Dodaj do ulubionych

Bez kibiców Legii w finale Pucharu Polski w Poz...

IP: *.icpnet.pl 13.05.04, 21:46
Chce mi sie wyc. Niech mi ktos wytlumaczy jaki byl sens robienia dwumeczu?
Ostatnio, przy tej samej frekwencji nic sie nie stalo (pomijajac fakt, ze
policja strzelala do Poznaniakow). Kibice (L) przeciez nic nam nie zrobia -
jest ich zbyt malo - a my nie bedziemy niszczyc wlasnego stadionu, ruinujac
opinie najbezpieczniejszego obiektu pilarskiego w Polsce. Paranoja...
Obserwuj wątek
    • Gość: pseudo Re: Bez kibiców Legii w finale Pucharu Polski w P IP: *.waw.pl 13.05.04, 21:53
      Psy sie boja o siebie. to juz jest smieszne i ten prezydent Poznania jak
      choragiewka.
      • Gość: bkl Re: Bez kibiców Legii w finale Pucharu Polski w P IP: *.alp01.telsat.wroc.pl 13.05.04, 21:58
        jebane psy sa tylko silne jak w 5 strzelaja do bezbronnych. Do czego to
        wszystko zmierza nie chce sie zyc taki mecz i bez kibicow gosci-(((((((
      • Gość: KomisarzPo(jebów)L CH**W**D**P IP: 217.17.46.* 14.05.04, 13:12
        Krótko CHWDP!!!!!!!!!
        • Gość: d Re: CH**W**D**P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 15:24
          wsadź se twojego flaczka w swoją sflaczałą c.pę.
    • Gość: cyg@nek Do Daemona IP: *.enformatic.pl / *.enformatic.pl 13.05.04, 22:03
      Masz całkowitą rację. To paranoja. Policja się kompromituje. Przecież to nie
      jest metoda. A co, może zaorać wszystkie stadiony, to liczba burd stadionowych
      spadnie niemal do zera?
      W tych zdebilałych urzędniczo-policyjnych głowach rodzą się chore pomysły.
      Panowie policjanci! jeśli jesteście aż tak niekompetentni w pilnowaniu
      porządku, to zwolnijcie swoje stołki i idzcie na piekarzy-tam jest bezpiecznie,
      a za zakalce nikt w mordę nie bije.
      Według waszej logiki to trzebaby zakazać całkowicie jazdy samochodami, bo wtedy
      liczba wypadków spadłaby niemal do zera.
      DOPUSZCZACIE DO SYTUACJI, W KTÓREJ KIBOLE RZĄDZĄ PORZĄDNYMI KIBICAMI.
      Nie za to wam płacimy z@sr@ńcy.
      • Gość: poly Re: Do cyg@nka IP: *.proxy.aol.com 13.05.04, 22:14
        Glupi psudokibic jestes i tyle. Jezeli tyle plugastwa mozesz napisac na forum
        i pokazac taka nienawisc - nie powinienes byc wpuszczony wsrod ludzi(ani reszta
        pseudokibicow). Policja ma bronic normalnych kibicow przed swolocza i
        zapobiegac zadymom tak wczesnie jak to mozliwe. Ale ty pewnie wolalbys w pale
        dostac na zadymie zeby potem krytykowac "brutalnosc" policji.
        • Gość: (L)azek Re: Do cyg@nka IP: 217.153.61.* 13.05.04, 22:52
          To Ty Poly chyba jestes jebniety... powiedz mi co to za sens ma mecz bez
          kibicow ...??? to chyba dla nich jest t o cale widowisko!! a pozatym to Ty
          chyba na oczy nie widziales co sie dzieje na meczach i jak jest atmosfera ??
          uderz sie w pusta glowe zanim zaczneisz pisac takei brednei ... i moze powiesz
          ze usprawiedliwiasz policje za to co robila w łodzi albo popierasz tych co
          uciekali w chorzowie ... smiac mi sie chce jak slucham takich wypowiedzi jak
          twoja patałachu...
          • Gość: poly Re: Do (L)azka IP: *.fau.edu 13.05.04, 23:08
            Mecz bez kibicow nie ma sensu-to prawda. Mecz bez pseudokibicow-ma sens jak
            najbardziej dlatego ze widowisko sportowe jest dla kibicow, a nie dla
            pseudokibicow. Dla pseudokibicow jest klatka obita wata zeby sobie sami krzywdy
            nie zrobili-bo potem zwala na policje. Musisz sie nauczyc odrozniac te dwie
            grupy zanim cos znowu napiszesz. To co sie dzieje na meczach obseruje juz od
            wielu lat i mi sie zygac chce patrzac na szalikowych debili rozwalajacych
            wszystko na co sie napatocza. To smutne co stalo sie w Lodzi. Ale zlozyly sie
            na to dwie rzeczy 1)niedokwalifikowana policja i 2)banda chuliganow (ale o nich
            juz zapominiales napisac wiec pewnie to co oni robili usprawiedliwiasz.) Nie
            wiem czy powinienem sie smiac czy plakac czytajac takie jak twoja wypowiedzi-
            patalachu.
            • Gość: (L)azek Re: Do poly IP: 217.153.61.* 13.05.04, 23:22
              Czy Ty wogle byłeś kiedyś na meczu ?? widziles jaka jest atmosfera i znasz jej
              smak ?? z pewnoscia nei byles a jak juz miales okazje to bylo to dobre kilka
              lat temu... teraz tak jest u nas ze wielu łzy leca na wyjscie pilkarzy jak
              widza co sie dzieje na trubunach... jak slysza spiew tych wszystkich
              ludzi...pseudokibice ??znasz takich osobiscie ?? moze Ty masz kolopoty akurat z
              nimi ale w Warszawi od bardzo dawna nie było żadnego zamiesznia podczas
              meczu... i nikt nie prowokoowla do tego!! a po twoich wypowiedziach wnioskuje
              ze jestes zwolennikiem np. pana miklasa... a co do łodzi to ze ktos kogos
              zaatakowal choc tak naprawde wcale nei jest to pewne to nawet gdyby ... czy to
              daje pozwolenei policji uzycie wobec ludzi takiej broni nie ma innych
              mozliwosci rozproszenai tlumu procz posylanai pociskow (nie wazne jakich ) w
              okolice głowy??? zastanow sie i przemysl dobrze zanim znow cos napiszesz bo
              jesli sam nei chodzisz na mecze to zamilcz twoja wiedz w moich oczach w tym
              momencie jest zerowa !!!
              • Gość: Hektor Re: Do poly IP: *.et.put.poznan.pl 14.05.04, 11:59
                Zapraszam wszystkich warszawiakow do Poznania. Bez nich ten mecz bedzie bezsensu!!!!!!
              • Gość: aaa Re: (L)azek IP: *.ipt.aol.com 14.05.04, 14:15
                Ja juz dawno nie bylem na meczu(kibic L), ale mysle ze policja w kraju jest i
                tak za delikatna w porownaniu np. do amerykanskiej. Tutaj bujka na ulicy konczy
                sie zawsze w areszcie, a uzycie broni przez psow to na porzadku dziennym, ale
                nie ma innego wyjscia w walce z cholota. Co do kibicow to powinni sami w jakis
                sposob pomagac policji wylapywac tych ktorzy awantury wszczynaja. Takze za
                zaklucanie pozadku wsadzac do reszkow, wypuszczac za kaucja, ajezeli cie nie
                stac na kaucje czekac na wyrok sadu. Moze wtedy wiecej ludzi(normalnych) bedzie
                przychodzic na mecze.
              • akkj Re: Do poly 16.05.04, 01:02
                Gość portalu: (L)azek napisał(a):

> Czy Ty wogle byłeś kiedyś na meczu ?? widziles jaka jest atmosfera i znasz
                jej
                > smak ?? z pewnoscia nei byles a jak juz miales okazje to bylo to dobre kilka
                > lat temu... teraz tak jest u nas ze wielu łzy leca na wyjscie pilkarzy jak
                > widza co sie dzieje na trubunach... jak slysza spiew tych wszystkich
                > ludzi...pseudokibice ??znasz takich osobiscie ?? moze Ty masz kolopoty akurat
                z
                >
                > nimi ale w Warszawi od bardzo dawna nie było żadnego zamiesznia podczas
                > meczu... i nikt nie prowokoowla do tego!! a po twoich wypowiedziach wnioskuje
                > ze jestes zwolennikiem np. pana miklasa... a co do łodzi to ze ktos kogos
                > zaatakowal choc tak naprawde wcale nei jest to pewne to nawet gdyby ... czy
                to
                > daje pozwolenei policji uzycie wobec ludzi takiej broni nie ma innych
                > mozliwosci rozproszenai tlumu procz posylanai pociskow (nie wazne jakich ) w
                > okolice głowy??? zastanow sie i przemysl dobrze zanim znow cos napiszesz bo
                > jesli sam nei chodzisz na mecze to zamilcz twoja wiedz w moich oczach w tym
                > momencie jest zerowa !!!

Tak, bylem na meczu koszakarzy Polonia-Legia w hali AWF ponad rok temu. Byl z
                was ktorys na tym meczu, albo moze cos czytał? Atmosfera byla wspaniala.
                Bandyci z Legii zaczeli demolowac hale, wpadali na parkiet, rzucali w
                zawodnikow Polonii, w koncu zaczeli bic kibicow Polonii. Widzialem ich
                bandyckie, zwierzece mordy, jak kopali buciorami chlopaka z Polonii, potem
                zniszczyli i rozkradli stoisko ze slodyczami, chcieli bic prezesa Polonii
                Kozaka, potem uszkodzili mu samochód. Po co bandyci z Legii przychodza pod
                Torwar po meczach koszykarzy Polonii, napdaja na kibicow wychodzących z meczu,
                zbierają dzieciakom szaliki? Bandyci wyjątkowi. A ty jeden z drugim, drogi
                legionisto piszesz o "wspanialej" atmosferze na meczach. Czy masz na mysli
                rowniez zdemolowane pociagi, ktorymi ta halastra, najgorsze męty z okolic
                Warszawy się zjezdzaja na mecz by robic burdy? Powiedz to restauratorom i
                sklepikarzom na Starym Mieście, kiedy to pijane bydlo demolowalo i rabowalo
                sklepy po wezwaniu eunucha Hadaja "Idziemy na Stare Miasto"? I ten bandyta z
                mikrofonrem jest nadal spikerem. W czasie meczu reprezentacji z Anglią delegat
                UEFA zabrał mu mikrofon po kilku minutach. Wiecej nie chce mi sie pisac, a
                bluzgi mozecie sobie darowac, bo niestety, mieszkam na swoje nieszczescie
                niedaleko stadionu Legii i znam was dobrze.
                Brawo Grobelny, ich nie można wpuszczać w zadne cywilizowane miejsce w Polsce.
                Pseudokibiców Legii nie znam osobiście, bo bandytów, kryminalistów i wszelką
                swołocz omijam z daleka. Pozdrawiam normalnych kibiców, którzy przez bydło
                przestali chodzic na stadiony.
            • Gość: (L)azek Re: Do poly IP: 217.153.61.* 13.05.04, 23:27
              I druga sprawa .. to o czy mowiles na pocztku... policja ma Cie bronic przed
              agresywnymi pseudokibicami?? a widziales co robila w chorzowie ...spieprzala
              ze polowa z tych co saw szpitalu to Ci co sie podczas ucieczki popszerwacali ia
              ich koledzy w bialych kaskach ich stratowali... pod tym hełmem nic nie ma wiec
              jak moze Ci taki debil obronic ??jak Ci potrzeban taka ochrona to siedz w domu
              i klikaj tylko po necie ...
            • Gość: obużony Re: Do Poly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 08:45
              Zakładasz więc, że na Legię chodzą tylko pseudokibice skoro popierasz
              zamknięcie meczu dla gości z Warszawy w Poznaniu? Otóż tak nie jest. Chodzi
              wielu pożądnych gości. Niewielką grupę przyjezdnych chyba łatwiej skontrolować
              i nie wpuścić osób podejrzanych, pod wpływem alkoholu lub probujących wnieść
              niebezpieczne narzędzia. I to należy do Policji oraz ochrony stadionu.Dokładnie
              sprawdzić ludzi wchodzących na stadion.Zarówno gości jak i gospodarzy.Zamknąć
              jest najłatwiej bo i pracować wtedy nie trzeba.Zastanów się zanim nazwiesz
              pożądnych ludzi pseudokibicami i wszystkich wrzucisz do jednego worka.
            • Gość: kud(L)aty68 Re: Do (L)azka IP: 217.197.165.* 14.05.04, 09:51
              Ustalmy jedno raz i na zawsze - kto to jest "speudokibic" bo ja nie lapie. Dla mnie "pseudokibic" nie chodzi na stadion na mecz, nigdy tam nie byl, tylko siedzi w domu w kapciach, popija herbatke, zajada sie chipsami czy pop-cornem.
              Pseudokibic to okreslenie ukute przez media, ktore nigdy nie zostalo wyjasnione. Nazywajmy rzeczy po imieniu - jesli chodzi Ci o hooligans, to pisz, ze o to chodzi, po co te eufemizmy.
              Decyzja policja i Grobelnego jest oczywiscie skandaliczna. Prosze mi podac wykladnie prawna tego zakazu. Jest 18 Maj, wychodze z domu, z szaliczkiem w celu pojechania do Poznania na mecz i co? Nie moge, a kto mi zakaze. Gdzie my zyjemy w panstwie policyjnym?
              • dem0kryt Re: Do kud(L)atego 14.05.04, 12:11
                Pomieszały ci się definicje. Pseudokibic to jest gośc, który, owszem, chodzi na stadiony, ale którego nie interesuje tak naprawdę ani mecz, ani w ogóle piłka nożna. Interesują go wyłącznie rozróby - pokrzyczeć sobie, dać komuś w łeb, coś rozwalić, ukraść itp. Piłka nożna to dla niego jedynie pretekst. Ktoś taki nawet nie za bardzo zna się na futbolu. A mocny czuje się tylko w grupie. Jesli to miałeś na myśli, pisząc, że jesteś hooligans (czyli po prostu zwykły łobuz) to nie ma dla ciebie miejsca na stadionach. To przez takich właśnie dochodzi do paranoi typu mecz bez kibiców drużyny przyjezdnej. Tylko dzięki impotencji policji i sądów takie tatałajstwo zaśmieca stadiony.
        • Gość: cyg@nek A ty umiesz czytać baranie? IP: *.enformatic.pl / *.enformatic.pl 14.05.04, 00:21
          Przecież ja dokładnie to napisałem. Policja ma bronić prawdziwych kibiców przed
          bandytami, a nie zamykać stadiony albo nie wpuszczać porządnych kibiców
          przyjezdnych. Przecież w ten sposób to bandyci wyganiają kibiców ze stadionu,
          bo policja nie potrafi sobie poradzić. Jak ktoś nie daje sobie rady ze swoją
          robotą to niech ją zmieni a nie ucieka przed problemem. Praca policjanta nie
          polega na kierowaniu ruchem tylko na używaniu siły i gwarantuję ci, że nie mam
          nic przeciwko spałowaniu mnie gdy naruszę prawo i porządek. Nie można jednak
          ustępować przed małpoludami i zabraniać porządnym kibicom oglądania widowiska
          piłkarskiego.
          • Gość: cyg@nek Określenie "baran" było do poly IP: *.enformatic.pl / *.enformatic.pl 14.05.04, 00:25
          • Gość: Polak do cyganka debila IP: *.crowley.pl 14.05.04, 10:52
            wlasnie przez zakaz wpuszczania kibicow legii bedzie na stadionie prawie 95 %
            mniej malpoludów. byloby 100 % mniej ale ty chyba bedziesz niestety
            • Gość: obużony Re: do nieświadomego Polaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 13:50
              kogo nazywasz małpoludami?! grupy chuliganów są w każdym klubie.a nazywanie
              kibiców Legii jako ogółu małpoludami jest zniesławieniem, które może stanowić
              podstawę do zaskarżenia Cie do sądu! Domagam się przeprosin i sprostowania z
              Twojej strony. Czy wszyscy kibice lecha są porządnymi ludźmi?Na pewno nie. Ale
              nikt ich nie nazywa w ogólności obrażliwymi przymiotnikami.Zastanów się zanim
              cos napiszesz!!!
              • Gość: lancet "OBUZONY" oburzony.. IP: *.telia.com 14.05.04, 14:33
                Gość portalu: obużony napisał(a):

> kogo nazywasz małpoludami?! grupy chuliganów są w każdym klubie.a nazywanie
                > kibiców Legii jako ogółu małpoludami jest zniesławieniem, które może stanowić
                > podstawę do zaskarżenia Cie do sądu! Domagam się przeprosin i sprostowania z
                > Twojej strony. Czy wszyscy kibice lecha są porządnymi ludźmi?Na pewno nie.
                > Ale nikt ich nie nazywa w ogólności obrażliwymi przymiotnikami.Zastanów się
                > zanim cos napiszesz!!!
                -----------------------------

No coz - "obuzony" - Warto by(na dobry poczatek) moze, raczej za nauke sie
                wziac, a nie pisywac androny dziecko?? - a to curiozalne zdanie-potworek: -
                "Ale nikt ich nie nazywa w ogólności obrażliwymi przymiotnikami." - to sobie
                nawet do notatnika skopiowalem. - Czy jest jeszcze w "Przekroju", rubryka -
                "Humor z zeszytow"?? - Ja rozumiem iz nazwac "kibica" Legii per - "obrazliwy
                przymiotnik", to ujma na honorze znacznie wieksza niz nazwanie go "malpoludem"..

Ale na takie opinie "obuzony", kibice Legii "pracowali" latami.. Teraz
                zbieracie plony..
                - Zas prawda jest taka, iz nie sa owe "obrazliwe przymiotniki" - czyli "kibice"
                Legii zadnymi "malpoludami" - ublizaloby to Bogu ducha winnym malpoludom.

Te "obrazliwe przymiotniki" z Legii, to zwyczajna, bandycka zgraja.. dorownuja
                im tylko bandyci Cracovii.. (-takie krakowskie "obrazliwe przymiotniki"..).

I nie ma co sie obrazac..
                Jesli jest sie za glupim na nauki w szkolach, to warto przynajmniej UCZYC SIE
                mowic: - "dziekuje".. "prosze".. "przepraszam".. uczyc sie myc uszy, szanowac
                starszych, uczyc grzecznego zachowania na ulicy, w kinie, na przystanku, na
                stadionie.
                - Warto sie uczyc uczciwosci, a nade wszystko - "obuzony" - warto sie uczyc co
                jest DOBREM a co ZLEM.. - By moc odrozniac jedno od drugiego..

- Wowczas beda was wpuszczac miedzy ludzi(na stadiony), a nie zamykac miasto
                na dzwiek slow: - "uwaga! - kibic Legii"(albo Cracovii)..

lancet
            • Gość: (L)azek Re:polaka IP: 217.153.61.* 14.05.04, 16:44
              Ty znasz jakiegos kibica Legii?? pewnie nie wiec piszac takie bzdury i
              obrazajac innych swiadczysz tylko jakim jestes matołem !!
            • Gość: cyg@nek Pisać Cię w szkole nauczyli, ale czytać to już nie IP: *.enformatic.pl / *.enformatic.pl 14.05.04, 18:17
              Co do mojego zdebilenia, to moje IQ wynosi między 130 a 140 pkt (nie jest więc
              przesadnie wielkie, ale i nie jest małe). Gdybyś w szkole obok pisania nauczył
              się czytać, to doszedłbyś do wniosku, że nie popieram bandyctwa na trybunach.
              Życie nauczyło mnie nie dzielić ludzi ze względu na miejsce urodzenia, rasę,
              miejsce zamieszkania czy barwy klubowe, tylko na mądrych i głupich. Jestem
              przeciwny odbieraniu kibicom Legii prawa oglądania meczu w Poznaniu, Krakowie,
              Katowicach i innych miastach. Jest to stosowanie odpowiedzialności zbiorowej.
              Takie "metody zapewniania bezpieczeństwa" są przejawem skrajnej niekompetencji
              urzędników i policjantów. Nie chcę płacić podatków na nieuków, głąbów i
              nierobów, którzy najchętniej zlikwidowaliby ligę, by bez kłopotów móc pierdzieć
              w swoje wygodne, dobrze opłacane stołki.
              Nie jestem kibicem Legii, tylko Wisły, ale uznałbym za hańbę niewpuszczenie
              Warszawiaków na trybuny Wisły. Nie dla rozrób, tylko dlatego, że ONI MAJĄ PRAWO
              KOCHAĆ SWOJĄ LEGIĘ I JEJ KIBICOWAĆ. A z bandytami Policja musi sobie radzić, bo
              za to bierze pieniądze. Jeśli ktoś nie potrafi-won z Policji.
              • Gość: koneser brawo cyg@nek IP: 158.75.29.* 14.05.04, 18:48
        • Gość: mare Re: Do cyg@nka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 00:36
          Poly jesteś idiotą, na taki meczu powinni byc kibice Legii. Nienawidze ich z
          całego serca, ale bez nich to nie to samo. Jak tego nie rozumiesz, to spadaj na
          drzewo, poprostować trochę bananów.
      • Gość: Ignac Co to jest policja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 22:22
        To jest podwójny skandal! Kibice Lecha chcą obecności kiboli z Warszawy,
        działacze Lecha także. Tylko policja boi się własnego cienia. Miękki prezydent
        też się czegoś boi? Warszawianie w rewanżu postąpią tak samo i cała radość z
        piłkarskiego święta gdzieś się ulotni. I jak tu mieć szacunek do policji?
        • Gość: koneser Re: Co to jest policja IP: 158.75.29.* 14.05.04, 18:49
          i wlasnie ta policja ma chronic polske przed terroryzmem swiatowym, :)))))))
    • Gość: Jelon Re: Bez kibiców Legii w finale Pucharu Polski w P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 22:15
      Jestem bardzo ciekawy , komu zalezalo na tym zeby nie bylo gosci? Prezydent?
      Jaki masz w tym interes? Policja? Boicie sie kolejnych wpadek? moze mi ktos to
      wyjasni? Ja juz nie bede poruszal tutaj sprawy ze kazdy w Poznaniu odlicza
      godz. do tego meczu, po czym w czwartek dowiaduje sie ze jakis "madry"
      podejmuje decyzje o nie wpuszczenie legionistow na stadion! Co oni moga nam
      zrobic siedzac w kaltce jeden przy drugim? Czy naprawde Policja boi sie juz
      1200 kibicow? Wiem jedno, podobno PZPN-owi zalezy na jak najlepszych
      widowiskach sportowych, a co to bedzie jak nie szlagier sezonu pilkarskiego
      2003/2004? My jestesmy najlepszymi kibicami w Polsce, ale fakt, iz nie bedzie
      kibicow Legii na Bugarskiej to skandal! Jestem ciekawy kto pojedzie 1 czerwca
      odebrac PP na Lazienkowskiej dla Lecha? Przeciez W-wa nie pozostanie dluzna!
      • Gość: rebel (L) Re: Bez kibiców Legii w finale Pucharu Polski w P IP: *.man.polbox.pl 13.05.04, 22:26
        Jelon, szacunek za Twoje stanowisko, ja tez uwazam, ze to bzdura - ale wydaje
        mi sie, ze nie bedzie potrzeby wysylania nikogo z Poznania do Warszawy po
        odbiór pucharu :-D

a moze to juz poznanski magistrat przewidzial i tylko chce pokazac kto ma w
        Poznaniu wladze? ;-)

mam nadzieje, ze Warszawa sie jednak Poznaniowi NIE zrewanzuje i pokaze - jak
        zwykle - klasę. (L)
        • Gość: cyg@nek Brawo rebel (L) IP: *.enformatic.pl / *.enformatic.pl 14.05.04, 00:29
    • Gość: Min81 Re: Bez kibiców Legii w finale Pucharu Polski w P IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.04, 22:15
      Grobelny, Frankiewicz jestescie skonczeni w Poznaniu. Dwa pajace,
      koniunkturalisci nie majacy zerowego pojecia o pilce noznej i o tym co znacza
      pojedynki Lecha z Legia. Nie chce was widziec na zadnym meczu Lech!!!
    • Gość: walus POZNAŃ TO CYKORY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 22:38
      Ale czego od ciot wymagać, tylko cienkiego śpiewu...poznanski słowiki
    • Gość: ŻENADAlechŻENADA Re: Bez kibiców Legii w finale Pucharu Polski w P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 22:41
      policja boi sie że kogos znowu zabije.stop.dwóch grubasów za biurka bedzie
      rządzic polską piłką.bo najlepiej to odrazu odwołać wszystkie imprezy bo może
      bedzie niebezpiecznie.stop.buahahahahahaha.parówy ITAK my-LEGIA przyjedziemy do
      pyrlandii.a LECH zostanie(mam nadzieje) wpuszczony i zobaczy prawdziwą
      cywilizacje(może chłopaki przejadą się metrem)LEGIA
    • Gość: kibic Re: Bez kibiców Legii w finale Pucharu Polski w P IP: *.icpnet.pl 13.05.04, 22:42
      Jeszcze niedawno pan prezydent, przymierzajac sie do roganizacji szczytu UE w
      Poznaniu mowil:

"OBAWIAM SIĘ ANTYGLOBALISTÓW, ALE DLA MNIE OBAWA TO COŚ, CO MOBILIZUJE DO
      DZIAŁANIA, A NIE DO REZYGNACJI"

Wlasnie to widze... WSTYD!!!!!!!

• Gość: Świr kibice Lecha odstąpią część puli biletów Legii IP: *.quarknet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 22:57
      legioniści wejdą na sektor dla Lecha, a w rewanżu ci wpuszczą nas w Wa-wie
      to proste, taki mamy deal. tylko szaliki będą musieli przemycać :P
      • Gość: obużony Re: kibice Lecha odstąpią część puli biletów Legi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 09:23
        dobry pomysl!popieram!
    • Gość: LEGIA_fan Re: Bez kibiców Legii w finale Pucharu Polski w P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 22:59
      Ludzie, jedziemy do Poznania nawet bez biletow! To skandal. I niech poznaniaki
      sie nie pokazuja u nas na meczu.
      • Gość: Samuel Re: Bez kibiców Legii w finale Pucharu Polski w P IP: *.et.put.poznan.pl 14.05.04, 12:17
        Zapraszam do Poznania, bez zadym, pokazmy temu debilowi Grobelnemu ze kibice potafia sie bawic
      • Gość: gurumiri Re: Bez kibiców Legii w finale Pucharu Polski w P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 23:28
        a kibice mają do decyzji prezydenta poczytaj trochę internetu kibice lecha chcą
        odstąpić 1500 biletów dla kibiców z warszawy jak nie wiesz o co biega to tak
        jak kiedys we wrocławiu
    • Gość: sz_andrzej Mam nadzieje ze pan Kaczynski wpusci Lecha IP: *.acn.pl 13.05.04, 23:18
      Ten caly przydent Poznania to jakis imbecyl!!!
      Od pol roku czeklam na ten wyjazd a tu jakis nie znajacy sie na pilce i
      kibicowaniu polmozg wydaje takie decyzje!!!
      Nie jestesmy zydzmi z lodzi i nikt nie chcial robic jakiegos dymu, a pan panie
      prezydencie niech przemysli jeszcze raz swoja durna decyzje!!!
      • Gość: kik Re: Mam nadzieje ze pan Kaczynski wpusci Lecha IP: *.acn.pl 14.05.04, 00:22
        Ze kim nie jestescie?
        Zwierzak! Ty nawet pisac nie potrafisz!Mecz powinenes w klatce ogladac i
        kajdankach(aby zapobiec pisaniu postow...)
        Rozumiem, ze pilka to cale twoje zycie, no ale za kolegow(nie tyle moze z Lodzi
        co np. z Chorzowa)trzeba placic. To tylko pilka...spokojnie.
    • Gość: leszek-poznan Re: Bez kibiców Legii w finale Pucharu Polski w P IP: *.icpnet.pl 13.05.04, 23:22
      To skandal! Czy Lech liczy na to, ze dzieki takiej decyzji wygra z Legia? Dla
      kogo sa mecze????
      • pleszka Re: Bez kibiców Legii w finale Pucharu Polski w P 13.05.04, 23:53
        Gdzie tu jest organizator finału PP PZPN. Ich debilny pomysł z dwoma meczami
        zamienia się w totalna klęskę. Listkiewicz może bys zabrał głos w tej sprawie
        jako organizator. Dlaczego jeden koles z Poznania ma zepsuć święto jakim jak
        twierdzisz jest finał PP. Wszyscy (urzedasy,policja i pzpn) nadajecie się do
        pchania karuzeli łańuchowej.
    • Gość: kibic Re: Bez kibiców Legii w finale Pucharu Polski w P IP: *.proxy.aol.com 13.05.04, 23:42
      bo bydlo musi zostac w domu
    • Gość: obserwator Re: Bez kibiców Legii w finale Pucharu Polski w P IP: *.teledisnet.be 14.05.04, 00:34
      osobiscie znam Frankiewicza z lat 80-tych.
      Nierozumiem jak ten facet zaszedl tak daleko.
      Coz duzo przecietniakow sie wybija.
      • Gość: woltron Re: Bez kibiców Legii w finale Pucharu Polski w P IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.04, 01:14
        LOL. "Zarząd Wielkopolskiego Klubu Piłkarskiego Lech Poznań informuje, że na
        mocy decyzji Prezydenta Miasta Poznania, w świetle ostatnich wydarzeń na
        stadionach piłkarskich oraz w trosce o bezpieczeństwo widzów na stadionie
        poznańskim, na mecz finałowy Lech - Legia (18 maja, godzina 19.30) nie zostaną
        wpuszczeni kibice Legii Warszawa.". Na tej zasadzie należałoby zakazać ludziom
        wychodzić z domu, bo przecież ciągle słyszy się o napdach i grożnych grupach
        przestępczych grasujących po ulicach. Tylko pogratulować decyzji panu
        Prezydentowi - napewno pochwali się, że zadbał o bezpieczeństwo i spokój
        miasta.A to że zepsuł święto piłkarskie, jakie święto wszak na mecze chodzą
        tylko łysi sterydziarze, a nie zwykli ludzie.
        Pragnę więc przypomnieć, że na mecze chodzą też prawdziwi kibice, których
        celem nie jest demolowanie stadnionów/miast i bijatyki, a dopingowanie
        ukochanej drużynie ! Ta decyzja pokazuje tylko że władze miasata boją się małej
        garstki skur%#$@i, których pewnie przy współpracy z kibcami dałoby się
        spokojnie wyłapać - ale to dużo trudniejsze niż zamknięcie stadionu.

• tuzin_cwks Re: Bez kibiców Legii w finale Pucharu Polski w P 14.05.04, 01:37
      Jednak tym krajem rzadza idioci...
    • Gość: sram_na_to YO KIBOLKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 08:26
      och jak się podenerwowali :-)
      mOgłbym pisać wiele o waszej głupoci , debiliżmie itp ale napisze jedno :
      goryl + pseudokibol = opuzniona w rozwoju małpa
    • Gość: obużony Re: Bez kibiców Legii w finale Pucharu Polski w P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 08:36
      To jakieś kpiny!Z góry zakładać, że kibice legii zrobią awanturę w Poznaniu!
      Chore.Wszystkie stadiony zamnkijmy więc dla kibiców gości bo mogą wywołać
      awanturę.Od lat chdzę na Legię i już dawno nie było żadnych burd.Oczywisty w
      tym momencie staje się zakaz wstepu dla kibiców Lech w Warszawie.Nie ma innej
      opcji.A może też nie wpuścimy gości z Widzewa?Przecież wiadomo, że kibice tych
      dwóch klubów sie nienawidzą.Zamiast zabezpieczyć zamykamy stadiony dla gości.To
      tylko w Polsce jest możliwe.Jeszcze trochę i piłkarze będą grali zupełnie bez
      kibiców a meczeogładać będzie można na Canale +.Może to o to chodzi by
      zwiększyć dochody tej firmy?!Skandal!A i popieram wypowiedź Daemona.
    • Gość: uff w koncu madra decyzja IP: *.tarman.pl / 217.117.128.* 14.05.04, 08:48
      no i w koncu jakas madra decyzja odnosnie meczow pilki noznej - przynajmniej
      bedzie spokoj, nie bedzie rozrob i zamieszek, bo przeciez powszechnie wiadomo,
      ze "kibice" eLki i Kolejorza sympatia sie nie darza i spokojnie by raczej nie
      bylo, a tak to bedzie luz, normalni ludzie beda sobie mogli spokojnie obejrzec
      mecz bez zamartwiania sie o stan zdrowia czy tez o to, czy uda sie dograc mecz
      do konca...brawo!
      • Gość: obużony Re: w koncu madra decyzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 09:30
        Ty chyba nie wiesz co piszesz!Uważasz, że tylko kibice Legii wywołują awantury
        w Poznaniu.Nie ciesz się tak bo jeszcze troche i Ciebie też nie wpuszczą na
        mecz w Poznaniu bo to już będzie zagrożenie a meczyk to se obejrzysz jak
        zapłacisz za Canal +. Swoją wypowiedzią obrażasz kibiców Legii. Na lecha
        przychodzą sami niewinni poznaniacy?Wątpię.Od ładnych kliku sezonów nie było na
        Legi żadnej zadymy.Za to jest atmosfera, której mogą pozazdrościć tylko inne
        kluby, w tym lech.Zatanów się zanim coś napiszesz i przyjedź na Legię mecz
        obejrzeć to się przekonasz.Oczywiście nie finał PP bo wtedy zapomnij o wejściu
        na stadion-chyba że do sektora Legii.Pozdrawiam.
        • Gość: Marian kolejny idiotyzm IP: *.travedsl.de 14.05.04, 10:00
          To lepiej zrezygnujmy z rozgrywania meczow i niech rzadzacy idioci ustalaja
          wyniko meczow.
      • Gość: koneser Re: w koncu madra decyzja IP: 158.75.29.* 14.05.04, 18:51
        jestes zalosny, madra decyzja?przeciezz nie wszysscy kibice legii to bandyci,
        to jest porazka policji i takich ludzi jak ty i prezydent poznania, jestescie
        debilami, przestepcami bo w ten sposon zaszkodzicie pilce
    • Gość: Czajnik Re: Bez kibiców Legii w finale Pucharu Polski w P IP: *.stolica.pl / *.stolica.pl 14.05.04, 10:08
      Brawo Panie Prezydencie, lecz co tak nieśmiało, taki półśrodeczek???
      Odwołać wszystkie sportowe imprezy, ba co tam imprezy, zakazać wychodzenia na
      ulicę, wtedy przynajmniej będzie wiadomo do kogo strzelać - wyszedł-przestępca-
      zabić.
      Poznaniacy!!! Kto tego Pana zrobił Prezydentem.
      Dla takich postaci jest odpowiedni ośrodek, w sumie niedaleko w Tykadłowie.
      Strusia Ferma. Tam są doskonałe warunki do chowania głowy w piasek.
    • Gość: wojtas Re: Bez kibiców Legii w finale Pucharu Polski w P IP: 193.0.68.* 14.05.04, 10:46
      Jak zwykle polska machina biurokracyjna wykazała się totalna nieznajomością
      reali zycia. Zabierając możliwość skonfrontowania sie dwóch najlepszych ekip
      ultrasowych w kraju pozbawia się mozliości odbycia jednego z ciekawszych
      widowisk sportowych w ostatnich latach, które było by szeroko komentowane w
      całej europie. Dlaczego kibice maja cierieć tylko z tego powodu że policja lubi
      sobie postrzelać do ludzi i to jeszce nie z tej amunicji.
      • Gość: pacal Re: Bez kibiców Legii w finale PP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 11:22
        "...które było by szeroko komentowane w całej europie. "

Taaa myślę że fragmenty relacji dojdą nawet poza Układ Słoneczny.
        Trochę umiaru człowieku.

Wiara płynie z krwią...
    • Gość: as Re: Bez kibiców Legii w finale Pucharu Polski w P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 11:04
      :)
      • Gość: Kędzior (L) Re: Bez kibiców Legii w finale Pucharu Polski w P IP: 195.94.206.* 14.05.04, 11:21
        Proponuję poznańskim władzom wprowadzić również zakaz wjazdu i przejazdu
        samochodów z Warszawskimi rejestracjami przez wasze miasteczko.
        Właśnie wybieram się do Poznania w dniach 17-18 maja i po takich decyzjach nie
        wiem czy z moją rejestracją WW.... zostanę wpuszczony. Mam nadzieję, że nie
        będę musiał pozostawić samochodu przed Poznaniem i czekać aż Górnicy wykopią
        Wam metro aby dojechać do "rynku" żeby nie powiedzieć starówki.
        Może już teraz podajcie do publicznej wiadomości gdzie i kiedy nie będzie można
        jeździć.
        Zapraszam 01-06 na Łazienkowską abyśmy mogli porywalizować w oprawach meczów.
    • achu Grobelny to kretyn!!! 14.05.04, 11:12
      Poznań przeprasza za twgo debila!!! Legioniści OFERUJĘ 8 BILETÓW (na których
      chciałem zarobić :))
      • Gość: achu Re: Grobelny to kretyn!!! IP: *.enformatic.pl / *.enformatic.pl 14.05.04, 18:28
        Achu! jesteś wielki.
    • achu KIBICE LEGII!!! 14.05.04, 11:14
      OFERUJĘ 8 BILETÓW ( NA KTÓRYCH CHCIAŁEM ZAROBIĆ ) W NORMALNEJ CENIE!!! ODBIÓR W
      POZNANIU!!! TO JEST CHORE, CO WYPRAWIA GROBELNY!!!
    • achu PROPONUJĘ... 14.05.04, 11:19
      choć nie jestem pewnie upoważniony, ROZEJM na ten mecz!!! Skandujmy :Zawsze i
      wszędzie grobelny (lub PZPN ) jeb...ny będzie!!! Kibice Legii wymieńmy się
      biletami...
    • achu Do Policji 14.05.04, 11:21
      Boicie się? Tym bardziej chuligani będą was atakować!!!!
      Czy nie lepiej zrobić zadaszenie nad sektorem gośći??? ZADASZENIE!!! A NIE
      SIATKĘ!!!
      CHCEMY BYĆ LEPSI!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka