Dodaj do ulubionych

Typy na 22. kolejkę I ligi

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 17:04
Czy ITI Warszawa sprzeda się Nowotworowi?
Obserwuj wątek
    • Gość: blq czyli wg gazety obstawic wszedzie gospodarzy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 17:58
      hehe. zeby to bylo takie proste to bym byl "Bógmacherem", hehe. choc polska liga
      jest najlepsza do obstawiania w Europie (moze ex-aequo z chorwacka i niemieckiej
      do naszej tez niedaleko) to jednak zapewne zdarzy sie choc jedna porazka
      gospodarza no i ze dwa remisy...
      • Gość: kspek Re: czyli wg gazety obstawic wszedzie gospodarzy? IP: 212.186.80.* 13.05.04, 18:17
        nigdy nie spadnie, polonia nigdy nie spadnie
      • gurumiri Re: czyli wg gazety obstawic wszedzie gospodarzy? 13.05.04, 21:59
        co ty według mnie legia spoko pewna 1 wisła też 1 płocka to już z remisem 1x
        amica 1 górnik z gieksą tak raczej pewny remis bo to jednak derby hanysowa a i
        górnik niczym nie błyszczy górniki z łąki i polkowic to raczej x2 na łęczną
        lech tez chba podłoży się polonii na x tak walnąć to w profesjonalu za 100 i na
        miesiąć styknie kasy
        • Gość: blq obstaw. zobaczymy co z tego bedzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 22:49
          problem w tym ze trzeba obstawiac troche wczesniej, bo wspolczynniki w PL lidze
          leca na leb na szyje. z jednym sie zgodze na pewno, jak cienias walczy z
          cieniasem, to bedzie remis. choc jak bym mogl to typowal bym zero dla gornika i
          -1 (minus jeden) dla Gieksy. ten klub prezentuje ostatnio poziom ligi podworkowej.
    • Gość: cyg@nek Nie jestem fanem Legii, ale... IP: *.enformatic.pl / *.enformatic.pl 13.05.04, 18:21
      ...jestem pewien, że Legia się nie zeszmaci. Takiemu klubowi to po prostu nie
      wypada. Zresztą Legia jeszcze nie przegrała mistrzostwa. Będzie ciekawsza
      końcówka. Legia-Świt 5:0. Pozdr z Galicji dla fanów Legii, ale mistrzem będzie
      Wisła!
      • Gość: blq Re: Nie jestem fanem Legii, ale... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 19:42
        az milo patrzec, od czasu do czasu na forum, gdy kibice Legii i Wisly darza
        siebie szacunkiem. nie ma sie co oszukiwac, to dzis dwa najsilniejsze (calkiem
        zasluzenie) kluby w Polsce. i dwa najważniejsze miasta. dobrze sie ułożyło.
        ktokolwiek w tym roku zdobędzie mistrza (pewnie faktycznie Wisla) w przyszlym
        roku natrafi na tym silniejszy opor konkurenta. Walka w sezonie 04/05 zapowiada
        sie pasjonujaco. i raczej zadna Amica/Groclin/WislaP nie stanie w/w na drodze.
        Reszta to juz zupelnie nie ma co marzyc.

A troche mi zal Lecha i Widzewa. Bo tez kluby z tradycjami, zasluzone, i z
        waznych dla naszego kraju miast. Mogly by troche podciagnac poziom w przyszlym
        sezonie (mam nadzieje spadnie GKS, bo hanyskich klubow nie znoszę). Moze jeszcze
        Pogon cos pokaze, lub inny drugoligowiec?
        • Gość: GieKSiarz Re: Nie jestem fanem Legii, ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 19:51
          chciałbyś cwelu...
          Nigdy nie spadnie, GKS nigdy nie spadnie...
          • Gość: blq popatrz na siebie chlopczyku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 20:50
            co soba reprezentujesz? Slaskie kompleksy i nic wiecej. Nigdy nie spadnie,
            powiadasz? a zalozymy sie? moze jeszcze nie w tym roku, choc przegra wszystkie
            mecze. moze to nie wystarczy, by spadl. Ale wkrotce zawita do II ligi, czego mu
            z calego serca zycze. ze wzgledow czysto sportowych

GKS i jego mlody Dziurowicz. hehe, az mi was zal, slazakow. Niczym nie
            umotywowana duma. oto czym jestescie.
        • Gość: cyg@nek Nie ma tego złego... IP: *.enformatic.pl / *.enformatic.pl 13.05.04, 20:07
          Widzew to dla mnie klub-legenda i żałość bierze jak widzę dołujących
          następców "DRUŻYNY Z CHARAKTEREM". Myślę, że dopiero spadek pomoże temu klubowi
          odrodzić się. Obecni "działacze" i "akcjonariusze" są Widzewowi pomocni jak
          czyrak na diupie. Łódź musi sobie poradzić z budową Widzewa od podstaw i z
          pewnością sobie poradzi.
          Widzew na czub I-ligi (po rocznej II-ligowej kwarantannie)!
          • Gość: blq :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 20:52
            moi kumple widzewiacy byli by uradowani twoimi slowami. choc sam mieszkam tu od
            paru lat i sie za bardzo z Widzewem nie utorzsamiam, to jednak chcialbym w
            troche juz moim miescie pilki na europejskim poziomie. widzewa takiego jak w 1996.

legii takiej jak w 1995 i Wisly takiej jak przed dwoma laty. a moze i lepszych

oby lepszych. pozdrowienia.
    • Gość: Fan Gornik-Gks mecz kolejki :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 21:10
      • gurumiri Re: Gornik-Gks mecz kolejki :) 13.05.04, 22:04
        po co komu takie drużyny w lidze zdobędą 12 punktów strzeli 12 bramek straci 18
        i spadnie a to ten mecz kolejki między tymi oszałamiającymi drużynami grajcie
        pewny remis a najlepiej 0-0
      • Gość: lechita Re: Gornik-Gks mecz kolejki :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 10:05
        chyba na trybunach?
        • Gość: typek Zdecydowanie ten mecz bedzie lepszy na trybunach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.04, 10:36
          Zawsze podczas slaskich derbow panuje wspaniala atmosfera na stadionie ;)
          Szkoda tylko ze na stadionie.. Na boisko bedzie sie juz dzialo co innego..
    • Gość: Al Do boju Polonio !!! IP: *.chello.pl 13.05.04, 21:10
      wierzymy w zwycięstwo
    • Gość: Independence Brawa dla blq IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.04, 21:27
      Całkowicie popieram Twoje zdanie i gratuluję kultury wypowiedzi. Chciałbym, aby
      w Polsce do silnej już Wisły Kraków i Legii Warszawy dołączył jeszcze Lech
      Poznań, Pogoń Szczecin i Widzew Łódź. Wtedy nareszcie była by wielka piłka w
      wielkich miastach i ciekawa liga z liczną widownią na stadionach. A tak aż żal
      patrzeć, jak miejsca w ekstraklasie zajmują klubiki z wiosek, gdzie nie ma ani
      atmosfery futbolowej, ani kibiców.
      • gurumiri Re: Brawa dla blq 13.05.04, 21:46
        a ja mysle że widzew sie nie podzwignie i wyladuje gdzies 3-4 liga co z tego że
        każdy daży widzew sentymentami ale ludzie tu rolę gra kasa co z tego że ma
        charakter jak wszyscy co lepsi piłkarze/może to za duże słowo/ grajki uciekają
        za pieniędzmi nawet do 2-3 ligi a mogę się załozyć ze łks w drugiej lidze wyżej
        wyląduje niz widzew a con do śląska to powinni połączyć ze 2-3 kluby w
        hanysowie i stworzyć jeden silny to i kibiców na takim śląskim by na mecz
        przyszło i ze30tyś a tak górnik widzów 2500 gks 2500 ruch z 1200 odra wodz ze
        3000 i z czego ja się pytam te drużyny się utrzymują kopalnie plajtują widzów
        na trybunach jak na lekarstwo parę groszy sypnie c+ no i co dalej z transferów
        jak te drużyny przedstawiają gwarancje bankowe przed pzpenem to jest wielka
        lipa i nic wiecej . W tej chwili wisła legia i dużo dużo nic a potem wcale i
        duzo duzo nic tak jak w lidze szkockiej tam otytuł to powinny walczyć celtic z
        glasgow a reszta moze o 3 miejsce ale się rozpisałem pozdrawiam kiboli legii
        pogoni i zagłębia .
      • Gość: blq brawa dla independece... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 22:56
        zawsze lubilem Poznan. kiedys jak z tamtad odjezdzalem, z odwiedzin u kolezanki,
        to mialem lzy w oczach ze wyjezdzam z fajnego miasta... to tak na marginesie.

nasze kolko wzajemnej adoracji (pewnie tak to widza z zewnatrz) uzupelnie
        stwierdzeniem, ze w tych malych wsiowych klubach, jest jakis koles albo firma,
        co daje kase na pilke, ot tak, by pracownicy mieli swoje igrzyska. jakis lokalny
        boss pokroju tego pilskiego senatorzyny Stoklosy. co to mu sie i policja, i
        straz pozarna w pas klania.

szkoda, ze lokalny biznesmenik malej miesciny wystarcza niejednokrotnie, by do 1
        ligi trafil klub ze wsi, z zerem tradycji, zerem kibicow (z wyjatkiem
        wazeliniarzy pracownikow pana prezesa)... a ze krotka kariera takiego klubu
        pokazuje przyklad Groclinu, ktory juz sie staczac zaczal i stoczy sie na dno.

pozdrawiam normalnych kibicow.
        • Gość: wroclawiak WKS WKS!!! IP: *.os.kn.pl 14.05.04, 15:28
          A wks , a ŚlĄsk to co?
          w pierwszej lidze za dwa lata wszystkim pokaże...CAŁA POLSKA zobaczy ŚLASKA.
          pozdr dla kibiców Wisełki Kraków i Piasta Brzeg :)
    • Gość: MIKI Re: Typy na 22. kolejkę I ligi IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 13.05.04, 21:38
      Jestem kibicem LEGII i trochale żal patrzeć jak widzew leci do drugiej ligi. Z
      drugiej strony jak widzew przegra na LEGII najbliższy mecz i spadnie to będzie
      słodka zemsta za tamto stracone mistrzostwo. Wiecie które. Wówczas my
      płakaliśmy przyszedł czas na wasz LAMENT !!!
      • gurumiri Re: Typy na 22. kolejkę I ligi 13.05.04, 21:49
        Gość portalu: MIKI napisał(a):

> Jestem kibicem LEGII i trochale żal patrzeć jak widzew leci do drugiej ligi.
        Z
        > drugiej strony jak widzew przegra na LEGII najbliższy mecz i spadnie to
        będzie
        > słodka zemsta za tamto stracone mistrzostwo. Wiecie które. Wówczas my
        > płakaliśmy przyszedł czas na wasz LAMENT !!!mam w dupie rząd i polityków
        • gurumiri Re: Typy na 22. kolejkę I ligi 13.05.04, 21:53
          miki ja też jestem fanem stołecznego kinga ale wtedy to nie była porażka tylko
          maćka szęsna wzieła kesz za majstra dla widzewa , apotem poszła grać do łodzi
          tak ukochał to żydowkie miasto i kurwa żyda z krwi i kosci geja leszka milera
          ale ta ciota mnie grzeje to kawał parówy ale mu pojechałem a jak nie wolno a
          niech ma huj posrany. i macka też szczęsna niech ma a jak
          • Gość: MIKI Re: Typy na 22. kolejkę I ligi IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 13.05.04, 22:05
            To,Szczesna sprzedała to fakt. Tylko,że ona nie była sama. Ale czas goi
            rany.Jest okazja wywalić żydków za burte i trzeba to zrobić!!! ALE jak jutro
            LEGIA zremisuje ze Świtem to może być nieprzyjemnie dla piłkarzy.
            • gurumiri Re: Typy na 22. kolejkę I ligi 13.05.04, 22:10
              miki remis chyba ze wyjdą rezerwami z4 ligi a układ w grę nie wchodzi nie ma
              kowala to i z wójcikiem nie ma się kto dogadać a szymański też się boi latać z
              torbą pełną kasy po stadionie bo to i w łeb moze dostać i kesz mogą zabrać i co
              powie że działacze szczakowianki go napadli
            • Gość: haka Re: Typy na 22. kolejkę I ligi IP: *.ibs.waw.pl / 217.153.187.* 13.05.04, 22:48
              trochę odjechaliście w krainę absurdu, drodzy panowie.
              akurat nie Szczęsny był handlarzem, bo jest to człowiek, który w takie gówno by
              nie wlazł. Legia miał innych "wielkich", którzy kręcili lody niemal zawodowo.
              Szczęsny z Legii odszedł, bo wtedy w drużynie rządziła ta hołota pod wodzą
              Pisza, Podbrożnego i Jóźwiaka. Żaden sznujący się człowiek nie chciałby pracowac
              w takim "inteligenckim" towarzystwie.
    • Gość: rybsky Re: Typy na 22. kolejkę I ligi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.04, 10:50
      same 1 to nie będę napewno,
    • Gość: as Re: Typy na 22. kolejkę I ligi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 14:59
      26000
    • Gość: józek z Piekar Legia - Świt 0:3 !!!!! IP: *.os.kn.pl 14.05.04, 15:42
      walkower będzie :) kibole się pobiją :) ABSy i inne dresy :)
      • Gość: gurumiri Re: Legia - Świt 0:3 !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 18:19
        juziu chyba żeś się najarał ostrych rzeczy tylko nie wiem czy nie za ostrych a
        może na księżycu marzysz a może miałeś nockę i śnisz jeszcze??????????
    • Gość: podgor5 Re: Typy na 22. kolejkę I ligi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.04, 23:37
      pedal jestes jebany i tyle!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka