, Łukasz Piszczek, Manuel Arboleda, Marcin Wasilewski, Arkadiusz Głowacki, Damien Perquis,
      Mirosław Sznaucner, Sebastian Bönisch
      POM: Rafał Murawski, Dariusz Dudka, Roger Guerreiro, Adam Matuszczyk, Ludovic Obraniak, Sławomir Peszko,
      Adrian Mierzejewski, Jakub Błaszczykowski
      NA: Robert Lewandowski, Ireneusz Jeleń, Kamil Grosicki, Paweł Brożek
    • roll Benhałer nie dał rady. 09.06.11, 10:31
      Dyzma też nie daje rady zrobić z kopaczy drużynę .
    • ropuch1pincet Francuska klasówka kadry Smudy 09.06.11, 11:03
      Cztery do zera,Francja pojedzie frajera.
    • slamdunker Francuska klasówka kadry Smudy 09.06.11, 12:06
      Dzisiaj zwycięstwo czeka naszą reprezentację. Zagrają przed 30 000 polskich kibiców. Polscy piłkarze poczują się dzięki temu pewnie. Dodatkowo niewyparzona gęba Szczęsny nauczy ich właśnie tej pewności siebie i mimo tego, że wielu polskich piłkarzy nie potrafi przyjąć piłki, rozpędzić się z nią do prędkości powyżej 10km/h i zagrać jednego celnego prostopadłego podania do napastnika to dzisiaj wygrają mecz. I tak będzie aż do EURO 2012. Wiem, żę to mało realne, ale widzę jeszcze światełko w tunelu.
    • jurbas23 Francuska klasówka kadry Smudy 09.06.11, 16:59
      Dzis bedzie dzien prawdy i panu Prezesowi Lacie otworza sie oczy.Dostniemy lanie od malo znanych rezerw Frncji i skonczy ie sen o potedze jaki ma zuzyty jak guma do zucia Franciszek Smuda.Dla tego Pana mm propoycje niech sie obraza na zoneczke w domu a nie pilkarzy bo to nie panienki i nie niewolnicy maja prawo miec swoje zdanie a trener nie moze sie na nich obrazac i nie powolywac do kadry tylko jak ma jaja /Smuda tak twierdzi/ w co ja bardzo watpie przekonac tych pilkarz do swoich racji.Mam propozycje niech w wolnym terminie kadra zagra z druzyna stworzona z pilkarzy ktorych Smud z roznych wzgledow nie powoluje.Tych niechcianych niech poprowadzi fchowiec czyli Orest Lenczyk i wtedy sie przekonamy ze czas Smudy ,minal.Przykro mi bo mistrzostwa beda u nas a my w marcu bedziemy na chama szukac trenera reprezentacji tylko bedzie juz za pozno terez jeszcze jest czas.
    • in_qubus Francuska klasówka kadry Smudy 11.06.11, 20:20
      Zobaczymy jak nasi zagrają, gorzej niż z Hiszpanią to raczej nie będzie.
      Zresztą trudno sobie wyobrazić wynik gorszy niż wtedy. Ja bardziej
      zastanawiam się jak się wybrać na mecz podczas euro. Czytam o loterii
      Orange, podobno wystarczy kupić np. prepaida, zgłosić udział na stronie
      i bezpłatnie wziąć udział. Ktoś z Was próbował? Jakieś inne pomysły?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka