Dodaj do ulubionych

Portugalia - Anglia 2:2 (6 : 5) cz.III - Portug...

IP: *.cs.ubc.ca 25.06.04, 01:51
Ciekawi mnie czemu Ricardo zdjal rekawice do bronienia ostatniego karnego
(karnego strzelil tez bez rekawic) - to pamietam z relacji telewizyjnej. Do
swietowania natomiast juz je z powrotem zalozyl (jesli wierzyc podpisom w
gazecie). Albo dziennikarze w gazecie pomieszali podpisy, albo to jakis
fetyszysta ;-)

Pozdro
Jacek
Obserwuj wątek
    • Gość: bobi Re: Portugalia - Anglia 2:2 (6 : 5) cz.III - Port IP: 195.205.46.* 25.06.04, 08:44
      Tak to jest...wszystko i wszyscy pomagają gospodarzą...89 minuta i wszystko
      jasne,mam nadzieję że długo się cieszyć nie będziecie panienki.
      • Gość: mada Re: Portugalia - Anglia 2:2 (6 : 5) cz.III - Port IP: *.bredband.skanova.com 25.06.04, 09:24
        Panienki to Anglicy a Potrugalia to technika, to ta technioka wygrala a
        przereklamowana Anglia jedzie do domu..... To jest to, Anglicy zawsze sie
        wywyzszaja i to ich zawsze gubi.....Nie cierpie tego kraju i tych ludzi, dobrze
        ze nareszcie odpadli!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Kate Re: Portugalia - Anglia 2:2 (6 : 5) cz.III - Port IP: 213.137.187.* 25.06.04, 12:06
          Anglicy sa najlesi a Portugalczycy to wrzaskliwe pokurcze i moze faktycznie
          jedyne co potrafia to grac troche w pilke :))) ale i tak maja wiecej szczescia
          niz rozumu....pozdrawiam wszystkich Angoli ;)
    • Gość: klaudia Re: Portugalia - Anglia 2:2 (6 : 5) cz.III - Port IP: 217.11.151.* 25.06.04, 08:56
      rewelacyjny mecz wiedzialam ze Portugalia wygra i napewno zostanie mistrzem
      europy. Hurrrra
    • Gość: ly Re: Portugalia - Anglia 2:2 (6 : 5) cz.III - Port IP: *.xf / 80.51.236.* 25.06.04, 09:00
      Zdjął rękawice, bo to zmniejsza opór powietrza i jest się szybszym ;P
      • Gość: Martin Re: Portugalia - Anglia 2:2 (6 : 5) cz.III - Port IP: *.era.pl 25.06.04, 09:49
        No... powinni nago bronić karne, wtedy bramkarze byliby najszybsi :), a i
        widowisko by zyskało.
        • Gość: ewellina Re: Portugalia - Anglia 2:2 (6 : 5) cz.III - Port IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.04, 10:17
          Nie na darmo mąż kupił mi przed mistrzostwami koszulkę Portugal. Naprawde
          pięknie grali. A Anglików Mój małżonek nie cierpi i juz wiem czemu. Maja o
          sobie zbyt wysokie mniemanie. Portugalia świetnie się spisała!!!
    • astoreth13 wiwat Portugalia:) 25.06.04, 09:29
    • Gość: Malgo Re: Portugalia - Anglia 2:2 (6 : 5) cz.III - Port IP: *.ciechocinek.sdi.tpnet.pl 25.06.04, 10:25
      fetyszysta, czy nie, grunt, że Portugalia utarła nosa Angolom:)
    • ewellina Portugalia niesamowita 25.06.04, 10:27
      Wspaniały mecz, niesamowite przeżycie. Portugalia zasłużyła na zwycięstwo.
      Kiedy spotkanie na takim poziomie dane nam będzie obejżeć między polskimi
      drużynami?
      • gigi1111 Ricardo 25.06.04, 11:06
        Ricardo zdjął rękawice,bo miał strzelać następnego karnego.Broniąc bez rękawic
        pokazał klasę.Trener Scolari chyba dobrze zrobił,że nie wyznaczył Vitora Baii
        na głównego bramkarza.Zmęczony po lidze mistrzów Baiia mógł popełnić sporo
        błędów.A tak,mamy nową gwiazdę.Sam stoję na bramce,wiem jak trudne są karne,ale
        to co zrobił Ricardo było niesamowite.Ponadto,pogrążył anglików strzelając
        chwilę później gola.Fenomenalny zawodnik!Słusznie się anglikom
        należało,a "Becks" dostał nauczkę - może będzie następnym razem mniej pewny
        siebie.Pozatym,anglicy to szmaciarze-farciarze(udało im się doprowadzić do
        karnych,a gol w 3minucie tż dosyć przypadkowy).Portugalia,wielkie BRAWO!!!!!
    • Gość: Szymek Re: Portugalia - Anglia 2:2 (6 : 5) cz.III - Port IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.04, 11:02
      Anglia-BUUUU!!! Beckham
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka