Gość: mk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 19:08 cwe(L)e powinni dostać 100 tys. kary bo mają z czego zapłacić i -5 pkt. w nowych rozgrywkach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mike a "mk" powinien dostać w mordę za gadanie głupot IP: *.icpnet.pl 03.06.04, 19:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogoń szczecin Mike to ciota i cwe(L) a legia to ścierwo!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 20:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek k. czasem zadziwia mnie bezdenna tępota polonistów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 21:14 człowiekowi wydaje się, że już nic głupszego nie uda się wymyślić, a oni wciąż zadziwiają / porażają swoją pomysłowością :-) Panowie, na sieci życie się nie kończy. Propaganda to nie wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legiamistrz ja i moji kumple siedzim na krytej i jest yoyoyo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 15:57 ja i moji kumple siedzim na krytej i jest yoyoyo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolejorz fan Gdzie sprawiedliwość\???? IP: *.icpnet.pl 03.06.04, 21:08 I co Cioty z warszawki? Nie jesteście wyróżniani? Inny klub wyleciałby z pucharów!!!Dobrze że skonczył się ten niby układ m-dzy nami..nie wierzyłem ,że się dostosujecie , Paniska z Ząbek, Kutna i innych wioch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le comte Re: Gdzie sprawiedliwość\???? IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 04.06.04, 07:02 Racja !!! Jak mozna pobic pilkarzy ??? Czy my jestesmy w Angoli ??? Listkiewicz DYMISJA !!! To kpiny, vide 2 liga - mecze Ruchu, a teraz Legia to niby "niesforny dzidzius"... ? PZPN, PZPN j.... j.... PZPN !!! Jak w sejmie, oszusci !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le comte Re: Gdzie sprawiedliwość\???? IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 04.06.04, 07:31 To kpiny !!! Chciałem napisać coś poważnego ale przychodzi mi do głowy tylko piosenka : PZPN PZPN j.... j.... PZPN !!! Racja, powinien PZPN oddac puchar Legii !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepocieszony Lech i Legia ukarane! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.04, 19:10 Sprawiedliwość PZPN śmiac się czy płakać. Najlepiej jakby jeszcze odebrali puchar Lechowi i przyznali go Legii. Bo to wszystko wina piłkarzy Lecha, że odważyli się wygrac z Legią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beniamin Re: Lech i Legia ukarane! IP: *.chello.pl 03.06.04, 19:25 Hehehe, to byłby rewanż za odebranie mistrozstwa legii i przyznanie go lechowi. Tyle że ta wiadomość nie ma nic wspólnego z meczem. Lech ma puchar, bo sobie zasłużyl. Ma też piłkarzy-idiotów, którzy na stadionie przeciwnika śpiewają wulgarne piosenki o drużynie przeciwnika i demolują szatnie. A obie grupy kibiców mają między sobą stadko kretynów-bandziorów, którzy dawno już powinni siedzieć (są kamery na stadionach!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apli spojrzyj na fakty hronologicznie IP: *.au.poznan.pl 03.06.04, 20:33 kiedy Lech spiewał piosenkę o kur*** L po tym jak pobici zostali piłkarze nie dziwie sie im i nie dziwił bym sie każdemu innemu zespołowi. Kiedys i najwiekszy twardziel nie wytrzyma (na początku kosiarz choto) później ci idioci dresiarze!! Moim zdaniem to Legia nie powinna wystapic w nastepnej edycji pucharów!! tj: wisła po "wspaniałym wyczynie " miska!! hamstwu trzeba powiedziec NIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rm ty też spojrzyj na fakty hronologicznie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 21:15 oni śpiewali i wykonywali prowokacyjne gesty i przed, i w trakcie, i po Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic PRZYKRE IP: *.chello.pl 03.06.04, 21:48 prowokacyje gesty, to brzmi w stylu: MAMO! A KTO SIĘ NA MNIE PATRZY!!! nic tylko za te prowakacyjne gesty: zabrać puchar, zabrać licencje no i oczywiście przekazać puchar LEGŁA warszaawa, bo w końcu co jak co, ale stolica zasluguje an puchar polski, na stadion (narodowy) za kase państwa też załuguje, co nie ludziska, dobrze gadam?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rm jak nie znasz sprawy to się nie odzywaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 21:53 > na puchar polski, na stadion (narodowy) za kase państwa też załuguje za jaką kasę państwa tępaku? Za kasę miasta i sponsorów a co do piłkarzy Lecha, to jeśli wchodzą między tłum kibiców ze śpiewem "Legia kurva" (tak! tak!); panowie Piątek i Goliński łapią się demostracyjnie za krocze wymachujac tym i owym a pan Reiss z uśmiechem rozdaje fucki i "pozdrowienia" stojącym wokół - to trudno się dziwić ,ze zostali potraktowani JAK KIBICE którymi na tą jedną chwilęzapragnęli być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: jak nie znasz sprawy to się nie odzywaj IP: 150.254.166.* 04.06.04, 08:45 Jakbyś ciągle był koszony przez piłkarzy Legii też wykonywałbyś prowokacyjne gesty, np. pokazywanie że należy się piłkarzowi Legii żółta kartka. Innych prowokacyjnych gestów nie widziałem. Z tą piosenką to było jednak po tym jak bandyci z Warszawy pobili piłkarzy Lecha co chyba ich trochę tłumaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sqnk Re: jak nie znasz sprawy to się nie odzywaj IP: *.chello.pl 04.06.04, 11:21 no właśnie...jak nie widziałeś to się odzywaj....prowokacji kibiców lecha i demolowania stadionu też pewnie nie widziałeś, chociaż transmitowała to telewizja?...20 minuta pierwszej połowy- wtargnięcie kibiców lecha do strefy buforowej i próba przełąmania płotu...jak wół widać w TVP3...ciekawe co by się stało jakby ten płot puścił i lechici wlali by się do sektora legii....no rusz szarymi komórkami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: jak nie znasz sprawy to się nie odzywaj IP: *.ae.poznan.pl 04.06.04, 12:04 przestancie sie wybielac pierdolone warszawiaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Valdi Lech i Legia ukarane! IP: 80.50.165.* 03.06.04, 19:12 To jest wstyd! Gówno nie kara, gdyby to się stało w innym mieście to by zamknęli stadion i dużo większe były kary. Za atak na piłkarzy Lecha i działaczy Legia powinna być ukarana zakazem brania udziału w następnej edycji piłkarskiego Pucharu Polski. Nic innego nie można się było spodziewać po tych matołach z PZPN-u, Legii szmacie krzywdy nie zrobią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Lech i Legia ukarane! IP: *.icpnet.pl 03.06.04, 19:13 Przepraszam bardzo, a za co karę dostał Lech??? Czy to on bił swoich piłkarzy??? To, że kibice śpiewali o Legii - robili tak także podczas poprzednich meczów, i co?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lider Re: Lech i Legia ukarane! IP: *.czerniewice.sdi.tpnet.pl 03.06.04, 19:18 i gowno kur.... . i powinni juz wtedy dostac wpierda... reksio wyzywal legie od kurwy to dostał za swoje najlepiej to spojrzcie w tabele a ona wam wszystko powie gdzie jest w niej lech????? bo nie widze!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ezoteric Re: Lech i Legia ukarane! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 19:34 lider... zmien lepiej nika na cos w stylu: plebsiak prymityw neandertalczyk(choc to jednak odpada... obraza neandertalczykow) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasco Re: Lech i Legia ukarane! IP: 213.199.217.* 03.06.04, 20:15 Oj trzeba bedzie okularki kupic lider bedzie trzeba:) moze dostales podczas meczu od swoich niechcacy:> ze tak slabo widzisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eniro Re: Lech i Legia ukarane! IP: *.aster.pl 03.06.04, 22:48 Przykro mi to pisać, ale ja się zgadzam z liderem. I to moi poprzednicy,którzy odpowiadali na opinię lidera, niech sobie kupią okulary. Serdeczne pozdrowienia dla wszystkich kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz Re: Lech i Legia ukarane! IP: 150.254.166.* 04.06.04, 08:51 Sorry ale czegoś nie kumam. Pytałem się kolegów którzy byli na meczu czy piłkarze Lecha wpierw zostali pobici czy zaczęli obrażać kibiców Legii. Powiedziano mi że wpierw dostali tak zwany wpierdol, a potem zaczęli śpiewać. Z Waszych kibiców Legii tekstów wynika że piłkarze Lecha biegali po boisku i co chwila krzyczeli "Legia to stara k...", a już przynajmniej krzyczeli tak po zdobyciu pucharu ale przed dekoracją. Wydaje mi się że mijacie się z prawdą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peether Re: Lech i Legia ukarane! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 08:53 lider, dopisz cobie vice co zdobyla legia w tym sezonie? mistrzostwo?? a może puchar Polski zdobyła?? buhahaha lech przynajmniej zdobył puchar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stif Re: Lech i Legia ukarane! IP: *.icpnet.pl 04.06.04, 09:05 a legioninisci to nigdy nikogo nie obrazili ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocky Re: Lech i Legia ukarane! IP: *.ktr.pl 04.06.04, 09:34 Ty debil wszyscy wiedza że legła to stara k...wa , a wy bardzo szanujecie swoich idoli Vukovic też miał dostać wpierdal bo nie chce już grać dla hołoty z warafki. My nie bedziemy bić waszych pseudo piłkarzyków ale ciota Choto dostanie u nas karton bananów iniech wy..... skąd przybył czyli na bananowca i palmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Lech i Legia ukarane! IP: *.icpnet.pl 03.06.04, 19:16 Myślę, że po prostu brak cenzuralnych słów na takie decyzje PZPN. Jeszcze daleko widać nam do Europy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieuk Re: Lech i Legia ukarane! IP: *.adyton.com.pl / *.crowley.pl 03.06.04, 19:18 I znowu Legia potraktowana łagodnie,symboliczne kary zamiast zamknięcia stadionu i wykluczenia z rozgrywek pucharu Polski.Szkoda Ze PZPN nie wydał komunikatu ostrzegającego wszystkich tych którzy swym zachowaniem mogą sprorokować najlepszych kibiców w kraju czyli Legii do tego by wyzwolił się w nich instynkt zwierzęcy.Kibice Legii przez władze traktowani są jako kibice specijalnej troski,dlatego wszystkich pozostałych kibiców proponuję pozamykać na stadionie w klatkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Lech i Legia ukarane! IP: *.drezdenko.sdi.tpnet.pl 03.06.04, 19:33 Wcale mi nie żal Lecha! Jeszcze powinni im wiecej dokopać za takie przyśpiewki po wygranym meczu! Nie wspomne o zachowaniu piłkarzy! Dla mnie Reiss niczym sie nie rożni od kibicow i niech na forum telewizyjnym nie udaje zdegustowanego iświetego a1000 zł na pewno nie uszczupli mu kieszeni!za chamstwo dostali swoje i nawet jeszcze za mało! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ayuv Re: Lech i Legia ukarane! IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.04, 21:16 Nie pierdol tyle ćwoku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Co za KŁAMSTWO!!! IP: *.visp.energis.pl 03.06.04, 19:19 Jakie awantury po meczu toczyli kibice Lecha? Kto to stwierdził?!Byłem tam i zapewniam, ze nikt z poznaniaków nie prowokował i nie wszczynał żadnych burd!! A ta kara dla legii to smiech na sali!!Ciekawe co by mu warszawska dzicz musiała zrobic zeby przejrzał na oczy?DO DYMISJI. P.S a piłkarze spiewali bo zostali tak potraktowani!i maja prawo do tego.Ciekawe kto teraz bedzie chcial tam grac...w stolycy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieodżałowany Re: Co za KŁAMSTWO!!! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 03.06.04, 19:21 Nikt nie będzie chciał grać w stolycy, Legia TO STARA KU... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rudy Lech a kara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 20:32 Gówno a nie byłeś. Dostaliście karę za rzucanie czym wlezie w trybune krytą i próbę wyłamania płotu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rom Re: Co to za głupoty!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 21:17 dymiliście i prowokowaliście przed, w trakcie i po mecz, a nawet w drodze do Warszawy (zerwanie hamulc i pastwienie się nad napotkanymi w Sochaczewie Legionistami i okradzenie oraz rozebranie ich (od Dyrygenta się tego nauczyliście?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B.L.A.D.E. A to Polska właśnie... IP: *.sebastiana.ceti.pl 03.06.04, 19:20 ...To już ofiara ataku nie może sobie zakląć po tym jak w dziób dostanie? Bo czym innym było śpiewanie jakiejś durnowatej piosenki przez Reissa, po tym jak sie pewnie nażarł strachu i musiał się zrelaksować? Co mają zdziałać kary finansowe wogóle? Może rzeczywiście najlepiej byłoby "wygłodzić" porządnych kibiców zakazem wstępu na mecze przez parę kolejek. Przy próbie następnego takiego numeru reagowaliby szybko zatrzymując przygłupów... Tyle, że skoro płacą za karnet to nie przychodzą by wyręczać pożal się Boże ochrone !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan To jakis absurd! Tam nie bylo zadnej ochrony. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 19:22 Kibice z lewej pluli a z prawej lecialy kamienie i poszedl atak. Jeszcze troche i zadeptaliby Gorskiego.W kazdym normalnym kraju stadion zamknietoby na miesiace i kilkaset tys. euro kary. Ale nie u nas. U nas nic sie nie stalo. Bandyci przechadzali sie po honorowej bez pospiechu. Rowniez po incydencie. I to ma byc profesjonalizm? W serwisie TVN pokazano pilkarzy Lecha faktycznie spiewajacych niecenzuralnie z komantarzem, ze to oni sprowokowali zajscia. A spiew byl po rozdaniu pucharu i ataku. No ale w koncu od czego sa spece od PR w stajni glownego sponsora. Taka jest niestety prawda, ale ona nie ma decybeli, glosnikow, stacji TV i prasy. Policja oczywiscie sie nie angazowala. Zaden sponsor nie przyjdzie do tego dzikiego kraju, bo po co. To jest glos niezalezny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le comte Re: To jakis absurd! Tam nie bylo zadnej ochrony. IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 04.06.04, 07:44 Jak ma ten kraj wyglądać ? Na stadionach porządku nie potraficie zrobić a co dopiero z gospodarką... Kompromitacja, tak jak nie trawię arogancji p.Tomaszewskiego to teraz liczę na niego (aż sie nie czuje jak się rymuje) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: >>>>> POPIERAM MK POWINNI DOSTAĆ -5 PKT next sezon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 19:22 Legia powinna zostac ukarana odebraniem punktów moze wtedy należycie zabezpiecza swój w końcu stadion przed chuliganerią z własnych szeregów ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nishio Re: POPIERAM MK POWINNI DOSTAĆ -5 PKT next sezon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 19:25 Wszystko w Warszawie dzielili na równo Dla Lecha Puchar, a dla Legii gó.... KOLEJNA SKANDALICZNA DECYZJA PZPN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: Lech i Legia ukarane! IP: 195.20.110.* 03.06.04, 19:26 Pozamykać wszystkie stadiony gdzie się żle krzyczy o Legii i będzie spokój na trybunach. Czy kibice Legii mają zakaz wyjazdów? Oni tylko kulturalnie dopingowali swoich piłkarzy, jak zawsze. PZPN to jest śmiech. Listkiewicz powinien dostać z kamienia w głowe to może by przejrzał na oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deja Re: Lech i Legia ukarane! IP: *.icpnet.pl 04.06.04, 09:12 Listkiewicz musi dostać z kamienia w głowe i taki powinien byc priorytet wszystkich kibiców w tym kraju, ten pan nie moze się dobrze czuć na żadnym stadionie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuras Re: Lech i Legia ukarane! IP: *.icpnet.pl 03.06.04, 19:27 ŚMIECH!!!KIEDYS KTOŚ POWIEDZIAŁ,ZE OD KONINA ROSJA SIĘ ZACZYNA.CHYBA W TYM WIELE RACJI BYŁO...KIBICE LEGII TO BURAKI.BLIZEJ WAM DO ROSJII NIŻ DO EUROPY...PRZYKRE,ALE PRAWDZIWE!!!WTYD I JUŻ!!!TO MA BYC STOLICA??KARA TEŻ SMIESZNA.ALE CO TAM!PZPN ZNÓW SIĘ "POPISAŁ" BO PRZECIEŻ NIC SIĘ NIE STAŁO...ZEBY KARA BYŁA SKUTECZNA MUSI BYĆ SROGA!!PS.TEN PUCHAR JEST NASZ!TEN PUCHAR DO LECHA NALEŻY!NIE DAMY NIKOMU!WEŹMIEMY DO DOMU-TEN PUCHAR DO LECHA NALEŻY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nishio NO TO MAMY 2 SKANDAL......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 19:29 PO PROSTU RĘCE OPADAJĄ............... JAK DŁUGO JESZCZE DZIADY BĘDZIĄ SIEDZIAŁY W PZPN. MOŻE NAPISZMY KU... PROŚBĘ DO PANA OSAMY B.L. O MAŁĄ BOMBKE??? JEGO BARDZIEJ SZANUJĘ NIŻ TYCH IDIOTÓW Z MIODOWEJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzisio WARSZAWIAKI IDZCIE GRAC W BURAKI !!! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 03.06.04, 19:30 I wynocha z pierwszej ligi podworkowcy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Prezes PZPN to jednak Wielka Kompromitacja! IP: *.enformatic.pl / *.enformatic.pl 03.06.04, 19:33 No i są równi i równiejsi. Mimo wszystko o wiele bardziej obrzydliwy i zasługujący na karę jest atak na piłkarzy odbierających Puchar Polski niż zajścia w Chorzowie i Białymstoku. Kilka razy pisałem, że jestem przeciwnikiem odpowiedzialności zbiorowej, ale jeśli Białystok, Chorzów, to także i Warszawa. Cały ten PZPN, to jedna wielka QPA. Ci gówniarze nie dorośli do prowadzenia ogólnopolskiej organizacji. W tym z@sr@nym kraiku byli i są "równiejsi" wobec prawa. Smutne, ale prawdziwe. W tym z@sr@nym kraiku jeśli porządku nie zrobią organizacje międzynarodowe, to zawsze będzie smród. Moja cała nadzieja to UE w wymiarze sprawiedliwości i UEFA w piłce nożnej. W naszym grajdole zawsze gówno na wierzch wypłynie. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech007 Re: Lech i Legia ukarane! 03.06.04, 19:34 Zwykle jaja, Swoj swego kryje. Jak stolyca, taka cala Legia... i PZPN !!! 50 tys... jeszcze mnie skreca ze smiechu Za cos takiego to wylkuczenie z Rozgrywek Pucharu Polski na 3 sezony i jeszcze jedno albo dwa zera z tylu do tej liczby Pozdrawiam wszytskich z poza stolicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Lech i Legia ukarane! IP: *.lodz.dialog.net.pl 03.06.04, 19:36 ch*j w dupe pzpnowi, piłka nozna jest dla kibiców a nie dla was psełdodziałacze ! nic nie potraficie, kompletnie nic, niszczycie polską piłke, dlaczego zyje tak w popi***olonym kraju jak Polska ? dzięki wam, zabraliscie nam kibicom godne pozegnanie z I ligą........ TYLKO WIDZEW RTS !!! wierni na zawsze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Lech i Legia ukarane! IP: *.lodz.dialog.net.pl 03.06.04, 19:39 i wytłumaczcie mi dlaczego ja, kibic Widzewa Łódź z tego powodu mam cierpiec ze nie zobacze mojej druzyny na zywo na stadionie ? zygac mi się chce jak widze twoją twarz panie listkiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ezoteric Re: Lech i Legia ukarane! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 19:47 nie dziwie sie pilkarzom z poznania ze zaspiewali to i owo na temat legiji kto by nie byl sfrustrowany tym ze nie mozna normalnie swietowac zwyciestwa w wafce szczegolnie po takim meczu w ktorym legia grala w 12 a jej najlepszym zawodnikiem byl sedzia jednak kara dla finansowa dla lecha jest odpowiedni (ale z zakazem wyjazdu kibicow do polkowic sie nie zgadzam) natomiast kara dla legiji jest smieszna oczywiscie ze powinni zaplacic wiecej no i zwrocic medale lechitom badz zaplacic im odszkodowanie co do -5 w nowych rozgrywkach to rozumiem dlaczego tego nie zrobili... to by bylo dopiero glupio jakby legia na koniec sezony 2004/2005 miala ujemna ilosc punktow :DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doc Re: Lech i Legia ukarane! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.06.04, 19:49 frajerze nawet ty wiesz że LEGIA będzie mistrzem w przyszłym sezonie.A i turlaj beret cioto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo Re: Lech i Legia ukarane! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.04, 20:23 beret to jest w legii. a swoja droga to nie bylbym tak zarozumialy po takiej sytuacji. a co bedzie w nastepnym sezonie to sie okaze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pysiek Re: Lech i Legia ukarane! IP: *.tpnets.com 03.06.04, 20:05 Ale system, czyli ukarali Widzewek. Jak znam zycie to w ramach tych 4000 wejda wszyscy legionisci a z Widzewa nikt, to jakis absurd, najpierw zabieraja nam 1 lige, gdy jest szansa sie utrzymac, a teraz nie dają mozliwosci obejrzenia meczu. Czemu mecz Legia -Widzew nie moze odbyc sie gdzies na neutralnym gruncie np. w Płocku skoro na legii jest niebezpiecznie. TYLKO WIDZEW RTS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kula Re: Lech i Legia ukarane! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 20:53 Zanim zaczniesz się napinać dowiedz sie czegoś. Widzew ma wejść w 200 osób. Ciebie pewnie tam nie bedzie bo jedyne co potrafisz to krzyczeć w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pysiek Re: Lech i Legia ukarane! IP: *.tpnets.com 03.06.04, 21:07 zaraz musisz byc złosliwy macie to we krwi czy jak?,popatrz na siebie czy nie jestes krzykaczem netowym, ale sie usmiałem 200 biletów całe 200?a moze dali 20 :) poprostu załosne TYLKO WIDZEW RTS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kula Re: Lech i Legia ukarane! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 21:48 Zapatrzylem się na powyższe komentarze internetowych napinaczy. A co mieli dać 1000? Żebyście znowu wjechali na murawę i dym rozkręcili?? Takie są realia polskiej piłki. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiibic legii Może do Listka dotrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 20:20 wreszcie że największe chamy zasiadają na łażienkowskiej i czas przyjżeć się dobrze temu klubowi i kibicom tego klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buda Re: Może do Listka dotrze IP: *.a.jawnet.pl 03.06.04, 20:41 Taka ta PZPN-owska sprawiedliwość.Gdy kibice Szczakowianki spalili kukłę z napisem"Listek",to klub ukarano 10.ooo złotych grzywny,bo to ponoć obraza funkcjonariusza państwowego{sic!},ale gdy warszawscy bandyci sprali piłkarzy i dzałaczy Lecha,a przy okazji różnych oficjeli to się ich niemal nagradza.Tfu.Listkiewiczowskie poczucie sprawiedliwości wuwołuje burdy na stadionach.Czas najwyższy,by tym nieudacznikom z Miodowej ktoś dobrał się do dupy. mal i Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rudy Re: Może do Listka dotrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 20:51 Pierd.... głupoty. Jak nagroda? Że tysiące normalnych kibiców nie obejrzy mecz z Widzewem? Zapłata przez Legie 50 tys. złotych to też nagroda? W dupie Ci sie z tej nienawiści poprzewracało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buhahaha Re: Może do Listka dotrze IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.06.04, 10:40 największą nagrodą byłoby zaorać ten stadion i klub, a ciebie ćwoku Rudy wyru.chać przez tych starych dziadów z pzpn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terminator HWD(L) ! IP: *.hipokrates.org 03.06.04, 23:33 (L) = Listkiewicz i jego cwe<L>e ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzychoo (L) Re: Lech i Legia ukarane! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.04, 20:41 to wszystko przez policje!!! strzelaja bez powodu , do tego tam gdzie nie powinnii!!! jush pokazali jacy dobrzy sa na lodzkich juwenaliach!!! pilka nozna dla kibicow!!! (L)EGIA MISTRZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś