Dodaj do ulubionych

Trwa mecz Milan - PSV Eindhoven

IP: *.c151.petrotel.pl 26.04.05, 20:47
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mr Q czy mecz jest systemem mecz-rewanż? IP: *.quarknet.pl / 83.16.19.* 26.04.05, 20:51
      bo grają na Milanie...gdyby tylko u siebie to by było nie fair..
      • Gość: Dudek Re: czy mecz jest systemem mecz-rewanż? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:21
        Serio byłoby nie fair? Nie mów? Alez odkrył Amerykę... Oczywiście, że jest
        systemem mecz - rewanż.
        • Gość: lolu ty Re: czy mecz jest systemem mecz-rewanż? IP: *.quarknet.pl / 83.16.19.* 26.04.05, 21:34
          wcale nie ameryke, bo pare lat temu był finał Real Madryt - Bayer i grali na Bernabeu...fair?.........
          • Gość: Dudek Re: czy mecz jest systemem mecz-rewanż? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:40
            Po pierwsze grali to nie na Snatiago Bernabeu, tylko na BayArena. Po drugie:
            nie był oto fair - zgadzam się. Ale ja napisałem w swoim poprzednim komentarzu,
            że nie odkrył on Ameryki, mówiąc, że to byłoby nie fair. Tamten finał tez nie
            był fair (i tak wygrał Real)...
            • Gość: ekspert Re: czy mecz jest systemem mecz-rewanż? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 26.04.05, 21:43
              widze, ze same bystrzaki sie tu wypowiadaja. miejsce rozgrywania finalu ustala sie na dlugo
              przed rozpoczeciem rozgrywek, wiec zawsze jest mozliwe, ze jakas druzyna zagra "u siebie", co
              w tym nie fair ? i tak wiadomo, ze na stadionie jej kibice nie beda stanowic takiej wiekszosci, jak
              w innych meczach ligi mistrzow.
              • Gość: Dudek Re: czy mecz jest systemem mecz-rewanż? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:45
                Jednakże wiadomo, ze sie swój stadion lepiej zna...
              • Gość: do eksperta Re: czy mecz jest systemem mecz-rewanż? IP: *.range81-132.btcentralplus.com 26.04.05, 21:47
                w którym miescie będzie finał tej edycji?
                • Gość: izumikele Re: czy mecz jest systemem mecz-rewanż? IP: *.dip.t-dialin.net 26.04.05, 21:58
                  na stadionie Tłoków Gorzyce
                  • Gość: do izu Re: czy mecz jest systemem mecz-rewanż? IP: *.range81-132.btcentralplus.com 26.04.05, 21:59
                    koło Twojego domu?
                    • Gość: Jacek Re: czy mecz jest systemem mecz-rewanż? IP: 5.6.1D* / *.vc.shawcable.net 26.04.05, 22:07
                      ekspert ma racje, a w tym roku to final bedzie w konstantynopolu
                      • Gość: Maciek Re: czy mecz jest systemem mecz-rewanż? IP: *.du.simnet.is 26.04.05, 23:21
                        sory ale jakoś nie wiem o co chodzi w tej dyskusji bo pierwszy wpis usunieto a
                        wszyscy sie do niego odnoszą i sam nie wiem co jest fair play a co nie bo nie
                        wiem o jaki stadion chodzi. Ale to że finał jest w Stambule to wiadomo było od
                        dawna jaszcze przed rozgrywkami.Zresztą nie ważne Milan i tak wygra.Pozdrawiam
                        kibiców Milanu
            • Gość: bazyliszek ech, eksperci od siedmiu boleści... :) IP: *.chello.pl 27.04.05, 00:56
              finał LM między Realem a Bayerem był w Glasgow...
    • Gość: ppp Re: Trwa mecz Milan - PSV Eindhoven IP: *.petrus.pl 26.04.05, 22:42
      co to za druzyna ten milan psv zasluzylo na zwyciestow a panowie z prywatnej
      telewizji komentujacy ten ,ecvz to maja teksy gatzo saprasza kaladze do akcji
      (gatuzo idzie srodkiem a na lewym skrzydle podlacza mu sie kaladze)smiechu
      warte!!
    • Gość: psv Re: Trwa mecz Milan - PSV Eindhoven IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 26.04.05, 22:51
      milan wygral tak wysoko pieprzonym fuksem, o ile w pierwszej polowie mogl napykac bramek
      na poczatku to w drugiej praktycznie nie istnial z przodu, masa bledow i marnowanie wszystkich
      dogodnych sytuacji. za to w psv ten koreanczyk i farfan powinni pocwiczyc strzelanie w sytuacji
      sam na sam i do pustej bramki, bo to co wyprawiali to wolalo o pomste do nieba. ogolnie to
      wyszlo, ze wcale milan taki mocny nie jest. z chelsea sobie tak wesolo nie pograja, o ile rzecz
      jasna awansuja, bo to wcale nie jest takie pewne.
      • althamer Re: Trwa mecz Milan - PSV Eindhoven 26.04.05, 23:07
        Człowieku, o czym Ty mówisz? W rewanzu będzie grał Nesta i to PSV sobie nie
        pogra z przodu. A w drugiej nie istnieli, bo nie musieli. Prowadzili 1-0, a
        taki wynik ich raczej zadowalał (biorąc pod uwagę mecze poprzednie z MU i
        Interem). Drużyna która ma tak słabych zawodników jak Farfan nie może grać w
        finale LM! Ten zawodnik nie potrafi NICZEGO wykorzystać. A akcja na 1-0 to
        mistrzostwo świata, pokaz precyzji, szybkości, zdecydowania i techniki.

>o ile rzecz jasna awansuja, bo to wcale nie jest takie pewne

Buehehehehe.
        • Gość: Maciek Re: Trwa mecz Milan - PSV Eindhoven IP: *.du.simnet.is 26.04.05, 23:24
          Masz racje w każdym słowie a to niech poprzednik nie bedzie pewien że Chelsey
          tak łatwo awansuje bo liverpool ma dudka i on w końcu tak jak wszyscy the reeds
          chcą wkońcu wygrać z londyńczykami:)
        • Gość: snow Re: Trwa mecz Milan - PSV Eindhoven IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 23:26
          widze ze dobrze sobie wytlumaczyles ch..owa gre twojego ulubionego zespolu
          alzheimer.
          • althamer Re: Trwa mecz Milan - PSV Eindhoven 27.04.05, 00:39

Akurat kibicuje Interowi Mediolan.

Zaskoczony?
            • Gość: snow Re: Trwa mecz Milan - PSV Eindhoven IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 17:57
              nie.
    • 7uop Jak ta pokraka Park będzie grał w PSV to nic .... 26.04.05, 22:54
      nie zdziałają
      • filipmusz FORZA MILAN!!!!!!!!!!! 26.04.05, 23:01
        Fakt że Milan nie rozegrał wielkiego meczu ale wygrał i to jest najważniejsze.
        PSV za to zagrało bardzo dobrze i efektownie ale kogo to obchodzi? Ważne jest
        by grać efektywnie a w tej dziedzinie PSV jest lata świetlne za Milanem! A poza
        tym jeżeli ktoś pomimo tak słabego meczu umie wygrać i to aż 2:0 to należy mu
        się conajmniej awans do finalu. FORZA MILAN!!!!
    • Gość: kow3l FORZA MILAN !!! IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.05, 22:57
      Zgodnie z planem. Psv w calym meczu nie oddalow zadnego dobrego strzalu. W
      nastepnym meczu wroci Nesta.Bedzie dobrze. A w mecuz najbardziej zal lobu
      Szchevy-jak to Gomez wybil ???? W powietrzu Bramkarz PSV gral swietnie,ale po
      ziemi juz nie byl taki dobry. Choc fakt-nic nie mial do powiedzenia
    • Gość: Boysinister Żenada IP: *.olsztyn.mm.pl 26.04.05, 23:08
      Komentarz na Polsat Sport tak stronniczy, że az mi sie wierzyc nie chciało. Jak
      sie nie potrafi strzelac to sie przegrywa, tak jest nawet na podwórku. A u tych
      cepów z POlsat PSV było najwspanialsze, jakis wydumany karny stał sie rzecza
      oczywistą ... O sytuacji gdzie Milan strzelil brame nieuzana przez blad sedziego
      liniowego ani slowa. Nawet dobrze grali Holendrzy, i nie potrzebuja takich
      zalosnych klakierow ... A w finale itak MILAN i tak ...
    • Gość: bazyli Brawo PSV! IP: *.crowley.pl 26.04.05, 23:40
      Nie widziałem wielu meczów tej drużyny w tym sezonie, ale bardzo mi się
      podobali! Świetny van Bommel - wreszcie pozbył się tendencji do gry faul, Cocu -
      przeżywający drugą młodość, Alex - jak skała, pracowity Ji-Sung Park,
      niesamowity Gomes! Podziwiam konsekwencję w budowaniu akcji i szybkość odbioru
      piłki. Widać rękę Hiddinka. Szkoda tylko, że napastnicy jeszcze nie dorównują
      drugiej lini. Ale taki Farfan za kilka lat - może być postrachem bramkarzy.
      Może wróci jeszcze z wypozyczenia Johan Vonlanthen? Perspektywy byłyby ciekawe,
      gdyby nie konieczność sprzedaży najlepszych piłkarzy przez holenderskie kluby.
      Żałuję, że takie kluby jak PSV, Deportivo La Coruna, Olimpique Lyon mają
      minimalne szanse na zdobycie Pucharu. Byłoby ciekawiej...
      • gromek1 Re: Brawo PSV! 27.04.05, 12:56
        Van Bommel świetny?. Trzy strzały z woleja za 16 dokładnie w środek bramki i w
        Didę. Lepiej by było dla PSV gdyby mu chociaż raz zeszło
      • Gość: le comte Re: Brawo PSV! Brawo van Bommel! Brawo Deportivo! IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 15:10
        ...hmm... Kapitan PSV w pierwszej polowie wygladal jakby debiutowal w LM, a jak
        mu raz Kaka, ktory do tytanow gry defensywnej nie nalezy, odebral pilke to van
        Bommel sie chyba obudzil i zobaczyl, ze to nie Breda tylko Milan ! O tych jego
        strzalach mi sie nawet pisac nie chce, tylko wytlumacze co niektorym, ze
        stwarzanie sytuacji to nie zdobywanie bramek! Nie zmienia to faktu,ze van Bommel
        to bardzo dobry gracz , tyle tylko ze zbyt dlugo gra w Holandii. A co sie tyczy
        Deportivo to niech oni najpierw zdobeda puchar Intertoto :-)
    • Gość: Horche Panie Rząsa IP: *.zachem.com.pl / 193.19.104.* 27.04.05, 07:38
      Panie Rząsa wiadomo, że sercem jest Pan za PSV, ale żeby od razu przekłamywać
      fakty - nie wiem czy oglądał Pan ten sam mecz co ja, ale z tego co widziałem to
      Milan miał trochę więcej niż dwie okazje!!! Tylko super postawie Gomesa PSV
      może zawdzięczać to, że jeszcze ma jakiekolwiek szanse na awans do finału. Z
      drugiej strony rzeczywiście PSV w drugiej połowie zagrało lepiej niż Milan, ale
      cóż z tego skoro w Milanie jest Stam - skała, a gracze PSV najwyraźniej umieją
      strzelać tylko karne, bo mimo, że Dida łapał piłkę niemal zawsze na dwa razy,
      to oni z uparciem maniaka strzelali w środek bramki lub wszędzie obok. To
      jednak pokazuje, która drużyna jest godna finału Ligi Mistrzów!!!
      • turecki4 Jaki ten milan słaby... 27.04.05, 09:15
        no ale mieli farta jak Grecy... i greckiego sędziego. Wynik mógł dokładnie
        odwrotny.
        • Gość: PZPN(R) Czyli wszystko po staremu... IP: 62.69.200.* 27.04.05, 09:36
          szansa na jakieś niespodzianki w finale LM minęła na długo. Teraz przez kolejne
          10 lat będziemy "pasjonować sie" niesamowitymi roztrzygnięciami miedzy... AC
          Milan, Real Madryt, Manchester U, Chelsea, Bayern M. Boże jaka ta liga mistrzów
          nudna! Czasami jakaś druzyna z Rosji, czy Ukrainy "miesza" w poczatkowych fazach
          rozgrywek, a w TV z uporem maniaka pokazują ciągle "gigantów" w meczach o
          "pietruszkę".
        • Gość: jAREK Re: Jaki ten milan słaby... IP: *.um.wroc.pl / 82.160.112.* 27.04.05, 09:46
          ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ MISTRZU, MILAN CIENIASY I FUKSIARZE
      • Gość: le comte Re: Super Horche ! Rzasa hipokryta... !!! IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 14:13
        Horche ! Super ! nie musze sie juz wyslilac i nieszczyc klawiatury ! Dokladnie
        tak bylo! Dodalbym, ze Kaka i Szewczenko to jednak nie Farfan i Beasley. Ps. A
        Rzasa lekko przesadzil...
    • Gość: andrei Milan rulez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 09:24
      Są świetni ... tylko trochę starzy .... w ciągu 2 lat będą musieli wymienić
      połowę zespołu. Zobzacymy czy zdążą się zgrac tak dobrze jak obecny skład, no
      bo, że będą to zawodnicy z najwyższej półki to pewne :)
      Looknijcie na www.dynamiczni.pl - fajny serwis
    • Gość: jarek właśnie IP: *.um.wroc.pl / 82.160.112.* 27.04.05, 09:44
      ZGADZAM SIĘ Z TOMKIEM RZĄSĄ ŻE WYNIK SPOTKANIA NIE ODZWIERCIEDLAŁ GRY.
      TRIUMFOWAŁO DOŚWIADCZENIE, DLA MNIE PSV GRAŁ ZNAKOMICIE LECZ NIESKUTECZNIE
      MILAN TO WYKORZYSTAŁ. NIE JESTEM FANEM ŻADNEJ WŁOSKIEJ DRUŻYNY A ZWŁASZCZA
      MILANU, TEN MECZ POKAZAŁ MI JAK BARDZO ICH NIE LUBIE.KOMENTARZE W MEDIACH SĄ
      ZASKAKUJĄCE BO PRZEWAŻNIE PISZĄ O TYM ŻE MILAN BYŁ LEPSZY W TYM MECZU, JA TAK
      NIE SĄDZE.WYNIK 1:1 BYŁBY BARDZOEJ SPRAWIEDLIWY I TO MILAN WINIEN BYĆ Z NIEGO
      ZADOWOLONY.GRACZE PSV WYGRYWALI MNÓSTWO POJEDYNKÓW JEDEN NA JEDEN WYJĄTEK TO
      SZEWCZENKO. POZDRAWIAM WSZYSTKICH FANÓW PSV I LICZĘ NA TO ŻE PSV POKAŻE NA CO
      GO STAĆ W REWANŻU
    • Gość: Jokasty Kowalczyk i Wdowczyk do domu!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 10:11
      Ale mnie wku..li!!! Chyba przestane ogladac ten Polsat Sport. Borek i Kolton sa
      obiektywni i milo sie ich slucha, ale ci dwaj debile podjudzani przez trzeciego
      Bozydara - az sie rzygac chcialo!
      Milan mial w pierwszej polowie 60% posiadania pilki, gdyby nie bramkarz PSV
      byloby 5:0, chlopaki z PSV mieli trudnosci z wykopaniem pilki z wlasnej polowy -
      a panowie w studio uparli sie ze PSV i Hiddink to jakis Dream Team, a Milan
      wygral "cwaniactwem" i NIEZASLUZENIE!!!! Co za bzdury!!!!
      Chce teraz zeby w finale spotkaly sie Liverpool z Milanem i chce zobaczyc jak
      nasz "wspanialy" Jerzy Dudek sobie poradzi ze strzalami Shevy i Kaki - bedzie
      3:0 do przerwy :)
      • Gość: stary qfwfq zenujacy opis meczu IP: 5.5R* / 193.194.132.* 27.04.05, 10:47
        Milan powinien wygrac 2-1 albo 1-0.
        Ale chodzi mi o zenujacy (kolejny raz) poziom dziennikarstwa. Jak wygladal mecz?

Pierwsze zdanie tekstu - "PSV nie bylo w stanie nic zaprezentowac" (a odnosi
        sie to do calego meczu).

Pierwsza polowa - 'rachityczne kontry' PSV, super gra Milanu.

Druga polowa - ogormna przewaga przewage PSV, stworzyli jakoby cala mase
        swietnych sytuacji (Koreanczyk byl kilka razy sam na sam z bramkarzem? widzial
        ktos te kilka razy?).

Co za bzdury - ani w pierwszej polowie PSV nie bylo beznadziejne, ani w drugiej
        takie wspaniale. Generalnie zagrało bardzo dobry mecz (patrz podsumowanie
        Rzasy). Czy ten pozal sie boze dziennikarz a) ogladał mecz b) czytał co sam
        napisał????
        • Gość: michu Re: zenujacy opis meczu IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.05, 11:52
          > Druga polowa - ogormna przewaga przewage PSV, stworzyli jakoby cala mase
          > swietnych sytuacji (Koreanczyk byl kilka razy sam na sam z bramkarzem?
          widzial
          > ktos te kilka razy?).
          >

Hhehe no wlasnie,a pod tym tekst. ze albo zmarnowali albo w ostatniej chwili
          zablokowali obroncy. No to jak byli sam na sam,to co tam robili obroncy?? A tak
          na serio to PSV nie mial ani jedego dobrego strzalu wiec wg mnie to byl
          najnizszy wymiar kary. Moglo bc wyzej (wspanialy lob szevy,strzaly Kaki)
          • Gość: maks ty chyba jakis inny mecz oglądałeś IP: *.sti.net.pl / 83.238.81.* 27.04.05, 17:57
            remis ze wskazaniem na PSV to byłby jedyny sprawiedliwy wynik ... poza dwiema ,
            moze trzema niezłymi akcjami w pierwszej połowie włosi nie pokazali nic ...
            wspaniała bramka Shevy ? hehehe raczej komediowa szybkosc stukilowego obrońcy ,
            który był jedynym winnym utraty tej bramki (moja babcia - 86 lat - nie dałaby
            mu szans) i całe szczescie ze nie ogladalismy go w drugiej połowie ... w której
            Milan mial "wicej szczescia niz rozumu" ... to było na tyle .
            • Gość: coop Re: ty chyba jakis inny mecz oglądałeś IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 27.04.05, 23:23
              a psv to niby coz takiego wielkiego pokazalo, znawco? zdawalo mi sie ze w pilce
              chodzi o strzelanie bramek, prawda?
            • Gość: le comte Re: Panie MAKS - rada dla pana ! IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 14:54
              Powszechnie wiadomo, ze w Polsce na medycynie, polityce i pilce noznej znaja sie
              wszyscy, a pan maks ze swoja opinia jest jedynie wyjatkiem potwierdzajacym te
              regule. Primo: Milan stworzyl duzo wiecej okazji strzeleckich w pierwszej
              polowie, a statystyka przemawiala zdecydowanie na korzysc Wlochow.Ponadto jezeli
              mielibysmy trzymac sie pana logiki to PSV nie stworzyl zadnej "niezlej akcji" a
              Milan jedna (gol Szewczenki notabene)! Secundo: Bramka Szewczenki byla
              najzwyklejsza pod sloncem (wykorzystanie sytuacji sam na sam), raczej podanie
              Kaki i szybkosc Ukrainca byly wspaniale. Co sie tyczy Boumy to nigdy nie byl to
              sprinter, ale duzo wiekszy blad popelnil w tej sytuacji Alex stojacy 10 metrow
              przed Bouma (przy grze w obrony w linii to katastrofa), ktory ruszyl de facto za
              odegrana przez Szewczenke pilka ! Przypomne w tym miejscu,ze Bouma narzekal na
              klopoty zdrowotne. Tertio: Byc moze szczesciem nalezy tlumaczyc fakt, ze
              pilkarze PSV strzelali jak juniorzy, ktorym perspektywa gry z seniorami odebrala
              wiare w umiejetnosci, jednak rozum podpowiada mi,ze Milan oszczedzal sily na
              trudna koncowke ligi (inna sprawa, ze niezbyt dobrze im to wychodzilo - vide
              Kaladze, Seedorf, Crespo) i czekal, jak przystalo na spadkobiercow "catenaccio"
              by postawic kropke nad "i", co osiagnal w typowo wloskich okolicznosciach
              [dobitka po rykoszecie, reka, gol ze spalonego itd. :-) ]w 90 min. gry... i to
              by bylo na tyle !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka