Dodaj do ulubionych

Trwają mecze Ligi Mistrzów

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 21:11
Hej Chelsea gooool!!!Hej Chelsea gooool!!!Hej Chelsea gooool!!!Hej Chelsea
gooool!!!Hej Chelsea gooool!!!Hej Chelsea gooool!!!Hej Chelsea gooool!!!Hej
Chelsea gooool!!!Hej Chelsea gooool!!!Hej Chelsea gooool!!!Hej Chelsea
Chelsea gooool!!!Hej Chelsea gooool!!!Hej Chelsea gooool!!!Hej Chelsea
Chelsea gooool!!!Hej Chelsea gooool!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: lamps Chelsea Rules! IP: *.aster.pl 20.10.04, 21:15
      Lampard gola!!!
    • Gość: stern co na pewno powie szpakowski? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.10.04, 21:17
      propozycje sa takie:

1. czeka zeby nie spalic
      2. rozejrzal sie, popatrzyl
      3. coz znaczy doswiadczenie
      4. okazja do kontrataku
      5. x niepotrzebnie zwolnil
      6. goscie w gescie fair play oddali pilke
      7. x walecznie i ambitnie
      • Gość: re Re: co na pewno powie szpakowski? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.10.04, 21:20
        x wyjasnia, ale tylko na moment
        • Gość: ja Re: co na pewno powie szpakowski? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.10.04, 21:22
          ajajaj!
          • Gość: ja Re: co na pewno powie szpakowski? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.10.04, 21:24
            Oddaję głos do Warszawy.
            • Gość: art Re: co na pewno powie szpakowski? IP: *.teta.com.pl 20.10.04, 21:25
              kopia sytuacji sprzed 5 minut
              wielki spektakl prosze panstwa
              • Gość: joey Re: co na pewno powie szpakowski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 14:49
                Maja poukladana gre, ale opiera sie ona na indywidualnosciach
        • Gość: stefania bluszcz Re: co na pewno powie szpakowski? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.10.04, 22:16
          1. brawa za decyzje, gorzej z wykonaniem
          2. wprost na glowe iksa (w '86 to byli brazylijczycy)
          3. igrek nabiera szybkosci, mial czas, mogl przymierzyc
          • Gość: schechter donieck Re: co na pewno powie szpakowski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 22:43
            > 2. wprost na glowe iksa (w '86 to byli brazylijczycy)

A potem strzelał Tarasiewicz w poprzeczkę, a nie żaden Karaś.
        • Gość: bender :-) rece same skladaja sie do oklaskow IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 20.10.04, 23:56
      • Gość: zet Re: co na pewno powie szpakowski? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.10.04, 21:27
        y, niespozyte sily
        • Gość: ja Re: co na pewno powie szpakowski? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.10.04, 21:29
          Powinien przedłużyć trochę sędzia
          • Gość: stern Re: co na pewno powie szpakowski? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.10.04, 21:30
            czeka gdzie partnerzy
            • Gość: kobra Re: co na pewno powie szpakowski? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.10.04, 21:35
              i to jest własnie futbol!!! (nie wiadomo dokladnie o co mu chodzi w takim
              momencie, chyba o zadowolenie z roboty)
              • Gość: Mako Re: co na pewno powie szpakowski? IP: *.wcm.opole.pl 20.10.04, 21:55
                1.X,ma trochę swobody
                2.X,pięknie ustawiony
                3.przytomne rozciągnięcie
                Darek jest the best
                aha 4. przy tym stałym fragmemncie gry, juz podążaja na pole karne przeciwnika
                rośli obrońcy XX
                • Gość: bob Re: co na pewno powie szpakowski? IP: *.provider.pl 21.10.04, 10:10
                  raczej:
                  1. Ma czas, miejsce, swobodę

no i nieśmiertelne:
                  - Limit zmian w zespole x wykorzystany
                • p-iotr Re: co na pewno powie szpakowski? 21.10.04, 10:12
                  "koniec marzen, koniec snow"
                  "X duzo widzi.."
                  • Gość: kartka Re: co na pewno powie szpakowski? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.10.04, 10:35
                    i nie zagra w następnym meczu!
      • Gość: marecki Re: co na pewno powie szpakowski? IP: *.autocom.pl 20.10.04, 21:56
        ważny był moment podania.
        ach za szybko zagrał do..
        • Gość: arendt Re: co na pewno powie szpakowski? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.10.04, 22:20
          ostatnie piec minut nadziei jednych i drugich
          • Gość: ja Re: co na pewno powie szpakowski? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.10.04, 22:35
            Ciekawe... Olisadebe znowu ich ratuje?...
      • Gość: limak110 1. błyskaja flesze !! :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 22:13
        2.siwetne podanie ale niedokladne :)
      • Gość: snake Re: co na pewno powie szpakowski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 23:00
        Nie może obyć się bez:
        pierwszy kontakt bramkarza z piłką, to zawsze bardzo ważne żeby był udany
        • Gość: blo Re: co na pewno powie szpakowski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 13:55
          doskonale podanie, tylko nikogo tam nie bylo
      • Gość: as Re: co na pewno powie szpakowski? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.10.04, 23:47
        przed meczem przeczytałem w gazecie Della Sport
        ALEŻ OKAZJA !!
        • Gość: Y_Sam Re: co na pewno powie szpakowski? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 08:13
          Oczywiście wg pana Darka każde podanie w pobliżu bramki przeciwnika jest
          podaniem prostopadlym, bez wzgledu na to czy pila idzie po crossie czy nawet w
          poprzek boiska: "Swietne prostopadle podanie" :-)
      • Gość: kibitz Re: co na pewno powie szpakowski? IP: *.attu.pl / *.attu.pl 21.10.04, 01:12
        popatrzył gdzie partnerzy
        X nie opanował
        zmęczenie i jednych i drugich
        • Gość: PAT Re: co na pewno powie szpakowski? IP: *.chello.pl 21.10.04, 07:22
          Zrobiliscie polowe roboty za specow od dystrybucji gier sportowych! Teraz
          wystarczy to wszystko spisac, uzupelnic o pare brakujacych zdan, dac do
          przeczytania Szpakowskiemu, nagrac, i juz mamy pierwsza w historii polska
          wersje gry Fifa! :D
        • Gość: Y_Sam Re: co na pewno powie szpakowski? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 08:09
          Acha, no i jeszcze nieśmiertelne:

"Nikt nie stoi, nikt nie siedzi, wszyscy stoja"
          "Stending owejszyn na trybunach"
          "No, dyskutowalbym z arbitrem"
          "Składa się do strzału, złożył się ale niecelnie"
    • Gość: kobra Re: Trwają mecze Ligi Mistrzów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.10.04, 21:34
      Oli do boju!
    • aabytakdalej Re: Trwają mecze Ligi Mistrzów 20.10.04, 21:34
      a postawiłem majątek na Porto!!!
    • Gość: fikołek martwię się IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.10.04, 21:42
      o szachtar
    • Gość: a Re: Trwają mecze Ligi Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 22:48
      Brawo Oli!

www.worldfootball.prv.pl
    • Gość: Mamis Re: Trwają mecze Ligi Mistrzów IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.04, 23:02
      Boże, może ktoś skończy z tymi żenującymi komentarzami Szpakowskiego.
      Tego nie da się więcej słuchać!
    • Gość: oliznowboli Alleluja ! Oli ozdrowiał ! A na kadrę zachoruje ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 23:29
    • Gość: cyg@nek Czemu tak cicho o Lewandowskim? IP: *.osk.enformatic.pl 21.10.04, 01:11
      Nie oglądałem skrótu meczu Szachtara, ale Lewy wygrał. Chyba jednak Janas to
      cymbał, a nie Lewandowski-zły piłkarz. To kadra daje Mariuszkowi złą opinię. W
      dobrym klubie chłopak gra i jest ceniony. Z Janasa taki taktyk, jak z mysiej
      dvpy wentylator.
    • Gość: cool Re: Trwają mecze Ligi Mistrzów IP: *.tmp1-4.14.222.197.tmp1.dsl-verizon.net 21.10.04, 02:59
      SWIETNIE NO TO DAC BANANA
    • Gość: borsuk Re: Trwają mecze Ligi Mistrzów IP: *.union01.nj.comcast.net 21.10.04, 06:49
      was to calkiem pojebalo...czarny Polak waszym idolem?hahahaha nic dodac nic
      ujac pajace
      • Gość: katu Re: Trwają mecze Ligi Mistrzów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.10.04, 07:48
        do nory!
      • Gość: zgrzyt Re: Trwają mecze Ligi Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 13:35
        emigrancie, ja wiem że czarni ciebie tam gnoją, ale OLI to jest NASZ człowiek,
        w przeciwieństwie do ciebie
    • Gość: szwed Oli znowu udawal greka IP: 194.23.138.* 21.10.04, 09:09
      Bo polaka juz chyba ufdawac nie umie.
    • Gość: wito41 Re:Co powie szpak IP: *.elmor.com.pl 21.10.04, 10:13
      A ja mam to szczęscie, że nie musze słuchać bredni szpaka-bo ogladam mecze na
      Polsacie-Sporcie.Co prawda gorszy obraz ale komentarze fachowe. Cociaż Strejlau
      mnie nieraz wk...
    • Gość: Not Re: Trwają mecze Ligi Mistrzów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.10.04, 10:34
      wspaniały polski akcent
      • Gość: jaga Re: Czy Oli juz jest w formie? IP: 81.2.94.* 21.10.04, 11:51
        Czy ktos mi moze wyjasnic, bo ja sie nie znam, dlaczego Oli moze grac dla
        Panathinaikosu ale nie dla kadry? Tzn czy te jego chore kolana sa nie w formie
        tylko przed meczami kadry? Czy da sie cos na ta "magiczna" chorobe poradzic?
        • Gość: Not Re: Czy Oli juz jest w formie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.10.04, 12:25
          myślę że Oli był bardzo związany z Engelem i boli go że kibice przegnali tak
          wspaniałego trenera; poza tym on ma chore kolana i gra bardzo mało w tej
          Grecji - jakbyś miała chore kolana to byś też myslała z czego jutro chleb
          będziesz miała jak ci ostatecznie puszczą i oszczędzała je ile się tylko da, a
          nie narażała zdrowie i przyszłość dla niewdzięcznych kibiców z których
          niektórzy niestety są nawet rasistami, więc ja Go rozumiem i jestem mu
          wdzięczny za to co już zrobił dla nas - może więcej nic nie zrobić a ja będę
          pamiętać o zasługach a nie czepiać się Go o więcej i więcej żeby dawał
          • Gość: zgrzyt Re: Czy Oli juz jest w formie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 13:36
            popieram
    • Gość: bob Olisadebe - do reprezentacji ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 11:46
      Powołać go na mecz z Francją
      • Gość: :((( ... ale chyba do tej dla niepełnosprawnych :((( IP: *.dsl.mindspring.com 21.10.04, 15:12
        Dajcie mu spokój, jak całkiem wyzdrowieje i będzie mógł rozgrywać całe mecze,
        to można mu głowę zawracać, a tak to szkoda chłopa.
    • Gość: fx Re: Trwają mecze Ligi Mistrzów IP: *.pc.fgg.eur.nl 21.10.04, 16:15
      Teraz Janas bedzie chcila go do kadry powolac...
    • Gość: yossaryan Oli! Oli! Oli! IP: *.dyn.iinet.net.au 21.10.04, 18:19
      Oj! Oj! Oj! :) Tak dalej chlopie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka