Dodaj do ulubionych

Brawo Tomaszewski !

IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 06.06.02, 08:34
Jestem za Panie Janie! Zmiany w składzie to podstawa, też byłem zawiedziony, że
nie zagrał Kucharz przeciwko Korei. Tak trzymać, a może wygramy!
Obserwuj wątek
    • Gość: Za Re: Brawo Tomaszewski ! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 09:41
      A co miałby tam robić Kucharski,przewracać się?Przecież Engel wziął go tylko
      dlatego,żeby mógł nachapać się przed emeryturą.Nie przypominaj mi nazwiska
      Tomaszewsski,bo chce mi się rzygać.
    • Gość: freefly Re: Brawo Tomaszewski ! IP: mieszko.pl.u* 06.06.02, 09:52
      idź się pan schować. nie trawię tomaszewskiego i jego pomysłów. ten człowiek
      pcha się na selekcjonera, bo mu kasa w głowie. to przecież dokładnie widać.
      kretyn.
    • Gość: Trant Re: Brawo Tomaszewski ! IP: *.toszek.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 09:54
      Tomaszewskiemu sie wydaje, ze wszystkie rozumy pozjadal... Fachowiec z niego zaden. Jak sie go poslucha to przeczy sam sobie. Nadaje sie chyba tylko do samoobrony :-)
    • Gość: armanda Teddy - bałwanie IP: *.acn.pl / 10.133.133.* 06.06.02, 10:21
      To, że prawdopodobnie jesteś kibicem Legii, to nie znaczy, że trzeba na siłę
      wpychać z niej zawodników, też kibicuję Legii, ale wiem, że Kucharski w życiu
      nie zastąpi Świerczewskiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: zibi Re: Teddy - bałwanie IP: *.parkiet.com.pl 06.06.02, 10:36
        Gość portalu: armanda napisał(a):

> To, że prawdopodobnie jesteś kibicem Legii, to nie znaczy, że trzeba na siłę
        > wpychać z niej zawodników, też kibicuję Legii, ale wiem, że Kucharski w życiu
        > nie zastąpi Świerczewskiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jasne, że nie. Bo Świerczewski jest niezastąpiony!!! Co będzie z reprezentacją
        jak on (nie daj Boże) skończy karierę. Będą nam wlewali Albańczy i Papua Nowa
        Giwnea.
        A tak poważnie to Świerczewski nadaje się tylko i wyłącznie do kręgielni

• Gość: Teddy Re: Teddy - bałwanie IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 06.06.02, 11:04
        Tylko nie bałwanie !!!
        A Tomaszewski jaki jest taki jest, ale chociaż raz prawdę powiedział.
        Na selekcjonera się nie nadaje, ale takie zmiany jak zaproponował muszą
        nastąpić. A Świerczewski teraz sobą nic nie prezentuje, no może ładnie się
        przewracał w meczu z Koreą i nieźle podcinał od tyłu.
        • Gość: Glazer Re: Teddy - bałwanie IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 06.06.02, 16:03
          Gość portalu: Teddy napisał(a):

> A Tomaszewski jaki jest taki jest, ale chociaż raz prawdę powiedział.
          > Na selekcjonera się nie nadaje, ale takie zmiany jak zaproponował muszą
          > nastąpić. A Świerczewski teraz sobą nic nie prezentuje, no może ładnie się
          > przewracał w meczu z Koreą i nieźle podcinał od tyłu.

Gdyby Engel wypuscil taki sklad jaki zproponowal Tomaszewski to chyba bysmy
          pobili rekord wszechczasow w ilosci straconych bramek na mundialu. K....a jak
          mozna w ogole traktowac tego typu "rady" powaznie?
    • Gość: NoBo Re: Brawo Tomaszewski ! IP: *.waw-smy.tdci.pl 06.06.02, 10:24
      Brawo panie Janku.Bardzo pochwalam pana zmiany, zwłaszcza brak Wałdocha, który
      kompletnie nie ma pojęcia o grze w piłkę. Świetny wybór aby grał Kucharz, On ma
      serce do gry. Tomaszewski na trenera.
      • piszebzdury Re: Brawo Tomaszewski ! 06.06.02, 10:27
        Tomaszewski na bramke!
    • Gość: Wojtek_G Re: Brawo Tomaszewski ! IP: *.pruszcz.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 11:23
      Nie znam sie na piłce.. mam ją gdzieś, ale pamietam rozgoryczenie
      p.Tomaszewskiego kiedy nie zostal wybrany do władz PZPN'u. Taka sytuacja to dla
      niego bajeczna okazja dokopania wszystkim, zwlaszcza Bonkowi. Kiedy widze jak w
      TV komentuje sytuacje na boisku, zaczyna mi brakowac tchu z emocji. W ktorym
      momencie p.Tomaszewski znowu sie wyglupi? A zdarza sie bardzo czesto. Jego
      dziwaczny pomysl zeby przejac reprezentacje jest tak glupi ze szkoda go
      komentowac. No chyba ze p.Tomaszewski sobie zartuje. Jak milo sie oglada
      transmisje w Polsacie bez udzialu "super-experta".. A co do meczu z
      Portugalia.. cos mi mowi ze bedzie calkiem niezle, bo.. p. Gorniak juz sobie
      pojechala.
      • Gość: Szczypi Re: Brawo Tomaszewski ! IP: *.newcity.com.pl / 192.168.2.* 06.06.02, 11:50
        Zgadzam się w pełni z przedmówca !
        A do pana Jana ! Jak słucham rad lub też nagan dla piłkarzy światowego formatu,
        że tu popełnił błąd albo to poszedł nie w tą stronę, to płaczę ze śmiechu. Pan,
        panie Janku grał w piłkę 25 lat temu, kiedy szybkość rozgrywania akcji,
        pressing obrońców i czytanie obrazu gry przez zawodników był, w porównaniu z
        wspólczesną piłka, grą w pikuty. Czas reakcji napastników i w ogóle zawodników,
        to nie jest 3-4 sekundy tylko sekunda a może nawet dziesiętna część sekundy.
        Chwila zawachania równa się z utratą piłki lub zablokowaniem strzału. Także nie
        przekonują mnie pana dywagacje na temat rozgrywanych akcji jakiegokolwiek ze
        spotkań komentowanych przez pana, które miałem okazje oglądać. Co do pana
        propozycji zmian w składzie to muszę przyznać że zdumiał mnie pan swoimi
        opiniami. Hajto to moim zdaniem jeden z najlepiej grających polaków w drużynie
        Engela. Może nie ustrzegł się błędów, ale popełnił ich najmniej. Co do winny za
        drugą bramkę, to raczej miałbym pretensje do Dudka który stał na 6 metrze, nie
        wiedzieć czemu. Stojąć na trzecim metrze miałby większe szanse przeciąc lot
        piłki i wybić ją ze światła bramki. Ale jest to jeden błąd Dudka, poza tym był
        rewelacyjny.
        • Gość: longpaul Re: Brawo Tomaszewski ! IP: *.wmid.amu.edu.pl 06.06.02, 13:17
          Gość portalu: Szczypi napisał(a):
          > Hajto to moim zdaniem jeden z najlepiej grających polaków w drużynie Engela.
          Poszukajcie sobie na SoccerAge (www.soccerage.com) ocen Polaków za mecz z Koreą.
          Hajto dostał 6 i był najlepszy po Dudku (7). Fakt, że faulował (jak zwykle :-)) i
          kopnął Koreańca piłką w jaja, ale przynajmniej się starał.
          Aha: odnośnie Kucharskiego - to jakaś niedorzeczność!!! Tak samo głupie byłoby
          wystawienie A. Bąka. Jedynie Rząsa rzeczywiście zasługuje na wstawienie do
          składu. Może Zieliński.
          • Gość: Glazer Re: Brawo Tomaszewski ! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 06.06.02, 16:06
            Czy ktos w ogole powaznie mysli o wystawieniu w pomocy Baka i Kucharskiego?
            Przeciez to jest dowcip dziesieciolecia.
    • Gość: Engel Tomaszewski ty idioto IP: *.wielun.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 12:22
      Masz pjencie o piłce nożnej jak aptekarz o kopaniu kartofli. Nadajesz się do
      tarcia chrzanu. Ty końska spierdolino
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka