Gość: 777 IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 23.12.04, 23:10 wreszcie koniec Malysza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: z Re: Janas o kadrze, krytyce i zdrowiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 23:25 Mam wiele uwag co do pracy Janasa, no ale niech awansuje na Mistrzostwa Świata. I tego chciałbym mu serdecznie życzyć :) www.worldfootball.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Horn Powiało optymizmem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.04, 23:44 Nie byłem ani nie jestem zwolenikiem Janasa ale szacunek za słowa o Frankowskim. Poza tym może przemawia przeze mnie naiwny optymizm ale wreszcie jakiś pozytywny tekst w Gazecie a jednocześnie nie nadymanie balonu jak przed meczami z Anglią i Szwecją za Wójcika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Powiało optymizmem IP: *.cs.ubc.ca 24.12.04, 00:23 W wywiadzie wypadl lepiej od Bonka ;-) Przynajmniej potrafi przyznac sie do bledow, itd W ogole wypadl sympatycznie, zobaczymy teraz jak wypadnie kadra na wiosne J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Poznań WYDYMANA WISŁA SPADA DO III LIGI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 16:47 CUPIAŁ WYCOFUJE SIĘ!!! TO JUŻ SPRAWDZONE Z PEWNEGO ŹRÓDŁA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Man Machine JANAS...JANAS...JA NAS NIE WIDZE NA TYM MUNDIALU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 19:09 JANAS JANAS JA NAS NIE WIDZE NA TYM MUNDIALU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barca Re: WYDYMANA WISŁA SPADA DO III LIGI!!! IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 25.12.04, 19:32 Je.. Wisłe, je..!...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ltd bajka o Janasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 11:58 Znacie bajke o Janasie? Ja nas nie widze na mundialu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DZIDEK Re: Janas o kadrze, krytyce i zdrowiu IP: *.fbx.proxad.net 24.12.04, 23:44 To mu napisz co ma zrobic jesli uwazasz ze robi zle albo sam wez sie do roboty w swoim LZS klubie wtedy Janas wezmie z ciebie przyklzd palancie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SUPERFAN Re: Janas o kadrze, krytyce i zdrowiu IP: *.95.108.194.contactel.net 26.12.04, 01:20 SUPER i będzie to jedyny nasz sukces na dalsze 25 lat !!! Polski futbol jest do dupy.NIE CHCE MI SIĘ Z WAMI GADAĆ................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dynia Re: Janas o kadrze, krytyce i zdrowiu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.04, 13:47 Janas jest głupi!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaj palenie=rak krtani IP: 128.163.110.* 24.12.04, 00:27 Niezly przedswiateczny wywiad. I trener i dziennikarz orlami nie sa, ale orly to mamy na boisku. Ulga bo nic zlego ani agresywnego o trenerze przed swietami pokoju i spokoju. Niech mu (Janasowi) sie dobrze pracuje i odnosi sukcesy. Ale, ale - palenie na 100% ma wplyw na raka krtani. Wystarczy sie przejsc po odziale z rakami krtani - 100% lezacych to palacze lub byli palacze. Natomiast co jakis czas szklaneczka whisky jeszcze nikomu nie zaszkodzila. Tak wiec Panie Janas, jezeli chce pan dozyc 60-tki to proponuje zrezygnowac z palenia i wrocic do whisky. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Rozwalilem nie ten tekst z Kosowskim IP: *.dialup.mindspring.com 24.12.04, 00:48 Wywalil Krzynowka na prawa strone bo chcial sie pokazac managerowi, paranoja jakas, to moze nalezy wywalic Kosowskiego z kadry, skoro gra tylko dla siebie i i ma gdzies dobro druzyny narodowej to nie jest nikomu potrzebny, bo nigdy nie bedzie tak dobrym leweym pomocnikiem jak Krzynowek, precz ty ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japi a i tak Janas w tej calej.. IP: *.nyc.rr.com 24.12.04, 03:03 ..ukladance nie jest najslabszy. Najslabsi sa dzialacze i pilkarze. Jedni za starzy, by zrozumieli jak rzadzic w nowoczesnym futbolu, a drudzy, pilkarze to pokolenie mieczakow, ktore nie walczy na boisku bo boi sie o misternie ulozone fryzury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frankofil Re: a i tak Janas w tej calej.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.04, 04:51 Dobrze,że przestał grać bufona i nareszcie przyznał się że przypadkowo powołany Frankowski uratował mu tyłek!Z okazji Swiąt życzę reprezentacji i jej trenerowi awansu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que? Re: a i tak Janas w tej calej.. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.12.04, 23:50 on nigdy nie grał bufona. po prostu nie chciało mu się prostować twoich mylnych wyobrażeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelo1977 Re: Janas o kadrze, krytyce i zdrowiu IP: 81.219.126.* 24.12.04, 08:36 dziekuję panie Pawle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RealTime No tak pies jest zachwycony! IP: 80.85.225.* 24.12.04, 08:48 Zamiast się wyganiac po lesie siedzi zamknięty w aucie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris idziemy w dobrym kierunku IP: *.dynamic.xdsl-line.inode.at 24.12.04, 08:57 cieszy, ze janas mowi o wszystkim otwarcie. powoli w reprezentacji i wokol niej panuje dobra atmosfera co na pewno rzutuje na wyniki. wydaje sie, ze janas zrozumial swoje bledy i tego mu najbardziej gratuluje. a na przyszly rok zycze mu, pilkarzom, a takze nam wszystkim awansu do MS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skurczybyk Rada dla Janasa-nie czytać Steca,Kołtonia,Kmiecika IP: *.adyton.com.pl / *.crowley.pl 24.12.04, 09:57 Panie Janas tak dalej trzymać.''Fachowcy''zadający trenerowi pytania twierdzą że dziennikarze nigdy nie trafili ze składem,i to ich boli.A moim zdaniem świadczy o ich miernocie i o klasie trenera który tym nietrafionym składem zrobił tyle punktów.Przecież gdyby pismacy ustalali skład grałby tam niejaki król Artur,jakiś Sagan,może i by jeszcze Kowala lub Miętowego, chcieli ,Smiechu warte.Dla Janasa najważniejsze to nie ulec takim doradcom proszę zauważyć że jeszcze żaden dosłownie żaden z ich faworytów nie zrobił kariry,można tu dodać jeszcze Kucharskiego,o którym w/w dziennikarze pisali bzdury,robili najlepszym polskim pilkarzem na MŚ,co było taką prawdą jak to że n.p. Wichniarek to murowany król może i całych Niemiec.Brawo Janas ,wstyd pseudodziennikarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zandy Z psami na bakier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 11:15 Zostawianie psa w samochodzie rzeczywiście dowodzi miłości do zwierząt. Wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robak do panów redaktorów Błońskiego i Wołoskiego IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 24.12.04, 11:31 W wywiadzie zarzucacie Janasowi nieznajomość historii: "Po meczu z Irlandią Północną dziennikarz telewizyjny powiedział: "Gratuluję, jako pierwszy trener w historii wygrał Pan w Belfaście". Odpowiedział Pan: "Dziękuję, nawet nie wiedziałem". Trochę głupio, że trener nie wie". A panowie Błoński i Wołoski nie wiedzą, że 10 lipca 1982 roku w Alicante Paweł Janas nie odbierał brązowego medalu mistrzostw świata, lecz srebrny. Trochę głupio :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: do panów redaktorów Błońskiego i Wołoskiego IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.04, 14:39 mylisz się chyba - kadra Górskiego zdobyła srebrne medale, bo takie przyznawano za 3-cie miejsce, w 82-gim już było normalnie - za trzecie brąz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re: Janas o kadrze, krytyce i zdrowiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 14:26 Paweł Janas to super gość. Na boisku nigdy nie zawodził! Wywiad mi się podoba. Ale jednak mam pytanie. Jeśli budujesz zespół pod wzgledem "charakterologicznym" to jak można Szymkowiaka ustawiać na pozycji lidera? Ten facet ma destrukcyjny wpływ na resztę. Był jednym z tych, którzy całkowicie położyli mecz ze Szwecją w Sztokholmie (0:3) i rozłożył Wisłę. To jakiś smutas któremu nie chce się grać, poprostu snuje się po boisku! Polska to kraj smutnych piłkarzy o znikomych ambicjach. Żeby kadra miała sukcesy trzeba wynaleźć tych nielicznych, którzy mają marzenia by być mistrzami. Bardzo trudne zadanie! Ale są tacy. Krzynówek wielkim talentem nie jest ale ma chęć do gry i efekty przyszły po paru latach. Kaleki mentalne takie jak Szymkowiak czy Kosowski powinny grzać ławę i grać jedynie jako uzupełnienie dla prawdziwych liderów którzy potrafią poderwać zespół do walki. Myślę, że wtedy ich talent jaki niewątpliwie mają może być przydatny. Wesołych Świąt Paweł! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIES Re: Janas o kadrze, krytyce i zdrowiu IP: *.akk.net.pl 24.12.04, 14:57 Nie zapomnę ci tego gnoju jak zostawiłeś mnie w tym samochodzie. Był piekielny upał, a ja spocony wyczekiwałem jak wrócisz pobrudzony z farby tych głupich jeleni.. Kiedy w końcu wróciłeś znowu dostałem kopa - za to że śmierdziałem. Wiem ,że kochasz zwierzeta, ale dzisiaj w nocy cię ZAGRYZĘ!!! PIES Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fall Re: odnosnie psa IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 24.12.04, 16:49 a co to kogo obchodzi co koles robiz psami, moze nawet hodowle jedwabnikow otworzyc gosc ma za zadanie wygrywac z reprezentacja a nie byc fanem animalsow nie jest modelem cnot ale powiedzmy ze poszedl do spowiedzi i dostal rozgrzeszenie dlatego kwestia ta niech juz bedzie zamknieta pilka to pilka wiec po co mieszac w nia zycie prywatne ludzi? chyba ze chce sie kogos zniszczyc .. ale po co ?:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paranormal Re: odnosnie psa IP: *.visp.energis.pl 24.12.04, 23:34 znecanie sie nad zwierzetami jest karalne... i nijak ma sie do hodowli jedwabnikow heh Janas chcial sie pochwalic ze wozi psa na polowania... juz myslalem ze ten pies z nim poluje a tu zonk (teraz wydaje mi sie Janasina jeszcze wiekszym przygłupem)... Pawełka nie stać na autoalarm i trzyma psa w samochodzie- dajesz mu chociaz wody przed wyjsciem bucu je..y? Miłośniku zwierząt niedorobiony na raka krtani palenie fajek nie szkodzi? Hmm... Ja mam inna teorie- fajki wypalily mu mózg jesli kiedys w ogole go mial. Ten artykuł dowodzi jedynie ze Janas jest KRETYNEM "Kosa" chciał się pokazać menedżerom i wygonił Jacka na prawą stronę. W przerwie zwróciłem na to uwagę. Widać ze piłkarze wykonuja w 100% przedmeczowe zalozenia taktyczne (bo chyba sa takie?!?), podporzadkuja sie woli trenera nawet w tak malo istotnych i prestizowych meczach jak Polska - Anglia (HAHAHAHAHAHAAAA). Po takim numerze taka gwiazdka powinna zostac wyj... ale moze to normalka w reprezentacji (np Rasiak- moze repra to jedna wielka wyprzedaz) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidek paryz mordoszcempy i pawel IP: *.fbx.proxad.net 24.12.04, 23:03 Daj im sie wyszczekac mow to co chca uslyszec a zrob tylko swoja robote wtedy i tak powiedza ze co nie zrobisz czy zle czy dobrze bedzie dla nich zle a to podnieca ludzi i kibicow .Ogladalem mecz w paryzu i brakowalo jednak prawego obroncy ale bardzo cenie Pana i zycze aby pan byl jak najdluzej SZEFEM DZIDEK PARYZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haloNothing Re: Janas o kadrze, krytyce i zdrowiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 23:52 dużo pytań i dużo odpowiedzi ale jakoś taki niedosyt mam bo tak naprawdę nic a nic się nie wyjaśnia. Całe nasze światełko w tunelu to ze trzymane kciuki że może teraz się uda znowu. I o to "uda" jest cała moja pretensja. Nie mogą choć raz powiedzieć, że jesteśmy dobrzy i wygramy bo wygrywanie wyssaliśmy z mlekiem matki. Rozumiem taktyki ustawiania meczy ale niech nie króluje temu zdanie "może uda się tym razem". Więcej w temacie piłkarzyków naszych głosu zabierać nie zamierzam. Może mi się to uda w postawnowieniu tym wytrzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek To jest smutne. IP: *.osk.enformatic.pl 25.12.04, 00:22 Janasowi zespół układa los. Każdy pomysł Janasa był do dvpy. Zrobił pajaca z Lewandowskiego (facet ma pewne miejsce w drużynie z LM, ale jako stoper!) i z Rasiaka (wiadomo, że nie może grać sam w ataku-ma dużo asyst). Rozgrywający Szymkowiak może jest dobry na San Marino i Odrę Wodzisław, ale z lepszą drużyną nie rozegrał przyzwoitego choćby meczu. Oczywiście będę szczęśliwy jeśli awansujemy do MŚ i będę temu kibicował (szanse mamy tylko pod warunkiem wygrania wszystkiego za wyjątkiem meczu z Anglikami; w barażach przegramy z każdym), ale wystarczy słabsza forma Krzynówka, Żurawskiego, Frankowskiego i leżymy. Aha, jest nadzieja bo Dudek wybronił dla reprezentacji pierwszy mecz (z Francją). Życzę Janasowi żeby został największym farciarzem na świecie i awansował do MŚ. Odpowiedz Link Zgłoś
gandalv Janas jest ok!!! 25.12.04, 10:50 Pozdrawiam Gandalv <a target="_blank" href="http://horoskop2005.aragorn.strefa.pl/">Horoskop 2005</a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RK Re: Janas o kadrze, krytyce i zdrowiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 17:23 1. Dobry wywiwad i madre wypowiedzi ternera. Należy życzyć, bu skład kadry wynzaczała forma, nie kontuzje. 2. Panie ternerze, nie ch Pan zmieni docenta i rzuci palenie 3. W Hiszpanii za trzecie miejsce dawano srebrne medale, nie brązowoe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twinn Re: Janas o kadrze, krytyce i zdrowiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 17:32 czy to jakis ku.. zart. siedze sobie, ku.., a tu patrze-polska awansuje! zajebiscie mysle sobie, wchodze w artykul a tu ten sam co jakies 4 dzni temu ze zmienionym tytulem. ku.. co za debile w tej wybiorczej pracują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna pierwszy prorok? Janas ja cie kocham!! Wesolych IP: *.proxy.aol.com 25.12.04, 19:04 Swiat! Odpowiedz Link Zgłoś
dante_waw Srali muchi bedzie wiosna!!! 25.12.04, 19:29 Tak jak mieli pojechac na ME i przegrali z Lotwa!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelo1977 Re: Srali muchi bedzie wiosna!!! IP: 81.219.126.* 26.12.04, 11:53 za bońka mój kolego janas wygrał na łotwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelo1977 Re: Srali muchi bedzie wiosna!!! IP: 81.219.126.* 26.12.04, 11:53 za bońka mój kolego janas wygrał na łotwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: Janas o kadrze, krytyce i zdrowiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.04, 19:37 brawo janas jestem z toba bo pamietam twoje mecze w kadrze gorskiego byles bardzo dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goasc Re: Janas o kadrze, krytyce i zdrowiu IP: *.ramtel.com.pl 25.12.04, 20:49 buhahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Awatar Re: Janas o kadrze, krytyce i zdrowiu IP: 62.111.139.* 25.12.04, 21:27 Polska zagra, na pewno, ale na fujarce. Nie wierzę. Skorumpowani piłkarze, skorumpowani sędziowie i w konsekwencji brak uczciwych rozgrywek w lidze krajowej powodują, że każdy mecz, który niejest "ustawiony pod stolikiem", to dla naszych piłkarz wydarzenie podobne do spotkania z górą lodową. Nie dość że można się poobijać to jeszcze dochodzi do tego k......o zimny prysznic. Nic nie pomoże, bo chłopcy są do cna zdemoralizowani. Brak kondycji fizycznej, a przede wszystkim brak inteligencji ogólnej i piłkarskiej. Moim zdanie należałoby głośno sobie powiedzieć, że król jest nagi i rozgonić to towarzystwo wzajemnej i dochodowej adoracji, czyli PZPN. Na g...o nam piłka i piłkarze! Stracone w ten sposób pieniądze przeznaczyć na stypendia dla ubogiej młodzieży. I ztego będzie pożytek, a nie z piłki. To sport dla plebejuszy, ale być może o to chodzi. Pane et circenses. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richard Re: Janas o kadrze, krytyce i zdrowiu IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.12.04, 23:52 czlowiek, ktory stawia zdechlemu psu swieczke na WSZYSTKICH SWUIETYCH nie moze byc uwazany za normalnego.Wspolczuje kadrze pilkarzy. Odpowiedz Link Zgłoś