Dodaj do ulubionych

N A S Z E T Y P Y = Z M I A N Y W K A D R Z E

IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 23:22
Czas postawic na innych ludzi: Mój typ:
- Majdan (cala jesien, Dudek nr 2 bo jest bardzo przecietny)
- Koźminski (sprawdził sie na obronie), Rząsa (czas na jego mecze); reszta
obrony to sprawa otwarta
- kto za Swierczewskiego jako PLAYMAKER? Widac brak nowego rozgrywającego (może
uczynic nim Olisadebe, ktory calkiem sie sprawdza jako cofnięty i portafi
wymieszac niejednego???)
- atak: Wichniarek, Euzebiusz, Zurawski przynajmniej na kilka nastepnych
spotkan...
Zmieniłbym jakies pol skladu. Częśc musi pozostac i dzielic sie doswiadczeniem
z MS...

TRENER: Engela wolałbym zostawic, ale niestety jego odejscie to koniecznosc bo
inaczej zmian nigdy nie bedzie. Mój typ: Smuda! (najwyższy qrna czas)

Pozdrawiam!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ADAF MOJ TYP: ZMIEN LEKARZA IP: *.ipt.aol.com 10.06.02, 23:23
      • Gość: tomanek Re: MOJ TYP: ZMIEN LEKARZA IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 23:26
        Potrafisz napisac cos konstruktywnego, ciołku?
        :-DDDDDDDDDDDDD
        • Gość: adaf Re: MOJ TYP: ZMIEN LEKARZA IP: *.ipt.aol.com 10.06.02, 23:28
          DIAGNOZE MUSI WYSTAWIC TOBIE LEKARZ NIE JA... hydraulik z zawodu
          • Gość: tomanek A to... hydraulik! :) Spoko IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 23:35
            To tłumaczy poziom dyskusji i język. :) Nie ma sprawy, owocnej pracy i udanych
            niedziel na stadionach! :DDDD
            • Gość: adaf Re: A to... hydraulik! :) Spoko IP: *.ipt.aol.com 10.06.02, 23:38
              NA POZIOMACH TO JA SIE ZNAM LEPIEJ NIZ KTO INNY. TWOJ OCENILBYM JAKO:
              DORASTAJACY WYROSTEK. pozdrowienia
    • Gość: dd Re: N A S Z E T Y P Y = Z M I A N Y W K A D R Z E IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 23:32
      chyba jestes pierdolniety ze Smudą
      nie widziales jak za jego kadencji grala Legia i Wisla?
      • Gość: adaf TOMANEK JEST ....... IP: *.ipt.aol.com 10.06.02, 23:33
        SMUDA - to chyba jakis zart..
      • Gość: tomanek Czytaj nagłówki IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 23:39
        To mają być typy a nie dyzkusja na poziomie hydraulika. Pojebany jestes czy
        co? :DDDDD
        • Gość: adaf Moj typ: Tomanek do kadry (niech podaje pilki) IP: *.ipt.aol.com 10.06.02, 23:40
      • Gość: krzychoo Re: N A S Z E T Y P Y = Z M I A N Y W K A D R Z E IP: *.4lo-kielce.edu.pl 19.06.02, 13:13
        smuda zdobył z wisla mistrza, z widzewem gral w LM, a w legii nie dano mu czasu
        na zmiany
    • Gość: fritz Re: N A S Z E T Y P Y = Z M I A N Y W K A D R Z E IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.06.02, 08:35
      Kto trenerem? Dalej Engel???
    • Gość: sebek10 Re: N A S Z E T Y P Y = Z M I A N Y W K A D R Z E IP: *.kghm.pl 11.06.02, 08:47
      Koźmiński sprawdził się na obronie????? Na pewno widziałeś mecz z Portugalią?!
      Jeżeli tak, to proponuję mimo wszystko obejrzeć sytuację, po której padła druga
      bramka. Koza biegnie za Pauletą, biegnie, biegnie...Z tego co wiem, powinien
      kryć go od piłki, a nie oglądać jego numer na koszulce.
    • Gość: ChaqM Re: N A S Z E T Y P Y = Z M I A N Y W K A D R Z E IP: 80.48.119.* 11.06.02, 18:53
      Do pomocy proponowałbym młodego Terleckiego,Kosowskiego i Karwana, I jeszcze
      jedno: PRECZ Z A.BĄKIEM!!!
      • Gość: tomanek Re: N A S Z E T Y P Y = Z M I A N Y W K A D R Z E IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 19:13
        A mi sie podobal Arek Bąk w tym jedynym meczu. Fakt, ze to za malo, aby miec
        miejsce w reprezentacji... w kazdym razie na rozrywającego sie nie nadaje. Inna
        pozycja, ale tylko przy maximum zaangazowania.
        • Gość: i Hate b tomanek = tumanek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 22:30
          Gość portalu: tomanek napisał(a):

> A mi sie podobal Arek Bąk w tym jedynym meczu. Fakt, ze to za malo, aby miec
          > miejsce w reprezentacji... w kazdym razie na rozrywającego sie nie nadaje. Inna
          >
          > pozycja, ale tylko przy maximum zaangazowania.

czy cię pojebało tumanku ! bąk ? nadaje się do dupy engela , a nie do kadry
          obok hajty wałdocha najgorszy cieć na boisku
          widzą to wszyscy tylko nie engel i nie ty
    • Gość: ere Re: N A S Z E T Y P Y = Z M I A N Y W K A D R Z E IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 21:54
      Kosowski i Smolarek. moze Kucharski i mlody Ekweme, nie wstawiac juz nigdy
      Hajty i Baka
      • Gość: Piniu Młoda krew IP: *.stalowa-wola.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 00:26
        Pożegnanie z Engelem - bo jest zbyt konserwatywny i zatrzyma 3/4 obecnej kadry.
        Na jego miejsce ktoś młody i odważny - dla mnie Dariusz Wdowczyk. Bez Hajty,
        niestety Koźmińskiego, A. Bąka (nieporozumienie), Kłosa, ze Świerczewskim jako
        defensywnym pomocnikiem. I świeża krew: Głowacki, Kosowski, Smolarek,
        Wichniarek, Kuś. W perspektywie: Grzelak, Madej, Brożek. W środku pomocy kłopot
        jest nadal. Może Drumlak w końcu dojrzał do odpowiedzialnośći?
        • Gość: JAQB Re: Młoda krew IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 13:08
          Postawcie na mojego brata Huberta Olędzkiego z Sokołowa Podlaskiego - 17 lat,
          super gra i najszybciej biega.
      • Gość: Lukasz Re: N A S Z E T Y P Y = Z M I A N Y W K A D R Z E IP: *.wp.mil.pl 12.06.02, 00:35
        bramka: Majdan, Kowalewski (Mistrz Ukrainy!), i Dudek
        reszta:Zielinski-zawsze byl podpora repry i nie wiem czemu go Engel nie wstawil
        do meczy.Fakt ma juz swoje lata ale od kogos mlodsi sie musza uczyc i jakis
        2mlodych perpektywicznych zawodnikow. Do tego Radomski, Glowacki, Kosowski,
        Kucharski, Frankowski, Wichniarek, Rzasa, Karwan,
        plus z obecnej repry: Kryszal, ew.Zurawski, Krzynowek
        a teraz terener
        Zasadniczo zostawilbym Enegela ale sa tylko 3ale :
        - po pierwsz Enegel nie kieruje sie umiejetnosciami a kolezenskimi znajomosciami
        - po drugie KTOS MUSI BEKNAC ZA TA KOMPROMITACJE a tak jakby zostal to gotow
        jest pomyslec ze sie w sumie nic nie stalo
        - po trzecie jest za bardzo przywiazany do pewnych graczy
        I dlatego bym wzial jakiegos z zachodu nie zwiazanego z naszymi ukladzikami! bo
        jak wezma kogos z naszego polskiego zafajdanego klubu wzajemnej adoracji PZPN
        to na dobre nie wyjdzie ani nam ani pilce.

A w eliminacjach ME zagralbym tak:
        na poczatek starymi graczami ktorzy sie nie obraza (Ale BEZ
        HAJTY,WALDOCHA,SWIERSZA,AERO BAKA) i zobaczyl co beda soba prezentowac i
        systematcyznie na mecze bym dokoptywal mlodych graczy wyrozniajacych sie w
        lidze polskiej i zachodnich. Dla mnie nawet moga sie nie zakwalifikowac do ME
        wazne by nabrali szlifow i to zaprocentowalo za jakis czas. A nie znow pojada
        na ME i wstyd beda siac po Kontynencie
    • Gość: Reznor Sprawdzcie wpis ,,Obrona..." Marchołta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 23:43
      W dzisiejszym wpisie "Obrona, czyli jak stracimy bramkę" macie ciekawe
      propozycje składów!
    • pitrix Re: N A S Z E T Y P Y = Z M I A N Y W K A D R Z E 12.06.02, 00:05
      Na mecz z USA:1-4-4-2.W bramce Majdan,obrona w srodku Zieliński z
      Murawskim,prawa obrona Kłos, lewa obrona Rząsa , prawa pomoc Sibik ,lewa pomoc
      Koźmiński, w środku pomocy Krzynówek z Kałużnym ,w ataku Olisadebe i Kucharski
      • nancyboy Re: N A S Z E T Y P Y = Z M I A N Y W K A D R Z E 12.06.02, 14:37
        ... nie: Zurawski i Kucharski!
      • Gość: DonJose Re: N A S Z E T Y P Y = Z M I A N Y W K A D R Z E IP: 63.95.26.* 12.06.02, 16:57
        pitrix napisał(a):

> Na mecz z USA:1-4-4-2.W bramce Majdan,obrona w srodku Zieliński z
        > Murawskim,prawa obrona Kłos, lewa obrona Rząsa , prawa pomoc Sibik ,lewa pomoc
        > Koźmiński, w środku pomocy Krzynówek z Kałużnym ,w ataku Olisadebe i Kucharski

Mnie sie ten sklad podoba. Jesli Amerykanie obstawia Olego, trzeba bedzie
        strzelac z daleka.
        Tylko, ze w tym skladzie nie ma pomocnika rozgrywajaeceo, bo takowego w
        mundialowej kadrze nie ma. A pozniej? Hm...Drumlak wiosna byl w marnej formie,
        ale moze bedzie lepiej jesienia. Brzeczek dobrze gral, ale w Austrii. To nie
        jest, delikatnie mowiac, swiatowy poziom. Slyszalem kilka komplementow pod
        adresem mlodego Martinsa Ekwueme, ktory chcialby grac w Polsce i dla Polski.

• Gość: zwierzu Edyta Górniak jako napastnik! IP: 213.192.66.* 12.06.02, 15:55
      A w obronie tenor Torzewski
    • Gość: JanKO Re: N A S Z E T Y P Y = Z M I A N Y W K A D R Z E IP: *.sympatico.ca 12.06.02, 20:13
      Engel zmiany zrobi znikome,bo promuje swoich graczy i zastapi tylko
      kontuzjowanych.Ja dalbym szanse tym ,ktorzy jeszcze nie grali.Po to przeciez
      przyjechali.W meczu z USA : Matysek(Majdan-po polowie)-
      Klos,Glowacki,Zielinski,Rzasa-Sibik,Murawski,Kozminski,Kucharski-Zurawski,Oli.

Do mE wstawilbym Kosowskiego,Wichniarka,Radomskiego,Zdebla(najlepszy technik w
      polskim zespole),Szamotulskiego,Zienczuka,Kuzere,Euzebiusza,Olego-jesli nadal
      bedzie w reoie chcial grac,Swierczewskiego na prawa pomoc ewentualnie jak w
      Marsylii-nigdy srodek,Kozniewskiego na lewa obrone,Rzase- to samo.Z Hajty i
      WAldocha bym zrezygnowal-sa bez formy i wprowadzaja zla krew.Z Engela tez bym
      zrezygnowal.Innego trenera nie widze z Polakow.Na okres przejsciowy dal bym
      Bonka,bo wydaje mi sie ,iz patrzy on na wszystko z innej perspektywy.Z PZPN
      panowie Apostel,Strejlau,Krecina musza odejsc.SWzkoda pieniedzy na etaty dla
      nich.
    • Gość: tomanek Dzisiejsza "RZECZPOSPOLITA" IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.02, 22:03
      Engel <cyt.> - (...)Ale nie trzeba budować zespołu od początku. Nie będzie
      rewolucji, trzon zostanie (...) <koniec cyt.>

Tego podejścia właśnie się obawiałem a raczej byłem pewien. Dlatego ciśnie mi
      sie na usta tylko jedno: WYPIERDALAJ PAN!!!
    • Gość: fakir SEPY Z GAZETY WYBORCZEJ SZUKAJA TRENERA IP: *.polsl.gliwice.pl / *.solaris.ds.polsl.gliwice.pl 13.06.02, 04:00
      Jezeli sepy z gazety wyborczej wspomagani paroma dzialaczami tak intensywnie
      szukaja nowego trenera dla naszej reprezentacji, niech pojda na calosc i wprost
      zaproponuja ...Adama Michnika. Najwieksi "znawcy" pilki w GW panowie: Binczyk i
      Stec beda sie udzielac jako masazysci, Leniarski zupki chinskie bedzie
      przygotowywal a Olejniczak, ...hmm Olejniczak sie w sumie do niczego nie nadaje
      poza podawaniem pilek.
    • Gość: Pablo Re: N A S Z E T Y P Y = Z M I A N Y W K A D R Z E IP: 62.89.113.* 13.06.02, 12:38
      • Gość: greg Re: N A S Z E T Y P Y = Z M I A N Y W K A D R Z E IP: *.zep.com.pl 13.06.02, 12:52
        Entliczek, petliczek tu pomoze tylko PIECHNICZEK !!!
    • Gość: Rev Re: N A S Z E T Y P Y = Z M I A N Y W K A D R Z E IP: *.lo2.opole.pl / 192.168.0.* 13.06.02, 13:12
      Potrzeba dać odpocząć starym wyjadaczom = Świerczewski, Kożmiński, Matysek.
      Zrezygnować z kilku pupilków (Mar. Żewłakow,A. Bąk itp.) I zrobić to, na co
      wszyscy czekają = powoływać regularnie Wichniarka, Kososwskiego, Smolarka,
      Lewandowskiego. Moim zdaniem optymalnym składem na eliminacje ME byłby:
      Dudek - Żewłakow, J. Bąk, Wałdoch, Głowacki - Kałużny - Karwan, Kosowski -
      Kucharski - Olisadebe, Żurawski(ew.Wichniarek)
      • Gość: emjotu Re: N A S Z E T Y P Y = Z M I A N Y W K A D R Z E IP: 149.156.82.* 14.06.02, 11:29
        1.Zmienić trenera, bo znowu będzie bredził: albo "wyjdziemy z grupy na 1
        miejscu", albo "jedziemy po medal". Zgadzam się z "sępami" z Wyborczej: tylko
        trener zagraniczny (bynajmniej nie Okuka), bo od nas kto: Smuda ? - wolne
        żarty, Kasperczak - 3 letni kontrakt w Wiśle, Wdowczyk ? - uczyć się musi
        jeszcze, to samo Kubicki.
        2. Do usunięcia natychmiastowego z kadry: Matysek, Majdan, dwa Żewłaki, "Arek"
        Bąk, Kałużny (co za gracja i dystynkcja w grze...), Koźmiński, Świerczewski,
        Kryszałowicz, Hajto i Wałdocha. Wrócić mogą pod jednym warunkiem: jak
        sprawdzić trzeba z zagranicy: Radomskiego, Kowalewskiego, M. Lewandowskiego,
        Niżnika, Spiżaka (jak dojdzie do siebie po kontuzji) i oczywiście Wichniarka. A
        przede wszystkim przeszukać ligi niemieckie i inne czy nie ma tam kogoś takiego
        jak Klose, kto chciałby grać dla Polski i bynajmniej nie może to być "boski"
        Klimowicz, bo jednego kupionego reprezentanta już mamy...
        Podstawą musi być jednak to, że przyszły trener powinien jeździć po Polsce i
        Europie i oglądać o oglądać i jeszcze raz oglądać mecze z udziałem
        potencjalnych, byłych i obecnych reprezentantów, a nie promować po
        supermarketach ksiązki, grać na wyścigach i kręcić reklamy...
        3.Żadnych reklam, "ekskluzywnych" płatnych wywiadów - to jest kurna futbol a
        nie medyjalne widowisko

Wszystkie te zmiany i tak nie gwarantują, że wygramy ze Szwedami w el. ME...
        ale przynajmniej przestanie nam słoma z butów wystawać....
        • Gość: emjotu Re: N A S Z E T Y P Y = Z M I A N Y W K A D R Z E IP: 149.156.82.* 14.06.02, 11:31
          Gość portalu: emjotu napisał(a):

> 1.Zmienić trenera, bo znowu będzie bredził: albo "wyjdziemy z grupy na 1
          > miejscu", albo "jedziemy po medal". Zgadzam się z "sępami" z Wyborczej: tylko
          > trener zagraniczny (bynajmniej nie Okuka), bo od nas kto: Smuda ? - wolne
          > żarty, Kasperczak - 3 letni kontrakt w Wiśle, Wdowczyk ? - uczyć się musi
          > jeszcze, to samo Kubicki.
          > 2. Do usunięcia natychmiastowego z kadry: Matysek, Majdan, dwa Żewłaki, "Arek"
          > Bąk, Kałużny (co za gracja i dystynkcja w grze...), Koźmiński, Świerczewski,
          > Kryszałowicz, Hajto i Wałdocha. Wrócić mogą pod jednym warunkiem: jak
          > sprawdzić trzeba z zagranicy: Radomskiego, Kowalewskiego, M. Lewandowskiego,
          > Niżnika, Spiżaka (jak dojdzie do siebie po kontuzji) i oczywiście Wichniarka. A
          >
          > przede wszystkim przeszukać ligi niemieckie i inne czy nie ma tam kogoś takiego
          >
          > jak Klose, kto chciałby grać dla Polski i bynajmniej nie może to być "boski"
          > Klimowicz, bo jednego kupionego reprezentanta już mamy...
          > Podstawą musi być jednak to, że przyszły trener powinien jeździć po Polsce i
          > Europie i oglądać o oglądać i jeszcze raz oglądać mecze z udziałem
          > potencjalnych, byłych i obecnych reprezentantów, a nie promować po
          > supermarketach ksiązki, grać na wyścigach i kręcić reklamy...
          > 3.Żadnych reklam, "ekskluzywnych" płatnych wywiadów - to jest kurna futbol a
          > nie medyjalne widowisko
          >
          > Wszystkie te zmiany i tak nie gwarantują, że wygramy ze Szwedami w el. ME...
          > ale przynajmniej przestanie nam słoma z butów wystawać....

Zapomniałem o Kosowskim i Smolarku. Powinni być powoływani.
    • Gość: JAQB Re: N A S Z E T Y P Y = Z M I A N Y W K A D R Z E IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 13:12
      Postawcie na mojego brata Huberta Olędzkiego z Sokołowa Podlaskiego, 17 lat.
      Gra od 10 lat, jest najlepszy, najskutecznijeszy i najszybciej biega.
      (możecie sprawdzić!!!)
    • Gość: Styx Re: N A S Z E T Y P Y = Z M I A N Y W K A D R Z E IP: *.toya.net.pl 14.06.02, 20:19
      To wyobraźcie sobie co będzie za kilka lat jak zamkniemy wszystkie SMS. Wtedy
      to będziemyw koszyku z San Marino.
    • Gość: Petros Re: N A S Z E T Y P Y = Z M I A N Y W K A D R Z E IP: *.wlan.pl 15.06.02, 19:11
      Oto moja propozycja kadry na eliminacje ME
      Bramkarze-Dudek-Majdan-Kowalewski
      Obrona-Kłos-Kos-Głowacki-Lewandowski-Żewłakow-Kożmiński-Rząsa-Baszczyński-J.Bąk
      Ciesielski
      Pomoc-trzeba znaleść nowego rozgrywającego mój typ na tą pozycję to A.Radomski
      lub ktoś z ligi polskiej np. Surma, Drumlak, Szymkowiak, dalej Kałużny-Murawski-
      Krzynówek-Karwan-Kosowski-zmiennik dla Karwana np. Probierz
      Napad-Olisadebe-Kryszałowicz-Żurawski-Żewłakow-Wichniarek-Smolarek
    • q-ler ZOSTAWCIE ENGELA !!! 17.06.02, 11:46
      Witajcie,

Ostatnio bardzo duzo mowi sie na temat odejscia Jurka Engela za stanowiska
      trenera narodowej reprezentacji. Wszystko za sprawa niepowodzenia w Mundialu.
      Moim zdaniem to nie jest wystarczajacy powod.

Gdy walczylismy w eliminacjach, mało kto dawał nam szanse na wyjscie z grupy.
      Gdy juz zostalismy jej liderami to wszyscy marzyli o medalu. Polska jest za
      młoda druzyna na tak wielkie turnieje i nie za porazke nie mozna obwiniac
      trenera.

Jurek Engel musi zostac! Od wrzesnia zaczynaja sie el. EURO 2004. Teraz Polska
      jest bogatsza o doswiadczenie z Koreii wiec uważam, ze na EURO2004 odegramy
      znaczaca role, ale tylko pod wodza Engela. On potrafi czynic cuda o czym sie
      przekonalismy nie raz!

Pozdrawiam

Kibic z Kutna!
      • Gość: Cheruś Re: ZOSTAWCIE ENGELA !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 11:59
        Zostawcie Engelika !!!
        Nie wypie... go ,
        Tam rządzi fanklub Iwana ,
        I "kubki" tańczą wciąż!

• Gość: łażej Re: ZOSTAWCIE ENGELA !!! IP: *.retsat1.com.pl 18.06.02, 14:53
        Wydaje mi się, że głównym sprawcą awansu polskiej reprezetnacji na mistrzostwa
        nie był Engel, lecz człowiek losujący grupy. Obiektywnie rzecz biorąc
        trafiliśmy na beznadziejnie grających Norwegów, średnich Ukraińców (których
        wyeliminowała Słowenia - trzy porażki na mistrzostwach)oraz słabych
        Białorusinów, Walijczyków i Ormian. Poza tym dzięki Olisadebe miał wreszcie kto
        strzelać bramki. Na szczęście grupy w eliminacjach mistrzostw Europy nie mamy
        silniejszej. Wydaje mi się, że konieczna jest zmiana trenera, na takiego, który
        będzie miał okazję przeprowadzić zmianę pokoleń w reprezentacji.
      • Gość: emjotu Re: ZOSTAWCIE ENGELA !!! IP: 149.156.82.* 19.06.02, 13:17
        q-ler napisał(a):

>
        > Ostatnio bardzo duzo mowi sie na temat odejscia Jurka Engela za stanowiska
        > trenera narodowej reprezentacji. Wszystko za sprawa niepowodzenia w Mundialu.
        > Moim zdaniem to nie jest wystarczajacy powod.

moim zdaniem jest. Ponieważ pan Engel skompromitował się sposobem "przygotowania"
        kadry do MŚ: zamiast treningu taktycznego - promocja książeczki "futbol na
        tak.. " jakby..
        zamiast zaprawy fizycznej - zaprawa medjalna w postaci 10 tysięcy reklam z
        udziałem kopaczy i samego pana E. i 20 tysięcy wywiadów n/t jak to dokopiemy
        Koreii i jak to połkniemy USA
        skompromitował się również ustawieniem taktycznym na Koreę (gra długą piłką) i
        przywiązaniem do tych samych nazwisk
        o sprawie kopacza o nazwisku T. Iwan już mi się nie chce pisać nawet...
        > Gdy walczylismy w eliminacjach, mało kto dawał nam szanse na wyjscie z grupy.
        > Gdy juz zostalismy jej liderami to wszyscy marzyli o medalu. Polska jest za
        > młoda druzyna na tak wielkie turnieje i nie za porazke nie mozna obwiniac
        > trenera.

jasne nasza drużyna jest baaaaaaardzo młoda: Hajto 30, Dudek 29, Świerczewski 30,
        Wałdoch 31, Koźmiński 31, Zieliński 35, Matysek 34, Majdan 30.
        z młodych byli na MŚ: Głowacki 23 Olis 24, reszta....... została w kraju

> Jurek Engel musi zostac! Od wrzesnia zaczynaja sie el. EURO 2004. Teraz Polska
        > jest bogatsza o doswiadczenie z Koreii wiec uważam, ze na EURO2004 odegramy
        > znaczaca role, ale tylko pod wodza Engela. On potrafi czynic cuda o czym sie
        > przekonalismy nie raz!

no nie wiem kto jest bogatszy o doświadczenia, bo póki co z kadry rezygnują jeden
        za drugim "doświadczeni" ulubieńcy pana E.
        ostatnie cuda Engela to:
        0-4 z Portugalią
        0-2 z Koreą
        0-2 z Japonią
        1-2 z Rumunią
        wymęczone 1-0 z Estonią
        te cuda to także tekst o tym, że na drugi raz to nie postawiłby na tych
        zawodników, którzy dokopali amerykanom 3-1 ........
        geniusz futbolu, mENGELe piłkarstwa polskiego
        niech wraca
        na CYPR!!!
        tam jego miejsce
    • Gość: Opo Re: N A S Z E T Y P Y = Z M I A N Y W K A D R Z E IP: 2.3.STABLE* / 10.6.10.* 18.06.02, 15:08
      Rzeczywiście po przyjściu Smudy można spodziewać się kilku zmian: Olisadebe -
      rozgrywający, Dudek - napastnik, Krzynówek - bramkarz, a Kryszałowicz - prawy
      obrońca.
    • Gość: Krzychoo Re: N A S Z E T Y P Y = Z M I A N Y W K A D R Z E IP: *.4lo-kielce.edu.pl 19.06.02, 13:02
      trener:Engel
      obrona:Głowacki,Hajto ,Bąk,Rząsa
      pomoc:Świerczewski,Kałużny,Krzynówek,Karwan
      atak:Oli,Kryszałowicz
      bramkarz:Dudek
    • Gość: Krzychoo Re: N A S Z E T Y P Y = Z M I A N Y W K A D R Z E IP: *.4lo-kielce.edu.pl 19.06.02, 13:09
      zamiast swierczewskiego moze byc playmakerem brzeczek
      w obronie sprawdzil sie glowacki
      dlaczego w ataku ma nie grac kryszalowicz, w kadrze gra lepiej niz zurawski
    • Gość: krzychoo Re: N A S Z E T Y P Y = Z M I A N Y W K A D R Z E IP: *.4lo-kielce.edu.pl 19.06.02, 13:14
    • Gość: krzychoo Re: N A S Z E T Y P Y = Z M I A N Y W K A D R Z E IP: *.4lo-kielce.edu.pl 19.06.02, 13:17
      jesli juz zmieniac trenera to na milutinovica (dla
      niewtajemniczonych:selekcjoner chin)
    • Gość: OVANO MOJE TYPY NA SKŁAD IP: 195.65.184.* 19.06.02, 14:20
      Oczywiście to tylko zabawa, ale widzę to tak.

Trener Werner Licka

Bramka: Dudek, Majdan, Kowalewski

Obrona: Glowacki, Zielinski, J.Bak, Kos, Kozminski, Rzasa, Baszczynski, Kus.

Pomoc: Karwan, Grzelak, Kaluzny (jednak), Smolarek, Drumlak, Krzynowek,
      Kosowski, Wroblewski, Mazurkiewicz

Atak: Kryszalowicz, Olisadebe, Wichniarek, Zurawski

Optymalny sklad: Dudek - Kozminski (Rzasa), J.Bak, Zielinski, Glowacki -
      Krzynowek, Drumlak, Karwan - Smolarek - Kryszalowicz, Olisadebe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka