Gość: stefan Czy ,,Zyd " lub ,,Polak" to obrazliwe? IP: *.iclub.cv.ua / *.iclub.cv.ua 30.09.04, 11:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damsi PERSONA NON GRATA W POLSKIEJ PIŁCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 11:50 może w końcu PZPN zrobi porządek i wyprosi Papisa ze środowiska piłkarskiego. Za takie słowa ten człowieczek z pod budki z piwem nie powinien mieć wstępu do żadnego klubu. Ułomek - przykre alecoraz więcej takich ułomków -pseudo dorobkiewiczow widze na salonach. dokad my zmierzamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic WIDZEW Re: PERSONA NON GRATA W POLSKIEJ PIŁCE wypad papis IP: *.rev.vline.pl 30.09.04, 20:58 z takimi ludzmi trzeba robic porzadek!! nie widze innego wyjscia jak tylko wyrzucenie ze srodowiska pilkarskiego!! pozdrawiam prawdziwych kibicow!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żyd Re: Czy ,,Zyd " lub ,,Polak" to obrazliwe? IP: *.outsourcing.atman.pl 30.09.04, 12:09 niestety w naszej , polskiej kulturze tak. Pewne słowa , zwroty będące w słownikach, w niektórych kontekstach są obraźliwe. Bardzo mnie to dziwi , czemu Polacy czują nienawisć do Żydów. Ja ich bardzo podziwiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Win Re: Czy ,,Zyd " lub ,,Polak" to obrazliwe? IP: *.proxy.aol.com 01.10.04, 09:13 Panie Zydzie, dla odmiany mnie bardzo dziwi dlaczego na miedzynarodowej arenie Zydzi uprawiaja anty-polska propagande. Osobiscie ja Zydow bardzo podziwiam za ich osiagniecia, w kazdej dziedzinie zycia, nie mniej czesto nie moge zrozumiec ich egoistycznego postepowania ktore na przestrzeni historii wyrzadzilo im bardzo duzo krzywdy. Ostatecznie nie mozna twierdzic ze "ja zawsze mam racje". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: author Re: Czy ,,Zyd " lub ,,Polak" to obrazliwe? IP: *.espol.com.pl 30.12.04, 14:47 A wiesz co to były Judenraty? Policja zydowska w Polsce za okupacji??? Oni dła zysku zrobiliby wszystko. W końcu jak przyszlo co do czego zydów z Judenratów tez powybijano. Natura zydów juz taka jest i ja mysle ze ich natura decyduje o niecheci wielu ludzi do zydów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KÓLTÓRA No to juz mamy antysemityzm, cygano- i homofobie IP: *.azvu.nl 30.09.04, 11:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mokasyn Re: No to juz mamy antysemityzm, cygano- i homofo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 11:45 TAK, jestem homofobem i uznaję to za powód do dumy. Legalizacja związków homoseksualnych to pierwszy krok do legalizacji adopcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LITOSCI DLA SIEROT A co Ty, na Boga, masz przeciw adopcji ???? IP: *.azvu.nl 30.09.04, 11:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mokasyn Re: A co Ty, na Boga, masz przeciw adopcji ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 11:52 Uznałem, że moi rozmówcy będą na tyle rozgarnięci, że sami sobie dopowiedzą ten skrót myślowy, ale najwyraźniej się przeliczyłem -> adopcji przez "małżeństwa" homoseksualne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepedał Re: A co Ty, na Boga, masz przeciw adopcji ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 21:48 Boże chroń nas przed takimi idiotami jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: defetysta żałość IP: *.centertel.pl 30.09.04, 13:37 nienawiśc do jakiejś grupy społecznej uznawać za powod do dumy. dumnym to mozesz byc ze swoich osiagniec, jesli jakies masz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam z Wroclawia Re: Dał Papis popis IP: 5.6R1D8DEBUG* / *.cust.bezeqint.net 30.09.04, 11:44 Adamie'pozwol' ze dodam cos niecos do tego co napisales, ale sie wkorzyles, ja natomiast smieje sie z glupka,bo on mnie smieszy.Przeciez on nawet nie zna zydow ani zyda, co on wogole wie?gdyby dzisiaj bylo w Polsce 3 i pol miliona zydow jak przed wojna, to Polska by przegnala w swych osiagnieciach gospodarczo politycznych nawet Niemcy, nie mowiac juz o kraje skandynawji i wogole Europy. Bo widzisz zydzi rodza sie ze zloya lyzeczka wustach, a ich mamusia caly czas wmawia im ze bedzie lekarzem,profesorem,inzynierem,chociaz nieraz wychodzi na szewca,ale zato ma zlote zeby. A co ma ten Papis?czy ma czym popisiac?bo popisac sie niema czym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afred Re: Dał Papis popis IP: *.icpnet.pl 01.10.04, 09:55 W ogóle pisze się oddzielnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żyd Re: Biale skarpetki, dres i antysemityzm - Mokasyn IP: *.outsourcing.atman.pl 30.09.04, 11:59 Ty tez nosisz biale skarpetki ??? moze lubisz sobie "Popedałować" ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mokasyn Re: Biale skarpetki, dres i antysemityzm - Mokasy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 12:05 Tak, jak biegam i gram w squasha to noszę białe. A ty nie? Pedałować też lubię. W te wakacje 1500 km. A ty wolisz pedałować w inny sposób? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mokasyn Re: Biale skarpetki, dres i antysemityzm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 12:08 Buehehehe, podgrzałeś się... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kilo To komplemet- przedsiebioryczy ludzie z płn. Afryk IP: 217.153.119.* 30.09.04, 12:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuks Re: Dał Papis popis IP: 201.10.169.* 30.09.04, 12:15 alez mi sie spodobalo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Dał Papis popis IP: *.uwm.edu.pl 30.09.04, 12:26 Może pora nie reagować na kretynizmy. Nie warto dyskutować z ludzmi poniżej pewnego poziomu.Nic mi nie wiadomo o moim żydowskim pochodzeniu, ale takie określenie absolutnie nie byłoby dla mnie obraźliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Re: Dał Papis popis IP: *.if.uj.edu.pl 30.09.04, 12:37 Okreslanie rywalizujacego z LKS klubu per "zydzi" jest celowo i swiadomie obrazliwe, bo zadnego innego uzasadnienia nie ma i miec nie moze. Widzew to nie Maccabi i z prawdziwymi Zydami ma tylez wspolnego co i LKS. Zatem p. Papis jest jawnym antysemita uzywajacym slowa "zyd" jako wyzwiska i klub powinien natychmiast wywalic go na zbita morde. Nie ma to nic wspolnego z ukrywaniem czy tez chwaleniem sie zydowskim pochodzeniem. Jestem profesorem fizyki i jako taki moglbym tylko marzyc o udokumentowanych przodkach zydowskich, bo ten narod wydal proporcjonalnie wielekroc wiecej wybitnych fizykow, niz jakikolwiek inny. Odpowiedz Link Zgłoś
joly.roger Re: Dał Papis popis 30.09.04, 17:26 Gość portalu: chris napisał(a): > Widzew to nie > Maccabi i z prawdziwymi Zydami ma tylez wspolnego co i LKS. Zatem p. Papis jest > jawnym antysemita uzywajacym slowa "zyd" jako wyzwiska i klub powinien > natychmiast wywalic go na zbita morde. Nie ma to nic wspolnego z ukrywaniem czy > tez chwaleniem sie zydowskim pochodzeniem. Otoz to! Trafnie ujales sprawe. A niektorzy glupkow udaja i sie dziwia o co chodzi. A znowu inni udowadniaja ze w 'polskiej kulturze' slowo Zyd jest obelga... No moze - jesli przyjmiemy ze 'kultura' skinow i desiarzy to tez czesc 'polskiej kultury' Zalosne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieżyd Re: Dał Papis popis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 21:52 I tu Cię poprę. Precz z antysemitami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żyd z krakowa hehe dajcie se spokój IP: *.ghnet.pl / *.crowley.pl 30.09.04, 12:36 Łódz to takie brzydkie miasto, gazeto daj spokój:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eon pzpn IP: *.238.81.49.adsl.inetia.pl 30.09.04, 12:42 Co na to PZPN? Chcą spokojnych stadionów? Przez takiego podżegacza dużo nie osiągną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Dał Papis popis czyli głupota totalna IP: 195.245.222.* 30.09.04, 12:45 Patrząc na to z oddalenia łatwo dostrzega się głupotę. Nikt nie chce zauważyć, że wszelkie zawody sportowe nie służą niczemu prócz rozrywki. Bez wzgledu kto zwycięży nie zwiększy się postęp cywilizacji. Pozwalanie na takie teksty doprawdzi jednak do cofnięcia sie w rozwoju intelektualnym społeczeństwa. Dlaczego szerzy się nienawiść do kogokolwiek i w dodatku jest to natychmiast podchwytywane przez i rozgłoszone jako wzór do naśladownictwa(?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eon pytanie IP: *.238.81.49.adsl.inetia.pl 30.09.04, 12:50 dlaczego usunięto mój wpis? dlatego że nazwałem go kretynem? a nazwanie go idiotą jest dozwolone? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eskimos Jeżeli ten koleś niezostanie wywalony na zbity ryj IP: *.feedback.pl / *.crowley.pl 30.09.04, 13:08 to znaczy że nie żyjemy w normalnym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczepan Re: Jeżeli ten koleś niezostanie wywalony na zbit IP: *.crowley.pl 30.09.04, 13:43 Pewnie, że nie zostanie. To jest typowy przedstawiciel polskiej piłki. Prymityw i głupek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biały pan Papis jest spoko !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 13:15 Papis ma u mnie plusa po tym co powiedział :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszuwar Re: Papis jest spoko !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 21:55 Gość portalu: biały pan napisał(a): > Papis ma u mnie plusa po tym co powiedział :) następny kretyn, boże gdzie ja żyje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emes Zaorać to miasto. IP: 62.29.248.* 30.09.04, 13:17 Łódź to wstyd Polski. Dobrze ze jest po srodku, bo mozna je omijac szerokim łukiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ typowa inwektywa IP: *.top.net.pl 30.09.04, 13:17 Jest to typowa inwektywa, jaką zawistne głupki częstują znienawidzonych mądrzejszych ludzi. Z właściwym antysemityzmem ma to niewiele wspólnego. Jest to przejaw nienawiści do ludzi wykształconych, przedsiębiorczych i inteligentnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregmatys Papis Bezmózg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 13:35 Qrwa gdzie ten człowiek ma mózg?? Dlaczego on prowokuje kibiców?? Czy on chce żeby mu stadion roznieśli?? Chyba wystarczy, że się rozpada.. :P PS: Grałem kiedyś na ŁKSie.. w juniorach dwa lata temu... zajebiste szatnie macie.. hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Dał Papis popis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 13:43 Michnik też chce bilet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS_Koziny Klemba Konfident IP: *.kappa.com.pl 30.09.04, 14:22 Kto dał wam prawo drukowania wizerunku Pana Papisa? To jest karalne i mam nadzieję, że papis was zaskarży. Dobre wychowanie i obyczaj nie pozwala podsłuchiwać rozmów prywatnych, a taką była rozmowa Papisa z kolegami. Konfident Klemba podsłuchuje rozmowy i cieszy się z wieliego newsa. Niech nie wsadza nosa tam gdzie nie potrzeba i nie będzie się wtedy niezdrowo poniecał. Papis jesteśmy z Tobą. Walić redaktorków z "łódzkiej wyborczej". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: Klemba Konfident IP: *.stacje.agora.pl 30.09.04, 15:07 to zart, nie? nie jestes az takim durniem? prawda? powiedz ze tak. blagam! a tego marnego-papisa chrzanic. generalnie kij w pragebe wszystkim antysemitom i rasistom. wiem wypowiedz niezbyt na poziomie ale czasem trudno powstrzymac sie, w szczegolnosci jak sie w czlowieku gotuje sie krew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewiak Re: Klemba Konfident IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 19:24 A ja mam w nosie to co pisze gazeta wyborcza i to co mówi Papis.Jedni i drudzy sa niczego warci .Kazdy dobrze wie ze w Łodzi od lat jedni nazywaja drugich Zydami i to w tym momencie nie powinno draznic i bul;wersowac kibiców Widzewa i Łksu .Nie urodizli sie dzis , wiedzą o tym wszyscy , jaki stosunek do siebie maja kibole Widzewa i ŁKsy .A to ze Papis w ten sposób powiedzial o kibicach Widzewa swiadczy o jego niskiej kulturze osobistej .Człowiek na tym poziomie , reprezentujacy dobro klubu nie powinien w ten sposob sie wypowiadac przy swiadkach ( jak chce to niech sobie tak mowi sam do siebie albo w towarzystwie swojej rodziny) .Najbardziej mnie rozbawił tekst pana Goszczynskiego , sponsora ŁKS , panie Goszczynski pomiedzy nami zawsze była Wojna , swieta wojna , wiec niech pan nie piepszy ze cos sie moze popsuc w stosunkach pomiedzy obiema grupami kibiców . Pozdro dla prawdziwych kiboli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszuwar Re: Klemba Konfident IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 22:01 Gość portalu: ŁKS_Koziny napisał(a): > Kto dał wam prawo drukowania wizerunku Pana Papisa? To jest karalne i mam > nadzieję, że papis was zaskarży. Dobre wychowanie i obyczaj nie pozwala > podsłuchiwać rozmów prywatnych, a taką była rozmowa Papisa z kolegami. > Konfident Klemba podsłuchuje rozmowy i cieszy się z wieliego newsa. Niech nie > wsadza nosa tam gdzie nie potrzeba i nie będzie się wtedy niezdrowo poniecał. > Papis jesteśmy z Tobą. Walić redaktorków z "łódzkiej wyborczej". hehehehe przecież to nie dowiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty popis Sa wsród nas debile!!!!! :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 23:46 Widzę że jest więcej takich mądrych jak papis gratulacje. Goszczyński się oburzył bucha cha wina redaktora że prawdę piszą. Uwaga GW zaraz każą wam stronę i gazetę zamknąć jak ptak pogon.prv. I jeszcze jedno buraki mają rację nie dawajcie zdjęcia papisa bo po takim obrazie karta graficzna i monitor mi siądzie. Tak swoją drogą to nie powinniśmy się śmiać z niedorozwoja. Ktoś na takim stanowisku kto opowiada takie chistorie jest zwykłym burakiem. Poziom >0 jak to niektórzy rozszyfrują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Sa wsród nas debile!!!!! :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 23:41 Gość : Anty Papis to zjebisty gość jest. Pisze HISTORIA przez "CH" i wyzywa Papisa od buraków. To on nie wie co Papis w życiu osiągnoł , to idzie zauważyć. Ale Młot. Ale najgorsze że ten bydlak dziennikarz podpuszcza ludzi na wojne . Może chce rozlewu krwi na derbach ???????????????????????? Za takch dziennikarzy powinna się wziąść prokuratura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewPany Re: Dał Papis popis IP: *.space.swri.edu 30.09.04, 14:31 Jestem kibicem Widzewa, ale napewno nie Zydem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JDA Re: Dał popis IP: dc.g.port* / *.g.port80.se 30.09.04, 15:17 Wygląda na to że w całej Europie takie dziwne trendy i to nie tylko w stosunku do Żydów, ale Szwedów do Norwegów czy Finów nie mówiąc już o Polakach. Wszyscy wszystkich uważają za głupków i coś gorszego. Czasem nawet w czasie oficjalnych wizyt przedstawicielom państw coś dziwnego wymsknie...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutka Re: Dał Papis popis IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 30.09.04, 15:00 Ten pan to prostak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kio NO ICO Z TEGO, ŻE ŻYDZI?? IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 30.09.04, 23:14 No i co w tym złego? Żydzi. Naród wybrany przez Boga. Co jest złego w tym ,że ktoś kogoś nazywa Żydem???? Co złego kryje się pod nazwą Żyd , że Gazeta zajmuje się tym tematem. Czyżbyście byli antysemitami? Gazeta Wyborcza? Niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Jak zawsze 30.09.04, 15:11 " Dużą nerwowość wykazał za to sponsor ŁKS Goszczyński: - Jakim prawem o tym piszecie?! Przez taki artykuł popsujecie dobre stosunki między Widzewem a ŁKS. To podgrzewanie atmosfery!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funky Papis dal przyklad glupoty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 15:30 ... jaka zrzera polski futbol i szkoda klawiatury na dalszy komentarz dla tego zakompleksionego debila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Re: Dał Papis popis IP: *.es.adp.com 30.09.04, 15:42 Mam nadzieje ze Zbigniew Boniek jednoznacznie potepi te chamskie i prymitywne wypowiedzi i zaapeluje do kibicow aby wszystkim udowodnili ze Lodzianie nie sa ciemnogrodem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Dał Papis popis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 15:44 Pomijam chamski podtekst wypowiedzi tego klubowego działacza. RTS rzeczywiście był klubem zakładanym przez działaczy pochodzenia żydowskiego czy też wyznania mojżeszowego. Wielu ich wtedy mieszkało w Łodzi i dokładnie tak, jak reszta populacji, interesowali się sportem. To jednak było prawie 100 lat temu, dziś nie ma większego sensu piłkarska przyśpiewka "Żydzew, Żydzew łódzki Żydzew, ja tej k... nienawidzę". Skład narodowościowy od dawna się nie zgadza. A słowo k... dotyczy pewnie bardziej niechęci do konkurencyjnej drużyny, niż jej założycieli. Sama słyszałam, jak piosenkę tę wykonał Żyd, wierny kibic Legii Warszawa. I wprawił mnie w zdumienie. Odpowiedz Link Zgłoś