Dodaj do ulubionych

Kasperczak jednak zwolniony?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 12:50
Nie jestem fanem Wisły, mieszkam na ślasku i nie mam sie tu czym pochwalć,
ale nasuwa sie refleksja jak mocno trzeba byc poje..ym zeby zwalniac trenera
który dysponuje takim potencjałem i umiejętnościami na rzecz ochlejtusa
czeskiego - który naprawde powtarzam NAPRAWDE nic konkretnego nieosiągnał. To
jest jakis debilizm - trener prawie ostatniej druzyny idze trenować
pierwszą. A pierwszy jest zwalniany chociaż...no własnie?
Co tej Wisle mozan zarzucić?

Poje..i- bede się smiał jak Wisła roztrwani rzewage pod wodzą tego
czasekiego pijaka
Obserwuj wątek
    • Gość: ojdiridi Kasperczak jednak zwolniony? IP: 195.116.95.* 23.11.04, 12:51
      nawet jeśli, chylę czoło
      • Gość: Lech Poznań I DOBRZE!!! DYMAĆ CHAMA!!! IP: *.u.mcnet.pl 23.11.04, 13:31
        i wisłę też!!!
        • Gość: apple Re: I DOBRZE!!! DYMAĆ CHAMA!!! IP: 217.23.229.* 23.11.04, 14:33
          nie podpisuj sie mianem 'poznan' matole, bo wstyd nam przynosisz.
          • Gość: Joj Dymać Lecha... Grozny jesteście buhahahaha... IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 23.11.04, 16:08
            Mocni w gębie...
            • Gość: hegemon Lech Poznan??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 19:26
              dlaczego wszyscy reaguja na takie podpuchy??
              kibic Legii pisze je..wisłe i podpisuje się Lech Poznan
              kibic Lecha pisze je..wisłe i podpisuje się Legia Warszawa
              kibic Wisły pisze je..lecha i podpisuje się Legia Warszawa
              kibic Legii pisze jebaclecha i podpisuje się Wisła Kraków

a wszyscy wyciągają ztego jakieś wnioski, często nawet co do reszty kibiców
              danego klubu, a każdy może tak się podpisać i napisać co chce

rozumiem że każdy wie kibicem jakiej drużyny jestem...
              • Gość: same polmozgi Re: Lech Poznan??? IP: *.net-serwis.pl 25.11.04, 14:00
                kibic lecha pisze je..wisle i podpisuje sie lech poznac
        • Gość: Wysmiewaczek Re: I DOBRZE!!! DYMAĆ CHAMA!!! IP: *.vnburn01.mi.comcast.net 23.11.04, 15:15
          Ty jestes z Poznania baranie??? Chyba tylko podszywasz sie pod Poznan. Mieszkam
          na razie b.daleko od mojego ukochanego Poznania, ale nie wierze, zeby kibic
          poznanski byl tak beznadziejnie glupi!!!!!Przeciez trener Kasperczak, to jest
          KTOS, a nie taki cienias jak ten czeski ochlapus. Racje mial moj przedmowca, ze
          jest to ironia losu, zeby trener najlepszej druzuny polskiej odchodzil, a jakis
          beznadziejniak obejmowal te druzyne? To nie do wiary, cos mi to nieladnie
          pachnie...
        • Gość: Karo Re: I DOBRZE!!! DYMAĆ CHAMA!!! IP: *.ftt.wolbrom.pl / *.ftt.wolbrom.pl 23.11.04, 16:12
          A NAJLEPIEJ DYMAĆ LECHA!! WIELBICIELU PEJSATYCH WYNOCHA DO ISRAELA
        • Gość: PrzemO Re: I DOBRZE!!! DYMAĆ CHAMA!!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.04, 16:43
          Okej. To czuj sie wydymany!
        • Gość: twinn Re: I DOBRZE!!! DYMAĆ CHAMA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 18:07
          ciekawe jak sie sam chcesz wydymac???
        • Gość: anty- hools Re: I DOBRZE!!! DYMAĆ CHAMA!!! IP: *.stanet.pl / *.stanet.pl 24.11.04, 23:31
          spadaj prymitywny szmaciarzu
    • Gość: szkoda Kasperczak jednak zwolniony? IP: *.t2.ds.pwr.wroc.pl 23.11.04, 12:53
      tak naprawde jedyny polski naprawde profesjonalny trener, nie zapomne wisly w
      pucharze uefa dwa lata temu...
    • Gość: nieznany Re: Kasperczak jednak zwolniony? IP: *.pl 23.11.04, 12:58
      Nikomu nie życzę zwolnienia bo sam przez to przeszłem ale przy jego zarobkach
      w porównaniu do moich ja zarabiam obecnie w nowej firmie 800 zł brutto nic mu
      się nie stanie bo i tak do końca swoją rodzinę najbliższą ustawił można
      powiedzieć on już o kase nie musi się martwić !!!

po za tym on jest dobrym trenerem nawet po kompromitacjach z Valerengą i
      Tibilisi poszuka sobie innego klubu.Na bezrobociu nie będzie długo !!!
    • Gość: mietek Heniu do Legiuni ;-) IP: 217.153.180.* 23.11.04, 13:02
    • Gość: heniek NAJGŁUPSZA DECYZJA CUPIAŁA !!! IP: 195.187.51.* 23.11.04, 13:08
      O ile jest to prawdziwa informacja...
      • Gość: QQ Re: NAJGŁUPSZA DECYZJA CUPIAŁA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 19:56
        W WISLE MILCZĄ A GAZETY PISZĄ CO CHCĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Bananex Re: Kasperczak jednak zwolniony? IP: 212.160.104.* 23.11.04, 13:19
      To prawda że to jest najgorsza decyzja pana Cupiała!!
      Ale Kasperczaka tylko może zastąpić ktoś z zagranicy!!
      Żaden Liczka bo roz..li Wisłę.
      Pozdrawiam fanów piłki.
      • Gość: :-) Ciupciał! Dzwoń do żony Chovaneca!!! IP: *.marketscore.com / 216.148.246.* 23.11.04, 13:52
        Może tym razem da...
        się namówić :-)
    • Gość: ok! Kasperczak zwolniony...może teraz na selekcjonera? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 23.11.04, 13:35
      Kazdemu może sie trafić chwila slabosci..trafila sie też druzynie Wisly
      (puchary).Natomiast patrzac na cały okres trenerki Kasperczaka w Wisle, moge
      tylko powiedzieć, że uczynil wiele.Bylo parę maczow, gdzie porażka byla tuż
      tuż, i Kasperczak stanął na wysokosci, zrobil akurat te zmiany co trzeba, nie
      zrejterowal , nie przestraszyl sie jak Engel czy Janas.Nie ma tego jednak
      zlego, co by na dobre nie wyszlo..i może teraz wolny Kasperczak będzie swietnym
      kandydatem na 1 trenera polskiej reprezentacji.
    • Gość: cysorz Re: Kasperczak jednak zwolniony? IP: *.twcny.rr.com 23.11.04, 13:42
      A wszystko dlatego, ze z p. Cupiala taki znawca pilki noznej jak znaszych
      politykow znawcy demokracji i kapitalizmu (zachodniego, oczywiscie): za
      cokolwiek sie wezma, to zalatwia na cacy.

PS. mimo, ze z Krakowa, za Wiala nie przepadam, ale szkoda jedynego
      extraklasowego zespolu. To, ze reprezentacja Polski gra jako tako, to nie
      zasluga trenerskiego kunsztu p. Janasa, tylko zasluga obecnosci w niej 6-7
      graczy z Wisly, ktorzy sa ze soba zgrani jak stare dobre malzenstwo.
      • Gość: HakunaMatata zatrudnie Pana Kasperczaka IP: *.wodzislaw.sdi.tpnet.pl 23.11.04, 13:59
        witam,
        Drogi Panie, mam druzyne www.managerzone.com właśniwe awansowałem do div4 moze
        u mnie Pan potrenujesz chłopaków, jak te osioły nie chcą Pana.
        ZApraszam warunki finansowe podobne jak w Wiśle
      • Gość: manio Re: Kasperczak jednak zwolniony? IP: *.bj.uj.edu.pl 23.11.04, 14:27
        Jesteś z Krakowa?Ale pewnie tego w byłej NRD,skoro uważasz,że Wisła jest naszym
        (tj.krakowskim)jedynym ekstraklasowym zespołem..
    • Gość: Mariusz Re: Kasperczak jednak zwolniony? IP: *.elpos.net / 217.153.182.* 23.11.04, 14:23
      Mam nadzieje ze iti oraz działacze legii wiedzą gdzie mają szukac trenera!!!!
    • Gość: X KASPERCZAK NAUCZYL WISLE GRAC!!!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 23.11.04, 14:27
      Pilkarze "zelowe gwiazdeczki" dostali wysokie kontrakty i mieli w dupie
      jakies tam dynamo.
      TO WINA DZIALACZY KTORZY ZLE PRZYGOTOWALI KONTRAKTY PILKARZY!!!
      PS
      Poziom dzialaczy Wisly obrazuje sytuacja z przed meczu z Lazio.
      Zmrozona murawa-mecz odlozony-rozluznienie- demobilizacja -klapa!!!
      Gdyby wtedy wygrali z Lazio nie odszedl by Kosowski, Uche, Kuzba i
      rozniesliby Anderlecht.
      KAPKA, PRASKI WON!!!!!!!!!!!!
    • Gość: soc SZKODA CHŁOPA I WISŁY IP: 80.48.253.* 23.11.04, 14:32
      to że nie potrafił zmobilizować zespołu na puchary nie umniejsza jego osiągnięć
      w lidze i za granicą, Cupiał chyba myśli że mając dobrych piłkarzy może wstawić
      byle jakiego trenera, niestety nie wszystkich można zastąpić i będzie widać w
      rundzie wiosennej
      • Gość: Ubek Kapka to ten kapuś z SB ? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 23.11.04, 14:39
        Może Kasperczak nie chciał się zapisać do klubowego związku SLD ???
        To najlepszy obecnie polski trener. Na selekcjonera narodowego !!!
        Listkiewicz geniuszu, na co jeszcze czekasz ???

• Gość: C PRASKI, KAPKA, BASALAJE---WON!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 23.11.04, 14:40
      Panie Heniu-olej Pan tych amatorow i przejdz do LEGII!!!
      Praski, Kapka, Basalaje kto to jest??
      Kapaka wiem sam sie przyznal przed wyborami byl UBekiem.
      Wisla to sami komunisci!!! Kapka, Mietta, Czerwinski!!!
      Myslicie wislaczki ze czemu Czerwinski "potrafil" zalatwic stadion, a inni nie?
      Bo ma stare wtyki u komunistow!!!
      • Gość: kibic Re: PRASKI, KAPKA, BASALAJE---WON!!!!!!!! IP: 5.5R* / 208.17.215.* 23.11.04, 17:58
        No Coz, miedzy nami Polakami, to tak przewaznie: "Cudze chwalicie ...
        Jesli jednak to prawda, to jednak: Glowa do gory, p. Henryku - oni nie sa
        Ciebie warci!
    • Gość: Wrocławianin Re: Kasperczak jednak zwolniony? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.04, 14:48
      Kasperczak powinien zostac w Wiśle.
    • Gość: zielu Re: Kasperczak jednak zwolniony? IP: *.waw1.cyber-cafe.pl 23.11.04, 14:51
      nieeeeeeeeeee. Heniu to najlepszy trener w PL a Liczka...kim on tak naprawde
      jest i co takiego osiagnal w PL? Chyba tylko jego PR zasluguje na pochawale!
    • Gość: XXX LEGIO BIERZ KASPERCZAKA IP: *.crowley.pl 23.11.04, 14:52
      Jestem z Krakowa i kibicuje Wisle,
      ale juz nie moge patrzec na te UBeckie mordy
      Kapki, Basalajow, Praskiego.

TAK WALSNIE JEST W KRAKOWIE-KAZDA INWSTYCJA MUSI SIE SKONCZYC GOWNEM!!!
      Przyklady
      Nowe Misto, Festiwal Betowenowski(teraz mamy za to festiwal pierogow)
      KRAKOW TO ZADUFANE W SOBIE PROWINCJONALNE MIASTECZKO.
      TAKA JEST PRZYKRA PRAWDA.
      ARCHITEKTURA PIEKNA, ALE LUDZIE ZAWISTNI Z NOSEM W CHMURACH!!!!!
    • Gość: Mirek z Kanady Kasperczak zamiast Janasa IP: *.vn.shawcable.net 23.11.04, 14:53
      PZPN nie powinien odpuscic takiej okazji i natychmiast mianowac Kasperczaka
      trenerem kadry. Janasowi dac cos na oslode ale tak by nie wtracal sie za duzo.
    • Gość: wlodihej Re: Kasperczak jednak zwolniony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 15:10
      Być może jest to przygotowanie gruntu do objęcia posady selekcjonera?
      Wszystkim, którzy brzydko piszą o p. Kapce chcę przypomnieć, że takiego tria
      jak 3xK (Kusto, Kapka, Kmiecik) to w historii polskiej piłki nie było, nie ma i
      już chyba nie będzie.
      • Gość: x Nie piszemy o Kapce jako pilkarzy tylko dzialaczu IP: *.crowley.pl 23.11.04, 15:32
    • Gość: ITA Re: Kasperczak jednak zwolniony? IP: *.tarman.pl / 217.117.128.* 23.11.04, 16:12
      Warto abyście napisali co o tym wszystkim sądzą kibice Wisły. My nie chcemy
      żadnych zmian, my nadal chcemy Kasperczaka!!! Przeczytajcie sobie komentarze na
      www.wislakrakow.com!!!!
    • Gość: Złowieszczy Re: Kasperczak jednak zwolniony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 16:33
      Szacunek dla trenera Kasperczaka. Niewielu trenerów w Polsce potrafi prowadzić
      drużynę przez cały czas na tak równym poziomie. Real czy Barca też przegrywają,
      bo to jest piłka nożna, a trener to tylko cząstka pewnej całości. Szkoda, że
      niektórzy działacze nie potrafą tego zrozumieć. Zapraszamy do Korony Kielce
      panie Kasperczak.
    • Gość: jafon Re: Kasperczak jednak zwolniony? IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.11.04, 17:44
      To poważny błąd!!! Kasperczak jest metodyczny i jego praca przynosi efekty! Jeśli zostanie czs pokaże, to dobra decyzja. Zmiana, to wywalenie całego systemu, a drużyna od wiosny zacznie przegrywać nawet u siebie!
    • Gość: !!!!!!!!!!!!!!!!!! oficjalny serwis klubu!!!!!!!!! IP: *.autocom.pl 23.11.04, 18:12
      Trener nie omieszkał też wypowiedzieć się w dwóch zdaniach na temat tego, co
      się o nim pisze w prasie:

- Może zawirowanie wokół mojej osoby ustaną. Gazety typu "Fakt" szukają
      sensacji. Ludzie to kupują, bo to jest tanie, kosztuje tylko 1 zł. Ale, że w
      tych artykułach jest szukanie sensacji, a nie prawdy, to się na to nie patrzy.
      Aż wstyd, że się takie rzeczy o mnie wypisuje.
    • Gość: mieta Re: Kasperczak jednak zwolniony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 18:47
      pie..ć Henia i całą wisłę
      • Gość: NEC Re: Kasperczak jednak zwolniony? IP: *.dsbratniak.pw.edu.pl 23.11.04, 19:26
        Gość portalu: mieta napisał(a):

> pie..ć Henia i całą wisłę

A Ty sie pierd...nij mocno w swoją banię, albo rozpędź się i zamknij oczy a
        ściana Cię sama znajdzie.
    • Gość: Kristo Re: Kasperczak jednak zwolniony? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.04, 20:02
      Jeżeli to jest prawda to ktoś musi się zacząść leczyć na GŁOWĘ !!!
      • Gość: des Heniu trzymaj się! IP: 81.168.209.* 23.11.04, 20:43
        Szacunek.
    • Gość: ZABRZE Re: Kasperczak jednak zwolniony? IP: *.129.3.207.tisdip.tiscali.de 23.11.04, 21:46
      od kiedy sie trenera zwalnia ktora ma z druzynom w lidze pszewage o 8 pkt.Bez
      Respektu .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka