Dodaj do ulubionych

Trener Manchesteru United oblany zupą!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 22:08
szkoda zupy ;)Mu są do d.py :S
Obserwuj wątek
    • Gość: Grzeslaw Re: Trener Manchesteru United oblany zupą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 22:19
      Ale się uśmiałem :D Dobry całkiem artykuł, a przede wszystkim śmieszny :D
    • Gość: sprint Szkocki szkoleniowiec? IP: *.cable.mindspring.com 25.10.04, 22:26
      To Alex Ferguson jest Szkotem? Myślałem, że urodził się w Anglii?
      • Gość: safdsfsf Re: Szkocki szkoleniowiec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 22:33
        dobry jestes
      • Gość: Maciek Re: Szkocki szkoleniowiec? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 09:28
        To obudź się
        A wiesz, że Lech Wałęsa jest z Islandii?
      • Gość: JA NAS - MY WAS Nie wiedziales.... IP: *.50.194.203.acc02-dryb-mel.comindico.com.au 26.10.04, 11:15
        ZE TO STARY, SZKOCKI, SMIERDZACY SER ?!!
    • Gość: rebraca Pierdo*licie w tym waszym szmatławcu IP: *.ytnet / *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.04, 22:34
      dlaczego nikt nie wspomina o tym ze klika min po pierwszym karnym nalezal sie
      drugi Manchesterowi za faul na Cristiano Ronaldo, a przez te 70 min jak tak
      dobrze graly te pseudogwiazdy to czemu nie strzelili o jednej bramki od
      Manchesteru. A po meczu jak zwykle mają pretensje do wszystkich tylko nie do
      siebie cioty niemyte, bo nie bylo 50 meczu do rekordu.
      Glory Glory Man United!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: miki Re: Pierdo*licie w tym waszym szmatławcu IP: *.238.92.225.adsl.inetia.pl 25.10.04, 22:58
        to fakt - pierwszy karny byl 50 na 50, ale drugi mial byc a nie bylo.jesli ktos
        jest kibicem arsenalu to niech nie pisze na ten temat!!! dziennikarz powinien
        byc bardziej obiektywny!!!przegrywac trzeba musiec!!!
        • Gość: m. "przegrywac trzeba musiec!!!" ??? :))) IP: *.chello.pl 26.10.04, 01:28
          no ty to sie juz namusiales hehehe spij grzecznie i nie podniecaj sie tak w
          trakcie pisania, bo glowa jedno, a palce drugie :))
    • Gość: Vieri Re: Trener Manchesteru United oblany zupą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 22:36
      To tam na płycie boiska stoi kocioł z zupą i piec do pizzy?
      • Gość: LoRd QulaG też mnie to zastanawia... IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 25.10.04, 22:56
        skąd piłkarze mieli zupę?!??! a dop tego pizze co jeszcze kawior i szampana
        może jeszcze i to wszystko w tunelu do szatni??! głodomory...

PS. śmieszny tekst ale mam nadzieję że GW robi to też w celu wysmiania prasy
        brytykskiej a nie jej naśladowania bo takie przysłowiowe robienie igieł z wideł
        zachacza o poziom Super Expresu i Faktu... :P
        • Gość: pawcio Re: też mnie to zastanawia... IP: 5.5R3D* / *.cache.pol.co.uk 25.10.04, 23:12
          To bardzo proste. Poniewaz gra w pilke na wyspach brytyjskich jest bardzo
          wyczerpujaca gdyz pilkarze daja z siebie wszystko a do tego warunki sa ciezkie
          (deszcz, bloto nie tam jakies slonce w Madrycie), w czasie przerwy i zaraz po
          meczu musza sobie pojesc. Z tego powodu w tunelach instaluja sie baby, ktore
          sprzedaja zupe, pizze, pierogi i jagodzianki albo angielskie racuchy (daleko im
          do naszych paczkow). To jest swietny interes i urzad dajacy licencje jest
          oblegany przez tysiace straganiarzy ktorzy chca sobie dobrze zarobic. Taki
          pilkarz co zarabia £50000 tygodniowo placi spoko 100 funtow za goroca
          grochowke. Troche sie pewnie wylalo na Fergusona i to wszystko.
          Milosnikom MU zycze duzo fartu bo beda go potrzebowac. Zwracam rowniez uwage ze
          Rio Ferdinand i Van Nisterooy powinni dostac czerwone kartki w meczu z
          Arsenalem.
    • Gość: janek Ale przecież Manchesterowi i tak należał się karny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 22:38
      Ale przecież Manchesterowi i tak należał się karny!!
      już po pierwszym (niesłusznym) karnym była sytuacja, w której Ronaldo został
      sfaulowany w polu karnym (w bardzo widoczny sposób) przez Ashlee Cole'a, więc
      NIE MA SIĘ O CO SPIERAĆ bo sprawiedliwość jest na tym swiecie
    • Gość: ktoś Arsen(an)al IP: 81.210.100.* 25.10.04, 23:03
      Tak postępują tylko chamy,nie potrafiące przegrywać.Nigdy nie lubiłem Henry`ego
      ale teraz to już na niego patrzeć nie będę mógł.Nie jestem fanem MU!
    • Gość: Michał do GW - czy wy kontrolujecie to co piszecie !!!! IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 25.10.04, 23:13
      O zupie i pizzy w przejściu do szatni to w życiu nie słyszałem a poza tym te
      błędy literowe i słowne !!! Jesteście amatorami - GW i kończę na tym nasz
      wspólny epizod !!!
    • Gość: xyz M.U. jest najlepsze ale Alex musi odejść ! IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 25.10.04, 23:19
      T.Henry no cóż jak się tyle bramek nie strzela i forma już nie ta co kiedyś to
      (jak widać) czas najwyższy zająć się robieniem hałasu w okół własnej osoby i
      niekoniecznie w sposób sportowy !
      • Gość: twinn mutd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 00:01
        kibicuje man utd ale i tak sadze ze rio powinien dostac czerwo a tak kiepsko
        sedziowanej ligi ang jeszcze nie widzialem. pierwszego karnego nie bylo 50-50
        tylko 100-0. a drugi byl 100-0. tak czy siak niech wenger nie pie..
        farmazonow ze byli lepsi i jaka to tragedia i caly swiat przeciwko arsenalowi i
        nikt go nie kocha.
    • Gość: piotr_kanada Arsenal are wankers IP: *.sympatico.ca 26.10.04, 00:14
      ja piernicze, ale baby... nie zasluzyli na zwyciestwo i zamiast do tego sie
      przyznac, to placza jak te baby.
      • Gość: Kosa Re: Arsenal are wankers IP: *.acn.waw.pl 26.10.04, 00:42
        Jestem kibicem MU ale nie cieszy mnie to zwycięstwo.
        Miało być święto futbolu, a co było, okrutna jatka!
        Mój niedawny idol RvN staje się, wyrachowanym
        brutalem(liczę na zawieszenie od federacji!), młody
        Rooney jeszcze nic w futbolu nie osiągnął a już
        trenuje balet. MU to w mojej świadomości najwaleczniejsza
        ale fair grająca drużyna, kiedys były oczywiście incydenty
        (młody Kean) ale dzielność nie chamstwo było wizytówką
        zespołu. Ronaldo, Heinze choć młodzi, to dawny styl zespołu.
        Reasumując: karny dla MU, 2 czerwone dla MU(co najmniej dwie!).
        Pozdrawiam.
        • Gość: Arsenal fan Re: Arsenal are wankers IP: *.netwalker.pl 26.10.04, 01:39
          Dzieki za ten glos rozsadku! Mam wrazenie, ze wiekszosc wyrazajacych tu swoje
          (?) opinie meczu na pewno nie widziala i opieraja sie na tym, co moga na ten
          temat gdzies tam przeczytac lub uslyszec, a to troche w stylu LPR-u oceniac
          cos, czego sie nie widzialo. Ja mecz widzialem od dechy do dechy i chcialbym o
          kilku rzeczach wspomniec. Sedziowanie - poziom 4-tej ligi San Marino (nie
          obrazajac San Marino), czyli zaden, mysle tu takze o sedziach liniowych! Karny
          dla MU powinien byc, ale w tej drugiej sytuacji. Rooney'a na 100% Campbell nie
          sfaulowal, ale najbardziej wkurzyl mnie wyraz twarzy tego szczeniaka, kiedy
          Campbell wrzeszczal na niego. Rooney, moim zdaniem, to esencja aktualnej formy
          i stanu ducha MU. Silny jak tur, fakt, ale tak glupi, chamski i zadufany w
          sobie, ze podskoczyl dowodcy brytyjskiej obrony. Mam nadzieje, ze zemsta Sol'a
          na najblizszym zgrupowaniu kadry angielskiej, bedzie subtelna, acz dotkliwa.
          Czerwone kartki nalezaly sie: Rooney'owi (za symulowanie faulu), van
          Nistelrooy'owi (za faul na Cole'u), Cole'owi (za faul na Ronaldo). Poza tym w
          cholere zoltych kartek dla MU za faule, zwlaszcza w pierwszej polowie, na
          Reyes'ie! Przeciez malo co nog chlopakowi nie polamali! I trzeba bylo byc
          slepym baranem, zeby tego nie widziec. Na koniec chcialbym jeszcze dodac, ze
          tylko ignorant, nie majacy pojecia o pilce, moze stwierdzic, ze MU byl lepszy w
          tym meczu, wystarczy rzut oka na statystyki, albo sugeruje jeszcze raz mecz
          obejrzec, bo pieknych akcji w statystykach nie ujmuja! A szkoda. Oczywiscie
          liczy sie zwyciestwo, a zwyciesko wyszedl ze starcia MU. Tylko chce sie zapytac
          kibicow, czy styl juz w ogole sie nie liczy? To po jaka cholere tacy magicy jak
          Reyes, Ronaldo czy Henry biegaja po boisku? Wpuscmy 22 "Rooney'ow" i bedziemy
          ogladac piekna rzeznie w wykonaniu troglodytow.
          • Gość: regis Re: Arsenal are wankers IP: 195.85.209.* 26.10.04, 08:56
            Co do inteligencji Rooney'a zgadzam się, ale człowieku, na litość boską, nie
            odmawiaj mu umiejętności, bo to już jawna niesprawiedliwość! Mecz oglądałem,
            fakt, MU grał ostro, kartki dla RvN i Rio winny być, ale w takim układzie
            A.Cole też powinien wylecieć, i może Viera, za "męczenie" sędziego i tylko. Co
            do stylu gry, wydaje mi się, że Arsenal gra ładnie dla oka, skutecznie, ale
            tylko przeciwko słabszym bądź średnim drużynom. Gdy spotyka się z kimś bardzo
            dobrym to nie gra już tak dobrze. MU ostatnio nie jest w najwyższej formie, ale
            tak to już jest gdy się przebudowuje zespół, myślę, że tego lata trafi tam
            Rafael van der Vaart (byłem we wrześniu w Amsterdamie, tam panuje przekonanie,
            że sparawa już jest obgadana i transfer to już kwestia podpisu). Ale wracając
            do tematu, Arsenal moze czuć się pokrzywdzony po meczu, ale przegrał
            zasłużenie. Co do zachowania piłkarzy po meczu, to trener chyba nad nimi nie
            bardzo panuje w zeszłym roku zaatakowali RvN, teraz prawie była burda, i to wg
            fanów Arsenalu jest ok, bo ich chłopcy przegrali, a wszystko przez wielki
            spisek...... Panowie, świat się nie skończył, MU od stycznia gra różnie, a nikt
            tam nie dopatruje się spisków....... Trochę obiektywizmu, pozdrawiam.
    • Gość: adam tylko fulham!fuck arsenal! IP: 217.158.92.* 26.10.04, 01:18
      nie wiem jak wenger mo0ze byc taki beszczelny,kilka tygodni temu sedzia meczu
      fulham arsenal odwolal karnego dla fulham a potem nie uznal gola,kto w tej
      lidze oszukuje!?jebac arsenal
    • Gość: black white army who is the fucking man united? IP: 217.158.92.* 26.10.04, 01:21
      we are fulham super fulham we are fulham ffc!
      • Gość: mp dlatego taki czerwony na ryju? IP: *.dyn.optonline.net 26.10.04, 04:31
        bo goraca zupka mu sie wylala na twarz?he,he,he.
        • Gość: le comte Swieta wojna ! IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 26.10.04, 07:35
          O meczu mozna tylko tyle powiedziec! Kartki, faule, bledy... tak owszem, ale
          tlumaczenia Wengera to absurd. Skoro grali tak pieknie to dlaczego przegrali ?
          Bo pilka to nie plywanie synchroniczne p.Wenger ! Ponadto ten incydent w tunelu
          to efekt frustracji, ze nie ma 50 meczu bez porazki i akurat z MU przegrali...
          ha ha... Ps. Zreszta Arsenal moze wygrywac po 4:0 z Charlton'em i Norwich, bo
          LM to dla nich zbyt duzy poziom! Ale z grupy moze wyjda... Inna sprawa to MU,
          brakuje im rozgrywajacego z prawdziwego zdarzenia a z trenerem moze byc tak jak
          niedawno w Newcastle ...
        • Gość: Ja nas - my was Trzeba bylo pomyjami.... IP: *.50.194.203.acc02-dryb-mel.comindico.com.au 26.10.04, 11:20
          dziada oblac, to by nie zauwazyl.
      • Gość: rob Re: who is the fucking man united? IP: *.bulldogdsl.com 26.10.04, 11:36
        ty idioto naucz sie angielskiego
    • Gość: lotman Arsenal gral o niebo lepiej... IP: *.kjj.estpak.ee 26.10.04, 08:31
      ... przez 90 min oddal 2 celne strzaly na bramke MU -
      - spokojnie, to tylko dowcip :))) (fanom Arsenalu nie smiac sie bo to prawda)

nie jestem super specjalista ale wydaje mi sie ze w pilce nie chodzi o to
      zeby "grac lepiej" ale trafiac do bramki kiedy ma sie do tego okazje, (Czarne)
      Francuzkie Buraki!
    • Gość: MARIUSZ Re: Trener Manchesteru United oblany zupą! IP: *.umig.busko.pl / 217.96.110.* 26.10.04, 10:35
      NIESTETY PO RAZ KOLEJNY KIEPSKI SĘDZIA PRZERWAŁ PASSĘ DOBREJ DRUŻYNIE. żAL MI
      ARSENALU I DZIWI MNIE TO , ŻE W ANGLII SĄ TACY SĘDZIOWIE JAK W pOLSCE.
    • Gość: bart Bo zupa była za słona! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 11:14
      palanty z wysp
      • Gość: koneser to jest arsenal, brudny zespol IP: *.his.uni.torun.pl 26.10.04, 13:48
        glory glory man united
    • Gość: Odra Opole Re: Trener Manchesteru United oblany zupą! IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 26.10.04, 14:41
      MU KING, arsenal to pi..y na zawsze
    • Gość: Miki Re: Trener Manchesteru United oblany zupą! IP: *.aster.pl 27.10.04, 02:48
      No, takie zachowanie to dla mnie osobiście zwykłe szczeniactwo. Kończy się
      pewna era, tak samo jak seria meczy bez porażki w przypadku Arsenalu. Czy ich
      skrzywdził sędzia - nie wiem, meczu nie oglądałem. Ale jeżeli tak się zachowali
      piłkarze, to to niewiele ma wspólnego ze sportem. Ciekawe, co na to Arsene
      Wenger.

Kibic Legii pozdrawia kibiców wszystkich polskich drużyn.
      • Gość: doolku oh merseyside is full of shit!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.10.04, 16:19
        GLORY GLORY MAN UNITED!!!

A CO DO ZUPY:

GLORY GLORY POMIDORY!!!;D

pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka