Gość: x sa dwa rozwiazania.. IP: *.eds.net 27.07.04, 18:39 albo spalic TVP albo zdymisjonowac prezesa radiokomitetu (czy jak sie tam teraz zarzad TVP nazywa). Choc pierszy wariant jest ciekawszy, drugi jest chyba lepszy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzeslaw Re: sa dwa rozwiazania.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 18:42 Chłopie za to odpowiedzialny jest BASAŁAJ. ON jest szefem sportu. Daje dupy po prostu. Zwolnićgo natychmiast. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Kwiatkowski Kwiatkowski by transmisje pokazal IP: *.pool.mediaWays.net 27.07.04, 18:49 Zachcialo wam sie zmiany prezesa to macie! I powiem wam wiecej: transmisji z rewanzu rowniez nie bedzie! Obejrzycie za to eliminacje do mistrzostw swiata w warcabach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yo Re: Kwiatkowski by transmisje pokazal IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.07.04, 18:59 kwiatkowski od paru miesiecy juz nie jest prezesem,wislacki glabie,ale nie ma co wymagac od takich jak ty zbyt wiele.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yo Re: Kwiatkowski by transmisje pokazal IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.07.04, 19:02 heheh pojebalo mi sie,zle przeczytalem sorca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: Wisła Kraków prowadzi 4:1 z WIT Georgia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 19:00 dpbze aby tak dalej!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebol SPORT FIVE na drzewo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 19:01 uważam to za grandę na początek piłkarskiej rundy jesiennej - co to jest!!! firma, która ma prawa do polskich drużyn nie chce żeby w Polsce oglądało się polską piłę niej spada na drzewo a nawiasem mówiąc jaki idiota sprzedał prawo do pokazywania polskich drużyn takim pajacom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARIAN KORBA Dobrze, że chociaż Ojca Świętego transmitują IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 19:09 Mam dobrą wiadomość, meczów nie będzie, ale będzie za to więcej transmisji z Watykanu w TVP. HURAAAA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzeslaw Re: Dobrze, że chociaż Ojca Świętego transmitują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 19:16 Akurat tego to się nie czepiaj człowieku. Nienajlepsze porównanie dałeś. Daj sobie spokój. Ktoś pisał o tym, że Kwiatkowski by puścił transmisje. Nie pozostaje mi nic innego niż wyprowadzić tego człowieka z błędu. SPORTEM, zajmuje się SZEF SPORTU, tak samo jak szefem księgowości jest GŁÓWNY KSIĘGOWY, a nie PREZES spółki. Akurat w tym względzie nie ma różnicy, czy prezesem jest Kwistkowski czy Dworak, liczą się działania J. kurwy Basałaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARIAN KORBA Re: Dobrze, że chociaż Ojca Świętego transmitują IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 19:50 czemu mam się nie czepiać? Przecież tego papieża to nikt nie ogląda. Nie lubię go, bo z Rydzykiem sie brata. Odpowiedz Link Zgłoś
god_save_the_queen Re: Wisła Kraków prowadzi 4:1 z WIT Georgia 27.07.04, 19:32 Andrzej Placzyński z firmy SportFive, która zajmuje się sprzedażą praw telewizyjnych do wydarzeń sportowych uważa, że sytuacja, z brakiem meczu Wisły Kraków w kwalifikacjach Ligi Mistrzów na antenie TVP, jest niezrozumiała. "Wiąże nas jeszcze przez rok umowa z TVP, na mocy której telewizja publiczna ma prawo do pokazywania wszystkich meczów polskich drużyn w Pucharze UEFA oraz meczów w rundach kwalifikacyjnych Ligi Mistrzów" - powiedział Placzyński w "Rzeczpospolitej". "Na temat meczu Wisły w Gruzji (z WIT Georgia - przyp. red.) prowadziliśmy korespondencję, wszystko z naszej strony jest przygotowane, telewizja gruzińska może przekazać do Polski sygnał z meczu. Powtarzam - TVP ma prawo ten mecz pokazać. Jeśli jest z tym jakiś problem, to ja nic o nim nie wiem, bo SportFive on nie dotyczy" - dodał. telewizja publiczna=toaleta publicza, taka jak na dworcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geralt Kolejna kompromitacja TVP? - plagiat? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.07.04, 19:34 Prosze sprawdzic na stronie www.tvp.pl . Artykul jest identyczny z artykulem gazety wybroczej. Jedynie troche zmienione slowa w zdaniach itp. Kot stu od kogos kopiuje - zenada... No chyba ze to ten sam autor :P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geralt Re: Kolejna kompromitacja TVP? - plagiat? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.07.04, 19:38 Sprobuje wkleic ten artykul (moze sie uda). Prosze porownac z tekstem wyborczej.. Gracze Białej Gwiazdy rozpoczęli spotkania od „mocnego uderzenia” i już po sześciu minutach gry prowadzili 2:0. Najpierw Tomasz Frankowski otrzymał dobre podanie od Marcina Baszczyńskiego z prawego skrzydła i głową umieścił piłkę w siatce gospodarzy, a dwie minuty później skutecznie wykorzystał asystę Żurawskiego. Utrata dwóch bramek nie załamała jednak Gruzinów, którzy w 13. minucie zdołali pokonać Majdana. Po rzucie rożnym, Mijailovic nie upilnował Tengiza Kobiaszwili, który głową strzelił obok interweniującego golkipera Wisły. Dziesięć minut później było już 3:1 dla krakowian. W 24. minucie Gorawski wykorzystał podanie Marka Zieńczuka. Czwartego gola dla gości w tej części meczu zdobył Frankowski technicznym strzałem z linii pola karnego. Po przerwie obraz gry nie uległ zmianie. Swojego czwartego gola zdobył Tomasz Frankowski, a następnie strzeleckimi umiejętnościami popisał się Żurawski, który dwukrotnie pokonał bramkarza gospodarzy. Wynik meczu ustalił Marcin Kuźba. Obrona gospodarzy nie była w stanie powstrzymać szybkich napastników krakowskich. Gruzini także grali ofensywnie i kilka razy zagrozili bramce Wisły. Radosław Majdan bronił bardzo dobrze i wyłapał kilka groźnych strzałów. W drugiej połowie przepuścił piłkę tylko raz, po strzale George Adamii. WIT Georgia – Wisła Kraków 2:8 (1:4) Bramki dla gospodarzy: Tengiz Kobiaszwili (13-głową), George Adamia (51), dla gości: Tomasz Frankowski - cztery (4, 6-obie głową), (27) i (50), Maciej Żurawski - dwie (57), (67), Damian Gorawski (24), Marcin Kuźba (75). Żółte kartki: Mauro Cantoro (Wisła) oraz David Inedaszwili (WIT) Sędziował: Norweg Ivar Staberg Widzów: 5 tys. WIT Georgia: Mamardaszwili - Datunaiszwili, Kobiaszwili, Intskirweli, Inedaszwili - Gwelesiani, Nozadze, Digmelaszwili, Adamia (57 Merabaszwili)- Goczaszwili (65 Kwaratskelia), Ebanoidze (32 Sakhakio) Wisła: Majdan - Baszczyński, Kłos, Głowacki, Mijailovic (46 Stolarczyk) - Gorawski (46 Szymkowiak), Kukiełka, Cantoro, Zieńczuk - Żurawski, Frankowski (70 Kuźba) Odpowiedz Link Zgłoś
god_save_the_queen Re: Kolejna kompromitacja TVP? - plagiat? 27.07.04, 19:40 no bez jaj, to już jest nie do opisania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geralt Re: Kolejna kompromitacja TVP? - plagiat? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.07.04, 19:48 Dokladnie. To jakas paranoja. Nawet pan piszacy wiadomosci nie ma ochoty sie wysilic i chociazby na podstawie innych artykulow (jesli nie ma swoich przemyslen/wiedzy) skomponowac cos nowego, tylko bezczelnie sciaga calymi akapitami i duplikuje cala konstrukcje artykulu. Ucznie podstawowki by sobie lepiej poradzili ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woj Re: Kolejna kompromitacja TVP? - plagiat? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.07.04, 19:49 eee, to pewnie jakas agencja prasowa napisala. Jesli tak to ma prawo plagiatowac kazdy kto chce, włączając w to "Wróżkę", "Hustlera" a nawet parszywą TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geralt Re: Kolejna kompromitacja TVP? - plagiat? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.07.04, 19:51 Mozliwe. Dlatego dalem znak zapytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Kolejna kompromitacja TVP? - plagiat? IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 20:04 nawet bramek nie pokazali , ciule. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paranormal Re: Kolejna kompromitacja TVP? - plagiat? IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.04, 20:01 jak byś sie przyjrzal to byś zobaczyl ze autorem artykulu z gw jest pap... wiekszosc srwisow wrzuca artykuly od nich w niezmienionej albo prawie niezmienionej formie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kieliszek Re: Kolejna kompromitacja TVP? - plagiat? IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 28.07.04, 02:37 Wg. www.georgiansoccer.com/ kubicow bylo 15 tys. a nie 5 tys. Odpowiedz Link Zgłoś
roody102 Re: Kolejna kompromitacja TVP? - plagiat? 27.07.04, 21:20 Nawet literówki są te same - Frankowski ma w obu tekstach imię TOAMSZ. Już nie mówiąc o tym zdaniu: " W 24 min Damian Gorawski, po podaniu Marka Zieńczuka, podwyższył na 3:1, a wynik przed przerwą ustalił Toamsz Frankowski technicznym strzałem z linii pola karnego. " Ustalić wynik, to znaczy chyba strzelić ostatnią brakę meczu, tak mi się w każdym razie zawsze zdawało. ________________________________________ Roody102 "Możemy spokojnie przyjąć, że autor nie umiejący myśli swych wyrazić jasno nie umie też myśleć jasno, że więc myśli jego nie zasługują na to, by się silić na ich odgadywanie." Odpowiedz Link Zgłoś
downunder A gdzie relacja w TVP? 27.07.04, 19:56 Nie starcza im kasy z haraczu zwanego abonamentem RTV? Odpowiedz Link Zgłoś
god_save_the_queen SPALIĆ TVP !!!! 27.07.04, 20:02 Przegieli pałę, nawet bramek nie było,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turbina via DJ PLACZYŃSKI !!! IP: 217.153.31.* 27.07.04, 20:10 WYRYJE CI 2:8 NA TWOJEJ ŁYSEJ CZASZCE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN ALE BRAMKI Z PUCHARU AZJI POKAZALI IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.07.04, 20:11 nt meczu wisly byla plansza, ale gola z meczu uzbekistan - turkmenistan (!!!!) pokazali!!! brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzeslaw Re: ALE BRAMKI Z PUCHARU AZJI POKAZALI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 20:23 "czemu mam się nie czepiać? Przecież tego papieża to nikt nie ogląda. Nie lubię go, bo z Rydzykiem sie brata." -Wypowiedź tego głupka wole pozostawić bez komentarza. Po co sobie nerwy szarpać. "Jeszcze Polska nie skinęłą, punki my żyjemy!!!" - Moglibyście okazać, choć cień szacunku dla NARODOWEGO HYMNU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Basałaj - mam go juz dosyć. IP: *.aster.pl 27.07.04, 20:33 Jeżeli Basałaj będzie komentował rewanżowy mecz Wisły w Krakowie, to po prostu wyłączę głos. To jest skandal, że pokazuje się COPA AMERICA, a nie pokazuje się meczu polskiej drużyny walczącej o Ligę Mistrzów. I niech Basałaj przestanie być Szefem Sportu, bo to już zakrawa na kpiny, co ten człowiek wyprawia. Życzę sobie - nie proszę, a życzę sobie - aby mecz rewanżowy komentował ktoś inny ( może być Szpakowski ), a nie ta tabletka usypiająca w osobie Basałaja, który to nawet nie umie zainteresowac meczem. Pozdrawiam kibiców i forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jinx wynik ladny ale dwie bramki stracili IP: 128.95.183.* 27.07.04, 20:41 jakby nie bylo cieniutcy Gruzini pukneli im dwie bramki. mozna cos poprawic. zycze powodzenia i mam nadzieje, ze wreszcie bedzie mozna kibicowac jakiejs polskiej druzynie w elicie pilkarskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHICAGO FIRE Re: Wisła Kraków prowadzi 4:1 z WIT Georgia IP: *.245.239.145.Dial1.Stamford1.Level3.net 27.07.04, 20:45 KIBICE CHICAGO FIRE KLUBU PILKARSKIEGO Z USA Z LIGI MLS GRATULUJA WISLE KRAKOW WYGRANIA MECZU I ZYCZA AWANSU DO LM.BRAWO WISLA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibice FIRE CHICAGO FIRE IP: *.245.239.145.Dial1.Stamford1.Level3.net 27.07.04, 20:47 KIBICE CHICAGO FIRE KLUBU PILKARSKIEGO Z USA Z LIGI MLS GRATULUJA WISLE KRAKOW WYGRANIA MECZU I ZYCZA AWANSU DO LM.BRAWO WISLA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Wisła Kraków prowadzi 4:1 z WIT Georgia IP: *.csk.pl 27.07.04, 20:58 I jeszcze beda mi do domu przychodzic palanty z SLd czy aby napewno zapłaciłem danine na Klan,Jaka to melodia, Nine Terentiew, agatę Młynarską etc, Pokazujcie dalej przez nastepne 100 lat sukcesy ekipy Pana Kazimierza - tak dalej kochana TVP. Kpina... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warecki Brawo Wisła. TVP rozczarowała. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 21:31 Cieszę się, że Wisła wygrała. Mimo mało atrakcyjnego przeciwnika, obejrzenie polskiego zespołu w europejskich rozgrywkach pucharowych jest dla mnie ciekawym wydarzeniem. Nie mniej ciekawszym niż mecze Copa America, a nawet bardziej, bo grają nasi. I tu nie ma znaczenia, że jestem z Warszawy, a zespół z Krakowa. GRALI NASI. To jest najważniejsze. TVP tradycyjnie zaprezentowała się od charakterystycznej dla siebie strony. Klasyczny brak wyczucia. Zasłanianie się niemożnością transmisji z powodu niedogadania się z firmą SportFive jest żenujące. Zresztą ta firma już niejednokrotnie pokazała jak bardzo interesownie traktuje sprawy. (Nasuwa się powiedzonko: "Kasa Misiu, kasa." Abstrahująch od braku dzisiejszej relacji z meczu, czy będzie transmisja z meczu rewanżowego? Chyba tak beznadziejnego dziadostwa jak brak transmisji to nam nie zrobią... Mam nadzieję... Zarzucenie TVP emaliami wydaje się najbardziej wyrazistym głosem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taroon Re: Wisła Kraków prowadzi 4:1 z WIT Georgia IP: *.core.lanet.net.pl 27.07.04, 21:45 www.uefa.com/competitions/UCL/fixturesresults/round=1966/match=79248/Report=RP.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Misja telewizji publicznej. IP: *.enformatic.pl 27.07.04, 22:05 1.Lepperiady, czyli o wyższości przelewania z pustego w próżne nad przelewaniem z próżnego w puste. 2. Boże coś Polskę skarał tumanami, czyli trzecia stacja z dwunastą mantrą. 3. Kultury qrwa, więcej kultury, czyli koncert na waltornię w dudach. 4. Wyciąpane w pisku, czyli walka A. Młynarskiej z drugą, równie nieokreśloną. Jest w czym wybierać, bo to i ciekawe, i pouczające, a śmiechu przy tym też co niemiara. Chłopaki muszą zasponsorować parę Quovadisów, to i grosza na jakieś durne ganianie za piłką brakuje. W normalnym kraju to już dawno poleciałby jakiś barani kargulowy łeb. A pisząc do rzeczy, to niech się teraz Reale i Manchestery boją, bo dopóki Franek jest w składzie, to LM jest NASZA. P.S. Chyba zacznę montować obywatelski projekt ustawy o zniesieniu abonamentu TV. Czy będą chętni do podpisu? Galicja wypinananananananana publiczną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztefan@poczta.wpr VISTULA DO TOHO ! CZYLI DO PRZODU ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 22:15 To teraz kolej na Manchestre Utd., albo Real... Dokopiemy tym pedałom Beckhamowi i Figo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzeslaw MIKI NIE MASZ SIE CO MARTWIC BASAŁAJ NIE POKOMENTU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 22:27 JE SOBIE MECZU REWANŻOWEGO, BO GO W TELEWIZJA NIE POKAŻE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: MIKI NIE MASZ SIE CO MARTWIC BASAŁAJ NIE POKO IP: *.aster.pl 27.07.04, 23:31 No Ty chyba żartujesz? Czyżby kolejny skandal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzeslaw Re: MIKI NIE MASZ SIE CO MARTWIC BASAŁAJ NIE POKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 23:51 Gdzieś czytałem, że nie pokażą rownież 2 meczu. Wydaje mi się, że na interii gdzieś to widziałem. Może po fali krytyki, zasypie maili i telefonów, ktoś w TVP pójdzie po rozum do głowy. Oby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: MIKI NIE MASZ SIE CO MARTWIC BASAŁAJ NIE POKO IP: *.aster.pl 27.07.04, 23:56 Ja już wysłałem maila do rzecznika TVP ( przynajmiej tu tak ktos zasugerował ) i napisałem obszerny alaborat na temat działalności Basałaja. Może faktycznie, jak zapchamy skrzynkę, to kto wie. A jeżeli Basałaj faktycznie zrezygnuje i jego dymisja będzie przyjęta, jak myślisz, kto powinien zostać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzeslaw Re: MIKI NIE MASZ SIE CO MARTWIC BASAŁAJ NIE POKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 10:29 Po wybraniu Dworaka na prezesa, teraz szykuje się tam potężna czystka. Moze i ten błąd nie obarcza głównie Basałaja, ale również Gawła, to jednak Basałaj popełnił tyle błędów jako szef sportu TVP, że możnaby tym obdzielić kilkanaście innych stacji. MIejmy nadzieje, że nasze maile poskutkują. Wysłąłem im chyba z 5 :). BASAŁAJ ODEJDŹ. GAWEŁ TEŻ. Niech spadają wszyscy nieudacznicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duderino Re: MIKI NIE MASZ SIE CO MARTWIC BASAŁAJ NIE POKO IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 28.07.04, 11:01 Szpakowski lub Szaranowicz, przynajmniej kochają sport. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Tomasz Frankowski do kadra !!! IP: *.sympatico.ca 27.07.04, 23:09 Duet, Zurawski Frankowski , najlepszy atak calej Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KADRA Re: Tomasz Frankowski do kadra !!! IP: *.chello.pl 27.07.04, 23:59 A ty co?Chyba ze Slaska?Pisze sie do kadry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Tomasz Frankowski do kadra !!! IP: *.sympatico.ca 28.07.04, 01:42 Wiem ze sie pisze do kadry , dopiero z pracy wrocilem sorry !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic no a gdzie jest teraz ten żałosny kutas IP: 195.136.189.* 27.07.04, 23:15 ktory podpisuje sie "jebacwisle"? gdzie jestes palancie? pozdrawiam kibicow, debili i kiboli, jak ten biedaczek "jebacwisle" nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Wisla powinna poprawic obrone IP: *.proxy.aol.com 28.07.04, 00:13 Gratuluje z calego serca wspanialego zwyciestwa. Ale .... uwazam ze Wisla natychmiast powinna zaczac wzmacniac swoja obrone. Jesli druzyna ktora dala sobie strzelic 8 goli zdolala strzelic nam dwie bramki, to najlepiej o obronie Wisly to nie swiadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Wisla powinna poprawic obrone IP: *.aster.pl 28.07.04, 01:29 Tu może Kasperczak powinien zastanowić sie nad ustawieniem formacji defensywnej w swojej drużynie. Albo bardziej się skupią, jak będa grali z kimś lepszym od WIT Georgia. Bo może wiedziąc, że rozgromią WIT Georgia, to dali sobie już strzelić 2 gole, aby tamci nie płakali. A może Doda ( uczestniczka baru ) za bardzo wymęczyła w nocy Majdana, bo chciała, aby Majdan jej zrobił dobrze, bo o swoich bzykach to już w telewizji opowiadała. I to się odbiło na formie Majdana. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DUCK Re: Wisła Kraków prowadzi 4:1 z WIT Georgia IP: 80.51.238.* 28.07.04, 01:24 Rzygac mi sie chce jak slysze o tym ze TVP nie moze transmitowac zadnych spotkan LM . To jewst tak samo jak Amerykanie nas chca do stanow i ulatwia nam kontrole NA Okeciu - ZENADA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miruszka Uwaga jest to reguła, że jeśli nie ma transmisji w IP: 212.51.202.* 28.07.04, 09:35 TV to nasze drużyny wygrywają. Naprawde - pamiętacie np. Polska-Bułgaria 3:0 itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: talla Zapraszam na gole laski - modelki IP: 82.177.97.* 28.07.04, 11:44 Zapraszam koneserow piekna i nie tylko! - www.talla2xlc.blog.pl ! Odpowiedz Link Zgłoś