Dodaj do ulubionych

PRZECZYTAJCIE TEN LIST, ZANIM GO ZNOWU ZDEJMĄ!!!

IP: 62.89.110.* 11.06.02, 11:34
Nie ma się co dziwić, że Polska w tak żenujący sposób odpadła z tego mundialu.
Jeśli trenerem reprezentacji jest sprzedawczyk na sznurkach niejakiego
Lubańskiego, to pewnym było, że będzie on chciał "promować" tylko niektórych
zawodników, a nie wygrywać mecze.
Dodatkowo we wczorajszym meczu, na siłę "dał szansę" swoim POLONISTYCZNYM
ŚWINIOM: Żewłakowom, A. Bąkowi, Olisadebe. Ich homoseksualne związki z
Konwiktorskiej zaowocowały wczoraj!
Jak można było wpuścić Bąka-udało mu sie raz podać celnie zanim nie stracił jak
zwykle piłki!
Żewłakowowie, bliźniacze homosy-jak zwykle żenada,a "wielki" Oli z taką nadwagą
może zostać co najwyżej królem, jakiś czarnuchów w Afryce, a nie reprezentantem
Polski!
Skąd tam Żurawski? Czy ten pedał z wisełki, też ma jakieś powiązania z
Engelem???
Mam nadzieję, że Engel po tym meczu zgoli nie wąsy, jak butnie zapowiadał w
przypadku wygranej z Portugalią, a włosy na swojej pustej głowie i pełnej
psicie córki!!!
Jeśli jednak w ostatnim meczu wystąpi Kucharz, Zieliński, czy Muraś, to wierzę,
że chłopaki pokażą co to Legia i zjedzą trawę byle tylko choć spróbować zatrzeć
tragiczne wtrażnie, które stworzyli Engel i te POLONISTYCZNE ŚWINIE!!!
Polski juz nie ma, ale JESZCZE LEGIA NIE UMARŁA!!!

P.S. Gratulacje dla Porugali!
Szkoda, że jesteśmy na tych mistrzostwach tylko dostarczycielem punktów dla
wszystkich...
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: PRZECZYTAJCIE TEN LIST, ZANIM GO ZNOWU ZDEJMĄ!!! IP: *.cafe.ksi.krakow.pl 11.06.02, 11:42
      Wypierdalaj Lieginisto jebany
      Legia to śmiecie i niech spierdalają
      Nie masz prawa zabierac głosu kibicując takim sprzedawczykom.
      • Gość: smld Re: PRZECZYTAJCIE TEN LIST, ZANIM GO ZNOWU ZDEJMĄ!!! IP: 62.89.110.* 11.06.02, 11:46
        KOLEŻKA COSIK SFRUSTROWANY...
        Czyżbyś frajerze spadł właśnie z jakiejś ligi???
      • Gość: TeKa Re: PRZECZYTAJCIE TEN LIST, ZANIM GO ZNOWU ZDEJMĄ!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 12:02
        O krakusek zasrany he he he a co powiesz o waszym Zurawskim, ktory sie
        nastrzelal wczoraj az sobie prawie noge urwal.... palant
    • unopropo Re: PRZECZYTAJCIE TEN LIST, ZANIM GO ZNOWU ZDEJMĄ!!! 11.06.02, 11:50
      WSTYD MI ZA TEGO CO SIĘ MIENI LEGIONISTĄ...MOŻNA MIEĆ PRETENSJĘ DO ENGELA, DO
      PIŁAKRZY. CHYBA WSZYSCY MAJĄ ŻAL... ALE KIBOLU WARSZAWSKI POMYLIŁEŚ FORUM. A
      WRACAJĄC DO LEGII, ZAPOMNIAŁEŚ LUB NIE PAMIĘTASZ BO BYŁEŚ SZCZAWIOJADEM, JAK
      LEGIA WALCZYŁA O UTRZYMANIE 11 LAT TEMU.... ALBO PISZESZ O REPREZENTACJI ALBO
      NIE PISZESZ NIC
      • Gość: smld Re: PRZECZYTAJCIE TEN LIST, ZANIM GO ZNOWU ZDEJMĄ!!! IP: 62.89.110.* 11.06.02, 11:57
        Coś taki sfrustrowany???
        Twój zafajdasny klubik to chyba teraz się nie obronił przed spadkiem, tatus
        znów cię przeleciał i na Legii odreagowujesz!
        Nieładnie, oj nieładnie...
        Będzie kara!
        • unopropo Re: PRZECZYTAJCIE TEN LIST, ZANIM GO ZNOWU ZDEJMĄ!!! 11.06.02, 11:59
          stary ja też jestem legionistą, ale pomyliłeś forum
      • Gość: Zezik Re: PRZECZYTAJCIE TEN LIST, ZANIM GO ZNOWU ZDEJMĄ!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 21:37
        Troche masz racji, ale Legia nie walczyla 11 lat temu o utrzymanie...
    • Gość: Kibic Widac, jakich Legia ma kibicow. IP: *.udg.es 11.06.02, 12:44
      Kompletynych ciuli, pojebow,chamow, odszczepiencow, pedalow, posrancow,
      bezmozgowcow, kaczych odchodow, jader hipopotama, skurwysynow, smierdzacych
      szmaciarzy, i przede wszystkim pierdolnietych w puste lby DRESIARZY jak ty!
      Idz se kurwa wypierz dres, jebnij sobie na leb kg zelu, to moze bedzie ciezsza.
      Koles jaki ty jestes pierdolniety to sie w pale nie mysli. Ale tak jest jak sie
      wychowalo na Pradze i kurwa dostalo kompa do reki.
      Pewnie pisales ten text przez kilka godzin stukajac jednym palecem, albo
      napisaliscie go wszyscy razem chlopcy z gangu, albo moze zmusiliscie kogos do
      napisania go za was. Ty ciulu wypierdalaj z naszego kraju.
      • Gość: www Re: Widac, jakich Legia ma kibicow. IP: 157.25.125.* 11.06.02, 12:48
        Po czym widać? Po wpisie jakiegos debila? A ty komu kibicujesz? Twój post jest tak samo debilny jak autora
        wątku.
        • Gość: kibic nikomu bo polska liga to bagno, przez takich .... IP: *.udg.es 11.06.02, 12:49
          frajerow jak on i pozostali
        • Gość: kibic Re: Widac, jakich Legia ma kibicow. IP: *.udg.es 11.06.02, 12:54
          pozartowac se nie wolno?

'
      • Gość: kojok Re: Widac, jakich Legia ma kibicow. IP: 62.65.180.* 12.06.02, 21:03
        Jestem postronnym kibicem i wedlug mnie oprocz tych wulgarnych slow kibic ktory
        radzi aby Engel postawil na pilkarzy Legii ma prawde oni pokazali jak naležy
        walczyč i mimo že niemali najwiekszej kasy to pokazali wszystkim w lidze plecy -
        -taka jest prawda
    • Gość: zw L to stara k... IP: *.udg.es 11.06.02, 12:48
      legia...owa jest
      legie trzeba ...ic
      legie cwks
      • Gość: www do "kibica" vel "zw" IP: 157.25.125.* 11.06.02, 12:53
        Oj sam dajesz przykład bagna. Sie3dx dalej w tej Hiszpanii i nie wpieprzaj się z głupimi komentarzami.
    • Gość: Nick LEGIA IP: *.pzn.org.pl 11.06.02, 12:52
      LEGIA jest super,
      ale Ty niestety DEBILEM
      • Gość: nick Re: LEGIA IP: *.mrkch.pl / 10.10.15.* 11.06.02, 12:57
        ja tez jestem debilem bo sie łudzilem ze z portugalczykami chociaz zremisuja
        • Gość: sm Re: LEGIA IP: 62.89.110.* 11.06.02, 13:06
        • Gość: smld Do nick IP: 62.89.110.* 11.06.02, 13:08
          Myślę, że wszyscy mieliśmy wczoraj nadzieję. Przynajmniej na remis! Ja
          obstawiałem 1:1. Takiego wyniku, jeśli im wierzyc nie przewidywali nawet sami
          Portugalczycy.
          Stąd taki wielki zawód!
          Pozdr
    • Gość: Ziggy Re: Stary, zainwestuj w leczenie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 13:00
      Czy nie zapomniałeś dodać do swej litanii żalów, że Engelem manipuluje
      międzynarodowy kapitał? A dlaczego mają być zaraz pedałami (skąd te
      informacje?) Może to po prostu masoni? Albo kryszniści?
      Nie siedź tyle w internecie, tylko do książek! Już nie długo sierpień i
      poprawki matur! Wstyd by było, gdybyś po raz 10 uwalił.
      • Gość: smld A ty stań się mężczyzną... IP: 62.89.110.* 11.06.02, 13:10
        Wpierw trzeba sie dostać do gimnazjum..
        He, he!!!
        ty niedobry, niedobry dowcipasku...
        • unopropo Re: A ty stań się mężczyzną... 11.06.02, 13:13
          Gość portalu: smld napisał(a):

> Wpierw trzeba sie dostać do gimnazjum..
          > He, he!!!
          > ty niedobry, niedobry dowcipasku...

STARY A RACZEJ MŁODZIENIASZKU, TY NAWET JESZCZE PO DRABINIE NA DYWAN NIE
          WCHODZIŁEŚ JAK JA KOŃCZYŁEM STUDIA
          • Gość: smld wyluzuj IP: 62.89.110.* 11.06.02, 13:16
            To tym bardziej powinieneś ciut bardziej mysleć, głupolu!
            I nie oceniaj ludzxi zbyt pochopnie, bo możesz sie kiedyś mocno zdziwić,
            inteligenciku!
        • Gość: Ziggy Wybacz pomyłkę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 13:58
          Wybacz, że przeceniłem twoje zdolności intelektualne, to bardziej z
          uprzejmości, niż z tego, co pisałeś.
          Twoja wizja futbolu (a przypuszczam, że i wielu innych rzeczy) jest dość chora,
          dlatego proponuję, byś zabrał się za edukację - to pomaga, rozszerza horyzonty.
          Daj sobie szansę - skończ wreszcie piątą klasę!
          • smld Re: Wybacz pomyłkę 11.06.02, 14:00
            głupiś, po prostu głupiś...
            • Gość: Ziggy Re: Wybacz pomyłkę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 14:05
              Możliwe! Ale dlatego jesteś ty - by objaśniać mi tajne machinacje Engela i
              pedałów. Co ja bym zrobił bez ciebie?
        • Gość: Ziggy Wybacz pomyłkę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 14:03
          Wybacz, że przeceniłem twoje zdolności intelektualne, to bardziej z
          uprzejmości, niż z tego, co pisałeś.
          Twoja wizja futbolu (a przypuszczam, że i wielu innych rzeczy) jest dość chora,
          dlatego proponuję, byś zabrał się za edukację - to pomaga, rozszerza horyzonty.
          Daj sobie szansę - skończ wreszcie piątą klasę!
    • Gość: mag Re: PRZECZYTAJCIE TEN LIST, ZANIM GO ZNOWU ZDEJMĄ!!! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 13:19
      Oczywiscie wszystkiemu jest winien Balcerowicz, Engel to zakamuflowany ekspert
      Miedzynarodowego Funduszu Walutowego, a za cala afera stoja talibowie, ktorzy
      ostatnio znow nasilili naloty na Klewki. Nic dziwnego, ze polska liga jest jaka
      jest, a przecietnemu czlowiekowi kojarzy sie z tym, czym sie kojarzy - jesli w
      imieniu kibicow zabieraja glos tacy ludzie jak smld.
      A mowiac powaznie - przegralismy, fakt. Nie pierwszy raz i zapewne nie ostatni.
      Ale mimo wszystko wracajac wczoraj z pubu, gdzie ogladalem mecz, idac w bialo-
      czerwonej koszulce i szaliku, spotykajac innych kibicow,tez mocno przybitych,
      nie zwazajac na padajacy deszcz - czulem dume - ze pomimo zawiedzionych nadziei
      prawdziwi kibice nie odwracaja sie od tej reprezentacji... bo mozna przegrac
      kolejny mecz, mozna pozegnac sie z nastepnym snem o potedze - ale mimo wszystko
      to nasza reprezentacja... a wiara w niemozliwe zawsze byla silna nad Wisla...
      A nastepny mundial juz za cztery lata....a w piatek jest jeszcze nikla szansa,
      ze sie pozegnamy z Korea z twarza...
      Do przodu Polsko :)
    • Gość: smld Re: PRZECZYTAJCIE TEN LIST, ZANIM GO ZNOWU ZDEJMĄ!!! IP: *.opoczno.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 13:20
      stary, absolutnie się z tobą zgadzam.jeśli engel nie da szans np.
      kucharskiemu,to nie ma co pokazywać się w warszawie.

franeck01@wp.pl
      • Gość: smld Dzięki! IP: 62.89.110.* 11.06.02, 13:23
        Dzięki!Cieszę się, że myslisz podobnie jak ja. Mało tego na innych czatach
        umieściłem te same swoje słowa i tam ludzie bardziej przychylnie sie do mnie
        odnoszą.
        Pozdrawiam!
      • Gość: Fakir Re: PRZECZYTAJCIE TEN LIST, ZANIM GO ZNOWU ZDEJMĄ!!! IP: *.dip.t-dialin.net 11.06.02, 13:36
        Jestem kibicem Pogoni Szczecin, wiec powiniennem trzymac sztame z kibicem Legii.
        I z kibicami Legii napewno bede dalej sympatyzowal, ale nie z takim frajerem,
        jak autor tego watku. To chamstwo wybijajace z twojego postu niepozwala mi brac
        cie za Legioniste. Ciebie i na Konwiktorskiej pewnie nikt nie chcial przytulic,
        wiec niby jestes kibicem Legii. Mam nadzieje, ze i twoi kumple czytali te
        bzdury i nastepna post napiszesz jako kibic, bo ja wiem, moze Ursusa, moze
        Bialorusi. Ale nie wiem czy i tam wpie....ol nie dostaniesz. Zal mi ciebie
        frajerze.
        Pogon - Legia - zawsze razem.
        • unopropo Re: PRZECZYTAJCIE TEN LIST, ZANIM GO ZNOWU ZDEJMĄ!!! 11.06.02, 13:39
          popieram i pozdrawiam .kibic Legii
        • Gość: smld Do chłopaczka z Pogonii IP: 62.89.110.* 11.06.02, 13:43
          Żaden z ciebie kibic Pogonii. A szkoda, bo to naprawdę super klub!
          Pozdrowienia dla Pogonii i Szczecina!
          • Gość: Fakir Re: Do chłopaczka z Pogonii IP: *.dip.t-dialin.net 11.06.02, 13:47
            Nie ty bedziesz ocenial. A kto pluje na reprezentacje, ten pluje i na Pogon i
            na Legie, frajerze.
            • Gość: smld Opanuj się IP: 62.89.110.* 11.06.02, 13:56
              Opanuj się głupku i się tak nie gorączkuj.
              A frajerem to jest conajwyżej twój ojciec!!!
      • Gość: Ziggy Ty też się, stary trochę podlecz! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 14:02
        Czy adres zostawiłeś po to, by zmówić się z chłopakami na Engela?
        A co się stanie, jeżeli Engel wystawi A. Bąka? Czy się wtedy potniesz?
    • Gość: Des Re: PRZECZYTAJCIE TEN LIST, ZANIM GO ZNOWU ZDEJMĄ!!! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 11.06.02, 13:47
      Stary, weź relanium:-)) rozumiem, ze jesteś wściekły, po prostu uwierzyłeś w
      obietnice, że reprezentacja Polski is cool!!! Ja się niczego nie spodziewałem
      po Polakach i teraz dalej w spokoju oglądam Mundial:-)))) relanium weź
      koniecznie:-)))
      • Gość: smld A propos Relanium IP: 62.89.110.* 11.06.02, 13:54
        Wczoraj juz zażyłem, ale nie relanium, a to co pewnie większość tych, którzy
        kibicowali Polsce. Mimo wszystko. Wiem, że realistyczne niczego nie należało
        się tam po Polakach spodziewać, ale od czego jest nadzieja! A tak, smutek jest
        większy, bo i nadzieje mimo wszystko były.
        ;-)))))))))))))
        • unopropo Re: A propos Relanium 11.06.02, 13:57

> Wczoraj juz zażyłem, ale nie relanium, a to co pewnie większość tych, którzy
          > kibicowali Polsce. Mimo wszystko. Wiem, że realistyczne niczego nie należało
          > się tam po Polakach spodziewać, ale od czego jest nadzieja! A tak, smutek jest
          > większy, bo i nadzieje mimo wszystko były.
          > ;-)))))))))))))

I DLATEGO SIĘ WŚCIEKASZ, BOE NIE DOCZEKAŁEŚ SIĘ CUDU? JEŚLI SIĘ SPOODZIEWAŁEŚ, TO
          NIE POWINIENEŚ TAK PSIOCZYĆ... I MOŻE TROSZKU WYLUZOWAĆ... PZDR "inteligencik" :-)
    • Gość: Freud Re: PRZECZYTAJCIE TEN LIST, ZANIM GO ZNOWU ZDEJMĄ!!! IP: 2.4.STABLE* / 53.48.71.* 11.06.02, 14:09
      Nie dosc ze rasista to jeszcze jakis homofob. Masz jakies traumatyczne
      przejscia z Pedalami z dziecinstwa czy co? Chyba tak skoro kazdy kogo nie
      lubisz wg ciebie jest pedalem. No przyznaj sie: kto cie puknal: Wozny w
      przedszkolu czy pan od WF w szatnim po lekcji?
      • Gość: Ziggy Doktor Freud IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 14:14
        Obawiam się, że u kolegi obserwujemy klasycznego Edypa, przekładającego się na
        jego sympatie (a raczej antypatie).
        • Gość: PKL SMLD jestes glupcem.... IP: 24.193.75.* 11.06.02, 18:11
          Podpisano: Prawdziwi Kibice Legii!
    • Gość: kj Re: IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 18:32
      Leczcie się wszyscy.
    • Gość: kolumb Re: PRZECZYTAJCIE TEN LIST, ZANIM GO ZNOWU ZDEJMĄ!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 19:05
      ty zafajdany legionisto.podniecasz sie grą kucharskiego i zielinskiego?!
      przecierz oni w pilke nie umieją grac.Jestem kibicem KOLEJORZA i po tym co ty
      tu kurwa napisaleś można stwierdzić że jak byś był trenerem, reprezentacja
      Polski składała by sie tylko z zawodników legii.Chyba masz z gorem, te fajfusy
      miały by nas reprezentować?!BÓJCIE SIE KURWY, LECH WRÓCIŁ!!!!
    • Gość: :) Re: PRZECZYTAJCIE TEN LIST, ZANIM GO ZNOWU ZDEJMĄ!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 11.06.02, 21:17

> Nie ma się co dziwić, że Polska w tak żenujący sposób odpadła z tego mundialu.
      > Jeśli trenerem reprezentacji jest sprzedawczyk na sznurkach niejakiego
      > Lubańskiego, to pewnym było, że będzie on chciał "promować" tylko niektórych
      > zawodników, a nie wygrywać mecze.
      > Dodatkowo we wczorajszym meczu, na siłę "dał szansę" swoim POLONISTYCZNYM
      > ŚWINIOM: Żewłakowom, A. Bąkowi, Olisadebe. Ich homoseksualne związki z
      > Konwiktorskiej zaowocowały wczoraj!
      > Jak można było wpuścić Bąka-udało mu sie raz podać celnie zanim nie stracił jak
      >
      > zwykle piłki!
      > Żewłakowowie, bliźniacze homosy-jak zwykle żenada,a "wielki" Oli z taką nadwagą
      >
      > może zostać co najwyżej królem, jakiś czarnuchów w Afryce, a nie reprezentantem
      >
      > Polski!
      > Skąd tam Żurawski? Czy ten pedał z wisełki, też ma jakieś powiązania z
      > Engelem???
      > Mam nadzieję, że Engel po tym meczu zgoli nie wąsy, jak butnie zapowiadał w
      > przypadku wygranej z Portugalią, a włosy na swojej pustej głowie i pełnej
      > psicie córki!!!
      > Jeśli jednak w ostatnim meczu wystąpi Kucharz, Zieliński, czy Muraś, to wierzę,
      >
      > że chłopaki pokażą co to Legia i zjedzą trawę byle tylko choć spróbować zatrzeć
      >
      > tragiczne wtrażnie, które stworzyli Engel i te POLONISTYCZNE ŚWINIE!!!
      > Polski juz nie ma, ale JESZCZE LEGIA NIE UMARŁA!!!
      >
      > P.S. Gratulacje dla Porugali!
      > Szkoda, że jesteśmy na tych mistrzostwach tylko dostarczycielem punktów dla
      > wszystkich...

Jeżeli Legia ma takich zwolenników jak Ty to jż chyba umarła:) Pozdrawiam i
      zalecam zmienić lekarza bo obecny zapewne Ciebie oszukuje
    • Gość: Barca Re: PRZECZYTAJCIE TEN LIST, ZANIM GO ZNOWU ZDEJMĄ!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 21:30
      No nie, ze tez takie "cuś" jak Ciebie nauczyli pisać...
    • Gość: XYZ Re: PRZECZYTAJCIE TEN LIST, ZANIM GO ZNOWU ZDEJMĄ!!! IP: 217.98.96.* 11.06.02, 22:16
      Zostań sobie buraki w tym Waszym śmietniku ligowym.
      Jacy kibice taka reprezentacja.Chamstwo i prostactwo!
    • Gość: vanish Re: PRZECZYTAJCIE TEN LIST, ZANIM GO ZNOWU ZDEJMĄ!!! IP: *.telsten.com / 10.20.10.* 11.06.02, 23:36
      Zaproponowałbym ci wizytę u psychiatry, ale na tak beznadziejny przypadek
      szkoda kasy.Masz rację ,że Engel promuje zawodników kosztem reprezentacji,
      jednak cała reszta to wtórny chamski debilizm.Mieszkam na Pomorzu kibicuję Legii
      ale żalże tej drużynie kibicują takie kutasy jak ty
    • Gość: pk Re: PRZECZYTAJCIE TEN LIST, ZANIM GO ZNOWU ZDEJMĄ!!! IP: 80.48.253.* 12.06.02, 00:19
      spierdalaj pedale z legły
    • Gość: FAN Re: PRZECZYTAJCIE TEN LIST, ZANIM GO ZNOWU ZDEJMĄ!!! IP: *.zlo.cxt.pl 12.06.02, 10:16
      TY jesteś psycholem i kibicujesz Legi więc przestań gadać bzdury że Zieliński i
      reszta by coś zmieniła.
    • Gość: bay_girl Re: PRZECZYTAJCIE TEN LIST, ZANIM GO ZNOWU ZDEJMĄ!!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 12.06.02, 17:20
      legionisci to szalikowcy i nie wypuszczac takich z klatki a nawet do kompa nie
      dopuszczac !!!bez obrazy dla tych normalnych!!!
    • Gość: kibic Re: PRZECZYTAJCIE TEN LIST, ZANIM GO ZNOWU ZDEJMĄ!!! IP: *.Smoczka.ptc.pl 12.06.02, 19:24

> Nie ma się co dziwić, że Polska w tak żenujący sposób odpadła z tego mundialu.
      > Jeśli trenerem reprezentacji jest sprzedawczyk na sznurkach niejakiego
      > Lubańskiego, to pewnym było, że będzie on chciał "promować" tylko niektórych
      > zawodników, a nie wygrywać mecze.
      > Dodatkowo we wczorajszym meczu, na siłę "dał szansę" swoim POLONISTYCZNYM
      > ŚWINIOM: Żewłakowom, A. Bąkowi, Olisadebe. Ich homoseksualne związki z
      > Konwiktorskiej zaowocowały wczoraj!
      > Jak można było wpuścić Bąka-udało mu sie raz podać celnie zanim nie stracił jak
      >
      > zwykle piłki!
      > Żewłakowowie, bliźniacze homosy-jak zwykle żenada,a "wielki" Oli z taką nadwagą
      >
      > może zostać co najwyżej królem, jakiś czarnuchów w Afryce, a nie reprezentantem
      >
      > Polski!
      > Skąd tam Żurawski? Czy ten pedał z wisełki, też ma jakieś powiązania z
      > Engelem???
      > Mam nadzieję, że Engel po tym meczu zgoli nie wąsy, jak butnie zapowiadał w
      > przypadku wygranej z Portugalią, a włosy na swojej pustej głowie i pełnej
      > psicie córki!!!
      > Jeśli jednak w ostatnim meczu wystąpi Kucharz, Zieliński, czy Muraś, to wierzę,
      >
      > że chłopaki pokażą co to Legia i zjedzą trawę byle tylko choć spróbować zatrzeć
      >
      > tragiczne wtrażnie, które stworzyli Engel i te POLONISTYCZNE ŚWINIE!!!
      > Polski juz nie ma, ale JESZCZE LEGIA NIE UMARŁA!!!
      >
      > P.S. Gratulacje dla Porugali!
      > Szkoda, że jesteśmy na tych mistrzostwach tylko dostarczycielem punktów dla
      > wszystkich...
      To wielka szkoda że tych bredni nie zdjęli.Szkoda miejsca i naszego czasu na
      czytanie i oglądanie reprezentacji.Kibicom Legii tylko współczuć takich fanów i
      znawców futbolu.Pzdr.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka