Dodaj do ulubionych

KTO ZATEM MISTRZEM ŚWIATA???

IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 13.06.02, 18:32
Po odpadnięciu faworytów:Francji i Argentyny oraz być może Waszych faworytów
zastanawia mnie kto zdobedzie tytuł mistrza świata.Wg mnie będą to Niemcy mimo
to, że im nigdy nie kibicowałem i nie będę.Czekam na Wasze opinie

POZDR
Obserwuj wątek
    • Gość: leming Re: KTO ZATEM MISTRZEM ŚWIATA??? IP: *.interpc.pl / 192.168.4.* 13.06.02, 21:29
      moim zdaniem niemcy,zawsze im kibicowałem
      • Gość: Prezes Re: KTO ZATEM MISTRZEM ŚWIATA??? IP: *.ces.clemson.edu 14.06.02, 00:36
        Gość portalu: leming napisał(a):

> moim zdaniem niemcy,zawsze im kibicowałem

Tez kibicuje Niemcom.
        Mysle, ze dojda do finalu.
        IMHO, Final bedzie Brazylia - Niemcy
        i raczej wygra Brazylia.

• Gość: bay_girl Re: KTO ZATEM MISTRZEM ŚWIATA??? IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.06.02, 23:47
          tio jasne ze Niemcy;))
        • Gość: waldus Re: KTO ZATEM MISTRZEM ŚWIATA??? IP: *.ict.pwr.wroc.pl 17.06.02, 16:06
          zdecydowanie Włochy(dodatkowy atut: mają bardzo dogodną drogę do finału )

• Gość: P@tryk Re: KTO ZATEM MISTRZEM ŚWIATA??? IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.06.02, 08:01
            Gość portalu: waldus napisał(a):

> zdecydowanie Włochy(dodatkowy atut: mają bardzo dogodną drogę do finału )
            Gość portalu bay_girl napisał(a):

>tio jasne ze Niemcy;))

Nie wygrają Niemcy bo przegrają z USA.Nie wygrają Włochy bo przegrają z
            Koreą.Finał będzie taki:Hiszpania2:1Anglia.Zatem misztrzem świata zostaje
            Hiszpania:))))
            • Gość: Blanca Re: KTO ZATEM MISTRZEM ŚWIATA??? IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 11:51
              Sądzę i marzę o tym,że to będzie HISZPANIA! Mam tylko nadzieję, że ta nerwówka
              w meczu z Irlandią im nie zaszkodziła i w ćwierćfinale zagrają np. tak jak
              ostatnio z Francją!!!
              NARA!
              • Gość: Lis Re: KTO ZATEM MISTRZEM S´WIATA??? IP: *.landsend.com 19.06.02, 19:44
                To byloby wspaniale, niestety nie jest to w gwiazdach.
            • Gość: BigDawg USA !!! IP: *.nrockv01.md.comcast.net 19.06.02, 20:07
              USA bedzie mistrzem swiata. A jezeli nie wygraja w tym roku to wygraja za
              cztery lata. Mieszkam w USA i wiem ze Amerykanie to najciezej pracujacy ludzie
              na swiecie, a praca daje kolacze (to takie ciasto).
              P.S.
              jak PEKAES Proszkow zatrudnil Amerykanskiego trenera to zawodnicy mowili ze
              maja za ciezkie treningi.
      • radzikw ANGLIA!!!!!!!!!!! 15.06.02, 16:37
        ANGLIA!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: art Re: KTO ZATEM MISTRZEM ŚWIATA??? IP: 195.117.149.* 18.06.02, 16:22
        jesteś z Opola ?
      • Gość: Engel Re: KTO ZATEM MISTRZEM ŚWIATA??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.02, 21:44
        Mistrzem bedzie Arek Bak z Widzewa
    • vitekk Re: KTO ZATEM MISTRZEM ŚWIATA??? 13.06.02, 23:19
      Wlochy nie zachwycaja a Brazylia gra coraz lepiej, moze nie miala wymagajacych
      przeciwnikow ale jednak moim faworytem jest Brazylia (co wcale nie znaczy, ze
      im kibicuje). Niemcy tez moga troche namieszac... trudno powiedziec. Pozdrawiam
      • Gość: COMPOR Re: KTO ZATEM MISTRZEM ŚWIATA??? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 13.06.02, 23:21
        WIELKI FINAL: ANGLIA-HISZPANIA 2:0, ANGLIA MISTRZEM ŚWIATA!!
      • Gość: Pau77 Re: KTO ZATEM MISTRZEM ŚWIATA??? IP: *.fh 18.06.02, 12:56
        Sadze ze mistrzem zostanie Europejczyk, najwieksze szanse maja Wlochy,
        najbardziej kibicuje Hiszpanii. Brazylia wprawdzie wygrywa mecz za meczem, ale
        graja bardzo lekkomyslnie, wiec kiedys z tym wpadna.
    • Gość: Meko Re: KTO ZATEM MISTRZEM ŚWIATA??? IP: *.sympatico.ca 13.06.02, 23:31
      Brazylia, Hiszpania, Wlochy (albo Anglia)...
      • Gość: vento Re: KTO ZATEM MISTRZEM ŚWIATA??? IP: *.dowco.com 14.06.02, 00:37
        Mistrz niestety odpadl (Polska) a najlepsza druzyna turnieju
        bedzie Dania, dziekuje
    • Gość: MS Hiszpania... IP: *.mad.east.verizon.net 14.06.02, 05:15
      ... albo Brazylia. Niemcom daje szanse, ale mysle, ze tym razem nie beda.

Szczerze mowiac to nalezalby sie ten tytul Hiszpanii wreszcie. Po tym co widac
      jak graja zdaje sie, ze maja duze szanse.

Co do Wloch to nie mam prawie zadnych watpliwosci, ze odpadna przy takiej grze...
      i to szybko. Anglicy tez nie grzesza polotem, ale maja konsekwencje i plan.
      Jednak na grze na jednego gola moga sie przejechac z inna dobra druzyna... no
      chyba, ze tym razem rzuty karne beda na ich korzysc ;-) Irlandia to ambitna
      druzyna, ale mysle ze jeszcze nie nastal ich czas. Moze sie im uda dojsc do
      czworki najlepszych i tego im zycze, ale mam pewne watpliwosci czy sie uda.

Zobaczymy
    • Gość: tomjk Re: KTO ZATEM MISTRZEM ŚWIATA??? IP: 217.98.105.* 14.06.02, 08:02
      jak na razie wszystko zgodnie z planem żółtków (może tylko makaroniarze się
      wyłamali) dlatego typuję finał z udziałem JAP lub KOR
      • Gość: LINKIN_P Re: KTO ZATEM MISTRZEM ŚWIATA??? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.06.02, 08:04
        Mam 4 faworytów: Anglię, Hiszpanię, Włochów i Niemcy. A może Korea i Japonia
        coś zawojują ????
        • Gość: zeze Re: KTO ZATEM MISTRZEM ŚWIATA??? IP: 195.205.223.* 14.06.02, 09:55
          a ja mam przez caly czas jednego faworyta, ktory na pewno wygra: BRASIL.
    • Gość: vampeta Re: KTO ZATEM MISTRZEM ŚWIATA??? IP: *.profinet.eu.org 14.06.02, 12:29
      wg mie brazylia albo hiszpania innego wyjscia nie ma
      pozdrawiam
      • Gość: MarkkraM Re: KTO ZATEM MISTRZEM ŚWIATA??? IP: *.chcg3.il.corecomm.net 14.06.02, 13:01
        Stawiam na Brazylie , albo Niemcy
    • Gość: Jubba Re: KTO ZATEM MISTRZEM ŚWIATA??? IP: *.astercity.net 14.06.02, 13:02
      Od początku stawiałem na Hiszpanię
    • Gość: kuzmiak Re: KTO ZATEM MISTRZEM ŚWIATA??? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 15:26
      Anglia mistrzem!
      • Gość: plan_b Re: KTO ZATEM MISTRZEM ŚWIATA??? IP: *.pl 15.06.02, 15:34
        z rozsadku stawiam na Niemcow, ale cos mi mowi ze
        Hiszpania.
    • Gość: UK Re: KTO ZATEM MISTRZEM ŚWIATA??? IP: 5.2.1R1D* / *.anfauglith.dialup.pol.co.uk 15.06.02, 15:31
      w pierwszej polowie finalu ANGLIA.. w drugie, a to zalezy jak zagraja:-)))
      ENGLAND
    • Gość: Tomek Re: KTO ZATEM MISTRZEM ŚWIATA??? IP: *.tampabay.rr.com 15.06.02, 15:35
      Mistrzem bedzie Anglia. Po tym jak pokonali Danie a Niemcy ledwo wymeczyli z
      Paragwajem nie mam watpliwosci.
      Niemcy moga najwyzej pokonac USA/Meksyk. USA nie ma szans, Meksyk pewne.
      • Gość: rybb Re: KTO ZATEM MISTRZEM ŚWIATA??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.02, 16:19
        GO TEAM SENEGAL!!!!!!!!!!
        NDIAYE DO BOJU!

pewnie final bedzie Anglia-Hiszpania... kto ten mecz wygra boje sie obstawic.

co do Niemcow, to mysle ze odpadna jesli spotkaja Meksyk w 1/4. Meksyk gra
        madrze taktycznie i fragmentami z polotem, a z takim zespolem druzyna niemiecka
        se nie poradzi. za malo polotu.
    • Gość: meshuGG Re: KTO ZATEM MISTRZEM ŚWIATA??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.02, 16:24
      stawiam na anglie, szwecje lub hiszpanie... niemcy z taka gra daleko nie
      poleca.

moze zmienie zdanie i postawie na Brazylie ale poczekam az zmierza sie z
      prawdziwa opozycja: Belgia
      • Gość: MarkkraM Re: KTO ZATEM MISTRZEM ŚWIATA??? IP: *.chcg3.il.corecomm.net 15.06.02, 16:25
        Brazylia bedzie, ale wolalbym Anglie
    • Gość: Piter Anglia lub Hiszpania!!! IP: *.nowy-targ.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 17:52
      Tylko oni.Brazylia nie bo ich atak ma skłonności do słabych meczy (Finał 98).
      Niemcy też nie, ponieważ z wyjątkiem Klose`go, Ballack`a i Neuwil`a wszyscy są
      w najwyżej średniej dyspozycji. Włosi? za słabo wypadli w grupie nie pokazali
      nic interesującego. Szwedzi są w niezłej dyspozycji, ale zdobędą najwyżęj 3
      miejsce. Gospodarze? Bez żartów!!! Tylko Europejczycy po przegranej Argentyny!!!
      • Gość: KAMIOLC Re: Anglia lub Hiszpania!!! IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.02, 18:55
        ZAWSZE STAWIAŁEM NA WŁOCHÓW
      • Gość: Petros Hiszpania.... IP: *.wlan.pl 15.06.02, 22:17
        albo Włochy niewiem. Zobaczymy jak Włosi zagrają w następnym eczu z Koreą.
        • Gość: ugugunan Viva Espana!!! IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 15.06.02, 22:35

Konsekwentnie od początku stawiam na Hiszpanię. Chociaż boję się o ich obronę...

• Gość: Blanca Re: Hiszpania.... IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 12:00
          Gość portalu: Petros napisał(a):

> albo Włochy niewiem. Zobaczymy jak Włosi zagrają w następnym eczu z Koreą.

Wg. mnie Hiszpania,ale wolałabym żeby spotkali się ze sobą dopiero w finale a nie
          już w 1/4 (ewentualnie-jeśli Włosi wygrają z Koreą-hi hi)
      • Gość: kefas Re: Anglia lub Hiszpania!!! IP: *.polpharma.pl / 10.0.3.* 17.06.02, 10:03
        w 82 roku Włosi ledwie wyszli z grupy (trzy remisy: z Polską, Peru i Kamerunem)
        a potem wygrali finał
        od początku stawiam finał Italia-Anglia
    • Gość: radkol Re: KTO ZATEM MISTRZEM ŚWIATA??? IP: *.teleton.pl 15.06.02, 22:38
      Rozum i serce mówi, że finał Brazylia-Hiszpania, ale równie dobrze morze być
      Japonia-Korea.
    • Gość: papa Re: KTO ZATEM MISTRZEM ŚWIATA??? IP: *.ipartner.com.pl 16.06.02, 00:00
      Obojetnie kto byle nie niemcy. A moze Hiszpanie...
      • Gość: bay_girl Re: KTO ZATEM MISTRZEM ŚWIATA??? IP: *.jgora.dialog.net.pl 16.06.02, 00:03
        właśnie, że Niemcy
        • Gość: rybb SENEGAL!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 12:22
          po dzisiejszym meczu trzeba zaczac ich takze brac pod uwage... jak z Szwecja
          wygrali to z Anglia czemu nie, tym bardziej ze dzis grali Senegal w oslabionym
          skladzie.
    • Gość: Kargul BRAZYLIA!!!!!!!!!W 100%%% IP: *.Zabrze.Net.pl 16.06.02, 14:02
      BRAZYLIA I TYLKO BRAZYLIA DRUGIE HISZPANIA TRZECIE SENEGAL!!!!!!!!
      • Gość: rybb Re: BRAZYLIA!!!!!!!!!W 100%%% IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 14:37
        zgadzam sie z toba!!! Brazylia, Senegal i Hiszpania sa najlepsze... ale ja
        wolalbym widziec Senegal 1, Hiszpania 2, Brazylia 3...
      • Gość: Olk@ Re: BRAZYLIA!!!!!!!!!W 100%%%- akurat IP: *.zlotoryja.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 13:10
        JAK BRAZYLIA BĘDZIE MISTRZEM ŚWIATA, TO JA JESTEM ALBERT EINSTEIN I WYNALAZŁEM
        TEORIĘ "BEZWZGLĘDNOŚCI" !!!! HEHE NIEMCY WYGRAJĄ LUB ANGLIA.
    • Gość: Odem Re: KTO ZATEM MISTRZEM ŚWIATA??? IP: *.braniewo.sdi.tpnet.pl 16.06.02, 14:54
      Mistrzem Świata zostaną Niemcy, którzy w finale wygrają z Brazylią. O trzecie
      miejsce walczyć będzie Anglia z Senegalem.
      • Gość: krupp Re: KTO ZATEM MISTRZEM ŚWIATA??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 14:57
        ile razy trzeba powtarzac!!! anglia gra z brazylia w 1/4 wiec tylko jedna z
        tych ma szanse przejsc dalej. w walce o trzecie miejsce wezmie pewnie udzial
        Niemcy albo Meksyk
    • Gość: Jozek Re: KTO ZATEM MISTRZEM ŚWIATA??? IP: *.proxy.aol.com 16.06.02, 17:42
      Hej! 47% Niemcow twierdzi,ze zostana mistrzami,potem ok 30%,ze Brazylia ,8%-
      Anglia ,7,7%-Hiszpania ,a reszta mowi,ze jakis inny kraj(dane AOL.de)
      Jak Niemcy graja to chce mi sie spac,wymeczyli tego gola z Paragwajem...
      Mnie osobiscie zal rowniez SZwecji po dzisiejszym i Irandii......
      Ja osobiscie zawsze kibicuje Wlochom.Jozek
      • djgregory Re: KTO ZATEM MISTRZEM ŚWIATA??? 16.06.02, 17:44
        Osobiście kibicuje Włochom, ale mam złe przeczucie, że wygra Brazylia, po
        półfinale z Japonią.!! I powtórzy się finał z 94 i 70 roku!!!!!
    • Gość: :) Re: KTO ZATEM MISTRZEM ŚWIATA??? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 16.06.02, 17:45
      jesli Anglia pokona Brazylie w cwiercfinale to zostanie z marszu mistrzem
      swiata...jedynie Senegal moze co nieco pokrzyzowac szyki....
      • Gość: :) Re: KTO ZATEM MISTRZEM ŚWIATA??? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 17.06.02, 21:32
        Gość portalu: :) napisał(a):

> jesli Anglia pokona Brazylie w cwiercfinale to zostanie z marszu mistrzem
        > swiata...jedynie Senegal moze co nieco pokrzyzowac szyki....
        Anglia bedzie mistrzem swiata:)

• Gość: Delpioro Re: KTO ZATEM MISTRZEM ŚWIATA??? IP: *.volta.net.pl 16.06.02, 18:48
      Najprawdopodobniej Anglia.Być może Brazylia,Włochy.Trzecie miejsce Japoni.
      • Gość: spiral Re: KTO ZATEM MISTRZEM ŚWIATA??? IP: *.pl 17.06.02, 11:34
        Jesli oceniac po dotychczasowej grze to tylko Anglicy !!!!!!!!!!!!!!!! Zniszcza
        Brazylie w 1/4. Chcialbym zeby wiele wywalczyl Senegal, choc troche szkoda
        Szwedow. A mistrzem miala byc Argentyna...
    • Gość: Cheruś Re: KTO ZATEM MISTRZEM ŚWIATA??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 11:38
      Oj Kolumb, Kolumb !
      Hameryke odkrył, a na Szwabów stawia.
      USA na miszcza !!!!!
      • heathcliff Re: KTO ZATEM MISTRZEM ŚWIATA??? 17.06.02, 12:38
        1. Brazylia, 2. Niemcy, 3. Włochy, 4. Senegal
        • Gość: meshuGG Re: KTO ZATEM MISTRZEM ŚWIATA??? IP: *.sgh.waw.pl 17.06.02, 12:53
          1. hiszpania; 2. Senegal, 3. Anglia, 4. USA
    • Gość: Bee Re: KTO ZATEM MISTRZEM ŚWIATA??? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 17.06.02, 13:02
      Senegal
    • Gość: marcyl Re: KTO ZATEM MISTRZEM ŚWIATA??? IP: 62.233.159.* 17.06.02, 14:30
      Włosi
      • Gość: cooba_mt parringi IP: 62.233.158.* 17.06.02, 15:24
        A więc taK

[ćwierćfinał]

Anglia - Brazyli --> Anglia

Niemcy - USA --> USA (w karnych) [chyba ze Niemcy znów wymęczą gola......
        [lamy!!!]

Hiszpania - Włochy --> Włochy

Senegal - Turcja --> Senegal

Więc nie może wejść i Brazyli i Angli albo I Włochy i Hiszpania!

półfinał
        USA - Włochy --> Włochy

Senegal - Anglia --> Anglia

o 3 miejsce

USA - Senegal --> Senegal

finał Włochy - ANglia --> ??? zostawiam do rozstrzygnięcia

moim zdaniem będzie tak, ale co wy o tym sądzicie?
        • djgregory Re: parringi 17.06.02, 15:36
          Gość portalu: cooba_mt napisał(a):

> A więc taK
          > [ćwierćfinał]
          > Anglia - Brazyli --> Anglia
          > Niemcy - USA --> USA (w karnych) [chyba ze Niemcy znów wymęczą gola......
          > Hiszpania - Włochy --> Włochy
          > Senegal - Turcja --> Senegal
          > Więc nie może wejść i Brazyli i Angli albo I Włochy i Hiszpania!
          > półfinał
          > USA - Włochy --> Włochy
          > Senegal - Anglia --> Anglia
          > o 3 miejsce
          > USA - Senegal --> Senegal
          > finał Włochy - ANglia --> ??? zostawiam do rozstrzygnięcia
          > moim zdaniem będzie tak, ale co wy o tym sądzicie?

Troche inaczej
          Półfinały: Brazylia (niestety) - Senegal
          Włochy - Hiszpania

Finał: Włochy - Brazylia dla Włochów :)
          • djgregory Poprawka !! 17.06.02, 15:40
            napisałem:

> Półfinały: Włochy - Hiszpania

SORRY miało być NIEMCY - WŁOCHY :)
            • Gość: oo Re: Mistrzem świata będzie... IP: 62.233.135.* 17.06.02, 15:58
              ...Anglia - na mur. Mają na tych mistrzostwach najlepszą drużynę (atak z
              Liverpoolu, pomoc z Manchesteru, obrona prawie nie do przejścia)i mądrego
              trenera na dodatek. Wiadomo, że jak przejdą Brazylię pokonają wszystkich. A
              Brazylijczycy mają jak zwykle zresztą słabą linię defensywną.
              • Gość: rybb Re: Mistrzem świata będzie... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 16:31
                Gość portalu: oo napisał(a):

> ...Anglia - na mur. Mają na tych mistrzostwach najlepszą drużynę (atak z
                > Liverpoolu, pomoc z Manchesteru, obrona prawie nie do przejścia)i mądrego
                > trenera na dodatek. Wiadomo, że jak przejdą Brazylię pokonają wszystkich. A
                > Brazylijczycy mają jak zwykle zresztą słabą linię defensywną.

Szwecja ponoc miala swietna defensywe.. i co? Senegalczycy przechodzili jak przez
                maslo. obrona angielska na Senegal i Brazylie nic nie dadza, co najwyzej opoznia
                nieuchronne. Anglia bedzie po prostu musiala strzelic wiecej niz przeciwnicy.
                Anglia wygra z Brazylia bo ci ostatni nie reprezentuja ta inwencje potrzebna do
                wygrania z Angolami. ale obawiam sie ze w meczu Anglia-Senegal bedzie powtorka
                meczu z Szwecja. Senegal nie ma tak durnej obrony co Brazylia, choc bywa
                bezmyslna, a w ataku wykazali ze sa grozny. tak wiec final bedzie Senegal-
                Hiszpania... gdzie wygra Hiszpania (bo na taki zespol jak Senegal potrzeba
                ofensywna druzyne). w meczu o trzecie wygra Anglia z USA. Niemcy przegraja w 1/4
                bo beda a) zbyt pewni siebie; b) szczescie musi miec swoje granice.

• Gość: dee jay drabinka MS IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 15:57
            Moiom zdaniem bedzie tak:
            1/4
            anglia - brazylia >>>>>>>brazylia
            niemcy - usa >>>>>>>>>>>>usa
            hiszpania - włochy>>>>>>>hiszpania
            senegal - japonia>>>>>>>>senegal
            1/2
            usa - hiszpania>>>>>>>>>>hiszpania
            senegal - brazylia>>>>>>>brazylia
            a potem
            usa - senegal>>>>>>>>>>>>senegal
            hispania - brazylia>>>>>>hiszpania
            Dlaczego?
            bo niemcy sa slabi i gdyby nie Klose ktory gra slabiej i slabiej to by wygrali
            tylko z arabia, wlosi kiepsko oprocz vieriego i tottiego chyba ze cos sie
            wydarzy np cud, senegal bo zasluzyli a pozatym graja naprawde ciekawy i
            konsekwentny futbol i brazylia bo ma 3 R, hiszpania bo ma raula morientesa i
            casiliasa pozatym sa dobrzy zespolowo
            a dlaczego brazylia przegra final? bo maja kiepska obrone oprocz bramkarza
            ktory wygral im mecz z belgami. pozdrowka
            i jak ktos chce podyskutowac o tym to moj numer gg to 288845 a meil
            unrealdeejay@tenbit.pl
        • Gość: Blanca Re: Do parringi IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 12:08
          Jedna mała poprawka!zamień Włochów na Hiszpanię i wszystko będzie OK!!!
    • Gość: guanea Senegal,Włochy lub hiszpania IP: *.ceti.pl 17.06.02, 16:04
      inni moi faworyci:Portugalia Paragwaj i POLSKA (optymistycznie) jun niestety
      odpadly :(((
    • Gość: bad_seed Re: KTO ZATEM MISTRZEM ŚWIATA??? IP: *.lodz.agora.pl 17.06.02, 16:29
      wiec mysle ze zwyciesca meczu HISZPANIA - WŁOCHY

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka