Gość: :) IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 18.04.05, 23:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibool [...] IP: *.petrus.com.pl 18.04.05, 23:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bugi [...] IP: *.devs.futuro.pl 18.04.05, 23:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Zapłakny chłopczyk IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 18.04.05, 23:47 Wystarczy strzelac bramki i wygrywać mecze a żaden sędzia nie wypaczy meczu. Jak sędzia nie uzna bramki to strzelic następna a nie płakać, protestować itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Zapłakny chłopczyk IP: *.nyc.biz.rr.com 18.04.05, 23:54 Ty dupku Jonek! Chyba nigdy nie grales w pilke... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GieKSa Re: Zapłakny chłopczyk IP: *.welnowiec.net 18.04.05, 23:57 nie przez przypadek centrala doluje slaska pilke odgryzaja sie za wczesniejsze lata kiedy rzadzil S.P Dziura Listkiewicz wcale nie jest lepszy, tylko jest warszawiok i nikt mu nic nie zrobi :| SAMI PRZECIW WSZYSTKIM SLASKA BRAC !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Re: Zapłakny chłopczyk IP: *.aster.pl 19.04.05, 00:01 To ostatnie hasło odnosi sie zapewne do grupki hoolsów Gieksy, którzy rozrabiając po meczu z Polonią skutecznie odstraszyli być może ostatnich życzliwych klubowi we władzach Katowic i wśród potencjalnych sponsorów. No ale to oczywiście też spisek centrali. To byli przecież przebrani gorole przysłani z Warszawy ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he Re: Zapłakny chłopczyk IP: *.welnowiec.net 19.04.05, 00:08 taaaaaa no to pochwal sie skad ty takie rewelacje wiesz muka :> stadion bedzie przejety o to sie nie martw !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GieKSa_fan Re: Zapłakny chłopczyk IP: *.tys29.1000lecie.pl 19.04.05, 00:04 P....lić czarnych. Chłopcy walczą do upadłego, gryzą trawę mimo wszystkiego i to się liczy. Spadną ale z honorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-Jonek chłopczyk MA RACJE ! IP: *.ght.iadfw.net 19.04.05, 14:35 Najczesciej roznica miedzu dwiema druzynami jest niewielka i mecz konczy sie albo remisem albo 1 bramko roznicy. Wiec jesli sedzia zawali jedno bramke to i zmienia caly mecz. Sedziego rola jest bycie obiektywnym do OBU druzyn, tak aby obie mialy rowne szanse, a nie ze jednej druzynie wystarczy jeden gol albo i nic, a druga musi strzelac gole jak jakas Barcelona czy Bayern. Jonek napisal: Wystarczy strzelac bramki i wygrywać mecze a żaden sędzia nie wypaczy meczu. Jak sędzia nie uzna bramki to strzelic następna a nie płakać, protestować itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Re: chłopczyk MA RACJE ! IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 19.04.05, 17:06 Jeśli Barcelona strzela to dlaczego GKS nie może? Ja wiem że łatwiej jest biadolić niż dobrze grać ale tym biadoleniem nic nie załatwią. Strzelać gole i to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa San Marino IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 01:03 Panie Furtok, trzeba było protestowac, gdy sędzi uznał Pana bramkę reczną z San Marino, nie teraz. Pamięta Pan, jak się tłumaczył tej bramki? Co za relatywizm.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolek Spiskowa teoria dziejów !!!!!!!!! IP: 213.17.142.* 19.04.05, 02:04 A ja protestuje przeciwko fatalnej grze gieksy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Pro: Tolek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 06:58 Skoro grają wg ciebie kiepsko, to po co przeciwnikom w każdym meczu pomaga sędzia. Coś masz chyba tolku nie po kolei we łbie bo to co napisałeś się kłóci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalor Re: Pro: Tolek IP: *.chello.pl 19.04.05, 11:30 Tolek kup sobie meter gumy i strzel se w łeb.Śpiewaj lepiej disco-polo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zażenowany kibic Re: GKS zaprotestuje przeciwko sędziom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 08:18 Przewodniczący Kolegium Sędziów PZPN - jeżeli cytat jest dosłowny, to świadczy o arogancji i chamstwie panów z gwizdkiem. Kolejni święci, którym włos z głowy nie spadnie - a co wyprawiają - chyba każdy widzi! Cóż na boisku powinniśmy widzieć dwie drużyny walczące, które mają być głównymi "aktorami", niestety za często przyćmiewa je trzeci wychodzący z "cienia". Panowie z gwizdkiem odrobina skruchy nikomu nie zaszkodziła, a pomóc może dużo!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sg niemają kasy na łapówy to "niech sobie protestują" IP: *.kapelusz.pl / *.kapelusz.pl 19.04.05, 08:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kal gieksa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 09:16 je.. giekse aeaeao!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irishman BRAWO! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 09:34 Nie ma sensu komentować pierwzego wpisu. A dla Jasia i piłkarzy WIELKIE PIWO! Skład mają gorszy od niejednego drugoligowca, ale walczą! I gdyby nie sędziowie (mniejsza o to czy robią to celowo) mogłoby się udać!!! Dla mnoie jesteście więcej warci niż niejeden gwiazdorzyna, który grał na Bukowej tylko dla szmalu! A polscy sędziowie..................... nie będę pisał co o nich myśłę, bo mi moderatorzy usuną wpis! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nana Dobijanie śląskiej piłki IP: 212.160.172.* 19.04.05, 09:54 W tej kolejce to już było przegięcie!! Widziałem co sędziowie zrobili Ruchowi, oglądałem "spostrzegawczość" sądziów na Szczakowiance, a teraz jeszcze GKS. Myślę, że te kluby powinny się dogadać i wspólnie zaprotestować przeciw "działalności" pseudo-sędziów, bo jak wiemy oficjalnie wypowiedzieć się nie mogą bo PZPN ich ukara, a bogacze to to nie są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: js Panie Furtok... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 11:05 Po meczu w Łęcznej byłem naprawdę mile zaskoczony postawą Pańskiej drużyny... Wielki szacunek dla Pana pracy i dla wszystkich piłkarzy za waleczność... Ale za szukanie winy u sędziów - WIELKI MINUS!!! Wiem, że sędziowanie w ekstraklasie jest dziadowskie, ale z drugiej strony - może trzeba po prostu sobie powiedzieć, że Pański zespół jeszcze nie umie wygrywać... Dzięki tej akcji cały mój szacunek do GKS-u poszedł w p... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niebieski II Re: Panie Furtok... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 11:28 W następnym sezonie będziemy mieć derby RUCH GKS więc mam apel do wszystkich kiboli połączcie się i pokażcie że Śląski sport leży wam na sercu dopingujcie swoje drużyny bez rozrób a kluby będą miały kasę i wyjdą z dołka a kożyść będzie dla wszystkich.pozdrawiam kiboli i Ruchu i GKS-u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalor Re: Panie Furtok... IP: *.chello.pl 19.04.05, 11:34 A wiesz co nas to obchodzi,lepiej wez swojego kunia iorej pole-małorolny js Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolek Wczoraj winny Dziurowicz, dziś sędziowie, jutro... IP: *.ame.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 11:34 Jutro prawdopodobnie wina będzie taka, że nad Katowicami mamy pełnię Księżyca. I tak w kółko. Pisałem juz kiedyś. W tym mieście kiedyś spotkały się TRZY DZIADOSTWA !!!!!!!! Piłkarzyki od siedmiu boleści, prymitywni kibole (mam kilku takichna moim osiedlu "oficjalnych hooligans") i garstki pseudodziałaczy. Słowem TRAGEDIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalor Re: Wczoraj winny Dziurowicz, dziś sędziowie, jut IP: *.chello.pl 19.04.05, 11:41 Tolek największym dziadem jesteś ty.Takich wszystkowiedzących jak ty to w polsce mamy ogrom. GKS UBER ALLES!!!BURAKI OMIJAJCIE STRONY O NASZEJ KOCHANEJ GIEKSIE.BO ROBICIE WIOCHĘ .JUŻ NIEDŁUGO 1 LIGA ZMIEMI NAZWĘ-HA,HA.NA ....................HA,HA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolek kalor i inni....zagubione dzieci IP: *.ame.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 11:56 Nie da się zakrzyczeć tej smutnej rzeczywistości takimi prymitywnymi inwektywami. Jest mi tylko przykro, że wszycsy w tym kraju udawali, że mają wspaniałych piłkarzy, wspaniałych i mądrych działaczy i przykładnych kibiców. A jak jest naprawdę - czytaj wypowiedzi kalora, kibica i innych obłąkanych.Ja osobiście ten problem mam z głowy. Już dawno przestałem się interesować piłką nożna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irishman Re: Wczoraj winny Dziurowicz, dziś sędziowie, jut IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 15:48 Tolek, jeśli przestaleś sie interesować piłką nożną, to po co sie w ogóle wypowiadasz na temat, który Cię nie interesuje, o czymś na czym się nie znasz? Chcesz być ważniejszy niż jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DZIĘKI BARDZO jak wyjda pozniej to zdarze na mecz!!!bo do 18 pra IP: *.icpnet.pl 19.04.05, 12:18 cuje!!! HEHEHE!!! dzieki GIEKSO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli protest IP: *.ino.tvknet.pl / *.ino.tvknet.pl 19.04.05, 13:47 i bardzo dobrze niech wkońcu ktoś zaczenie pokazywać swoje niezadowolenie bo to przekracza juz wszelkie możliwości !! jestem pewny, że niektóre mecze są ewidentnie "drukowanie" lub sędziowie nie mająpojęcia o zasadzach czego dowodem był mecz Górnik - Legia w PP!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czewa Polska bez śląska! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 14:02 A jak katowiccy i bratni sedziowie robia sobie zarty na meczach Rakowa to jest ok? Sami jestescie najwiekszymi drukarzami w kraju i macie za swoje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GieKSa_fan Polska bez idiotów IP: *.tys29.1000lecie.pl 19.04.05, 16:31 Aleś chłopie wyjechał z tym Rakowem, chyba słabo coś te żarty robią skoro prowadzicie w tabeli, chociaż to tylko IV liga. Myślisz że komuś na Śląsku zależy żeby gnoić jakiś prowincjonalny klubik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czewa Re: Polska bez idiotów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 16:41 najwidoczniej zalezy, bo panowie z Rybnika itp. podejmuja dziwne decyzje i 95% z nich jest przeciwko Racovii. Gdyby nie banda hanysowskich oszustow juz rok temu bylby awans do 3 ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neptun GKS IP: 212.69.68.* 19.04.05, 14:04 To piękny widok jak GKS idzie na dno. I to w tak żenującym stylu. Pozdrowienia z nad morza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irishman Re: GKS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 15:56 Wiem, że macie żal jeszcze do śp. pamięci Mariana o to, ze nie pozwolił na przekręt z Lechią. Tak, spadamy ale honorowo, wbrew wszystkiemu i wszystkim do końca walczymy, nie szukamy pseudodziałaczy, którzy nas będą chcieli ratować podkupując miejsce w lidze. To już lepiej spaść na samo dno i uczciwie się z niego podnieść. A co do Was, to...troszkę pokory, bo dziś my, a jutro może Wy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Re: GKS IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 19.04.05, 17:20 Spadacie honorowo? A kto to tak skomle na całą Polskę jaki to niby jest pokrzywdzony? to jest honor? Odpowiedz Link Zgłoś