Gość: Indy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 12:11 I tak wygra MILAN Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Indy a swoja droga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 12:14 postawilem na wakacjach 100 zl. ze Milan wygra lige mistrzow, kurs byl 9 wiec mam do wygrania 900 :)))) moge postawic 400 zl. na Liverpool (kurs 2,2) i bede na pewno 400 zl do przodu. ale nie postawie, bo dziwka nie jestem i przeciwko swojej druzynie nie stawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi A co jak wygra PSV :-> /nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 13:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 !! BUKMACHERSTWO PRZEZ INTERNET - WWW.98.89.PL !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 16:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek Ochucki Jurek Dudek najlepszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 12:16 Dudek był najlepszym zawodnikiem meczu, ba myslę jest najlepszym bramkarzem na świecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boba Re: Jurek Dudek najlepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 12:31 polemizowałbym. Za kazdym razem kiedy pilka leci w pole karne w strone obroncy LFC i napastnika przeciwnikow, a Dudek wychodzi z bramki robi się bardzo, ale to bardzo goraco. Dudek jest bardzo niepewny na przedpolu - jak na najlepszego bramkarza swiata. Mysle, ze Boruc, Liberda czy Majdan sa jesli nie lepsi to pewniejsi... Nie mowiac o Buffonie, didzie, Cechu czy Gomesu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerf madrala Re: Jurek Dudek najlepszy IP: *.sympatico.ca 04.05.05, 16:41 jak spi i nic nie robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Re: Mourinho: Życzę Liverpoolowi zwycięstwa w LM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 12:20 sędzia popełnił błąd bo Czech powinnien dostać czerwoną kartkę i powinna być 11- tka. Ale po cześci go naprawił uznając gola (chociaż według mnie piłka nie przeszła całym obwodem lini). Znowu kłaniają się chipy w piłkach i elektroniczne gadzety - już czas coś takiego wprowadzić, a wątpliwości znikną (przynajmniej częściowo. Odpowiedz Link Zgłoś
jorn Zwróćmy uwagę na komentarz pana Kasperczaka... 04.05.05, 12:37 ...który powiedział, że piłka zapewne przekroczyła linię bramkową, bo nikt z Chelsea nie protestował. Z drugiej strony uznanie bramki było dla Chelsea korzystniejsze niż karny i czerwona kartka dla Petra Čecha, bo łatwiej wyciągnąć na remis ze stanu 0:1 w jedenastu, niż w dziesięciu z rezerwowym bramkarzem (a karnego Liverpool pewnie i tak by wykorzystał). Tak, czy inaczej, Chelsea nie powinna czuć się pokrzywdzona. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sic Re: Zwróćmy uwagę na komentarz pana Kasperczaka.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 13:08 Bardzo trafny komentarz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Re: Zwróćmy uwagę na komentarz pana Kasperczaka.. IP: *.aster.pl 04.05.05, 13:45 Sędzia mógł jeszcze nieuznać bramki i równoczesnie nie odgwizdać karnego oraz nie pokazać Cechowi kartki. To byłoby najbardziej korzystne dla Chelsea, a i wcale nie takie nieprawdopodobne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mrrrfrrr Re: Zwróćmy uwagę na komentarz pana Kasperczaka.. 04.05.05, 14:24 dokładnie. Dwaj czesi weszli na kolizyjny i załatwili między sobą największe od kilku lat spięcie w brytyjskim foocie. Oczywiście jak się ma tak grających Hypie, Traore, Carraghera, Finnana czy RIISE to Dudek może wchodzić na rzuty wolne - a i to pod warunkiem, że strzela Lampard. Acha czywiście zakapior Carvalho - czapki z głów. Odpowiedz Link Zgłoś
ron_obvious SZpaku, kończ!!!! 04.05.05, 12:53 Ale mnie wczoraj Darius dobił, wytrzymałem ciągłe lapsusy, wytrzymałem Godjonsona i Makaele, wytrzymałem ględzenie o bzdurach przez cały mecz, ale tego co było po końcowym gwizdku już nie zdzierżyłem... ...koniec meczu, Liverpool awansował więc kibice the Reds odśpiewują "You'll Never Walk Alone", każdy normalny kibic by chciał tego posłuchać też w domu, bo 45 tysięcy chłopa (i nie tylko) ryczy że aż ciary po plecach przechodzą, ale niestety w Polsce mieliśmy Szpaka, który wolał raczyć nas "ucztą intelektualną" i dalej rzucać banałami jak przez poprzednie 96 minut skutecznie zagłuszając śpiew kibiców...parafrazując Chiraca "zmarnował szansę żeby siedzieć cicho" to nie spie.. na bezrobocie. Odpowiedz Link Zgłoś
szarak54 Re: SZpaku, kończ!!!! 04.05.05, 13:17 Jak jezscze raz będzie komentował Szpakowski przestaje płacic abonament Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser Re: SZpaku, kończ!!!! IP: *.his.uni.torun.pl 04.05.05, 13:31 porazka, koles chcial powiedzie you'll never walk alone. ale sie pogubil, mowil o jakims never :)))))))), porazka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpakowski OK Re: SZpaku, kończ!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 13:33 Jak ci się nie podoba to wsadź łeb do kibla i spuść wodę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nesta Re: SZpaku, kończ!!!! IP: *.chello.pl 04.05.05, 15:01 1 debilna wymowa Gudjonson zamiast Gudjonsen (nawet na koszulce ma jak wół napisane Gudjonsen) 2 Traore rozbił Gudjonsonowi głowę łokciem.ciekawe jak to zrobił,bo Gudjonsen padając nadział się na jego korki 3 ogólne smuty i pierdoły których można się dowiedzieć z pierwszej lepszej gazety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawa SZPAKU jest THE BEST! IP: *.quarknet.pl / 83.16.19.* 04.05.05, 15:07 to najlepszy Polski komentator jak na razie, czy ci sie to podoba czy nie! ma kapitalny głos i umie wytworzyć atmosfere piłkarskiego widowiska nawet gdy mecz jest nudny jak flaki z olejem i za to Panie Dariuszu.. DZIĘKUJEMY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nesta Re: SZPAKU jest THE BEST! IP: *.chello.pl 04.05.05, 15:24 może jak jest dobry mecz to tak do końca go nie psuje,ale za to jak mecz jest średni to z jego komentarzem można usnąć.i nie słyszałeś chyba nigdy Borka,Smokowskiego i Twarowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mu fan Czy ja dobrze słyszałem że Szpaq powiedział IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.05.05, 15:50 Rafał Benitez?:)GudjohnsOn rządzi:) ale i tak Szira był najlepszy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Czy ja dobrze słyszałem że Szpaq powiedział IP: *.aster.pl 05.05.05, 01:19 Nie.Powiedział Rafa Benitez. A tak też o Benitezie nie raz mówili Jasina, Borek czy Iwanow Odpowiedz Link Zgłoś
serwer2 Re: Mourinho: Życzę Liverpoolowi zwycięstwa w LM 04.05.05, 13:04 Chelsea i tak jest najlepsza! Za rok wygrają LM! Niech żyje Mourinho! A z kadry muszą tylko wywalic Kezmana i przede wszystkim Hutha! (Przegrali, bo nie było Duffa!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bushu Re: Mourinho: Życzę Liverpoolowi zwycięstwa w LM IP: *.wszif.wroc.pl / 195.205.27.* 04.05.05, 13:32 taa ...a ja sadze, ze przegrali, bo dostali za slona zupke w szatni... Druzyna nie przegrywa z powodu braku jednego zawodnika! Odpowiedz Link Zgłoś
piwko2 Re: Mourinho: Życzę Liverpoolowi zwycięstwa w LM 04.05.05, 13:45 Ja uwazam ze Liverpool wygral dzieki geniuszowi Beniteza!!!Jestem pod wielkim wrazeniem poziomu taktyki prezentowanego przez Liverpool w LM!!!To Benitez jest geniuszem a nie Mourinho!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głos ludu Re: Mourinho: Życzę Liverpoolowi zwycięstwa w LM IP: *.wszif.wroc.pl / 195.205.27.* 04.05.05, 13:52 Murinho zna się na taktyce? To tak jakby mówić, że słonie umieją latać (ale by było jakby jeden z nich na nas narobił).. Jednak piłka jest mściwa (z Barceloną tkże wpadła bramka, której nie powinno być, tylko, że tamtym przypadku cieszyła się z niej o Chelsey). To dowodzi jednego,sędziowanie nie wychodzi ze średniowiecza, a gra aktorska piłkarzy wymaga przyznawania oskarów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PolskiCukier Re: Mourinho: Życzę Liverpoolowi zwycięstwa w LM IP: 80.68.236.* 04.05.05, 14:45 Co robią ten Huth i Kezman w Czelsi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BarcaFan Mourinho nie ma honoru IP: 217.17.35.* 04.05.05, 13:52 Mourinho nie ma honoru i klasy, bo gdyby mial to by przyznal, ze w obu meczach dali po prostu ciala i koniec. Liverpool byl zespolem lepszym w dwumeczu, gdyz praktycznie nie pozwolil Chelsea na nic, zaledwie kilka groznych akcji. Caly czas gral swoje i kontrolowal przebieg gry. A ze prawie caly czas sie bronil...to coz z tego. I tak robil to lepiej i bardziej widowiskowo niz Chelsea na Camp Nou. Pycha zostala ukarana i bardzo sie z tego ciesze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arbiter elegantum slowo otuchy dla krytykow Jerzego IP: 62.69.67.* 04.05.05, 13:58 Odrzuccie smutki, liverpool co prawda awansowal, dudek szmaty nie puscil ale o radosci! kupuja nowego bramkarza ! teraz to nasz jerzy niechybnie trAFI do rks knurow!!! och co za nowina !! co za nowina !!!panie nie jestem godzien! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Mourinho: Życzę Liverpoolowi zwycięstwa w LM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 14:00 sewer napisał ,że w przyszłym sezonie Chelsa zdobędzie puchar LM. Może tak byc, ale jest jedno ale, że pan Abramowicz nie zacznie się wycofywać z klubu po tym jak jego pupilowie nie zdobędą pucharu. Wtedy może się okazać ze ci piłkarze będa walczyć o inne ( mniej zaszczytne ) cele. Ale jeżeli ten magnat będzie miał cierpliwość to może ten puchar zawita do Londynu !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jfk Re: Mourinho: Życzę Liverpoolowi zwycięstwa w LM IP: *.c / 62.233.169.* 04.05.05, 14:13 Mam nadziej, że przynajmniej Milan nie wygra, bo to było by smutne, oni prezentuja wszystko co mi sie w piłce niepodoba....poprostu nudzą.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ler [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 15:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mu fan OKRUTNY FUTBOL??DLA MOURINHO?:) hahaha IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.05.05, 15:45 To fakt ze czasem przegrywa lepszy,ale do tej pory to Mourinho na tym korzystał..Jakby sedzia uznał prawidłowo zdobytego gola przez MUw poprzedniej edycji LM-nie byłoby finału...jakby w tej edycji sędzia reagował prawidłowo,w rewanżu z Barcą byłoby 3:2 i papa Chelsea..fakt trenerem jest dobrym,ale swoje sukcesy w LM to zawdzięcza w sporym stopniu szczęsciu..a raczej dzikiemu fartowi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x DUDEK LEPSZY OD GERRARDA NA BBC ,no,no IP: *.ramtel.com.pl 04.05.05, 16:05 Ci Anglicy jednak nie sa tacy ksenofobiczni. Dali Dudkowi 7 ,a Gerrardowi tylko 6 news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/europe/4510605.stm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser co by bylo gdyby blad dudka wykorzystal gudjonsen? IP: *.his.uni.torun.pl 04.05.05, 17:06 trzymalem kciuki za liverpool jak za moj manu, a w 95 gdy dudek pokazal ze jest tragicznym bramkarzem,zamarlem, widzialem pilke w siatce po tym jak dudek nie piastkowal, a tu cud, okazalo sie ze to isladczyk a nie forlan, ciekaw jakby wygladaly tytuly prasowe gdyby padla bramka :)), a dudek nie mialby czego szukac nigdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geri Re: co by bylo gdyby blad dudka wykorzystal gudjo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 17:15 je..a blugarna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x ...ale nie wykorzystal...jego sprawa IP: *.ramtel.com.pl 04.05.05, 17:17 ...co by bylo gdyby... ...wez ty lepiej piwo i kielbaske pod jaka przydrozna budeke i tam wylewaj swe kompleksy i frustracje. Cech popelnil w tym meczu co najmniej kilka bledow a pokolenie spod znaku: "...mam nadzieje ze sie nie uda..." woli pluc na Dudka no bo to Polak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser Re: ...ale nie wykorzystal...jego sprawa IP: *.his.uni.torun.pl 04.05.05, 17:23 jestem szczesliwym czlowiekiem, a dudek to wstyd, to bomba zegarowa ktora zniszczy wysilek calego zespolu, wczoraj pokazal ze nie mozna ;iczyc na niego, tragiczna interwencja, widzialem pilke w siatce, ale cale szczescie tak nie bylo, a dudek to szmta, to porazka pilki, to wstyd, to hanba, to zadna frustacja, to czlowiek ktory widzial mecze ze szwecja x 2, z lotwa, z rumunia, z japonia, z bialorusia,z dania, z walia, MS,jestem kibicem manu i pokochalem dudka bo dal nam zwyciestwo 3 razy pod rzad na anfiled, to rekord dla manu, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Wyrazy współczucia, "koneserze"... IP: *.aster.pl 05.05.05, 01:14 Można obstawiać ze 100% pewnością, że w poście podpisanym przez "konesera" znajdzie się powtarzane jak mantra: > dudek to szmata, to porazka pilki, to wstyd, to hanba (...) > mecze ze szwecja x 2, z lotwa, z rumunia, > z japonia, z bialorusia,z dania, z walia, MS,jestem kibicem manu i pokochalem > dudka bo dal nam zwyciestwo 3 razy pod rzad na anfiled, to rekord dla manu. Płyta Ci się zacięła czy po raz pierwszy w życiu udało Ci się zapamiętać jakiś tekst i musisz go non stop powtarzać, żeby nie zapomnieć? Wyrazy współczucia, że niskie poczucie własnej wartości potrafisz podbijac tylko obrażając innych. Taki z Ciebie niby fan ManU, ale jakoś na słowa zachwytu nad wspaniałymi paradami bramkarzy Czerwonych Diabłów jakoś nie potrafisz się zdobyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser Re: Wyrazy współczucia, "koneserze"... IP: *.his.uni.torun.pl 05.05.05, 14:56 zawsze bede wspomnial, przez dudka caly swiat sie nabijal z polakow, mistrzostwa swiata, a polacy graja jak piz....., bo maja dudka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Detros Re: Mourinho: Życzę Liverpoolowi zwycięstwa w LM IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.05, 17:16 Chelsea, TEGO NIE DA SIĘ KUPIĆ. LIVERPOOL!!! YEAH!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Mourinho: Życzę Liverpoolowi zwycięstwa w LM IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.05.05, 17:32 Aczy to prawda , ze Dudek mial ciemna plame na spodenkach w okolicy swojego krocza?. Czytalem o tym wczoraj rutaj na forum a nie mam dokladnych zdjec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Re: Mourinho: Życzę Liverpoolowi zwycięstwa w LM IP: *.aster.pl 04.05.05, 17:56 Facet, ja rozumiem że ta twoja ksywka to ma się czytać w twoim ukochanym niemieckim języku. Ja jednak czytam ją po polsku - co i innym forumowiczom radzę - bo to od razu tłumaczy skąd te twoje "yntelygentne złosliwości" i dlaczego jesteś takim patafianem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Odnośnie Szpakowskiego IP: *.aster.pl 05.05.05, 01:38 Czytałem Wasze komentarze na temat Szpakowskiego i może Was to zaskoczy, ale moim zdaniem był to najlepszy mecz w jego wykonaniu. Prawda jest taka - jest najlepszy, ale tylko w TVP. Tylko w publicznej jego pozycja jest mocna. Gdyby w niej komentowali mecze tacy Panowie Borek, Smokowski, Twarowski, Pełka, to jego pozycja nie byłaby już taka mocna. Ale co oni by mieli robić w TVP. W Polsacie Sport czy Canal+ na okrągło są relacje z meczy i na okrągło jest co robić. Nawet red. Zydorowicz dorabia sobie do emerytury w Polsacie Sport, bo w TVP już go wyoutowali. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha Re: Mourinho: Życzę Liverpoolowi zwycięstwa w LM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 09:32 Przegrał lepszy zespół? Na jakim meczu był we wtorek Mourinho? Moze grali tez trampkarze Cheslsea? ? Odpowiedz Link Zgłoś