Gość: rocco IP: *.neo / 217.96.36.* 18.11.04, 09:27 "leży 2800 m nad poziomem moża" wow co za tłuki pracują w Gazecie , ja pier.... gościu za takiego byka powinien wypierd.... do podstawówki , słyszysz debilu?!? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KS Re: Sensacja w Ameryce. Brazylia przegrała z Ekwa IP: *.dhi.waw.pl 18.11.04, 10:25 Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Ja pier......co za baran to pisał? moŻa !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 10:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virton Re: Sensacja w Ameryce. Brazylia przegrała z Ekwa IP: *.compnet.com.pl 18.11.04, 10:39 Na kolanie to piszą czy jak? Nie mają jakiego edytora z korektą błędów? Żenua... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qubak żenua IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 11:20 ...może nie mają legalnej wersji office - czasem w pirackich wersjach brakuje nkt. funkcji - może akurat trafiło na brak automatycznego sprawdzacza...??? ja rozumiem - błędy rzeczowe się zdarzają - presja czasu, gazeta do druku za kilkanaście minut, nie zdążymy sprawdzić, doczytać. ale to???? słuw brakóje :-)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chester Re: Sensacja w Ameryce. Brazylia przegrała z Ekwa IP: *.ists.pl / *.ists.pl 18.11.04, 11:37 Toście błysnęli wiedzą...polecam zerkanie od czasu do czasu do atlasu świata... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krawaciarz Re: Sensacja w Ameryce. Brazylia przegrała z Ekwa IP: 80.51.232.* 18.11.04, 11:41 Chdzi o moŻe, tłuku. Polecam zerknięcie do słownika ortograficznego od czasu do czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Sensacja w "Gazecie Wyborczej" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 11:53 Od kiedy morze (w znaczeniu zbiornika wodnego)pisze się przez "Ż"??!! Strach pomyśleć, co za analfabeci pracują w tak poczytnym dzienniku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Sensacja w Ameryce. Brazylia przegrała z Ekwa IP: *.acn.waw.pl 18.11.04, 11:56 moze to zemsta jakiegos brazylijskiego hakera:] swoja droga wprawdzie blad jest koszmarny, ale po co az tyle osob go wytyka i w dodatku kazdy robi to w taki sposob, jakby go pierwszy zauwazyl;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc wp jest lepsza IP: *.acn.waw.pl 18.11.04, 12:04 a jak inni sobie poradzili z ta trudnoscia ortograficzna? onet i interia przestraszyly sie i nie wspomnialy o polozeniu Quito, za to wp wykazala sie duzym sprytem: "Quito jest położone na dużej wysokości" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PM Re: Sensacja w Ameryce. Brazylia przegrała z Ekwa IP: *.k.mcnet.pl 18.11.04, 12:20 No MORZEbyscie juz poprawili to MOŻE ;) Chyba ze akuratwertujecie slowniki zeby sie upewnic. "Jak jedna osoba Ci mowi ze jestes koniem to go olej, ale jak kilka to lepiej kup sobie siodło" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Docent Re: Sensacja w Ameryce. Brazylia przegrała z Ekwa IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 18.11.04, 12:37 To nie pierwszy taki wypadek, oni chyba wszyscy są tacy zdolni bo błędy w składni sa tu na porządku dziennym, a co dopiero otrografia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rb Re: m o Ż a ! Co za debil ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 12:49 Wypie..ć imbecyla i dać robotę komuś potrzebującemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: m o Ż a ! Co za debil ! IP: *.toya.net.pl 18.11.04, 13:08 No, koniec swiata,prawda Panie profesoZe.....he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps DWA BYKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 13:09 DWA BYKI W JEDNYM ZDANIU, QUITO LEZY 2850 METROW NAD POZIOMEM MORZA, EH A MYSLALEM ZE W GAZECIE PRACUJA KOMPETENTNI LUDZIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kondon Re: Sensacja w Ameryce. Brazylia przegrała z Ekwa IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 18.11.04, 13:17 > "leży 2800 m nad poziomem moża" wow co za tłuki pracują w Gazecie , ja pier... > . gościu za takiego byka powinien wypierd.... do podstawówki , słyszysz debilu > ?!? GW ma racje, stolica Ekwadoru Quito lezy 2800 m nad poziomem moza i 2850 m nad poziomem morza-:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Sensacja w Ameryce. Brazylia przegrała z Ekwa IP: 216.118.213.* 18.11.04, 17:37 A co to znaczy? "Ostatni raz w tych rozgrywkach Brazylijczycy przed trzema laty w La Paz z Boliwią (0:1)." Mieszkam kilkadziesiat lat poza Polska i moze gramatyka sie zmienila. Jak ja pamietam to zdanie moze miec podmiot domyslny ale orzeczenie? Odpowiedz Link Zgłoś