Dodaj do ulubionych

Kałużny w Essen

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.01.05, 18:33
no to ladnie...ale chociaz mmoze bedzie gral
Obserwuj wątek
    • Gość: leslie Re: Kałużny w Essen IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.01.05, 20:26
      mam nadzieję że nie będą teraz nudzić o jego występach jak z tym drugim co gra
      w drugiej lidze angielskiej
      • Gość: Zasnuty tiaaaa.... IP: *.chello.pl 01.01.05, 21:40
        tylko nie róbcie takich jaj jakie robicie podniecając się wszystkim co zrobi w
        1 angielskiej lidze robi nasze ukochane narodowe drewienko. :P (a tak poza tym
        to ja do rasiaka nic nie mam - piłkarz dobry , jeno jak gra mecze w kadrze to
        nie umie swoich umiejętności zaprezentować - więc jeżeli gra tak słabo w
        reprezentacji - to po jaką cholerę Janas na niego stawia !?!?! heeeh ).
    • Gość: MagicFan Essen jest OSTATNIE w 2Bundeslidze IP: 217.149.244.* 01.01.05, 20:36
      No to postęp zrobił. Rozumiem że chce grać ale z zespołu Ligi Mistrzów iść do
      ostatniego w 2lidze. Jak za rok będzie w 3 lidze to na pewno zrobi furrorę w
      reprezentacji! Może ktoś wie dlaczego tam poszedl (co nim kierowało)??!! No nic
      wypada życzyć powodzenia!
      • Gość: Zasnuty Poszedł bo za slaby był na I Bundesligę :/ IP: *.chello.pl 01.01.05, 21:35
        Poszedł do Essen bo zasłaby był na 1 Bundesligę. :/
        Nie zauważyłeś że w Leverkusen nie grał tych meczy zbyt wiele?
        A poza tym to on, jeżeli mnie pamięć nie myli zapomniał w tamtym albo dwa lata
        temu koszulkę na mecz włożyć i siedział na tej swojej ukochanej ławce
        rezerwowych w dresiku i jak trener pomyślał "może mu dam szansę, niech się
        chłopina wykarze", to ten chce dresik ściągać i grać a tu taki zonk ! - bluzki
        nie ma (sic!!!) Całe piłkarskie niemcy (tv, radio, prasa) się z niego
        śmiały :/ I JAK TU TAKIEGO NA MECZE WOGÓLE BRAĆ ? ( to było pytanie
        retoryczne)...
        • Gość: Cuth Re: Poszedł bo za slaby był na I Bundesligę :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 21:39
          A czy to czasem nie był Karwan w Hercie Berlin?
          • Gość: gość Re: Poszedł bo za slaby był na I Bundesligę :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 21:41
            To był Karwan w Hercie Berlin
          • Gość: Zasnuty O ciup :P Pomyliło mi się :P Ssory !!! IP: *.chello.pl 01.01.05, 21:43
            Zwracam honor Kałużnemu. Pomylił mi się z karwanem (kolejny nieudaczik za
            granicą...) SSORY !!! (ten błąd to chyba efekt imprezy sylwestrowej)
            • Gość: Mazen Re: O ciup :P Pomyliło mi się :P Ssory !!! IP: *.nyc.rr.com 02.01.05, 00:39
              No widzisz, a taki dlugi wyklad napisales. I wszystko okazuje sie byc bazowane na "pomylce".
            • Gość: Joaquin Się Chłopino zastanów co piszesz!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 03:24
              Sytuacja z koszulką rzeczywiście dotyczyła Karwana, ale nie jest on już
              bynajmniej graczem "zagranicznym", ponieważ wrócił do Legii Warszawa.
      • jesster Re: Essen jest OSTATNIE w 2Bundeslidze 02.01.05, 10:29
        Wiesz, gdybyś gnił na ławce przez pół roku to byś poszedł nawet do SALOSU żeby
        tylko poczuć znowu smak gry o stawkę. Poza tym to wybrzydzać i wybierać oferty
        to sobie może Patrick Vieira, jak ktoś jest niemłodym, przeciętnym i niezbyt
        znanym kopaczem z kraju z Europejskiej drugiej ligi to bierzesz niestety co ci dają
    • Gość: Greg Re: Kałużny w Essen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.05, 09:31
      I tak zarobi więcej niż jak by poszedł do Wisły albo Legii
      • Gość: enver Re: Kałużny w Essen IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 02.01.05, 11:39
        Dla niego najwazniejsze jest to że może grac (finansowo chyba straci) ale
        jeżeli pomoże sie utrzymać Essen w 2 Bundeslidze to bedzie dla niego i tak duży
        sukces.
        • Gość: koneser to sa reprezentaci polski !!!!!!!!!!!! IP: *.uni.lodz.pl 02.01.05, 13:33
          to sa nasii bohaterowie, ludzie ktorzy chcilei zdubuc mistrza swita w korei,
          swoerczeski, kaluzny, bak, teraz szymkowiak, to sa pomocnicy srodka ktorzy maja
          walczyc z lampardem, gerrardem i innym gwiadami pilki, a engel caly czas
          przekonuje nas ze najlepszy w srodku pomocy jest kaluzny, to jest mysl
          szkoleniowa polska,porazka
          • Gość: hm Re: to sa reprezentaci polski !!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.01.05, 15:59
            Engela to lepiej po rękach byś całował a nie czepiał się
            - oto co dobry trener potrafi zrobić własnie z takich reprezentantów jak
            piszesz (hm, a może nie zrozumielem - może ty masz skład zdolny ograć gerrarda
            i lamparda, a tylko nasi trenerzy nie zauwazyli ślepcy twojego mistrzowskiego
            składziku)
          • Gość: hm Re: to sa reprezentaci Polski !!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.01.05, 16:00
            a nazwe naszego kraju piszemy z dużej litery, inaczej niż w wyrazie palancie!
    • Gość: Klaciarz Re: Kałużny w Essen IP: 81.210.32.* 02.01.05, 13:36
      A Rodzik w Liverpoolu!!!
    • ziggystardust Na tym zdjęciu wygląda jak łamaga, którą jest :) 02.01.05, 17:29

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka