Gość: (L) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 16:19 Camacho bedzie w Legii!!!!!! ITI już się z nim skontaktował!! Ale jaja!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic a kogo obchodzi Camacho - to juz przeszlosc, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 16:27 w artykule powinien byc przedstawiony nowy trener i jego dokonania, tymczasem ani slowa o nim....Co z rzetelnoscia dziennikarska?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorzasty Re: Mariano Garcia Remon zastąpi Camacho w Realu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 16:57 Bardzo ciekawy artykuł....Tytuł mówi o jakimś tam Mariano a artykuł opowiada o Camacho ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Real Fan Królewscy decydenci=debile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 17:10 Wszystko zaczęło się walić od kiedy zwolnili Del Bosque. Rok Queiroza może i niezły ale końcówka fatalna a wiadomo że "mężczyznę poznaje się nie po tym jak zaczyna, ale...". Teraz Camacho miał uzdrowić galaktycznych gwiazdorów i co? Jeszcze gorzej bo i początek. Naprawdę moim zdaniem "ulepszenie" stylu gry Galacticos zwolnieniem del Bosque przypomina mi, jak to mawia moja znajoma, "szukanie w dupie mózgu". A było tak pięknie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzyciel CAMACHO NA SELEKCJONERA POLSKI!!!! IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 20.09.04, 17:21 panie Janas kończ pan ten "mecz", dzwoniłem do LIstkiewicza i już wszystko załatwione. następne mecze reprezentacji poprowadzi Hiszpan i juz zapowiedział w wywiadzie dla zaskoczonej hiszpańskiej prasy że pierwsze co zrobi to wprowadzenie bardzo oczywistej zmiany w ataku Polskim... tak tak,oczywiscie że wejdzie Franek!!!Dodał tez że nie rozumie jak można konsekwentnie pomijać w kadrze najlepszego napastnika tego 40 milionowego kraju z północnej europy. na zakończenie rozmowy dodał też że w sumie to go to nie martwi bo dzięki tak idiotycznym posunięciom Janasa w pracy z reprezentacją on wciąż ma pracę (dla której zdobycia musiał nawet sprowokować gwiazdy z realu do beznadziejnej gry) panie Camacho, dziękujemy za te obserwacje, na pewno skorzysta na nich polska piłka...hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzechu Re: Mariano Garcia Remon zastąpi Camacho w Realu IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.04, 21:19 Real z Camacho czy bez i tak będzie grał żle. Real to przereklamowane dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Listkiewicz Na miejscu L EGII ja bym sie bardzo zastanowil... IP: *.52.194.203.acc03-dryb-mel.comindico.com.au 21.09.04, 04:06 czy brac tego popapranca Kamasza na trenera. Nie dal sobie rady w takim Realu,to i nie da sobie rady z Legia - Legia to przeciez druzyna z najwyzszej polki polskiej pierwszej ligi !!!!!!!!!! LEGIA POTRZEBUJE JAKIEGOS WYBITNEGO SPECJALISTE Z MIEDZYNARODOWYM OBYCIEM, chociazby takiego jak Janas,ktory sprawdzil sie nam w nie jednym boju i w nie takich prymitywnych ukladach jak w Realu. Odpowiedz Link Zgłoś