Gość: kibicwisłyztorunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 20:32 szmaciarze z warszawki polegli przed własną publika, pozdrowienia dla pana waltera Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Miki Re: groclin uradował me serce IP: *.aster.pl 17.10.04, 11:07 No, jestem kibicem Legii. Wiem, że nas nie lubisz, trudno, ale ja ciebie jako kibica Wisły i w ogóle kibicow polskich drużyn staram się szanować. Masz w jednym rację, gramy słabo, osiągamy nienajlepsze wyniki, ale nie znaczy to, że jesteśmy szmaciarzami. Poczytaj sobie moje posty na onecie, gdy wypowiadałem się na temat postawy GKS Katowice. Wiesz, dziwię się takim postom typu szmaciarze warszawki, czy posty kolesia jebacwisłe ( wiesz pewnie, o kim teraz piszę ). Bo to powoduje agresję, ublizanie, a nie temu chyba służy zamiłowanie do piłki nożnej, a zwłaszcza kibicowanie polskim druzynom piłkarskim. Groclin wygrał, no cóż, wygrał dlatego, że wykorzystał jeden błąd obrońców Legii. I ten mecz pokazuje, że nowy trener po zwolnieniu Kubickiego jest potrzebny drużynie, bo duet Gawara - Zieliński tak sobie radzą jako trenerzy. Zresztą Zieliński jeszcze się nie wypalił i może pograć w piłkę. A Gawara lepiej się sprawdza w roli asystenta. Dlatego jeżeli ma przyjść Chovanec, niech przychodzi, a nie bawi się w chowanego. Kibic Legii pozdrawia kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś