Dodaj do ulubionych

Polska reprezentacja

30.06.13, 15:31
Witam!
Na poczatku chcialem opie...c polski zwiazek piki noznej ;) Jezeli bedziecie co przegrany turniej zmieniac trenera to ch...a z tego bedzie.. Lato nic nie robil, mam nadzieje ze Boniek ma cos w tej glowie.. Teraz do skladu i gry. Ja sie pytam po co Nam 2 defensywnych pomocnikow skoro gramy z Moldawia??? Po co nam to, potem sie dziwic, ze Lewy nie trafia, bo nie ma kto pomagac z przodu, co obawial sie o obrone ktorej nie bylo, bo wzial niezgrany team? Zamiast tego calego Salamona mogl wzial Komorowskiego, grali razem, wiec sie bardziej rozumieja.. Dalej.. Co mi sie podoba? Powrot Boruca, jedyne dobre co zrobil, ale znowu gdzie jest Peszko, po jednym incydencie juz nie moze grac? Ja pie...... Taki pomocnik jak Peszko to dla Nas skarb! I jeszcze dla tych co mowia ze Lewy nie moze trafic w Polskiej reprezentacji.. Dalby mu jakiegos napastnika do pomocy, badz bardzo ofensywnego pomocnika i by mial luzniej.. Czy to takie trudne do zrozumienia? Nie wiem, kto chocby Matuszczyk, bylo by mu latwiej, a tak to co on ma sam zrobic? Tak na podsumowanie.. Ofensywnie Fornalik Ofensywnie!!!!
Pozdro
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka