Dodaj do ulubionych

Real się budzi, Barca zasypia

IP: *.olsztyn.mm.pl 10.01.05, 20:02
TYLKO STOMIL OKS
Obserwuj wątek
    • Gość: z Re: Real się budzi, Barca zasypia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 20:08
      Okaże się za kilka kolejek, jednak wydaje mi się, że Barcelona szybko się odbuduje i zacznie gromadzić punkty.

www.worldfootball.prv.pl
    • Gość: zbych Re: Real się budzi, Barca zasypia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 20:10
      zaglebie sosnowiec.
      • Gość: zawiedziony A GDZIE JEST 'NAPRZOD JANOW'... IP: *.55.194.203.acc04-dryb-mel.comindico.com.au 11.01.05, 09:01
        ...'PRZODEK ADAMOW' I INNE POLSKIE POTEGI FUTBOLOWE?!!!WISLA SKISLA,GORNICY
        OKAZALI SIE VOLKSDEUTSCHAMI A LEGIA TO TERAZ OBERWANCY A NIE ZOLNIERZE...
    • Gość: SAFin GW znów sie zbłaźniła... IP: *.chello.pl 10.01.05, 20:15
      ... wyśmiewając Ronaldo a wielbiąc Ronaldhinio [w sumie zasłóżył, ale jednak
      przeesadzili, jak zwykle]. No i ten wielki znawca Stec..... komedia.
      • Gość: obiektyw Re: GW znów sie zbłaźniła... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 22:14
        aha, czyli zbłaźniła się pisząć o OBECNEJ sytuacji, bo nie uwzględniła tego, że
        POTEM sytuacja się odwróci. no, co za ignoranci... razem z 90% innych
        dzienników, wliczając w to promadryckie AS i Marca, bo przecież one prezentowały
        podobne poglądy. No tak, amatorzy, przecież powinni - tak jak ty - być
        jasnowidzami i wiedzieć. Wiesz co? możliwe że za tydzien znów Ronalidinho
        zabłyśnie, a Ronaldo nie... wtedy oczywiście TY się zbłaźnisz?
        Jesteś CHORY Z NIENAWIŚCI i tyle. Jeśli już chcesz się czepiać to się postaraj i
        bardziej z sensem.
        • Gość: Vincent Re: GW znów sie zbłaźniła... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.05, 23:07
          Nie wiem czy jestem odosobniony w tej teorii ale wydaje mi się że zbytnio
          gloryfikowano Barce. Dobrze grali byli w gazie ale sztuka to wygrać jak się
          słabo gra a nie jak wszystko wychodzi.Zgoda Real grał wczoraj żle ale 3:0 to
          3:0 a nie jakies tam wydumane zwycięstwo.Ronaldinho według mnie nie powinien
          być najlepszym graczem Europy - Jest to gracz wybitny ale ma wiele ale -W PSG
          był nieznośnym młokosem, nic nie wygrał w tym roku i co pokazuja mecze
          (niestety choć nie jestem fanem Barcy) nie potrafi pociągnąć drużyny. No
          wczoraj przegrali ( i grali ) jak "amatorzy" (no jak na Ligę Hiszpańska).
          Twierdzenia że teraz dekada Barcy a 2 liga RM są beznadzieje. Są to dwie Super
          Drużyny (jestem fanem RM) i jak pokazuje historia lepiej żeby grały obi dobrze
          bo wtedy są super widowiska a na końcu ligi.................. niech wygra
          lepszy.
          • Gość: obiektyw Re: GW znów sie zbłaźniła... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 00:20
            Ronaldinho jednak wielokrotnie pokazywał, że potrafi sam "pociągnąć" i wygrać
            mecz w pojedynkę. Przecież wielu twierdziło nawet, że Barca swoje fantastyczne
            wyniki (wiosną) zawdzięczała tylko jemu i Xavi, Deco i społka musieli
            udowadniać, że bynajmniej tak nie jest.
            Zaś jeden mecz o niczym nie świadczy. Poza tym twierdzenia o dominacji Barcy i
            upadku Realu są o wiele bardziej uzasadnione niż jedynie formą w tym roku i
            trzeba czegoś więcej niż jednej koleki PD, aby to obalić. Otóż chodzi o ogólne
            perpsektywy drużyny wynikające z wieku piłkarzy, ich motywacji, stylu
            zarządzania klubem i innych. Tym bardziej się dziwię, że po jednej porażce
            połowa ludzi zmienia diametralnie opinię i od razu wyrokuje. Pokazuje to po
            prostu jak płytkie są osądy większości, jeśli jeden mecz może je zmienić.
            Choć z drugiej strony, piłka nozna jest chyba dyscypliną najmniej poddającą się
            mocy statystyk i teorii "na papierze". I całe szczęście!
            • Gość: Sobi Re: GW znów sie zbłaźniła... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.01.05, 01:37
              Gazeta to się owszem zbłaźniła ale nie tym tekstem tylko czymś zupełnie innym.
              Ten tekst jest poprostu po pierwsze kopią z Asa a po drugie podsumowaniem
              jakiejś bardzo krótkiej sprawy.

Gazeta Wyborcza zbłąźniła się czymś zupełnie innym. W dzisiejszym jej wydaniu
              znalazła się bowiem wzmianka o żekomej propozycji Realu za Etoo. Szkoda tylko
              że redaktorzy tak znanej gazety i posiadający po pierwsze kontakty a po drugie
              wiedzę nie wiedzieli że "prima aprilis" obchodzi się w Hiszpani kiedy indziej
              niż w Polsce. Teraz drodzy redaktorzy Hiszpania się śmieje a nie żyje
              propozycją Sachiego... Jak dzieci Jak dzieci...

Skoro brakuje wam wiedzy możecie nawet na onecie poszukać elementarnych
              wiadomości ew spytać się ludzi którzy mają troszkę więcej do powiedzenia na
              temat klubów i życia w Hiszpani zamiast zamieszczać przedruki...
              • Gość: ????? A JA MYŚLAŁEM ŻE PRIMA APRILIS JEST 1 KWIETNIA IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 11.01.05, 14:01
                • Gość: obiektyw nie w Hiszpanii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 14:06
    • Gość: DJ Barca podniesie się szybciej niż się GW wydaje IP: *.onhill.gda.pl 10.01.05, 20:23
      Kto widział choćby skrót z derbów Madrytu wie że gdyby tylko Torres nie zawalił
      meczu to Real dostał by sromotne cięgi ja do tej pory ne wiem jak on nawet do
      pustej branki nie trafiał, oczywiście Barca przegrała zasłużenie, Villareal to
      naprawdę jednka niezła ekipa zwłaszcza u siebie
      • Gość: PRAWDZIWY KIBIC JAKA BARKA ?... IP: *.55.194.203.acc04-dryb-mel.comindico.com.au 11.01.05, 09:10
        Hiszpan sie znalazl i dopinguje telewizor.
    • Gość: bielaw Re: Real się budzi, Barca zasypia IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.05, 20:26
      Jeden mecz nic nie znaczy
      • Gość: LOS Re: Real się budzi, Barca zasypia IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.01.05, 20:37
        dokladnie...niezasypujmy jeszcze gruszek w popiele..przeciez w koncu musieli
        przegrac, ale Frank w tym sezonie nie odpusci i przygotowuje swoich chlopakow,
        by siegneli po trofea
    • Gość: Koza Re: Real się budzi, Barca zasypia IP: *.ds.awf.gda.pl 10.01.05, 20:30
      Panie red. Wolowski szanuje pana za fachowe komentarze na temat ligi
      hiszpanskiej w tym sezonie ale tym artylkulem stracil pan wiele w moich oczach.
      jeden tytul w gazecie a pan siedaje tak podpuszczac. jeden mecz dla barcy nie
      wyszedl a pan juz ich skresla a real juz niby to zwycieski... poczekajmy i
      zobaczymy jestem przkonany ze teraz barca pokaze na co ich stac tym bardziej ze
      Villareal to naprawde nie jest latwy teren a gdyby nie niemoc Fernando Torresa
      to i real by nic nie ugral... nie ukrywam ze jestem kibicem barcy ale nie
      spodziewalem sie tak niefachoweego komentarza z pana strony. Czekamy na poprawe
      • Gość: Ice Re: Real się budzi, Barca zasypia IP: *.adyton.com.pl / *.crowley.pl 10.01.05, 20:52
        Rzeczywiście ciężko mówić po jednym meczu czy karta sie odwróciła na korzyść
        Królewskich ( a bardzo bym chciał)...ale oni muszą zacząć w końcu grać swoje.
        Jeżeli na atletico grali mizernie..i osiagneli taki wynik..to nie myślę co
        będzie jak troche podkręcą tempo. Tylko nie może byc tak, że cała obrona to
        tylko Casillias, który mimo iz jest rewelacyjny nie moze bronić wszystkiego. Co
        do barcy to nawet w okrojonym składzie napewno beda gromadzic jakies
        punkty..przez co końcówka sezonu moze być naprawde ciekawa....walak o tytuł
        Realu i Barcy...wzglednie Valenci. Bo nikt chyba nie traktuje na poważnie
        Espanyolu i Sevilli ;)
      • Gość: narodowiec Nastepny 'Hiszpan-INTERNACIONALE' z Grojca. IP: *.55.194.203.acc04-dryb-mel.comindico.com.au 11.01.05, 09:18
        OGLUPIALE CIEMNIAKI !!!!!!!!
    • Gość: bolo Re: Real się budzi, Barca zasypia IP: *.chello.pl 10.01.05, 21:10
      to z tym transferem Eto'o to żart? w poniedziałkowej Gazecie Wyborczej red. lop
      pisał, że żytje tym cała Hiszpania :) może jakieś sprostowanko, co?
      • Gość: virton Re: Real się budzi, Barca zasypia IP: *.compnet.com.pl 10.01.05, 22:00
        W Hiszpani Prima Aprilis wg autora tekstu mają w okolicach Nowego Roku.
        Coś mi się zdaje że cała redakcja sportowa "wybiórczej" to żart
        primaaprilisowy, czy raczej całoroczny.
        Nawet kompromitującej pomyłki nie potrafią sprostować.
    • Gość: Sulik Re: Real się budzi, Barca zasypia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 21:51
      Co zo palant pisze takie artykuły? "Real się budzi, Barca
      zasypia"... "Barcelona nie gra już tak dobrze"... Jak można wysnuwać takie
      genialne wnioski z jednego przegranego meczu przez Barcelone i dwóch
      szczesliwych wygranych realu?? Może od razu napisać: "Upadek Barcy, Real pod
      niebiosami"
    • Gość: burito Re: Real się budzi, Barca zasypia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 00:45
      ten artykul to zupelna porazka!!jak mozna bylo chocby napisac ze w przerwie
      swiatecznej Barsa jeszcze nikogo nie kupila??nie kupila??a wg mnie okienko
      transferowe konczy sie wraz ze styczniem i jeszcze nie wiadomo czy jakis nowy
      zawodnik pojawi sie w FCB czy no i chyba Pan Redaktor nie ogladal meczu
      Atletico real pozdrawiam i zycze dalszych sukcesow;)
    • Gość: NiKi Real IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 08:28
      hmm...JA jestem wierną fanką Realu od sezonu 2003/2004 i choć tamten rok był
      dla Realu bardzo kiepski to nadal wierzyłam że wyjdzie z dołka i mam nadzieje
      że ten czas teraz nadchodzi choć na podstawie 2 mevczów nie da sie tego
      osądzić... Może za 1 miesiąc bedzie już coś wiadomo? Mam Nadzieje że czas Realu
      znów nadchodzi. Hala Madrid!
    • Gość: koza Re: Real się budzi, Barca zasypia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 08:41
      Dla mnie to wsystko jest śmieszne! Ten artykół jest wogóle śmieszny i nie wiem
      kto go napisal ale widocznie chciał sie zabawić w jakiegoś nostradamusa. To
      całe gadanie że Barca zasypia a real sie budzi jest również śmieszne. Barca
      cały czas wygrywa to nikt jej nie chwali, przegrała jeden mecz i już wszyscy
      robią z tego awanture, to był wypadek przy pracy, błąd. Każdy z nas popełnia
      błędy tak jak i błąd popelniła teraz BARCELONA. Nie ma drużyny która wygrała
      wszystkie mecze w sezonie. Barca przegrała 2, a wszyscy traktują ją jakby już
      był to koniec wielkiej BARCY, dumy kataloni. BARCA nie poddawaj sie, wszyscy
      kibice w Ciebie wierzą! BARCA BARCA BARCA!!!
      • Gość: Realista Re: Real się budzi, Barca zasypia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 08:49
        A jednak przewaga Barcy stopniała w ciągu kilku dni z 13 punktów do 7 :)))
      • Gość: meteor : Real się budzi, Barca zasypia a skowronek spiewa IP: *.55.194.203.acc04-dryb-mel.comindico.com.au 11.01.05, 09:35
        ...TO JUZ WIOSNA !
    • Gość: Cabal Re: Real się budzi, Barca zasypia IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 11.01.05, 09:49
      Co za głupoty znajdują się w tym artykule!? Kto widział zespół, który przez
      cały sezon wygrywa i remisuje? Przecież każdemu zdarza się wpadka, a co do
      Ku..kich to zobaczymy ile jeszcze "pojadą" na swoim szczęściu. Zresztą Barca
      nie będzie się na nich oglądała w drodze po tytuł VISCA EL BARCA!!!!!
    • Gość: aw Re: Real się budzi, Barca zasypia IP: *.neologic.pl 11.01.05, 10:58
      bedzie ok. real juz kilka razy w tym sezonie blysnal by znow na dno spasc
      (zreszta tam jest jego miejsce). a Barca juz w nastepnej kolejce sie obudzi.
      pozdro dla fanow barcy
    • Gość: mehhe Re: Real się budzi, Barca zasypia IP: *.akron.wroc.pl / *.18.akron.wroc.pl 11.01.05, 11:07
      Heh po pierwsze....Barca sprowadzi na pewno jednego a może nawet i dwóch
      zawodników. Mówi o tym sam Laporta. Za parę dni powinni dojść nowi gracze. Po
      drugie nie rozumiem dlaczego zaczęto mówić, że Barca zasypia (po 1
      meczu)???!!!!!!!. Takie stwierdzenia można wysnuć po paru kolejkach, ale nie po
      jednym meczu. Nie macie już o czym pisać czy jak??.
      Fakt faktem, że Luksemburgo przyniósł szczęście Realowi,( bo na efekty jego
      pracy będzie trzeba poczekać jeszcze pare kolejek (nic nie przychodzi od razu)),
      a Barca zagrała najgorszy mecz w tym sezonie (niestety widziałem ten mecz, ale i
      tak na zawsze będe z Barcą :))
    • Gość: Maras Re: Polska głupota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 11:19
      Typową polską głupotą uważam zabranianie takim "światowym gwiazdom" jak
      oczywiście bez urazy bracia Brożkowie gry ze swoim macierzystym klubem Wisłą.
      Pomyśleć jakimi małymi ludźmi są włodarze polskiego futbolu.
      Hej maluczcy dajcie się ogrywać zdolnej młodzierzy z najmocniejszymi zespołami
      z ligi okupującej 60 miejsce w światowym rankingu.
    • Gość: Bart Re: Real się budzi, Barca zasypia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 11:40
      Nie kompromitujcie się - mowa o redaktorach tej gazety.Prima Aprillis - znaczy
      dosłownie pierwszy kwieceień - wiec jak oni mogli żartować w pierwszym dniu
      kwietnia , skoro ta informacja pojawiła sie jeszcze w grudniu.Poza ty Juan
      Roman Riquelme jest WYPOŻYCZONY do Villareal i jego włascicielem jest Barcelona
      a nie współwlascicielem. Porponuje najpierw zapoznac sie z tematem a dopiero o
      nim pisac - a jezeli z takim zaangazowaniem podchodzicie do kazdego tematu no
      to niczym nie roznicie sie od szmatławców typu fakt.
    • Gość: gelex Re: Real się budzi, Barca zasypia IP: *.devs.futuro.pl 11.01.05, 12:05
      dać baranom cos do pisania a zaczną takie idiotyczne teksty tworzyć. Ale tak to
      jest jak goście od pisania o problemach pralata Jankowskiego zabiora sie za
      sport. Padaka i tyle.
    • Gość: Pawos Re: Real się budzi, Barca zasypia IP: *.megabajt.koronowo.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 16:52
      Jak pojednej kolejce można stwierdzic żę BARCA zasypia a real sie budzi jak tak
      bedzie przez kilka kolejek to można tak napisać. Że raz Barcy nie wyszło to nie
      znaczy że ona zasypia. Czy ktoś wie jaki klub w Lidze hiszpańskiej wygrał
      wszystkie mecze??!!??.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka