Gość: cyg@nek Dudi trzymaj się! IP: *.osk.enformatic.pl 25.05.05, 17:03 Będę spokojny przy "atomowych" strzałach. Będę spokojny przy sytuacjach "sam na sam". Będę spokojny przy karnych. Niestety, nie będę spokojny przy prostych podaniach od obrońców. Dudi bądź wielki. Proszę, nie zostań Gołotą europejskiej piłki. Ten naród już tego nie przetrzyma. Powodzenia (ale będzie 2:0 dla Milanu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Dudi trzymaj się! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.05.05, 17:43 Tez lubie tego waszego Dudka , ale jestem realista.Dudek bedzie tym , ktory dzisiaj wypusci mecz. A potem pozostanie mu przyjac oferte z RKS Knurow. Fajny klub.Prosze mnie nie krytykowac.Pogadamy po meczu.Znam sie na pilce calkiem dobrze i nie ulegam chciejstwu kibica.Bedzie 3:1 dla AC Mailand. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarecki Re: Dudi trzymaj się! IP: *.wroc.net 25.05.05, 18:16 Taaa, ty to się zchuja znasz na piłce ,pewnie tak samo jak na skokach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Dudi trzymaj się! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.05.05, 18:25 Pamietasz mnie jeszcze Jarecki ze skokow.To mi pochlebia.A pamietasz jeszcze , jak wtedy ocenilem , ze wasz Malysz juz nic wielkiego w sezonie nie osiagnie? Imialem 100% racje.Malysz w ubieglym sezonie A I W DWU POPRZEDNICH BYL ZEREM. Tak , ze jak widzisz znam sie nie tylko na skokach ale tez na pilce noznej.Zreszta poczekaj do wieczora.moze sie tu jeszcze zamelduje. Odpowiedz Link Zgłoś
nysanin1 Re: Dudi trzymaj się! 26.05.05, 03:19 Gość portalu: Schuja napisał(a): > Pamietasz mnie jeszcze Jarecki ze skokow.To mi pochlebia.A pamietasz jeszcze , > jak wtedy ocenilem , ze wasz Malysz juz nic wielkiego w sezonie nie osiagnie? > Imialem 100% racje.Malysz w ubieglym sezonie A I W DWU POPRZEDNICH BYL ZEREM. > Tak , ze jak widzisz znam sie nie tylko na skokach ale tez na pilce > noznej.Zreszta poczekaj do wieczora.moze sie tu jeszcze zamelduje. Ty, a moze bys tak zostal jasnowidzem? Krakac kazdy potrafi, jak na razie to na inych forum niczym ze sie nie popisal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nysanin1 Re: do schuja Dudi trzymaj się! IP: 69.177.152.* 26.05.05, 02:11 Gość portalu: Schuja napisał(a): > Tez lubie tego waszego Dudka , ale jestem realista.Dudek bedzie tym , ktory > dzisiaj wypusci mecz. A potem pozostanie mu przyjac oferte z RKS Knurow. Fajny > klub.Prosze mnie nie krytykowac.Pogadamy po meczu.Znam sie na pilce calkiem > dobrze i nie ulegam chciejstwu kibica.Bedzie 3:1 dla AC Mailand. Radze Ci zajac sie przepowiadaniem pogody. Wyniki badziesz mial takie same. Mozesz rowniez smialo powiedziec ze na pogodzie sie znasz. Gdybys sie znal naprawde na pilce to wiedzialbys ze wszystko jest mozliwe. Anglicy sa nieobliczalni. W moim przekonaniu jest to jedyna liga ktora gra od gwizdka do gwizdka na pelnym gazie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.podroznicy.tk Same bledy !!Concordia Knurow!Nie sokol zmienic to IP: *.access.as9105.com 25.05.05, 17:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Same bledy !!Concordia Knurow!Nie sokol zmien IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.05.05, 18:13 Masz racje , kolego kibicu.Pierwsza druzyna Jerzego Dudka byl RKS ( Robotniczy Klub Sportowy )KNUROW. Dopiero potem byl tyski Sokol.Dlatego pisze o tej ofercie ponizej calkiem na serio. Czlowiek wraca do korzeni. Odpowiedz Link Zgłoś
nysanin1 Re: Same bledy !!Concordia Knurow!Nie sokol zmien 26.05.05, 03:20 Gość portalu: Schuja napisał(a): > Masz racje , kolego kibicu.Pierwsza druzyna Jerzego Dudka byl RKS ( Robotniczy > Klub Sportowy )KNUROW. Dopiero potem byl tyski Sokol.Dlatego pisze o tej > ofercie ponizej calkiem na serio. Czlowiek wraca do korzeni. Ciezko ci to idzie ale to widac. Odpowiedz Link Zgłoś
doradca1 Czy Dudek zatrzyma dziś Milan?Nie zatrzyma 25.05.05, 18:40 Według mnie Jerzy Dudek nie zatrzyma Ac Milan. Panu autorowi radze nie cytować komunistycznych żartów. Jesli pan autor nie wie, które to są żarty niech zapyta się towarzyszy z Juventusu. Oni zawsze mieli dobre kontakty z włoskimi lewakami i wymyślali głupawe żarty na temat Berlusconiego... Odpowiedz Link Zgłoś
umu Re: Czy Dudek zatrzyma dziś Milan?Nie zatrzyma 25.05.05, 23:55 no i co frajerzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYC Nauczy się. Niech tylko Dudek zatrzyma Milan. IP: *.cable.mindspring.com 26.05.05, 03:58 i pewnie nie tylko on ale duzo osob nauczy sie wymiawiac slowo DUDEK - POLSKA :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joł TEN TANIEC ZMIENIA OBLICZE POLSKI. IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.05, 14:45 Nie jestesmy juz w oczach innych nacji tacy szarzy i bez wigoru. Odpowiedz Link Zgłoś