Dodaj do ulubionych

Lech i Legia ukarane!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 19:08
cwe(L)e powinni dostać 100 tys. kary bo mają z czego zapłacić i -5 pkt. w
nowych rozgrywkach
Obserwuj wątek
    • Gość: Mike a "mk" powinien dostać w mordę za gadanie głupot IP: *.icpnet.pl 03.06.04, 19:09
      • Gość: pogoń szczecin Mike to ciota i cwe(L) a legia to ścierwo!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 20:24
        • Gość: jacek k. czasem zadziwia mnie bezdenna tępota polonistów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 21:14
          człowiekowi wydaje się, że już nic głupszego nie uda się wymyślić, a oni wciąż
          zadziwiają / porażają swoją pomysłowością :-)

Panowie, na sieci życie się nie kończy. Propaganda to nie wszystko
          • slon2002 już tylko najgorsza hołota siedzi na trybunach 04.06.04, 15:51
            • Gość: legiamistrz ja i moji kumple siedzim na krytej i jest yoyoyo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 15:57
              ja i moji kumple siedzim na krytej i jest yoyoyo
      • Gość: kolejorz fan Gdzie sprawiedliwość\???? IP: *.icpnet.pl 03.06.04, 21:08
        I co Cioty z warszawki? Nie jesteście wyróżniani? Inny klub wyleciałby z
        pucharów!!!Dobrze że skonczył się ten niby układ m-dzy nami..nie wierzyłem ,że
        się dostosujecie , Paniska z Ząbek, Kutna i innych wioch.
        • Gość: le comte Re: Gdzie sprawiedliwość\???? IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 04.06.04, 07:02
          Racja !!! Jak mozna pobic pilkarzy ??? Czy my jestesmy w Angoli ??? Listkiewicz
          DYMISJA !!! To kpiny, vide 2 liga - mecze Ruchu, a teraz Legia to niby
          "niesforny dzidzius"... ? PZPN, PZPN j.... j.... PZPN !!! Jak w sejmie, oszusci !!!
        • Gość: le comte Re: Gdzie sprawiedliwość\???? IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 04.06.04, 07:31
          To kpiny !!! Chciałem napisać coś poważnego ale przychodzi mi do głowy tylko
          piosenka : PZPN PZPN j.... j.... PZPN !!! Racja, powinien PZPN oddac puchar
          Legii !!!
    • Gość: niepocieszony Lech i Legia ukarane! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.04, 19:10
      Sprawiedliwość PZPN śmiac się czy płakać. Najlepiej jakby jeszcze odebrali
      puchar Lechowi i przyznali go Legii. Bo to wszystko wina piłkarzy Lecha, że
      odważyli się wygrac z Legią
      • Gość: beniamin Re: Lech i Legia ukarane! IP: *.chello.pl 03.06.04, 19:25
        Hehehe, to byłby rewanż za odebranie mistrozstwa legii i przyznanie go lechowi.

Tyle że ta wiadomość nie ma nic wspólnego z meczem. Lech ma puchar, bo sobie
        zasłużyl. Ma też piłkarzy-idiotów, którzy na stadionie przeciwnika śpiewają
        wulgarne piosenki o drużynie przeciwnika i demolują szatnie.

A obie grupy kibiców mają między sobą stadko kretynów-bandziorów, którzy dawno
        już powinni siedzieć (są kamery na stadionach!).
        • Gość: apli spojrzyj na fakty hronologicznie IP: *.au.poznan.pl 03.06.04, 20:33
          kiedy Lech spiewał piosenkę o kur*** L po tym jak pobici zostali piłkarze nie
          dziwie sie im i nie dziwił bym sie każdemu innemu zespołowi. Kiedys i
          najwiekszy twardziel nie wytrzyma (na początku kosiarz choto) później ci idioci
          dresiarze!!
          Moim zdaniem to Legia nie powinna wystapic w nastepnej edycji pucharów!!
          tj: wisła po "wspaniałym wyczynie " miska!! hamstwu trzeba powiedziec NIE
          • Gość: rm ty też spojrzyj na fakty hronologicznie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 21:15
            oni śpiewali i wykonywali prowokacyjne gesty i przed, i w trakcie, i po
            • Gość: kibic PRZYKRE IP: *.chello.pl 03.06.04, 21:48
              prowokacyje gesty, to brzmi w stylu: MAMO! A KTO SIĘ NA MNIE PATRZY!!! nic
              tylko za te prowakacyjne gesty: zabrać puchar, zabrać licencje no i oczywiście
              przekazać puchar LEGŁA warszaawa, bo w końcu co jak co, ale stolica zasluguje
              an puchar polski, na stadion (narodowy) za kase państwa też załuguje, co nie
              ludziska, dobrze gadam??
              • Gość: rm jak nie znasz sprawy to się nie odzywaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 21:53
                > na puchar polski, na stadion (narodowy) za kase państwa też załuguje

za jaką kasę państwa tępaku? Za kasę miasta i sponsorów

a co do piłkarzy Lecha, to jeśli wchodzą między tłum kibiców ze śpiewem "Legia
                kurva" (tak! tak!); panowie Piątek i Goliński łapią się demostracyjnie za
                krocze wymachujac tym i owym a pan Reiss z uśmiechem rozdaje fucki
                i "pozdrowienia" stojącym wokół - to trudno się dziwić ,ze zostali potraktowani
                JAK KIBICE którymi na tą jedną chwilęzapragnęli być.
                • Gość: kibic Re: jak nie znasz sprawy to się nie odzywaj IP: 150.254.166.* 04.06.04, 08:45
                  Jakbyś ciągle był koszony przez piłkarzy Legii też wykonywałbyś prowokacyjne
                  gesty, np. pokazywanie że należy się piłkarzowi Legii żółta kartka. Innych
                  prowokacyjnych gestów nie widziałem. Z tą piosenką to było jednak po tym jak
                  bandyci z Warszawy pobili piłkarzy Lecha co chyba ich trochę tłumaczy?
                  • Gość: sqnk Re: jak nie znasz sprawy to się nie odzywaj IP: *.chello.pl 04.06.04, 11:21
                    no właśnie...jak nie widziałeś to się odzywaj....prowokacji kibiców lecha i
                    demolowania stadionu też pewnie nie widziałeś, chociaż transmitowała to
                    telewizja?...20 minuta pierwszej połowy- wtargnięcie kibiców lecha do strefy
                    buforowej i próba przełąmania płotu...jak wół widać w TVP3...ciekawe co by się
                    stało jakby ten płot puścił i lechici wlali by się do sektora legii....no rusz
                    szarymi komórkami...
                    • Gość: w Re: jak nie znasz sprawy to się nie odzywaj IP: *.ae.poznan.pl 04.06.04, 12:04
                      przestancie sie wybielac pierdolone warszawiaki
    • Gość: Valdi Lech i Legia ukarane! IP: 80.50.165.* 03.06.04, 19:12
      To jest wstyd! Gówno nie kara, gdyby to się stało w innym mieście to by
      zamknęli stadion i dużo większe były kary. Za atak na piłkarzy Lecha i
      działaczy Legia powinna być ukarana zakazem brania udziału w następnej edycji
      piłkarskiego Pucharu Polski. Nic innego nie można się było spodziewać po tych
      matołach z PZPN-u, Legii szmacie krzywdy nie zrobią.
    • Gość: egon Lech i Legia ukarane! IP: *.icpnet.pl 03.06.04, 19:13
      Przepraszam bardzo, a za co karę dostał Lech??? Czy to on bił swoich
      piłkarzy???
      To, że kibice śpiewali o Legii - robili tak także podczas poprzednich meczów,
      i co??
      • Gość: lider Re: Lech i Legia ukarane! IP: *.czerniewice.sdi.tpnet.pl 03.06.04, 19:18
        i gowno kur.... .
        i powinni juz wtedy dostac wpierda...
        reksio wyzywal legie od kurwy to dostał za swoje
        najlepiej to spojrzcie w tabele a ona wam wszystko powie
        gdzie jest w niej lech????? bo nie widze!!!!!
        • Gość: ezoteric Re: Lech i Legia ukarane! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 19:34
          lider... zmien lepiej nika na cos w stylu:
          plebsiak prymityw neandertalczyk(choc to jednak odpada... obraza
          neandertalczykow)
        • Gość: Jasco Re: Lech i Legia ukarane! IP: 213.199.217.* 03.06.04, 20:15
          Oj trzeba bedzie okularki kupic lider bedzie trzeba:) moze dostales podczas
          meczu od swoich niechcacy:> ze tak slabo widzisz:)
        • Gość: Eniro Re: Lech i Legia ukarane! IP: *.aster.pl 03.06.04, 22:48
          Przykro mi to pisać, ale ja się zgadzam z liderem. I to moi poprzednicy,którzy
          odpowiadali na opinię lidera, niech sobie kupią okulary.
          Serdeczne pozdrowienia dla wszystkich kibiców.
          • Gość: wz Re: Lech i Legia ukarane! IP: 150.254.166.* 04.06.04, 08:51
            Sorry ale czegoś nie kumam. Pytałem się kolegów którzy byli na meczu czy
            piłkarze Lecha wpierw zostali pobici czy zaczęli obrażać kibiców Legii.
            Powiedziano mi że wpierw dostali tak zwany wpierdol, a potem zaczęli śpiewać. Z
            Waszych kibiców Legii tekstów wynika że piłkarze Lecha biegali po boisku i co
            chwila krzyczeli "Legia to stara k...", a już przynajmniej krzyczeli tak po
            zdobyciu pucharu ale przed dekoracją. Wydaje mi się że mijacie się z prawdą.
        • Gość: peether Re: Lech i Legia ukarane! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 08:53
          lider, dopisz cobie vice
          co zdobyla legia w tym sezonie?
          mistrzostwo??
          a może puchar Polski zdobyła??
          buhahaha
          lech przynajmniej zdobył puchar
        • Gość: stif Re: Lech i Legia ukarane! IP: *.icpnet.pl 04.06.04, 09:05
          a legioninisci to nigdy nikogo nie obrazili ?
        • Gość: Rocky Re: Lech i Legia ukarane! IP: *.ktr.pl 04.06.04, 09:34
          Ty debil wszyscy wiedza że legła to stara k...wa , a wy bardzo szanujecie
          swoich idoli Vukovic też miał dostać wpierdal bo nie chce już grać dla hołoty z
          warafki. My nie bedziemy bić waszych pseudo piłkarzyków ale ciota Choto
          dostanie u nas karton bananów iniech wy..... skąd przybył czyli na bananowca i
          palmy
    • Gość: kibic Re: Lech i Legia ukarane! IP: *.icpnet.pl 03.06.04, 19:16
      Myślę, że po prostu brak cenzuralnych słów na takie decyzje PZPN. Jeszcze
      daleko widać nam do Europy!
    • Gość: Nieuk Re: Lech i Legia ukarane! IP: *.adyton.com.pl / *.crowley.pl 03.06.04, 19:18
      I znowu Legia potraktowana łagodnie,symboliczne kary zamiast zamknięcia
      stadionu i wykluczenia z rozgrywek pucharu Polski.Szkoda Ze PZPN nie wydał
      komunikatu ostrzegającego wszystkich tych którzy swym zachowaniem mogą
      sprorokować najlepszych kibiców w kraju czyli Legii do tego by wyzwolił się w
      nich instynkt zwierzęcy.Kibice Legii przez władze traktowani są jako kibice
      specijalnej troski,dlatego wszystkich pozostałych kibiców proponuję pozamykać
      na stadionie w klatkach.
      • Gość: kibic Re: Lech i Legia ukarane! IP: *.drezdenko.sdi.tpnet.pl 03.06.04, 19:33
        Wcale mi nie żal Lecha! Jeszcze powinni im wiecej dokopać za takie przyśpiewki
        po wygranym meczu! Nie wspomne o zachowaniu piłkarzy! Dla mnie Reiss niczym sie
        nie rożni od kibicow i niech na forum telewizyjnym nie udaje zdegustowanego
        iświetego a1000 zł na pewno nie uszczupli mu kieszeni!za chamstwo dostali swoje
        i nawet jeszcze za mało!
        • Gość: Ayuv Re: Lech i Legia ukarane! IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.04, 21:16
          Nie pierdol tyle ćwoku.
    • Gość: KIBIC Co za KŁAMSTWO!!! IP: *.visp.energis.pl 03.06.04, 19:19
      Jakie awantury po meczu toczyli kibice Lecha? Kto to stwierdził?!Byłem tam i
      zapewniam, ze nikt z poznaniaków nie prowokował i nie wszczynał żadnych burd!!
      A ta kara dla legii to smiech na sali!!Ciekawe co by mu warszawska dzicz
      musiała zrobic zeby przejrzał na oczy?DO DYMISJI. P.S a piłkarze spiewali bo
      zostali tak potraktowani!i maja prawo do tego.Ciekawe kto teraz bedzie chcial
      tam grac...w stolycy...
      • Gość: nieodżałowany Re: Co za KŁAMSTWO!!! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 03.06.04, 19:21
        Nikt nie będzie chciał grać w stolycy, Legia TO STARA KU...
      • Gość: Rudy Lech a kara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 20:32
        Gówno a nie byłeś. Dostaliście karę za rzucanie czym wlezie w trybune krytą i
        próbę wyłamania płotu.
      • Gość: rom Re: Co to za głupoty!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 21:17
        dymiliście i prowokowaliście przed, w trakcie i po mecz, a nawet w drodze do
        Warszawy (zerwanie hamulc i pastwienie się nad napotkanymi w Sochaczewie
        Legionistami i okradzenie oraz rozebranie ich (od Dyrygenta się tego
        nauczyliście?)
    • Gość: B.L.A.D.E. A to Polska właśnie... IP: *.sebastiana.ceti.pl 03.06.04, 19:20
      ...To już ofiara ataku nie może sobie zakląć po tym jak w dziób dostanie? Bo
      czym innym było śpiewanie jakiejś durnowatej piosenki przez Reissa, po tym jak
      sie pewnie nażarł strachu i musiał się zrelaksować?
      Co mają zdziałać kary finansowe wogóle? Może rzeczywiście najlepiej
      byłoby "wygłodzić" porządnych kibiców zakazem wstępu na mecze przez parę
      kolejek. Przy próbie następnego takiego numeru reagowaliby szybko zatrzymując
      przygłupów... Tyle, że skoro płacą za karnet to nie przychodzą by wyręczać
      pożal się Boże ochrone !!!!
    • Gość: jan To jakis absurd! Tam nie bylo zadnej ochrony. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 19:22
      Kibice z lewej pluli a z prawej lecialy kamienie i poszedl atak. Jeszcze troche
      i zadeptaliby Gorskiego.W kazdym normalnym kraju stadion zamknietoby na
      miesiace i kilkaset tys. euro kary. Ale nie u nas. U nas nic sie nie stalo.
      Bandyci przechadzali sie po honorowej bez pospiechu. Rowniez po incydencie. I
      to ma byc profesjonalizm? W serwisie TVN pokazano pilkarzy Lecha faktycznie
      spiewajacych niecenzuralnie z komantarzem, ze to oni sprowokowali zajscia. A
      spiew byl po rozdaniu pucharu i ataku. No ale w koncu od czego sa spece od PR w
      stajni glownego sponsora. Taka jest niestety prawda, ale ona nie ma decybeli,
      glosnikow, stacji TV i prasy. Policja oczywiscie sie nie angazowala. Zaden
      sponsor nie przyjdzie do tego dzikiego kraju, bo po co. To jest glos niezalezny
      • Gość: le comte Re: To jakis absurd! Tam nie bylo zadnej ochrony. IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 04.06.04, 07:44
        Jak ma ten kraj wyglądać ? Na stadionach porządku nie potraficie zrobić a co
        dopiero z gospodarką... Kompromitacja, tak jak nie trawię arogancji
        p.Tomaszewskiego to teraz liczę na niego (aż sie nie czuje jak się rymuje) :-)
    • Gość: >>>>> POPIERAM MK POWINNI DOSTAĆ -5 PKT next sezon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 19:22
      Legia powinna zostac ukarana odebraniem punktów moze wtedy należycie
      zabezpiecza swój w końcu stadion przed chuliganerią z własnych szeregów !
      • Gość: Nishio Re: POPIERAM MK POWINNI DOSTAĆ -5 PKT next sezon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 19:25
        Wszystko w Warszawie dzielili na równo
        Dla Lecha Puchar, a dla Legii gó....
        KOLEJNA SKANDALICZNA DECYZJA PZPN
    • Gość: Michu Re: Lech i Legia ukarane! IP: 195.20.110.* 03.06.04, 19:26
      Pozamykać wszystkie stadiony gdzie się żle krzyczy o Legii i będzie spokój na
      trybunach. Czy kibice Legii mają zakaz wyjazdów? Oni tylko kulturalnie
      dopingowali swoich piłkarzy, jak zawsze. PZPN to jest śmiech. Listkiewicz
      powinien dostać z kamienia w głowe to może by przejrzał na oczy.
      • Gość: deja Re: Lech i Legia ukarane! IP: *.icpnet.pl 04.06.04, 09:12
        Listkiewicz musi dostać z kamienia w głowe i taki powinien byc priorytet
        wszystkich kibiców w tym kraju, ten pan nie moze się dobrze czuć na żadnym
        stadionie
    • Gość: zuras Re: Lech i Legia ukarane! IP: *.icpnet.pl 03.06.04, 19:27
      ŚMIECH!!!KIEDYS KTOŚ POWIEDZIAŁ,ZE OD KONINA ROSJA SIĘ ZACZYNA.CHYBA W TYM
      WIELE RACJI BYŁO...KIBICE LEGII TO BURAKI.BLIZEJ WAM DO ROSJII NIŻ DO
      EUROPY...PRZYKRE,ALE PRAWDZIWE!!!WTYD I JUŻ!!!TO MA BYC STOLICA??KARA TEŻ
      SMIESZNA.ALE CO TAM!PZPN ZNÓW SIĘ "POPISAŁ" BO PRZECIEŻ NIC SIĘ NIE
      STAŁO...ZEBY KARA BYŁA SKUTECZNA MUSI BYĆ SROGA!!PS.TEN PUCHAR JEST NASZ!TEN
      PUCHAR DO LECHA NALEŻY!NIE DAMY NIKOMU!WEŹMIEMY DO DOMU-TEN PUCHAR DO LECHA
      NALEŻY!
    • Gość: Nishio NO TO MAMY 2 SKANDAL......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 19:29
      PO PROSTU RĘCE OPADAJĄ...............
      JAK DŁUGO JESZCZE DZIADY BĘDZIĄ SIEDZIAŁY W PZPN.
      MOŻE NAPISZMY KU... PROŚBĘ DO PANA OSAMY B.L. O MAŁĄ BOMBKE???
      JEGO BARDZIEJ SZANUJĘ NIŻ TYCH IDIOTÓW Z MIODOWEJ
    • Gość: Zdzisio WARSZAWIAKI IDZCIE GRAC W BURAKI !!! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 03.06.04, 19:30
      I wynocha z pierwszej ligi podworkowcy!
    • Gość: cyg@nek Prezes PZPN to jednak Wielka Kompromitacja! IP: *.enformatic.pl / *.enformatic.pl 03.06.04, 19:33
      No i są równi i równiejsi. Mimo wszystko o wiele bardziej obrzydliwy i
      zasługujący na karę jest atak na piłkarzy odbierających Puchar Polski niż
      zajścia w Chorzowie i Białymstoku.
      Kilka razy pisałem, że jestem przeciwnikiem odpowiedzialności zbiorowej, ale
      jeśli Białystok, Chorzów, to także i Warszawa.
      Cały ten PZPN, to jedna wielka QPA. Ci gówniarze nie dorośli do prowadzenia
      ogólnopolskiej organizacji.
      W tym z@sr@nym kraiku byli i są "równiejsi" wobec prawa. Smutne, ale prawdziwe.
      W tym z@sr@nym kraiku jeśli porządku nie zrobią organizacje międzynarodowe, to
      zawsze będzie smród. Moja cała nadzieja to UE w wymiarze sprawiedliwości i UEFA
      w piłce nożnej. W naszym grajdole zawsze gówno na wierzch wypłynie.
    • wojciech007 Re: Lech i Legia ukarane! 03.06.04, 19:34
      Zwykle jaja, Swoj swego kryje.
      Jak stolyca, taka cala Legia... i PZPN !!!
      50 tys... jeszcze mnie skreca ze smiechu
      Za cos takiego to wylkuczenie z Rozgrywek Pucharu Polski na 3 sezony i jeszcze
      jedno albo dwa zera z tylu do tej liczby
      Pozdrawiam wszytskich z poza stolicy
    • Gość: krzysiek Re: Lech i Legia ukarane! IP: *.lodz.dialog.net.pl 03.06.04, 19:36
      ch*j w dupe pzpnowi, piłka nozna jest dla kibiców a nie dla was
      psełdodziałacze ! nic nie potraficie, kompletnie nic, niszczycie polską piłke,
      dlaczego zyje tak w popi***olonym kraju jak Polska ?

dzięki wam, zabraliscie nam kibicom godne pozegnanie z I ligą........

TYLKO WIDZEW RTS !!! wierni na zawsze !
    • Gość: krzysiek Re: Lech i Legia ukarane! IP: *.lodz.dialog.net.pl 03.06.04, 19:39
      i wytłumaczcie mi dlaczego ja, kibic Widzewa Łódź z tego powodu mam cierpiec ze
      nie zobacze mojej druzyny na zywo na stadionie ?

zygac mi się chce jak widze twoją twarz panie listkiewicz
    • Gość: ezoteric Re: Lech i Legia ukarane! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 19:47
      nie dziwie sie pilkarzom z poznania ze zaspiewali to i owo na temat legiji
      kto by nie byl sfrustrowany tym ze nie mozna normalnie swietowac zwyciestwa w
      wafce
      szczegolnie po takim meczu w ktorym legia grala w 12 a jej najlepszym
      zawodnikiem byl sedzia

jednak kara dla finansowa dla lecha jest odpowiedni (ale z zakazem wyjazdu
      kibicow do polkowic sie nie zgadzam)

natomiast kara dla legiji jest smieszna oczywiscie ze powinni zaplacic wiecej
      no i zwrocic medale lechitom badz zaplacic im odszkodowanie

co do -5 w nowych rozgrywkach to rozumiem dlaczego tego nie zrobili... to by
      bylo dopiero glupio jakby legia na koniec sezony 2004/2005 miala ujemna ilosc
      punktow :DDDDDD
    • Gość: doc Re: Lech i Legia ukarane! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.06.04, 19:49
      frajerze nawet ty wiesz że LEGIA będzie mistrzem w przyszłym sezonie.A i turlaj
      beret cioto!!!
      • Gość: karo Re: Lech i Legia ukarane! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.04, 20:23
        beret to jest w legii. a swoja droga to nie bylbym tak zarozumialy po takiej
        sytuacji. a co bedzie w nastepnym sezonie to sie okaze.
    • Gość: Pysiek Re: Lech i Legia ukarane! IP: *.tpnets.com 03.06.04, 20:05
      Ale system, czyli ukarali Widzewek. Jak znam zycie to w ramach tych 4000 wejda
      wszyscy legionisci a z Widzewa nikt, to jakis absurd, najpierw zabieraja nam 1
      lige, gdy jest szansa sie utrzymac, a teraz nie dają mozliwosci obejrzenia
      meczu. Czemu mecz Legia -Widzew nie moze odbyc sie gdzies na neutralnym gruncie
      np. w Płocku skoro na legii jest niebezpiecznie.
      TYLKO WIDZEW RTS
      • Gość: Kula Re: Lech i Legia ukarane! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 20:53
        Zanim zaczniesz się napinać dowiedz sie czegoś.
        Widzew ma wejść w 200 osób. Ciebie pewnie tam nie bedzie bo jedyne co potrafisz
        to krzyczeć w necie.
        • Gość: Pysiek Re: Lech i Legia ukarane! IP: *.tpnets.com 03.06.04, 21:07
          zaraz musisz byc złosliwy macie to we krwi czy jak?,popatrz na siebie czy nie
          jestes krzykaczem netowym, ale sie usmiałem 200 biletów całe 200?a moze dali
          20 :) poprostu załosne
          TYLKO WIDZEW RTS
          • Gość: Kula Re: Lech i Legia ukarane! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 21:48
            Zapatrzylem się na powyższe komentarze internetowych napinaczy.
            A co mieli dać 1000? Żebyście znowu wjechali na murawę i dym rozkręcili?? Takie
            są realia polskiej piłki. Niestety.
    • Gość: Kiibic legii Może do Listka dotrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 20:20
      wreszcie że największe chamy zasiadają na łażienkowskiej i czas przyjżeć się
      dobrze temu klubowi i kibicom tego klubu.
      • Gość: Buda Re: Może do Listka dotrze IP: *.a.jawnet.pl 03.06.04, 20:41
        Taka ta PZPN-owska sprawiedliwość.Gdy kibice Szczakowianki spalili kukłę z
        napisem"Listek",to klub ukarano 10.ooo złotych grzywny,bo to ponoć obraza
        funkcjonariusza państwowego{sic!},ale gdy warszawscy bandyci sprali piłkarzy i
        dzałaczy Lecha,a przy okazji różnych oficjeli to się ich niemal
        nagradza.Tfu.Listkiewiczowskie poczucie sprawiedliwości wuwołuje burdy na
        stadionach.Czas najwyższy,by tym nieudacznikom z Miodowej ktoś dobrał się do
        dupy. mal i

• Gość: Rudy Re: Może do Listka dotrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 20:51
          Pierd.... głupoty. Jak nagroda? Że tysiące normalnych kibiców nie obejrzy mecz
          z Widzewem? Zapłata przez Legie 50 tys. złotych to też nagroda? W dupie Ci sie
          z tej nienawiści poprzewracało.
          • Gość: buhahaha Re: Może do Listka dotrze IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.06.04, 10:40
            największą nagrodą byłoby zaorać ten stadion i klub, a ciebie ćwoku Rudy
            wyru.chać przez tych starych dziadów z pzpn
    • Gość: krzych(L) CHWDP!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.04, 20:38
      • Gość: Terminator HWD(L) ! IP: *.hipokrates.org 03.06.04, 23:33
        (L) = Listkiewicz i jego cwe<L>e !
    • Gość: krzychoo (L) Re: Lech i Legia ukarane! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.04, 20:41
      to wszystko przez policje!!! strzelaja bez powodu , do tego tam gdzie nie
      powinnii!!! jush pokazali jacy dobrzy sa na lodzkich juwenaliach!!! pilka nozna
      dla kibicow!!! (L)EGIA MISTRZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka