Dodaj do ulubionych

GAZETA - BRUKOWIEC?

IP: *.zep.com.pl 20.06.02, 11:42
bardzo lubię GW. dziwi mnie jednak, że tak zawzięcie uprawia nagonkę na engela.
i powoli tracę szacunek dla mojej ulubionej gazety... wszystkie te artykuły (no
może poza dzisiejszym "portretem") są obrzydliwie tendencyjne. panowie pismaki
czy obraziiście się za "pedałów"? wyrok zapadł już wtedy, prawda? a może jakieś
kompleksy? nie przejmujcie się pedalstwo robi się coraz bardziej popularne... i
nikt nie robi z tego problemu.
Obserwuj wątek
    • Gość: reymont Re: GAZETA - BRUKOWIEC? IP: *.reaktor.pl 20.06.02, 11:46
      ja wlasnie stracilem ten szacunek... ale to chyba sluszna uwaga, ze obrazili
      sie za pedalow. ha ha ha. leszczyki... jesli tak jest - to nie sa warci naszego
      czasu. bye bye gazeta...
      • Gość: Jurek. Re: GAZETA - BRUKOWIEC? IP: mieszko.pl.u* 21.06.02, 11:25
        W 100% sie zgadzam, ale maja najlepszy serwis ogloszeniowy i to ich ratuje. Bez
        niego te tendencyjne wypociny przeczytaloby 3% spoleczenstwa. Michnik zszedl
        blisko dna...
        A co do kopania Engela to u nas tak zawsze. Jak ktos osiagnie sukces, ktory dla
        takiej np. Brazylii bylby totalna porazka to najlepiej go zbutowac. Tak tez
        bylo w '86 w Meksyku kiedy wyszlismy z grupy i Piechniczkowi miano to za zle,
        ze nie dalej.
        Chyba teraz nikt juz nie pamieta jak cholernie dlugi to okres 16 lat...
        A w ME pewni i tak nie zagramy...
        • Gość: kibic008 krytycy Gazety - motłoch z zawiązanymi oczami? IP: *.olesnica.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 12:07
          > A co do kopania Engela to u nas tak zawsze. Jak ktos osiagnie sukces, ktory dla

Jeśli ktoś okazuje się takim bufonem jak pan E. to nie ma innego sposobu jak
          zorganizowana akcja przeciw takiej osobistości. Dziękuję Gazecie, że przyłożyła
          się do tego tak, jak ma to miejsce.

> takiej np. Brazylii bylby totalna porazka to najlepiej go zbutowac. Tak tez
          > bylo w '86 w Meksyku kiedy wyszlismy z grupy i Piechniczkowi miano to za zle,
          > ze nie dalej.

Bardzo prawdopodobne, że na Mundial dostaliśmy się _pomimo_ wkładu pana E.
          Proszę mi zatem nie wyjeżdżać z takim argumentem.

> A w ME pewni i tak nie zagramy...

Bo trenerem nie będzie twój męski idol - n E.? Daruj sobie taki argument...
    • Gość: Alek Re: GAZETA - BRUKOWIEC? IP: *.acn.pl / 10.128.128.* 21.06.02, 06:25
      Obrazili się bo jak przyzwoitych homoseksulistów można nazwać pedałami?. Ale to
      jeszcze pół biedy najgorzej to ci kapusie.
      • Gość: BB Re: GAZETA - BRUKOWIEC? IP: 193.120.126.* 21.06.02, 10:50
        Gość portalu: Alek napisał(a):

> Obrazili się bo jak przyzwoitych homoseksulistów można nazwać pedałami?. Ale to
        >
        > jeszcze pół biedy najgorzej to ci kapusie.

Juz teraz lapie o co chodzilo panom Hajcie i Swierczewskiemu z tymi kapusiami!!!
        Pisali ze Hajto i kolega Swierczewski nie potrafia grac!!! A to byla przeciez
        nieprawda co udowodnili w meczach z Korea i Portugalia
    • Gość: Robert Re: GAZETA - BRUKOWIEC? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.02, 10:59
      Nie zauważyłeś że GW jest ostatnio mocno "skrzywiona"? Kupuję ją od samego
      początku, ale nie wiem jeszcze jak długo będę to robić. Obok Engela inne
      najbardziej obecnie tendencyjnie pokazywane zagadnienia to: konflikt Izrael-
      Palestyna i nadmiar tematyki żydowskiej oraz Unia Wolności - sztuczne
      podtrzymywanie bytu medialnego przy równoczesnym dokopywaniu innym. GW nie jest
      obiektywna od dawna i jest to przyczyną dla której sporo moich znajomych z niej
      zrezygnowało. Ja chyba zrobię to samo...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka