Dodaj do ulubionych

Sensacja w Ameryce. Brazylia przegrała z Ekwadorem

IP: *.neo / 217.96.36.* 18.11.04, 09:27
"leży 2800 m nad poziomem moża" wow co za tłuki pracują w Gazecie , ja pier.... gościu za takiego byka powinien wypierd.... do podstawówki , słyszysz debilu?!?
Obserwuj wątek
    • Gość: KS Re: Sensacja w Ameryce. Brazylia przegrała z Ekwa IP: *.dhi.waw.pl 18.11.04, 10:25
      Żenada.
    • Gość: gość Ja pier......co za baran to pisał? moŻa !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 10:34
    • Gość: virton Re: Sensacja w Ameryce. Brazylia przegrała z Ekwa IP: *.compnet.com.pl 18.11.04, 10:39
      Na kolanie to piszą czy jak? Nie mają jakiego edytora z korektą błędów?
      Żenua...
      • Gość: qubak żenua IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 11:20
        ...może nie mają legalnej wersji office - czasem w pirackich wersjach brakuje
        nkt. funkcji - może akurat trafiło na brak automatycznego sprawdzacza...???

ja rozumiem - błędy rzeczowe się zdarzają - presja czasu, gazeta do druku za
        kilkanaście minut, nie zdążymy sprawdzić, doczytać. ale to????

słuw brakóje :-))))))))))))))))))))))))
    • Gość: Chester Re: Sensacja w Ameryce. Brazylia przegrała z Ekwa IP: *.ists.pl / *.ists.pl 18.11.04, 11:37
      Toście błysnęli wiedzą...polecam zerkanie od czasu do czasu do atlasu świata...
      • Gość: krawaciarz Re: Sensacja w Ameryce. Brazylia przegrała z Ekwa IP: 80.51.232.* 18.11.04, 11:41
        Chdzi o moŻe, tłuku. Polecam zerknięcie do słownika ortograficznego od czasu do
        czasu...
    • Gość: Pablo Sensacja w "Gazecie Wyborczej" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 11:53
      Od kiedy morze (w znaczeniu zbiornika wodnego)pisze się przez "Ż"??!! Strach
      pomyśleć, co za analfabeci pracują w tak poczytnym dzienniku.
    • Gość: gosc Re: Sensacja w Ameryce. Brazylia przegrała z Ekwa IP: *.acn.waw.pl 18.11.04, 11:56
      moze to zemsta jakiegos brazylijskiego hakera:]
      swoja droga wprawdzie blad jest koszmarny, ale po co az tyle osob go wytyka i w
      dodatku kazdy robi to w taki sposob, jakby go pierwszy zauwazyl;)
    • Gość: gosc wp jest lepsza IP: *.acn.waw.pl 18.11.04, 12:04
      a jak inni sobie poradzili z ta trudnoscia ortograficzna?
      onet i interia przestraszyly sie i nie wspomnialy o polozeniu Quito, za to wp
      wykazala sie duzym sprytem: "Quito jest położone na dużej wysokości"
    • Gość: PM Re: Sensacja w Ameryce. Brazylia przegrała z Ekwa IP: *.k.mcnet.pl 18.11.04, 12:20
      No MORZEbyscie juz poprawili to MOŻE ;)
      Chyba ze akuratwertujecie slowniki zeby sie upewnic.

"Jak jedna osoba Ci mowi ze jestes koniem to go olej, ale jak kilka to lepiej
      kup sobie siodło"
    • Gość: Docent Re: Sensacja w Ameryce. Brazylia przegrała z Ekwa IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 18.11.04, 12:37
      To nie pierwszy taki wypadek, oni chyba wszyscy są tacy zdolni bo błędy w
      składni sa tu na porządku dziennym, a co dopiero otrografia.
    • Gość: rb Re: m o Ż a ! Co za debil ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 12:49
      Wypie..ć imbecyla i dać robotę komuś potrzebującemu.
      • Gość: ja Re: m o Ż a ! Co za debil ! IP: *.toya.net.pl 18.11.04, 13:08
        No, koniec swiata,prawda Panie profesoZe.....he he he
    • Gość: ps DWA BYKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 13:09
      DWA BYKI W JEDNYM ZDANIU, QUITO LEZY 2850 METROW NAD POZIOMEM MORZA, EH A
      MYSLALEM ZE W GAZECIE PRACUJA KOMPETENTNI LUDZIE!
    • Gość: Kondon Re: Sensacja w Ameryce. Brazylia przegrała z Ekwa IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 18.11.04, 13:17
      > "leży 2800 m nad poziomem moża" wow co za tłuki pracują w Gazecie , ja pier...
      > . gościu za takiego byka powinien wypierd.... do podstawówki , słyszysz debilu
      > ?!?
      GW ma racje, stolica Ekwadoru Quito lezy 2800 m nad poziomem moza i 2850 m
      nad poziomem morza-:))))
    • Gość: Jacek Re: Sensacja w Ameryce. Brazylia przegrała z Ekwa IP: 216.118.213.* 18.11.04, 17:37
      A co to znaczy?
      "Ostatni raz w tych rozgrywkach Brazylijczycy przed trzema laty w La Paz z
      Boliwią (0:1)."
      Mieszkam kilkadziesiat lat poza Polska i moze gramatyka sie zmienila. Jak ja
      pamietam to zdanie moze miec podmiot domyslny ale orzeczenie?

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka